De Syrische vluchtelingencrisis is niet ons probleem

Screenshot_23

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: “Vederso”)

Wij hebben die niet veroorzaakt en hoeven die ook niet op te lossen.

De Syrische vluchtelingencrisis waar de media over mekkert, is geen crisis. En de Syrische vluchtelingen waar zij zo voor opkomen, zijn vaak geen Syriërs of vluchtelingen. Namaak Syrische paspoorten zijn goedkoper dan de rechtschapenheid van een EU-politicus en gemakkelijker om aan te komen. Zo ongeveer iedereen die genoeg Arabisch spreekt om door de nauwgezette controle van een Europese bureaucraat te komen, kan met zijn twee vrouwen op sleeptouw hier naar toe komen en meedraaien op de carrousel van hun welvaartsstaat. Of op onze welvaartsstaat, die christelijke en joodse groeperingen betaalt om de islamitische terroristen van morgen naar onze dorpen en steden te brengen. En hun dankbaarheid zal net zo kort van duur zijn als onze budgetten.

Het hoofd van een UNHCR-kamp noemde de Syrische vluchtelingen “de moeilijkste vluchtelingen die ik ooit ben tegengekomen. In Bulgarije klaagden ze dat er geen banen waren. In Zweden trokken ze hun kleren uit om te protesteren dat het er te koud was”. In Italië wezen islamitische Afrikaanse “vluchtelingen” pasta af en eisten voedsel uit hun eigen land. Maar de wrede Europeanen, die de migranten “mishandelen”, zetten een keuken op in Calais met geïmporteerde producten, gekookt door een Michelin chef-kok die het roer-gebakken konijn en de gehaktballen van lamsvlees die ze gewend zijn voor hen kookt. Er zijn ook oplaadstations voor hun mobiele telefoons, zodat de berooide vluchtelingen hun Facebook-accounts kunnen controleren. Dat moest worden gedaan, omdat de vluchtelingen in Italië grote stenen naar de politie gooiden, terwijl ze gratis wifi eisten. Dit is het smakeloze gevoel van het “recht hebben op” van de Syrische moslimvluchteling, dat de media verdedigen.

Hussein zei: “We hebben het gevoel dat de hulpverleners harteloos zijn”. Hij woont in een trailer die $ 3000 kost. De airco werkt op elektriciteit die hij aftapt van het Italiaanse ziekenhuis. Het water voor zijn thee komt uit vaten die door UNICEF zijn verstrekt. Hij heeft er niet voor gewerkt, en hij heeft niemand ervoor betaald of bedankt. En waarom zou hij ook? Hij heeft er recht op uit hoofde van zijn superioriteit als moslim en vanwege onze minderwaardigheid als ongelovigen. Er is geen gevoel van dankbaarheid. Alleen constante eisen, alsof de mensen die de christenen en Joden uit hun eigen land hebben verdreven een morele claim kunnen leggen op de liefdadigheid van de christenen en de Joden uit het Westen.

De media huilen dat de Syrische vluchtelingencrisis onze schuld is. Dat is een leugen. Wat er in Syrië gebeurt, is een religieuze burgeroorlog die wordt uitgevochten tussen dezelfde ideologieën als die welke worden beoefend door de overgrote meerderheid van de vluchtelingen. Dit is een islamitische oorlog, die wordt uitgevochten om te bepalen welke tak van de islam zal heersen. Het is geen oorlog die de vorige week of het vorige jaar is begonnen, maar 1400 jaar geleden.

We kunnen die niet laten verdwijnen door Assad omver te werpen of hem te ondersteunen, door het geven van snoep of het opnemen van vluchtelingen. Dit conflict zit in de culturele DNA van de islam. Het leidt nergens toe. Deze oorlog is niet onze schuld. Het is hun schuld.

Er zijn christelijke en niet-islamitische minderheden die de echte vluchtelingen zijn, maar de twee islamitische sekten, van wie de milities elkaar vermoorden, zijn geen slachtoffers, zij zijn de daders. Alleen maar het feit dat op dit ogenblik soennieten op de loop zijn voor een sjiietische militie, of sjiieten voor een soennitische militie, maakt hen niet tot slachtoffers. Op het moment dat een van de kanten van de milities wint en de andere kant begint af te slachten, zullen de onderdrukten onderdrukkers worden. Dergelijke verschuivingen hebben reeds ontelbare keren in dit conflict plaats gevonden.

De vluchtelingen zijn niet voor een dictator op de vlucht. Ze zijn voor elkaar op de vlucht, terwijl zij de haatdragende ideologieën, die dit bloedvergieten veroorzaken, met zich mee dragen. We nemen geen mensen op die op de vlucht zijn voor een burgeroorlog. We halen hun burgeroorlog binnen en verlenen die onderdak. (…)

De gebroeders Tsarnaev lieten hun oude oorlog met de Russische ongelovigen achter zich om een nieuwe fase ervan te beginnen tegen de Amerikaanse ongelovigen. De kinderen van de Syrische islamitische vluchtelingen die we binnenhalen, zullen worden opgevoed in een geloof en een cultuur die ervoor zal zorgen dat zij dezelfde oude patronen in de praktijk zullen brengen die hebben geleid tot het huidige drama. Er zijn al Syriërs, Irakezen en Afghanen die in Griekenland tegen elkaar vechten. Islamitische migranten vermoorden christelijke vluchtelingen tijdens de reis over de Middellandse Zee. En dit is slechts het begin.(…)

De gelederen van de vluchtelingen bevatten mogelijke oorlogsmisdadigers zoals Abu Hussein, de commandant van een militie van het Vrije Syrische Leger, genaamd de Valken van de Stam van de profeet Mohammed, die delen van een UNHCR-vluchtelingenkamp controleert en dreigt hulpverleners te doden als ze hem niet geven wat hij wil.

De bloedende harten van Europa en Amerika willen schattige kinderen opnemen, maar ze krijgen in plaats daarvan de Husseins, die de dienst gaan uitmaken in wijken in Londen, Parijs en Toronto. En dan zullen de vriendelijke inwoners merken dat hun dochters laat thuis komen en zij zullen zich afvragen zich wat er met hen aan de hand is. Zij zullen beleven wat er in Syrië gebeurt. Net als wat er in Pakistan en Afghanistan gebeurde en wat de Britse meisjes overkwam, die het slachtoffer werden van de islamitische grooming-bendes in het Verenigd Koninkrijk. Net zoals wij op 11 september met Saoedi-Arabië in aanraking kwamen.

Een populaire opvatting stelt dat het Verenigd Koninkrijk slechts zoveel vluchtelingen heeft opgenomen als in een metro kunnen plaatsnemen. Mijn vraag aan de mensen die dit beweren is, hoe graag ze in die metro zouden willen meereizen, ingeklemd tussen de terroristen, de seks-groomers en de soennieten en sjiieten, die proberen elkaar te pakken te nemen en elkaar te wurgen.

Ons wordt verteld dat de Syrische vluchtelingen ‘het geweten’ van de wereld ‘beroeren’; zeker niet dat van de moslimwereld. De Saoedi’s willen hen niet. Jordanië en Turkije hebben met tegenzin vluchtelingenkampen opgezet, zonder deze daadwerkelijk een permanente wettelijke status te geven op de manier zoals dat van Europa, Canada en Amerika verwacht wordt. Wat weten de islamitische landen over de Syrische burgeroorlog dat wij niet weten? De Saoedi’s, Jordaniërs en Turken hebben hun eigen problemen. Ze willen de Syrische burgeroorlog niet binnen hun eigen grenzen importeren. Alleen westerse landen zijn dom genoeg om dat te doen.

De Syrische vluchtelingencrisis is een vrijwillige crisis. Die zou met veilige grenzen en snelle deportaties verdwijnen. De nep-Syriërs zouden thuis blijven als ze wisten dat zij met hun vals paspoort geen treinreis naar Duitsland, naar Hartz IV, naar de welvaartsstaat zouden kunnen krijgen, maar een onvergetelijke reis naar de Syrische burgeroorlog. Zelfs de aankondiging van een dergelijk beleid zou leiden tot een snelle golf van zelf-deportaties door pietluttige vluchtelingen voor wie Bulgaarse banen, Italiaans eten en het Zweedse weer niet goed genoeg zijn.

Tal van Syrische vluchtelingen zijn zelf teruggekeerd naar het Zaatari-kamp in Jordanië, toen ze zagen dat het hen niet genoeg opleverde. Ze gingen vanuit Turkije en zelfs vanuit Europa terug naar Syrië toen ze niks van hun gading konden vinden. Als ze echt thuis met de dood werden geconfronteerd, zouden ze zijn gebleven. Er waren geen Joden die tijdens de Holocaust naar Duitsland terug gingen, omdat ze geen baan in New York konden vinden. Niemand gaat terug naar huis, waar een genocide heerst. Ze gaan naar huis, omdat ze geen vluchtelingen, maar economische migranten zijn.

De huidige crisis wordt veroorzaakt door de aantrekkingskracht van de westerse verzorgingsstaten. Ontdoe je van de aantrekkingskracht en je ontdoet je van de crisis. Laat migranten die komen opdagen niet blijven en er zullen geen fotogenieke boten vol met “hongerige” en “wanhopige” mensen komen, die duizenden dollars betalen om naar Europa te gaan en die dan klagen over het eten en het weer. Plaats hekken bij de grenzen en de “wandelaars” zullen terug naar huis gaan.

Het openhouden van de deuren versterkt de crisis. Het is de sympathie van de bloedende harten die leidt tot dode kinderen, van wie de ouders bereid zijn om hun leven te riskeren voor hun eigen economische doelstellingen. Links creëert de crisis en geeft daarna iedereen de schuld die weigert de oplossing, die het nog erger zou maken, te accepteren. De “humanitaire catastrofe”, waarin de migranten hun kinderen als fotogenieke menselijke schilden gebruiken, zou verdwijnen als de deuren voor iedereen gesloten waren, behalve voor de echte vluchtelingen die geen deel hebben uitgemaakt van deze oorlog. Het enige wat het opnemen van nep-vluchtelingen doet, is meer van hen aantrekken en dat versterkt links, die dode kinderen voor haar eigen macht en winst gebruikt op nog meer gebieden dan alleen maar de gezinsplanning.

Slowakije heeft aangekondigd dat het alleen christelijke vluchtelingen zal opnemen en dat is de juiste manier van doen. Christenen zijn de echte slachtoffers van dit islamitische conflict. De overgrote meerderheid van de vluchtelingen, van wie velen niet eens Syriërs zijn, zijn dat niet. De rest van Europa moet het vluchtelingenbeleid van Slowakije tot voorbeeld nemen.

Bron:
www.frontpagemag.com
Door: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

45 reacties op De Syrische vluchtelingencrisis is niet ons probleem

 1. E.J. Bron zegt:

  Wat een fantastisch artikel in een geweldige vertaling!!!

  Like

 2. Een nieuwe dag, een nieuwe hoax,verhaal Aylan compleet in scene gezet?

  Afgelopen donderdag kwamen onze vrienden van de MSM met het zeer trieste verhaal van het 3 jarig Syrisch jongetje, Aylan Kurdi, dat zogenaamd op reis naar het veilige Europa verdronken was in de wilde Middellandse Zee en vervolgens aangespoeld in Turkije bij Bodrum.

  Nu gebeurt zoiets regelmatig, dus voor de meeste mensen is er geen reden om hier iets achter te zoeken. Maar aangezien ik mij inmiddels een beetje getraind waan in het herkennen van hoaxes en andersoortige propaganda gingen bij mij meteen wat alarmbellen rinkelen toen ik het interview met de Tante van Aylan zag.
  De afgelopen weken was er in de media een opbouw van nieuwsberichten geweest over asielzoekers, waarbij steeds meer het “menselijke aspect” werd benadrukt. Het verhaal van Aylan was uiteindelijk de kers op de taart van de MSM. En ik kan jullie zeggen dat er volgens mij niets van klopt, het is volgens mij een complete hoax, dwz dat de beelden van het jongetje fake zijn, de tante toneel speelt en de vader liegt dat hij barst.

  Laten we bij de vader, Abdullah Kurdi, beginnen. Volgens The Guardian woonde hij de afgelopen drie jaar in Turkije en daarvoor werkte hij als kapper in Damascus. Echter Damascus was tot vorig jaar in principe juist relatief veilig en vanuit Damascus zou hij naar het oorlogsgebied van Kobani gevlucht zijn om de grens met Turkije over te steken, nogal merkwaardig… Zweedse media berichtten dat hij naar Zweden op weg zou zijn geweest, terwijl hijzelf en zijn (zogenaamde) zus, de tante van Aylan, zegt naar Canada op weg te zijn geweest.

  Hij zegt dat hij in een bootje in het donker met zijn vrouw en kinderen omgeslagen zou zijn. In het ene verhaal zou hij zijn vrouw hebben vastgehouden en zijn kinderen niet meer vast hebben kunnen houden. In het andere verhaal zegt hij dat hij zijn kinderen vastgehouden heeft, maar hen liet gaan nadat hij door het bloed dat hij zag in hun ogen realiseerde dat ze niet meer leefden. Wat dan weer niet echt klopt met zijn verhaal dat het aardedonker was. Daarna zegt hij dat hij zijn vrouw als een ballon voorbij zag drijven na drie uur, maar als iemand verdrinkt zakt hij/zij eerst naar de bodem om pas na 2 dagen vanwege interne gasvorming boven te komen drijven. Lees verder >>> http://zaplog.nl/zaplog/article/een_nieuwe_dag_een_nieuwe_hoaxverhaal_aylan_compleet_in_scene_gezet

  Like

 3. Pingback: De Syrische vluchtelingencrisis is niet ons probleem |

 4. Duarte zegt:

  Wat doen die rijke Arabische landen eigenlijk ??
  Volgens mij denken die gewoon aan het vestigen van Islamitische bruggenhoofden in het Westen om uiteindelijk de macht hier te grijpen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Slowakije heeft aangekondigd dat het alleen christelijke vluchtelingen zal opnemen en dat is de juiste manier van doen. Christenen zijn de echte slachtoffers van dit islamitische conflict. De overgrote meerderheid van de vluchtelingen, van wie velen niet eens Syriërs zijn, zijn dat niet. De rest van Europa moet het vluchtelingenbeleid van Slowakije tot voorbeeld nehmen !

  EN DAT IS HET PROBLEEM !
  DE VUILE LINKSE EU MOSLIM-KONTELIKKERS
  ZETTEN ALLES IN BEWEGING OM SLOWAKIJE
  EN HONGARIJEN DE NEK OM TE DRAAIEN
  DAARMEE DE WAARHEID NIET AAN HET LICHT
  KOMT !

  Like

 6. crusader + zegt:

  met veel verstand en inzicht geschreven, wij, de echte europeanen zouden zich moeten groeperen om het tij te keren, de struivogelpolitiek van onze politiekers mag niet de ondergang van onze verdiende welvaart in het gedrang brengen

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Daniel Greenfield, Fjordman, Michael Mannheimer…..Maar bijvoorbeeld ook Petra Raab, die ik de laatste tijd regelmatig onder de (vertalings)loep neem, want zij stelt herhaaldelijk exact dezelfde dingen vast als Daniel Greenfield híer.
  Diegenen, die hun ogen niet in hun zak hebben, weten het gewoon en zij, die het niet schijnen te weten…….
  …….zijn óf stekeblind, óf ongeneeslijk naïef óf doodgewoon volksverraders!
  Alleen frappant, dat er in deze tijd van die laatste categorie zo véél zijn…….
  Na WO II kon je ze er nog uitpikken; Nu zou je wel 60% van het Nederlandse volk kunnen inrekenen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. BertG. zegt:

  Ik heb toevallig vanochtend dit hele verhaal op een soort gelijke wijze zitten vertellen en uit gelegd.
  Inmiddels zijn wij allemaal een soort van specialist geworden hierin.
  Ergens weten ze wel, de mensen. Maar ook dat ze er niets aan kunnen veranderen.
  Omdat ze hier totaal niets over te vertellen hebben, de machteloosheid is dan ook groot.

  En hou er nou maar over op, nou weten we wel, blijft steeds dezelfde reactie die ik te horen krijg.
  Het lijkt er ook op dat ze het NON journaal beginnen door te krijgen.
  Maar of dat op tijd zal wezen blijft de vraag. Ik vrees het ergste.
  De meeste hebben nog steeds het idee dat alle stemmen eerlijk geteld worden, zo zijn ze namelijk groot gebracht. Corruptie bestaat niet in hun hoofd, en zeker niet in Nederland.
  Hier zijn we allemaal eerlijk. Zo iets gebeurt alleen in het buitenland.

  Like

 9. jungleelephant zegt:

  Grandioos artikel!

  Like

 10. Geweldig! Ik vraag me af of ze dan niet opeens allemaal christen zullen worden. Een tijd geleden waren ze opeens allemaal homo. Ik stel voor om alleen nog lui met 1 been, 1 arm en een halve lul binnen te laten.

  Like

 11. helletocht zegt:

  Het is inderdaad niet onze crisis, het is een Midden-Oosten probleem, mede geinitiëerd door verregaande domheid en criminele waanzin van de USA. Als er een regio in de wereld is waar de door de politiek-correcte Europese elite bejubelde regenboog maatschappij niet functioneert, is het wel de Arabische wereld. Discriminatie omwille van huidskleur, religie en cultuur is daar groter dan waar ook. Toch geloven de heilige idioten van de multi-culti religie in de onfeilbaarheid van hun maakbaarheidsfilosofie. Deze figuren maken het echter door hun onbegrijpelijke hysterie tot een probleem waar de gemiddelde Europese burger zwaar zal moeten gaan betalen, zowel in financiële, menselijke als culturele zin. De huidige ongeremde steeds meer toenemende invasie zal uitmonden in samenlevingen die de hier aan vastzittende mega-hypotheken niet meer kunnen betalen. Het gevolg zal zijn dat de overheid de eigen autochtone burgers nog meer zal gaan belasten en in hun privacy aantasten.Geloof maar dat de linkse wereld broedt op plannen voor verplichte inkwartiering van asielzoekers bij b.v alleenwonende burgers in de sociale huursector. Volgens de Duitse media is het nu al verboden dat Duitse burgers hun angst uitspreken voor de komende ontwikkelingen. Het zal alleen maar tot haat aanzetten volgens de ARD/ZDF nieuwslezeres Marietta Slomka, de multi-culti ophitster bij uitstek. Deze walgelijke feeks vroeg gisteren aan de Beierse minister waarom Duitsland andere EU niet kan dwingen om de nog meer “asylanten auf zu nhemen”. Dit is toch weer “Deutschland über alles” en heeft niets te maken met opvang van vluchtelingen of wat dan ook. Het is een bewust door Europa uitgelokte invasie, geheel in lijn met de begin 1970 door de Moslimbroederschap in Egypte genomen beslissing dat Europa, het zwakste continent, als eerste zal worden geislamiseerd. We worden voor een “fait accomplit’ geplaats waar we nooit meer iets aan kunnen doen. Als je naar de Duitse TV kijkt gaan je tenen krommen van ellende. De “binnenvallers” worden als helden onthaald, alsof ze voor het land medailles behaald hebben op de OS. Ze scheeuwen nu nog “Germany ok”, maar wacht totdat we twee weken verder zijn. De integratie zoals we ze nu ervaren is een grote ramp geworden. We hebben de pech dat we een generatie van misdadige bestuurders hebben die niet voor ons opkomen, maar om welke boosaardige reden dan ook voor degenen die ons willen afschaffen. Ongetwijfeld zitten er ook goede mensen tussen, maar die worden zoals nu ook in onze maatschappij “kaltgestellt” door de ruim voorhanden zijnde islamitische scherpslijpers met een missie. Als burger die altijd zijn best gedaan heeft en nooit in de fout is gegaan durf ik te met recht zeggen dat ik de Nederlandse en Europese verantwoordelijken (schuldigen) hiervoor haat. En met mij doen vele mensen hetzelfde. Spreek maar eens met iemand, Bijna iedereen denkt er hetzelfde over. Nederlanders sta op voor dat het nog later is dan nu. We hadden al zoveel eigen tuig in alle algen van de maatdchappij.

  Like

 12. sandy71 zegt:

  Deden we dat maar ipv al de moslims

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ik heb zelden zo’n briljant artikel over die ‘Syrische vluchtelingen’ gelezen; het legt het hele probleem uit en er is geen speld tussen te krijgen.
  Als óók -en JUIST- de ‘Gutmensch’ met z’n ‘WELKOM’-bordje dit nou maar eens goed zou willen lezen!!!

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Dit artikel moet overal in de regeringsgebouwen worden opgehangen en het torentje heeft een nieuw behangetje nodig, Rutte aan de slag man!
  Het is toch wat dat je eigen regering het volk in de steek laar en het uitbuit om windmolens te bouwen die op subsidie draaien ze zijn echt van lotje getikt daar in Den Haag!
  Uit de EU NU!

  Like

 15. rs zegt:

  “Volgens bronnen stelt het kabinet voor dat mensen die in de toekomst asiel aanvragen in Europa, worden teruggestuurd naar een veilig gebied in de regio waar ze vandaan komen. Dat zou betekenen dat vluchtelingen uit Syrië, die aankomen op Kos of Lampedusa, vanaf daar zo snel mogelijk met het vliegtuig worden teruggestuurd naar een veilig vluchtelingenkamp in Jordanië, Libanon of Turkije. Daarvoor moeten eerst wel afspraken worden gemaakt met die landen”………..

  Enne…………wie geloofd dat ???

  Uit de telegraaf van vandaag.

  Like

 16. Iedereen zou dit moeten lezen. Een tegengewicht voor de massa media leugens en propaganda. Leuke kiekjes van de paar vrouwen met kinderen, maar het merendeel zijn wel jonge mannen.

  Like

 17. Cathja zegt:

  Bedankt “Vederso”, voor dit verhelderende artikel. Ik kan er volledig mee instemmen. Zagen de ‘leiders’ in Brussel dit ook maar zo; dan zaten we nu niet opgescheept met honderdduizenden ‘vluchtelingen’, waarvan zeer velen inmiddels beseffen dat het grootste gedeelte geen vluchtelingen zijn.

  De wal lijkt het schip te moeten keren. De opstand en het verzet tegen deze misselijkmakende schijnvertoning zal vanuit de bevolking moeten komen.
  Maar dan moet ons het water óver de lippen stromen! Eerder zijn ‘we’ niet bereid om de ‘vluchtelingen’ de rug toe te keren!

  Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Als we deze ‘doorwrochte’ stellingname gebruiken bij de toepassing van het Vluchtelingenverdrag dan kunnen we zeker 95% van de zogenaamde vluchtelingen terugsturen naar het gebied waar ze vandaan komen. Het is inderdaad van de zotte om hier de richtingenstrijd binnen de islam toe te laten. ISIS is niet het enige gevaar. De hele islamgemeenschap is uit op vernietiging van onze samenleving. Beangstigend is dat 2e en 3e generatie moslims, zelfs die hier geboren zijn, fanatieker in de islamleer zijn dan hun ouders. Dat is te zien aan de Syriëgangers. Dat zijn vrijwel allemaal jonge mensen. Radicalisering betekent dat ze consequent volgens de regels van hun geloof willen leven. Dan staat ons nog wat te wachten want koran en sharia zijn wrede dogma’s die het doden van medemensen niet alleen toelaten maar zelfs bevelen.
  De signalen zijn dat steeds meer Nederlanders zich hiervan bewust worden en gelukkig bereid zijn zich aan te sluiten bij verzet.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 19. Jan zegt:

  ” Christenen moeten moslimmigranten met liefde en respect omarmen, op dezelfde manier waarop ze verwachten te worden ontvangen en gerespecteerd in islamitische landen”, zei aartsbisschop Charles Scicluna tijdens een preek die hij gisteren gaf.

  “De authentieke islam en de juiste lezing van de Koran laat zien dat de islam tegen iedere vorm van geweld is, aldus Scicluna, tijdens een Dag van de Overwinning….Waar geloof en rede is, is er geen plaats voor geweld en agressie….

  “Zoals Paus Franciscus ons terecht leert: Onze relatie met de volgelingen van de islam is zeer belangrijk geworden, omdat ze nu uitdrukkelijk aanwezig zijn in veel traditioneel christelijke landen, waar ze vrij hun religie kunnen bedrijven en volledig onderdeel van de samenleving kunnen worden.”
  ..
  http://www.timesofmalta.com/articles/view/20150908/local/true-christians-should-embrace-muslim-migrants.583594

  History’s bloodiest siege used human heads as cannonballs
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-466818/Historys-bloodiest-siege-used-human-heads-cannonballs.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben benieuwd welke versie de man gelezen heeft.

   “De authentieke islam en de juiste lezing van de Koran laat zien dat de islam tegen iedere vorm van geweld is, aldus Scicluna, tijdens een Dag van de Overwinning….Waar geloof en rede is, is er geen plaats voor geweld en agressie….

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan op 8 september om 16:00 uur

   Mijn bloed stolt in mijn aderen bij het lezen van zóveel onwaarheden! Wij zúllen nooit met respect ontvangen worden in moslimlanden, want christenen mogen bijvoorbeeld in veel Arabische landen niet eens een Bijbel in hun bezit hebben! Wij hoeven het niet te flikken om in strenge moslimlanden luchtig gekleed over straat te gaan, want als vrouw wordt je meteen een hoer genoemd. En er zijn nog tal van andere voorbeelden te noemen, maar ik heb geen behoefte om dat hier allemaal op te lepelen.

   Moslims zullen nóóit een volledig onderdeel van onze samenleving worden, want zij zijn hier vooral om één ding te realiseren: het stichten van een kalifaat. De christenen, Joden, en niet-gelovigen zullen ze dwingen om zich te onderwerpen aan de islam, zodra zij een meerderheid zijn, en zo niet, dan wacht slavernij of de dood!

   Deze paus is de slechtste ooit! Sorry, maar ik walg letterlijk van zijn idiote woorden. Hij leidt ons regelrecht richting de ondergang.
   Wat is deze man een afgang voor de R.K. kerk!

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Vandaag een stuk in de Regio Oss,weekkrant van Oss:”Het voormalig belastingkantoor wordt omgebouwd en gaat eind van het jaar plaats bieden aan 300 mannelijke “vluchtelingen”!Uit Syrië en Eritrea.Afgelopen maandag kwam er een verzoek van het Coa binnen en dinsdag stemde het college van B&W toe.Er komen in het pand recreatiemogelijkheden en de bevolking wordt opgeroepen om hulp te bieden!!!Oss heeft de traditie een sociale stad te zijn en dat kunnen we nu laten zien”.Behalve voor de eigen bevolking,die kan verrekken!En verder:”De meeste vluchtelingen zijn gewoon keurige,nette mensen,die weten wat de waarden en normen zijn in deze wereld.Er bestaat een verkeerd beeld bij veel Nederlanders.Criminaliteit komt niet vaak voor bij een tijdelijke opvang.En als dat wel zo is,bellen ook wij gewoon de politie.Maar vluchtelingen die in aanraking komen met de politie kunnen een verblijfsvergunning wel vergeten.Die houden zich dus echt wel rustig.”Tot zover het verslag in de krant!Aldus wethouder Peters,die denkt dat wij hier onder een steen leven!Het was niks in Oss,het is niks en zal ook nooit iets worden!Ik wil weg hier!

    Like

 20. Berthe zegt:

  En binnenkort ook bij u in de buurt:

  Like

 21. Goed geschreven stuk. Hoef je niets aan toe te voegen. Kunnen we, tegen betaling dit niet in de landelijke dagbladen laten zetten? Op de achterpagina of zo? Net als een advertentie? Kunnen ze dat weigeren? Feitelijk zijn het feiten die onderbouwd kunnen worden. Toch? Gelijk wat publicaties van Karstens en Joost Niemoller. Wil ik graag aan meebetalen……

  Like

 22. Fred zegt:

  Petje af.
  Stuur dit maar door naar het Politburo van den Arbeid en die andere dagdromers.

  Like

 23. helletocht zegt:

  Lees:”alle lagen van de maatschappij” svp

  Like

 24. Isaak zegt:

  Inderdaad!

  Like

 25. Jan zegt:

  Gevolgen oorlog: handel in jonge meisjes

  Arabieren komen als vliegen af op Syrische vluchtelingenkampen om jonge meisjes te kopen

  The Middle East refugee camps have become shopping centers for rich men, where young girls are being sold for a cheap price.

  Arab men buys Syrian teen girls for marriage and sex, and according to Arab media most of the Syrian refugee girls are being sold to Saudi Arabia.
  ..
  There is nothing wrong with such marriages if men can afford to pay, said the Libyan imam, Sheik Ashraf al-Aqrabi.
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1289/arab-men-flock-to-refugee-camps-to-buy-little-syrian-girls.html

  Like

 26. Jan zegt:

  Denemarken plaatst advertentie in Libanese krant met de mededeling dat het bedje niet is gespreid voor asielshoppers


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3226149/Denmark-places-anti-migrant-adverts-Lebanon-newspapers-warning-benefits-cut-50-asylum-seekers-speak-Danish-stay-there.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s