Vluchtelingen Duitsland krijgen mogelijk zorgverzekering

Screenshot_4

Vluchtelingen krijgen in Duitsland mogelijk een zorgverzekeringspas waarmee ze bij acute pijn gratis medische hulp kunnen krijgen. 

Tijdschrift Der Spiegel meldde zaterdag dat de Duitse minister Hermann Gröhe van Volksgezondheid daar een wetsvoorstel voor heeft ingediend. Als de wet er komt, worden zorgverzekeraars verplicht zorgpassen aan vluchtelingen te geven. Deelstaten en de kleinere regio’s kunnen met de verzekeraars onderhandelen over kosten. Net als in Nederland is in Duitsland een zorgverzekering verplicht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Vluchtelingen Duitsland krijgen mogelijk zorgverzekering

 1. BertG. zegt:

  Ik zie een handeltje ontstaan in “verloren” zorgpasjes.
  Dus de hele wereld mag hier dan gratis naar de dokter of voor welke behandeling dan ook,
  en dat stomme volk maar betalen.
  1x een achterstand en de deurwaarder staat je op te wachten.
  En wel even aansluiten achterop de wachtlijst voor de oorspronkelijke bewoners, net zo als met het uitdelen van woningen.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Het maakt niks uit of je ze een verzekering geeft of niet; ze worden toch wel geholpen. Dat heet terecht “humaan”. Daarom moet je ze niet in je land binnen laten.
  Want hier wordt de moslimopa gewoon hierheen gehaald om behandeld te worden, krijgt de haatlim een vrouwelijke arts, wanneer dit verlangd wordt, wordt allerlei islamgerelateerde operaties uitgevoerd (ja die bestaan, denk aan herstel van de maagdelijke doosch).
  En wordt alles betaald door het eigen risico van autochtonen ieder jaar te verhogen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Hopelijk gaan alle Duitse burgers dergelijke verzorgingspas “gratis” aanvragen!!! Waarom zouden ze dat niet doen? Die vreemdelingen hebben geen eurocent bijgedragen maar kom je bij de arts, tandarts of oogarts, om nog maar te zwijgen over het ziekenhuis, overal zit dat zootje met IPhone met veel kabaal en een smile op hun smoel van Italië tot Noorwegen.
  Die troep moet eruit of heel Europa is verloren en als eerste moeten we de lafaards en volksverraders onder eigen volk uitschakelen want dat zijn de gevaarlijkste, iedereen kent ze dus laten we er snel mee starten, de vrouwen zetten we samen met baardapen en de mannen met kopvoddenwijven, heerlijk.
  Ben benieuwd wie het mooiste gaat zingen? Krijgt misschien nog een plaatsje bij K3?

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Kan inhouden dat de zorg steeds duurder gaat worden voor de eigen bevolking.

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar kan je tegenwoordig ruim de helft van je “vakantiegeld” voor opzij zetten, om je eigen risico van te kunnen betalen, zodat je daar vrijwel niets meer mee kan doen dan het weer terug te geven aan de staat.
   En dat was dan weer je “vakantiegeld” waar je heel even naar heb kunnen kijken op je bankrekening.

   Like

 5. Catherine zegt:

  Nu dan de opgelegde hysterische zorgplicht voor de Europese burger van mensen die hen niets zeggen en die een levensbeschouwing koesteren die zegt dat zij beter zijn dan degenen die hen gedwongen onderhouden. Zulk een perverse overheid is de schaduw van het islamisme.

  Like

 6. Waarom de Russen IS met wortel en tak zullen uitroeien

  door Afshin Ellian 18 sep 2015

  De situatie in Syrië heeft een nieuw hoogtepunt bereikt. De Russische Federatie wil zich meer dan voorheen mengen in de burgeroorlog. President Bashar al-Assad is de lachende derde.

  De oorlog in Syrië begon doordat president Assad zijn dictatoriale macht niet wilde delen met de oppositie. De veiligheidstroepen traden meedogenloos op.

  Op dat moment verschenen verschillende krachten op het podium. Het Syrische regime liet duizenden gevluchte Baa’th-leden, de aanhangers van Saddam Hussein, toe in Syrië. Velen van hen hadden zich al aangesloten bij de Al-Qa’ida van Irak. Assad legde zo een stevig fundament voor zijn eigen bloeddorstige vijanden.

  Filialen

  Inmenging van de Saoedi-Arabië en Qatar leidde tot een complete burgeroorlog. De zogenaamde gematigde moslims die door deze landen werden gesteund, liepen over naar verschillende filialen van Al-Qa’ida.

  De Al-Qa’ida van Irak werd herboren als de ISIS en later als de Islamitische Staat (IS). Ze werden verzelfstandigd. Nu vechten er naast de IS nog eens tientallen andere groepen die al dan niet verbonden zijn met Al-Qa’ida.

  Er zijn minstens vier oorlogen gaande in Syrië: de oorlog tussen IS en het Syrische regime, de oorlog tussen het regime van Assad en de rest, de oorlog tussen de rechtstreekse filialen van Al-Qa’ida en het Syrische regime, en de oorlog tussen de jihadisten onderling. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/9/Waarom-de-Russen-IS-met-wortel-en-tak-zullen-uitroeien-2688791W/?masterpageid=158493

  Like

 7. helletocht zegt:

  Lijkt Flughaven Bonn wel, net terug uit Turkije!!!

  Like

 8. danny zegt:

  Tuurlijk mensen die hier niet in het Westen horen, geven we de gemakken van onze verzorgingsstaten.
  Hoe decadent , vals en onnozel moet je dan zijn.
  Dit heeft natuurlijk een aanzuigende werking dat snapt een kind nog wel.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Op naar de ondergang van Duitsland…………………..Wanner volgt Nederland ????

  Like

  • danny zegt:

   Spoedig tot zeer spoedig, als onze regering zo door blijft gaan en vele van onze ‘zogenaamde mede burgers’ (waarvan ik inmiddels moet kotsen van hun passieve houding) niet snel in opstand komen.

   Like

  • Jean zegt:

   koddebeier, we zijn niet op weg naar de ondergang we zijn al aan ’t verzuipen, de laatste reddingsboeien worden geworpen, het is nu ervoor te zorgen dat wij op het droge geraken en dat we de lafaards en volksverraders onder eigen volk met klikken en klakken het water in smijten en zorgen dat het kopje onder water blijft, 4 a 5 min is voldoende “per rotkop”. Ik heb al een lijstje op zak. 🙂

   Like

 10. fransdewit zegt:

  Ja een de chronisch zieken betalen het gelag wel, stelletje hufters, waar doen ze het van. Het is net zo als het failliet gaan van de IJsland bank, heel veel gemeentes hadden daar miljoenen uitstaan en maar aan de bevolking volhouden dat er bezuinigd moet worden. Wij worden zo voor de gek gehouden, is niet normaal. Dat moet toch voor een gerecht gebracht worden of niet? Dit is de ergste ongelijkheid creëren tussen eigen bevolking en die van een ander land afkomende bevolking. En hier zeuren ze maar over slavernij en zwarte Piet. DE WERELD IS GEK GEWORDEN!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ze worden met de dag gekker daar in Duitsland!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Het is niet alleen misdadig dat WIJ moeten opdraaien voor de voor ‘vluchtelingen’ gratis medische zorg, maar zijn er wel genoeg (tand)artsen en ziekenhuisbedden voor ONS, die wél moeten betalen voor medische zorg? Want als het zo doorgaat, zitten er hier straks 10.000.000 ‘vluchtelingen’ en die aantallen kunnen onze artsen gewoon niet aan!
  Wij komen straks helemaal niet meer aan de beurt als we een arts nodig hebben omdat de ‘vluchteling’ immers altijd en overal voorrang krijgt?!

  Like

  • BertG. zegt:

   Want ga er maar van uit dat ze straks ALLEMAAL ziek, zwak en misselijk zijn.
   Zijn ze meteen van alle gezeik aan hun kop af over werken en zo.
   Niemand die je dan nog ergens lastig mee valt. Hooguit verpleegstertjes.
   En ALLEMAAL de WAO of de Wajong in om uit die bijstand lijst te blijven, want dat kunnen we niet hebben natuurlijk. Zo dadelijk gaan wij nog denken dat ze allemaal een bijstand uitkering krijgen, nou mooi niet dus.

   Like

 13. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Like

 14. danny zegt:

  Verzet mis ik hier in dit land en Europa, hans? Het wemelt hier van de passiviteit en de heulers in dit land en Europa. We hebben het allemaal nog net te goed, en zijn te druk met ons zelf bezig en dat hebben die islamieten dondersgoed door en maken daar gretig misbruik.

  Ik schaam me diep voor de meeste van mijn landgenoten en het meeste van het Europese volk!
  Ze vergeten allemaal even dat als het zo door gaat heel Europa geislamiseerd is no-time, zonder dat er echt enige vorm van verzet is geweest.
  Willen we dat na laten en onze volgende generaties.
  Ik dacht het niet!!
  word nou eens wakker uit die diepe winterslaap en verzet u !!!

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Tja, als je parasieten binnenhaalt teren ze levenslang op je.
  Eerst maar eens beslag leggen op (salaris) persoonlijke bezittingen
  Der 2e en 1e Kamerleden die de asiel parasieten binnen laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s