Moslimmigranten: Vandaag “vluchteling”, morgen voor altijd Jihadist . . .

Screenshot_20

Religie van asielzoekers in Duitsland in 2014: Christenen – 49.676, Jezidi´s – 10.782, Onbekend – 8.579, Geen confessie – 3.971, Anders – 3.292, Moslims – 126.534 (Bron: Het Duitse “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge”)

(Door: Salem Ben Ammar – Vertaling: “delamontagne”)

Het klopt dat wij in Frankrijk geen onderscheid maken tussen de mensen. Maar wanneer bepaalde mensen, die het product zijn van een totalitair ideologisch systeem (antidemocratisch, overheersend, etnocentrisch) de vrijheid van meningsuiting willen verbieden en geobsedeerd zijn door politieke systemen die totaal anders zijn dan de hunne en deze willen verwoesten, vol zitten met haat, afwijzing, uitzondering, ongelijkheid, onderdanigheid/slaafsheid, pedofilie die de mensheid verdelen in “gelovigen”, die alle deugden bezitten, en “ongelovigen”, die het symbool zijn van het kwaad, moet je niet zo dom zijn om dezelfde fouten te maken en de grondbeginselen van de Republiek, die zij willen vernietigen, naast je neer te leggen.

Boven alles is het belangrijk om de Republiek te beschermen tegen de bedreigingen die  de massaliteit van de vluchtelingen, die op zich al voorspellen dat de continuïteit en eenheid van het land in gevaar is. Deze individuen, die gevaarlijke ultra reactionaire en imperialistische ideeën met zich meebrengen, zijn gevaarlijk  voor de vrede en de veiligheid in de wereld en het vreedzaam samenleven van de mensen.

Deze mensen hebben alleen respect voor de wetten van hun religie en hebben slechts één doel, en dat is hun rigoureuze en barbaarse wetten opleggen aan de landen die hen opnemen. Alle samenlevingen die in het verleden besmet  zijn met de dodelijke plaag van hun ideologie zijn uiteindelijk in de grote gemeenschap van het kwaad terecht gekomen, de oemma (de islamitische wereldgemeenschap). We moeten weten hoe wij dezelfde wapens kunnen gaan gebruiken als de vijand en de reactie moet gelijk en proportioneel zijn aan de aanval.

Anders gezegd: als de vijand slechte bedoelingen met ons heeft, moeten we ze met “gelijke munt terugbetalen”.

Uit naam van ons “antiracisme” moeten we de racistische  ideeën van die mensen aanpakken, dat wil zeggen we moeten dat racisme nooit in onze contreien toelaten. Dat is een manier om hen te laten weten  dat hun systeem van “misselijk makende waarden” bij ons geen plaats heeft. Laten wij hen er aan herinneren dat de pijnlijke en tragische episoden die de Joden en christenen en allerlei minderheden in het verleden hebben moeten ondergaan tot op de dag van vandaag bij hen nog plaatsvinden.

Screenshot_21

Het is toch moeilijk  te geloven dat deze “migranten” als “bij betovering” onze democratische en humanistische waarden zullen gaan ondersteunen als je bedenkt dat ze in het verleden hun mond hielden bij de misdaden tegen de vrede, die uit naam van hun geloof werden gepleegd.

Dit pleit in ieder geval niet in hun voordeel.

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Salem Ben Ammar

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Counterjihad, democratie, Europa, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Moslimmigranten: Vandaag “vluchteling”, morgen voor altijd Jihadist . . .

 1. Jan zegt:

  Bill Warner: Liefde in de koran

  Like

 2. liberamonton zegt:

  En dit is wat moet gebeuren, opstaan en optreden tegen deze dreiging.

  Op onze politieke en andere elitaire smurfen hoeven we niet te rekenen, en om zichzelf veilig te stellen spannen ze dienders en lieve goed gelovigen (maar naïeve) burgers voor hun karretje.

  Laten we zien dat we een sterke eenheid kunnen zijn, hier niet van gediend zijn, laten we de generaties na ons ook een mooie toekomst bieden, dat kan alleen als we met elkaar naast elkaar gaan staan, het beschermen van onze vrijheid, voor nu en later!

  Wil jij iets betekenen? Ik ook, en samen staan we sterk!

  Libera Monton
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Oliver Stone: “Niet ISIS maar Amerika vormt de grootste bedreiging voor de wereld”

  De Amerikaanse regisseur, scenarist en Oscarwinnaar Oliver Stone is vooral bekend vanwege zijn maatschappijkritische films, waaronder JFK, Wall Street en Born on the Fourth of July. In een nieuwe documentaireserie laat hij zien dat Amerika veel gevaarlijker is dan de terreurgroep ISIS.

  In 2012 schreef Stone samen met professor Peter Kuznick het boek The Untold History of the United States, dat zich richt op episodes uit de Amerikaanse geschiedenis die minder aandacht kregen, maar wel degelijk van grote historische betekenis zijn geweest. Er blijkt een geheim Amerika te bestaan dat eigenlijk nooit voor onze ogen bestemd was.

  Tegenwicht

  Van het boek is inmiddels een tiendelige documentaireserie gemaakt, die de gemoederen in de Verenigde Staten hoog deed oplopen. De documentaire biedt zeker tegenwicht aan de Amerikaanse historici die doorgaans een positieve draai geven aan de zwarte bladzijdes uit de Amerikaanse geschiedenis.

  “We hebben de hele regio gedestabiliseerd en chaos gecreëerd,” zei Stone. “En vervolgens geven we ISIS de schuld van de chaos die wij hebben gecreëerd.”

  Het boek en de serie richten zich op de achterliggende gedachte van de Amerikaanse oorlogen in het Midden-Oosten. We komen dan al snel uit bij zaken die meestal niet worden aangestipt door de mainstream media. “Toen ik de geschiedenis bestudeerde viel mijn oog vooral op onze betrokkenheid in het Midden-Oosten,” aldus Stone.

  Propaganda

  “Wij veroorzaken al deze puinhopen en hebben vervolgens een groots militair plan om alle problemen op te lossen,” voegde Kuznick toe. “Maar dat plan blijkt vervolgens niet te werken.”

  De documentaire gaat over de periode van de Tweede Wereldoorlog tot de regering Obama en toont een alternatieve versie van de gebeurtenissen, één die haaks staat op de propaganda die in de Amerikaanse schoolboeken staat. “We zijn niet in gevaar,” zei Stone. “We zijn het gevaar. >>>> http://sputniknews.com/us/20150922/1027364838/Oliver-Stone-Untold-History.html

  Like

 4. Russische mariniers vallen samen met Hezbollah ISIS bij Aleppo aan

  Putin teleurgesteld dat Obama niet gezamenlijk wil vechten tegen ISIS – Amerikaanse generaal voor oorlog tegen ISIS legt functie neer vanwege de weinige middelen die hij van Obama tot zijn beschikking krijgt

  Eerder deze week ontving president Putin premier Netanyahu in het Kremlin. Hoewel beide landen afspraken een coördinatie team op te zetten om botsingen tussen beide strijdmachten te voorkomen, heeft Putin al wel zijn woord gebroken door te gaan samenwerken met Hezbollah.

  Vanochtend vielen nog voor zonsopkomst Russische mariniers, special forces van de islamitische terreurbeweging Hezbollah en troepen van het Syrische leger posities van ISIS op de Kweiris luchtmachtbasis bij Aleppo aan. Nog maar drie dagen geleden had de Russische president Vladimir Putin de Israëlische premier Benyamin Netanyahu verzekerd dat zijn troepen enkel in Syrië waren om de Russische belangen te verdedigen en niet zouden meedoen met het Syrische leger, Hezbollah of Iraanse troepen. Het is voor het eerst sinds 1973-1974 dat Russen zij aan zij met Syrische soldaten vechten, en eveneens voor het eerst dat de Russen openlijk samen opereren met een erkende terreurbeweging zoals Hezbollah.

  De ISIS groep die de luchtmachtbasis bij Aleppo sinds half juni bezet bestaat vooral uit Tsjetsjeense strijders die onder bevel van Abu Omar al-Shishani staan, een van de belangrijkste ISIS commandanten. De 27 jarige Shishani is net als veel andere ISIS-strijders afkomstig uit de Tsjetsjeense enclave Pankisi in Georgië.

  Hun aanwezigheid is niet de enige reden waarom de Russen zich in het gevecht hebben gemengd. Het Kremlin wil de complete belegering van Aleppo door de rebellen breken. Daarvoor moet eerst de hoofdweg naar Damascus worden veilig gesteld, zodat de Syriërs versterkingen kunnen aanvoeren.

  Amerikaanse generaal legt functie neer uit frustratie over beleid Obama

  Putin zou teleurgesteld zijn dat Obama geweigerd heeft om de Amerikaanse luchtmacht te laten samenwerken met de Russische in de strijd tegen ISIS. Volgens Israëlische militaire analisten is de Amerikaanse oorlog in Syrië dan ook in een grote crisis terecht gekomen, vooral nadat generaal John Allen besloot om begin november zijn functie als leider in de strijd tegen ISIS neer te leggen. Allen zou zeer gefrustreerd zijn met het beleid van Obama ten aanzien van ISIS en over de weinige middelen die hij van de president tot zijn beschikking heeft gekregen.

  Het Kremlin beschuldigde Obama al eerder ervan in werkelijkheid de islamitische terroristen hun gang te laten gaan om na Libië ook Syrië in totale chaos te storten. Het aanstaande ontslag van Allen onderstreept dat Putin gelijk heeft, en verklaart waarom hij niet van plan is te wachten totdat de Amerikanen eventueel alsnog willen samenwerken.

  Schok: Russen werken samen met Hezbollah

  De grootste schok voor de VS en Israël is echter dat de Russen nu ook aan de kant van de door Iran aangestuurde islamitische terreurbeweging Hezbollah vechten, gezworen vijanden van de Joodse staat. De Iraanse legerchef generaal-majoor Ataollah Salehi herhaalde deze week maar weer eens dat Iran uitkijkt naar een Israëlische aanval op de nucleaire installaties van zijn land, zodat de Joodse staat ‘eerder dan de 25 jaar die door opperleider Ayatollah Ali Khamenei werden genoemd zal worden vernietigd.’ (2)

  Coördinatieteam om confrontatie Israël-Rusland te voorkomen

  Het gezamenlijk optrekken van Rusland, Syrië en Hezbollah is totaal tegengesteld aan wat Putin afgelopen week Netanyahu heeft verzekerd, toen laatstgenoemde met een indrukwekkende militaire delegatie naar Moskou was afgereisd. De toch al zeer gespannen situatie in en rond Syrië is nog gevaarlijker geworden nu ook de Israëlische luchtmacht en marine rechtstreeks geconfronteerd kunnen worden met de Russische. Om dat te vermijden hebben beide landen al wel een coördinatieteam opgezet, dat op 5 oktober voor het eerst bij elkaar komt. (3)

  Bron
  Xander

  Like

 5. ‘Islamitische vluchtelingen in verzet tegen christelijke hulpverleners en medebewoners’
  ‘Christelijke vluchtelingen in de noodopvang doodsbang’

  Er woedt een ‘geestelijke strijd’ in AZC’s en andere vluchtelingenopvanglocaties tussen christenen en moslims. De christenen dreigen in deze ‘strijd’ het onderspit te delven. Dat concludeert het Reformatorisch Dagblad op grond van een getuigenverklaringen van een christelijke hulpverlener en diverse signalen uit onder andere asielzoekerscentra.

  Volgens een vrijwillige christelijke hulpverleenster die werkte bij de noodopvang in het Rotterdamse Erasmus Sportcentrum is de ‘geestelijke strijd gigantisch’. Ze meldt dat christelijke asielzoekers ‘doodsbang’ zijn en zelfs ‘hun bijbel niet durven te lezen’.

  Ook zouden moslims, die geen vluchteling zijn, zich steeds nadrukkelijker manifesteren bij de noodopvang. Ze zouden vluchtelingen onder druk zetten om deel te nemen aan het Offerfeest en vluchtelingen aansporen geen goederen aan te nemen van christenen. Zelf delen ze ook spullen uit maar die zijn alleen voor moslims: “Eén vrouw kreeg te horen dat ze eerst een hoofddoek moest opdoen voordat ze spullen mocht aannemen”.

  Volgens het Reformatorisch Dagblad is de nadrukkelijke aanwezigheid van moslims bij AZC’s nieuw. Hulpverlening was altijd, traditioneel, een christelijke aangelegenheid.

  Bron
  http://cult.tpo.nl/

  Like

  • Cathja zegt:

   Hiervoor moet brede aandacht worden geëist! Als christelijke vluchtelingen door moslimvluchtelingen worden bedreigd, zullen zij extra bescherming moeten krijgen! Men mag niet wegkijken als de ene vluchteling de andere in een opvangcentrum bedreigt. Als het COA dit niet onder ogen wil zien, zijn ze partijdig (omdat ze wegkijken als moslims zich misdragen) en moeten ze ophouden met dit werk. Dan zijn ze geen knip voor de neus waard!

   Omdat veel christenen zich geroepen voelen om mensen in nood te helpen (een Bijbelse opdracht), is het niet vreemd dat men ze ook in asielzoekerscentra aantreft. Moslims zijn natuurlijk als de dood dat moslim-vluchtelingen daardoor met de Bijbel in aanraking komen! Vandaar dat ze zich behoorlijk agressief opstellen met hun bidkleedjes en bussen regelen voor de vluchtelingen, om hen op vrijdag naar de moskee te brengen. Dat salafisten dit doen is niet zonder gevaar. Zij zijn de ergste en meest fanatieke soort onder de moslims! Wie kan controleren waarmee ze de vluchtelingen chanteren?

   Maar eerst en vooral moet er (politieke) aandacht komen voor de zeer onwenselijke praktijken van moslims die niets in of rond de AZC’s te zoeken hebben, en moet er een oplossing gevonden worden voor de christen-vluchtelingen, zodat zij zichzelf kunnen zijn en zonder angst in hun Bijbel kunnen lezen en hun religieuze symbolen kunnen dragen!

   Geliked door 1 persoon

   • Ach Cathja brede aandacht vragen dat zou een mooi begin zijn en een voorbeeld voor andere mensen welke er niet mee eens zijn hoe de christenen worden behandeld. Het gros van het volk weet niet precies wat de doodscultuur van de moslims inhoudt, laat staan dat je er een ‘volksvertegenwoordiger’ er mee kan overtuigen. Overal ter wereld worden etnische christenen vermoordt door de extremistische moslim fanaten, hun vrouwen verkracht en de kerken in de hens gestoken.

    Dit alles haalt het 20:00 Non-Journaal niet eens, de ankermannen en vrouwen lepelen met een smoelwerk wat van staal lijkt gemaakt te zijn de dagelijkse islam gerelateerde ellende op of het de gewoonste zaak van de wereld is. Men kan zich hierover enorm opwinden maar daar doe je jezelf alleen mee geselen, dit sluipende proces is reeds bijna 70 jaar aan de gang en lijkt mij voorlopig niet omkeerbaar, Geert Wilders is de enige strohalm waar men zich aan vastklampt. Men heeft het kunnen zien bij de afgelopen algemene beschouwingen hoe onheus Geert werd bejegent en bijna smalend werd uitgelachen in de trant van: Daar heb je hem weer die het beter weet.

    Inderdaad Wilders weet het beter dan die andere reguliere politici maar er is een cordon sanitaire rondom hem gelegd, zoveel media aandacht als voor een paar jaar geleden krijgt hij daardoor niet meer, wat uiteraard een betreurenswaardige situatie is. Mijns inziens behoeft Geert Wilders ook niet zoveel media aandacht in de nabije toekomst zal blijken dat hij altijd gelijk heeft gehad. Je zou het kunnen vergelijken met een zelfreinigend politiek proces omdat elk nieuw Kamerlid een eed van trouw moet afleggen en een spreekverbod heeft over zeer vertrouwelijke kwesties.

    Like

   • Jean zegt:

    Cathja, religie is de gevangenis van het verstand.

    Like

  • Anna zegt:

   Ja ze brengen hun “leefstijl” mee naar west Europa en dat wordt straks hier uitgevochten….( als ze de weg naar de wapens weten ) We zien dit nu in de asiel zoekers centra waar christenen gediscrimineerd en gemolesteerd worden…….. Eerst deze mensen dan de ” inlandse” christenen en de ( volgens hun mening) te liberaal levenden ongelovigen.
   Met dit islam volk staat ons nog veel onrust te wachten…… En de overheid ( politie) is op deze vorm van misdaden totaal niet voorbereid.

   Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik M. zegt:

  Ze hoeven toch slechts één keer iets van een christen te weigeren en géén christen zal ze nog helpen, of heb ik dat verkeerd begrepen?
  Nou ja, ik heb christenen die slaaf voor een mohammedaan willen zijn toch al niet hoog.

  Like

 7. Jean zegt:

  Zie je Adolfine Merkel dan hoor je steeds ‘iech wil ….., iech wil….., iech wil……,
  Ik wil dat die haar rotsmoel dicht houdt want dat kutwijf is Europa aan ’t vernietigen iets wat haar oompie ook zo graag probeerde te realiseren, als de uitkomst hetzelfde wordt voor dat kutwijf is alles oké.

  Like

 8. Johan zegt:

  Wat zo raar is : “Men spreekt van 3000 landgenoten die in Mekka in de problemen geraakt zijn ” .
  Dat zijn helemaal geen landgenoten ! Dat zijn indringers die een Nederlands paspoort bemachtigd hebben.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Johan op 24/9 om 20:48

   Ja, ergerlijk dat hier aandacht voor is! Zelfs de paus laat weten ‘in gedachten bij de moslims te zijn’!
   Moslims die op bedevaart gaan doen dit willens en wetens. Al jaren vallen er doden, dus ze zijn gewaarschuwd. Maar de hadj is één van de zeven zuilen van de islam, en eenmaal in je leven moet je op bedevaart gaan als je een goede moslim bent.

   Het bevalt mij niet dat er hier in de krant staat dat ‘de Nederlanders veilig zijn’. Oh ja? En…..?
   Hebben wij geen andere zorgen aan ons hoofd? Hoeveel procent van het dagelijks nieuws wordt tegenwoordig gevuld met nieuws over moslims?
   We worden ermee overspoeld. Het wordt ons opgedrongen. Als het niet over IS gaat, dan wel over de vluchtelingen-crisis.
   En over Brussel, die ‘onwillige landen’ wil dwingen om ook ‘vluchtelingen’ op te nemen.
   Volgens Mark Rutte heeft Brussel daarvoor een aantal ‘vervelende instrumenten’ beschikbaar. Is het geen grof schandaal om zó met lidstaten om te gaan? Om ze als onmondige kinderen te behandelen, die straf verdiend hebben omdat ze niet willen luisteren?
   WIE is er hier fout? Brussel met zijn vele valse beloftes en ‘mooie praatjes’, óf de midden-Europese landen, die het gevaar van islamisering duidelijk zien aankomen? Die de fouten van mevrouw Merkel niet willen helpen oplossen?
   De buitengrenzen van Europa zouden streng bewaakt worden, zodra ‘Schengen’ van start zou gaan. Nou, dat hebben we gezien. Frontex ging voor de kust van Libië de bootjes in de problemen gewoon ophalen. Alle gemaakte afspraken en beloftes zijn daarmee totaal genegeerd.

   We moeten vandaag nog stoppen met moslims naar de ogen te kijken, en hen op allerlei gebied te faciliteren. We graven daarmee ons eigen graf. Zij zijn uit op wereldoverheersing, en om dat te bereiken is volgens hen ALLES geoorloofd. Zij zullen ons dan ook niet sparen.

   Wij raken onze vrijheid definitief kwijt.
   Velen zijn dus voor niets gevallen bij de bevrijding van Nederland!
   Een grote tragedie!

   Like

   • Jean zegt:

    Cathja, die 717 idioten kunnen geen moorden meer plegen dus toch een vorm van gerechtigheid.
    Voor mij mochten het er 717.000 geweest zijn want er lopn toch nog teveel waanzinnign rond.

    Like

 9. ieznogoedh zegt:

  In Duitsland kan bij het registreren van “vluchtelingen” bij religie het simpele Christelijk niet eens worden aangeklikt. Die mogelijkheid is er gewoon niet in het registratieprogramma.
  Ik zie het elke dag weer als ik daarmee bezig ben.
  Kennelijk kunnen gewone Christenen geen vluchteling zijn, of wordt ervan uitgegaan dat ze inmiddels al vermoord zijn en zich dus nooit zullen melden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Doe jij dan iets in het “vluchtelingen” werk?
   Iets met “vluchtelingen” inschrijven ergens in, hulp bieden dus.

   “Ik zie het elke dag weer als ik daarmee bezig ben.”

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Ik registreer mensen. Het zou me pijn doen als ik dat moest kwalificeren als hulp bieden.
    De bedoeling is dat een eerste administratieve stap wordt gezet op het pad van de beoordeling of iemand als vluchteling in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning, of niet natuurlijk. Indien het in Duitsland bij de Duitse IND net zulke lapzwansen zijn als in Nederland, dan zullen de meesten wel kunnen blijven en hun kinderen en kindskinderen ook.
    Er zijn collega’s (overigens allemaal via een uitzendbureau op heeeeeel korte termijn ingeschakeld) die het als het hoogste goed zien om te bewerkstelligen dat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven en er zijn er die het bepaald geen verrijking vinden, die kritisch zijn en die de meesten het liefst meteen weer zien vertrekken. Het mag duidelijk zijn bij welke groep ik hoor.

    Like

 10. Pingback: Moslimmigranten: Vandaag “vluchteling”, morgen voor altijd Jihadist . . . |

 11. Republikein zegt:

  We zouden niet in staat zijn de vluchtelingen te vragen waarom ze vluchten en of we dat tegen kunnen gaan.
  Dat heeft met vrede te maken o.i.d., komt vrede, komt geld en oorlog, dan komt er nog meer geld etc.

  Als actief ‘vreden’ betekent dat we luisteren, vraag ik mij af waarom de stem van Syrische migranten niet vaker te beluisteren valt in het publieke debat? We praten constant over hen, maar waarom praten we niet gewoon met hen? Als actief ‘vreden’ betekent dat we de ander kennen, vraag ik mij af waarom we hen afschilderen als mensen die ‘anders’ zijn? Kunnen we herkennen waarin wij overeenkomen? Kunnen wij hen kennen als mensen die ook een opleiding hebben genoten? Als mensen die, zoals wijzelf, op intelligente en strategische wijze beslissingen hebben genomen over hun vertrek uit hun vaderland? Als actief ‘vreden’ betekent dat we begrijpen, vraag ik mij af of wij alle feiten (zie bijvoorbeeld dit simpele filmpje) in ogenschouw kunnen nemen wanneer we spreken over de gevaren van de toestroom van migranten? Als actief ‘vreden’ betekent dat we erkennen, vraag ik mij af of wij genoeg erkenning geven aan de verschrikkingen waar deze mensen doorheen hebben moeten gaan. Als actief ‘vreden’ betekent dat we accepteren, accepteren wij dan dat een dood kind op een Turks strand niet alleen slachtoffer is van oorlog, maar ook van ons eigen grenzenbeleid? En ten slotte, als actief ‘vreden’ betekent dat wij discussiëren, vraag ik mij af: waarom vragen wij hen niet gewoon wat wij kunnen doen om hen een veilige plek te bieden?

  Kortom, ik denk dat wij erg graag in een passieve staat van vrede leven, dat we bang zijn om deze passieve illusie kwijt te raken, maar dat wij niet zo goed zijn in actief ‘vreden’. Gelukkig zijn er een heleboel simpele manieren om ons ‘vreden’ te verbeteren en ik nodig iedereen uit hier actief een rol in te spelen.

  Dit citaat komt van Nanke Verloo, zij promoveerde recent cum laude aan de Universiteit van Amsterdam op een proefschrift over de rol van conflict in democratie.
  Ze zou een goede burgemeester zijn geweest, of predikante, hoog op de ladder.
  Niet onder de ladder doorlopen, brengt ongeluk.

  Like

 12. AEO zegt:

  Dat jongetje was slachtoffer van de hebzucht van zijn vader, die mensensmokkelaar was en zelf de boot bestuurde. Hij voer te snel en door een golf sloeg het bootje met meerdere migranten, waaronder zijn vrouw en twee kinderen, om. Ze waren helemaal niet op de vlucht omdat ze al een paar jaar in Turkije woonden. Toen hij zijn gezin in Kobani, waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen, wilde begraven, bleek dat probleemloos te kunnen. Dat de internationale pers de foto van dat jongetje wist uit te buiten voor hun agenda is echter een heel ander verhaal. Een foto kan meer zeggen dan duizend woorden, maar in dit geval was het beeldliegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s