Doesburg vraagt inwoners om huis voor opvang vluchtelingen

Screenshot_7

DOESBURG – Doesburg wil ook een steentje bijdragen aan de opvang van vluchtelingen en roept de hulp in van de bevolking. Het gemeentebestuur vraagt inwoners met een leegstaande, zelfstandige huurwoning deze tijdelijk beschikbaar te stellen aan een vluchteling met een verblijfsvergunning.

Het moet wel een zelfstandige woonruimte zijn. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) ontraadt mensen om vluchtelingen in huis op te nemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Doesburg vraagt inwoners om huis voor opvang vluchtelingen

  1. FITTIE. Jan Roos vs Rob de Wijk bij #VanLiemptLive
    Terugkijken: 13 minuten waarin Rob de Wijk niemand de kans geeft om uit te praten tijdens zijn zelfmoordmissie om alles te ontkennen wat er in het associatieverdrag met Oekraïne staat. Maar verder is-ie helemaal vóór referenda. Zolang ze tenminste niet door “verschillende internetfora” worden veroorzaakt en niet over EU-kwesties gaan natuurlijk. Het blijft immers een D66’er.

    Bron
    http://www.geenstijl.nl/

    Like

  2. Sjaak zegt:

    En in Hamburg willen ze nu leegstaande kantoren en industriegebouwen
    noodfals met dwang de asyl europa redders onderbrengen !
    Men kann het ook onteigenen noemen en wettelijk gezien is
    dit niets anders als dat de rooie ratten tegen willens en wetens hun stasi
    methoden nu in de prayis omzetten !
    Met als resultaat dat de volkswoede hoogkookt en we nu nog wachten
    totdat de deksel van de pan vliegt !

    Like

    • Marlies zegt:

      Erger nog: ook kazernes en andere militaire, nog in gebruik zijnde, gebouwen worden toegewezen aan de migranten. Defensie Duitsland, net zo’n farce als Nederland? Er is straks niemand meer om de bevolking te verdedigen, dus moet het Volk dat zelf doen en dat zou nog wel eens zeer onprettig kunnen aflopen voor bepaalde “foute” personen.

      Like

  3. En dan 3o4 vluchteling in het huis te plaatsen dan is het in 3a4 weken van binnen gesloopt. laat het gem bestuur ze maar eens in hun huis nemen dan praten ze wel anders over een tijdje

    Like

  4. BertG. zegt:

    Ik las ergens dat woning verhuurders koopwoningen terug trekken uit de verkoop om ze uit te delen aan zielige mensen. (kan het bericht even nergens meer vinden)
    Woningen die voor de Nederlanders onbereikbaar blijven omdat ze niet meer kunnen kopen.

    Like

  5. Theresa Geissler zegt:

    Als er leegstaande woningen ter beschikking gesteld moeten worden, doe dat dan, GVD, aan AUTOCHTONE woningzoekenden! Eigen volk nu eens eerst!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  6. Sjaak zegt:

    Het gemeentebestuur vraagt inwoners met een leegstaande, zelfstandige huurwoning deze tijdelijk beschikbaar te stellen aan een vluchteling met een verblijfsvergunning !

    EN DE BEVOLKING VRAAGT AAN DE POLITICI IN HUN WONING
    VLUCHTELINGEN MET VERBLIJFSVERGUNNING OP TE NEMEN !
    JULLIE HEBBEN DE GROTERE WONINGEN EN OOK GELD VAN
    ONS (JULLIE WERKGEVERS BELASTINGBETALERS) !
    EN BUITEN DAT ! JULLIE ZIJN OOK DE VEROORZAKERS VAN
    DEZE OPEN GRENZEN WAAROVER WILDERS AL JARENLANG
    PREDIKT !
    EN NU GEEN WOORDEN MAAR DADEN EN AANSLUITEND
    OPROTTEN !!!

    Like

  7. Elena zegt:

    Zodra men tijdelijk een huis verhuurt met contract..is het terug nemen van het huis vaak onmogelijk. Immers kunnen we de sieluuhguh “vluchtelingen” niet op straat zetten.

    Like

  8. EdJan zegt:

    Ik heb dit bericht op Telegraaf-online gelezen. Grappig: eerst stond er nog bij dat de gemeente geen tips had gegeven over waar de oorspronkelijke bewoners dan heen zouden moeten gaan. Na een half uur was deze toevoeging verwijderd.

    Uiteindelijk zal er dwang uitgeoefend moeten gaan worden Maar zo gek zijn “de door god boven ons gestelden” niet. Ze zullen beginnen met ouderen, daar kun je mee doen wat je wilt, is al gebleken. Vervolgens de werkelozen, daar komen ook niet veel mensen voor op. Dan kun je al snel 2 miljoen asielzoekers onder de pannen brengen.

    Like

  9. bigljohn zegt:

    Nu VRAAGT de gemeente Doesburg alvast of men – asielzoekers – in huis wil opnemen. Het begint met een vraag, en het eindigt (landelijk) in een dwang. Want een kat in het nood maakt rare sprongen. En raar springen, dat kunnen ze daar bij de E.U. alsmede in den Haag !

    Like

  10. Hendrik M. zegt:

    Doesburg, neem eerst eens contact op met Herk-de-Stad,
    Een poetsvrouw sturen kan ook niet; dan word het een groepsverkrachting van dat arme mens.

    Like

  11. Tempelier zegt:

    Er is zeker al massaal gereageerd door de Doesburgers ?

    Like

  12. Moers thea zegt:

    Als het oorlog vluchtelingen zijn oke,de rest terug naar huis komen ons leeg halen aan uitkeringen.

    Like

Plaats een reactie