Hongarije: Leger mag niet-dodelijke wapens tegen “vluchtelingen” inzetten

Screenshot_11

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het Hongaarse parlement gaf het leger toestemming om niet-dodelijke wapens in te zetten tegen “vluchtelingen” en immigranten om zodoende de doorreis van veel mensen te voorkomen. Intussen willen Spaanse EU-parlementariërs Hongarije tijdelijk uit de EU laten buitensluiten.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán noemde de immigratie en “vluchtelingen” een “gevaar voor Hongarije en Europa”. De rechts-conservatieve Fidesz en de rechts-extreme “Jobbik” zijn het grotendeels met hem eens. Dientengevolge werd de wet om niet-dodelijke wapens in te zetten tegen “vluchtelingen” en immigranten met een twee derde meerderheid aangenomen.

Nu mogen er rubberkogels, lichtraketten of traangas ingezet worden wanneer mensen ondanks de gesloten grenzen toch tot Hongaars grondgebied weten door te dringen. In zes districten langs de grenzen met Servië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk werd wegens de “vluchtelingen”crisis de noodtoestand uitgeroepen. Bij een illegale grensoverschrijding dreigt mensen nu bovendien een gevangenisstraf van meerdere jaren.

In het parlement waarschuwde minister-president Orbán voor een bedreiging van Europa door de “vluchtelingen” en de vele armoedemigranten, die gezien hun hoeveelheid Europa overrompelen en hun kans schoon zien: “Ze overrompelen ons. Ze kloppen niet aan, maar ze beuken de deur in”, zei hij. “Onze grenzen zijn in gevaar, (…) Hongarije en heel Europa zijn in gevaar.”

Intussen stellen juist Spaanse EU-parlementariërs voor om Hongarije tijdelijk uit de EU buiten te sluiten. De sociaaldemocraten beschuldigen Hongarije ervan dat het land onder minister-president Orbán “al lange tijd maatregelen neemt en opvattingen vertegenwoordigt die de fundamentele waarden en principes waarop de unie gebaseerd is enorm bedreigen”. Dat het echter Spanje was dat als eerste hekken met prikkeldraad (rondom Ceuta en Melilla) oprichtte en dat het juist de Spaanse sociaaldemocraten waren die daar het dodelijke vlijmscherpe messendraad lieten aanbrengen, verzwijgen ze.

De Spanjaarden overladen zichzelf op dit moment sowieso niet met roem wat betreft de mensenrechten. Folteringen en de massieve beperking van de persvrijheid en de vrijheid van vergadering zijn slechts enkele punten, waarin de Spanjaarden niet echt als voorbeeld dienen. Want vluchtelingen opnemen wil Madrid immers ook niet.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, demoniseren, Europees Parlement, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Socialisten, Spanje, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Hongarije: Leger mag niet-dodelijke wapens tegen “vluchtelingen” inzetten

  1. Joshua zegt:

    Alom verdraagzaamheid in het moslim gekke europa, nu moet een land wat zijn bevolking beschermt tegen een barbaren invasie uit de eu gezet worden.(zij zullen wel juichen als zij van dat achterlijke zooitje af zijn).
    Waar zijn de mensen gebleven die nog de realiteit durven verkondigen in de eu, het zijn tegenwoordige mee brallende idioten geworden die de menslievendheid hoog in het vaandel hebben tegenover moord infiltranten, en eigen bevolking laten creperen.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Als de Hongaren slim zijn stappen ze zelf uit dat Fascistische kliekje !

    Like

  3. fransdewit zegt:

    Gewoon keiharde muziek opzetten, dan hoor je die gasten niet meer en het water kanon

    Like

  4. Luc zegt:

    misschien dat het tijd wordt dat het Europese volk de Hongaren gaat steunen.
    dit is een van de weinige landen die daadwerkelijk optreed in plaats van met woorden te strooien terwijl ze de kraan verder open draaien om hun eigen cultuur door te spoelen.

    Like

    • Pegidafan zegt:

      Helemaal met je eens Luc . Zondag 11 oktober Pegida Nederland in Utrecht Neude 2.00 uur . Daar kunnen we onze sollidariteit laten zien Met de Hongaren.

      Like

  5. Angel Wynton zegt:

    Bekijk dit even..echt niet voor een overval of zo..politie vind heel arsenaal aan wapen en oorlogs tuig http://web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zaken/20150922/nieuwegein_voorbereiding_misdrijven.aspx

    Like

    • Republikein zegt:

      Juist, en dan vandaag dit tekstbericht.

      De Nationaal Coördinator Terrorisme-
      bestrijding en Veiligheid (NCTV) zegt
      in de Volkskrant dat er geen signalen
      zijn dat IS structureel probeert om
      jihadstrijders als asielzoeker naar
      Europa te sturen.Ook de AIVD heeft daar
      geen signalen voor.

      De afgelopen weken stelden politici,
      onder wie PVV-leider Geert Wilders,dat
      er duizenden IS-strijders naar Europa
      worden gesmokkeld.Maar de Nederlandse
      diensten zien die toestroom niet.

      Wel zeggen ze dat het in “individuele
      gevallen” mogelijk blijft dat de
      asielstroom wordt gebruikt door
      personen met terreurplannen.

      Like

  6. Angel Wynton zegt:

    Ik weet 1 ding heel zeker, dat ik weg wil uit Nederland !!!

    Like

  7. Hendrik M. zegt:

    Hongarije houdt zich op bijna perfecte wijze aan het Schengen akkoord, de buitengrens goed bewaken.
    Daar verder de buitengrenzen open zijn, dienen de binnen grenzen alle gesloten te worden.

    Like

  8. Fred zegt:

    Hongarije zou gesprekken moeten aanknopen met de BRICS landen of/en de Aziatische unie.
    Alleen maar gesprekken.
    Ik denk dat ze dan in Brussel of Spanje niet weten hoe vlug ze hun keutel in moeten trekken.
    Alhoewel, psychopaten zijn nogal ongevoelige types.

    Like

  9. Qvic zegt:

    Ik hoop dat Hongarije uit de E.U. wordt gezet, want dan kan ik daar naar toe emigreren.

    Like

  10. Inge Kuntze zegt:

    Heb zojuist een mail gestuurd naar de Hongaarse ambassade om ze een hart onder de riem te steken en te laten weten dat een grote groep mensen de Hongaarse president steunen en bewondering voor zijn standvastigheid hebben

    Like

Plaats een reactie