Omvang van de “vluchtelingen”-massa´s versluierd – Duizenden “vluchtelingen” in Duitsland ondergedoken

Screenshot_2

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Het inzetten van 2.100 politieagenten aan de Beiers-Oostenrijkse grens is een geslaagde afleidingsmanoeuvre van de regering Merkel. Toch zal hierdoor niet één immigrant minder kunnen genieten van de Duitse “welkomstcultuur”. Staatkundig-juridische verschillen zoals legalen, illegalen of een binnenkomst op grond van een asielverlangen zijn buiten werking gesteld.

Nadat de bondskanselier al op eigen houtje de Akkoorden van Dublin, die fundamenteel zijn voor de veiligheid van de Europese buitengrenzen, buiten werking had gesteld voor Syrische “vluchtelingen”, schijnen voortdurende wetsovertredingen in Duitsland de regel te worden.

De bewijzen stapelen zich op dat de inzet van de landelijke politie er vooral toe dient om de ware omvang van de vluchtelingenmassa´s te versluieren. Zo meldde afgelopen dinsdag de directie van de landelijke politie in München 11.000 “vluchtelingen” voor de maandag, die via de groene grens Beieren binnengekomen zouden zijn. Een dag later meldde diezelfde directie dat er maandag zogenaamd maar 2.300 vluchtelingen als illegalen geregistreerd werden.

De ambtenaar die zich verstout had het aantal van 11.000 vluchtelingen te publiceren, zou ziek zijn, aldus de officiële bekendmaking. Ook de centrale van de landelijke politie in Potsdam is geen hulp om helderheid van zaken te geven. Integendeel.

De leiding van de autoriteit heeft alle politie-inspecties een muilkorf aangebonden. Aan het publiek mogen alleen nog maar de aantallen van de als illegaal geregistreerde “vluchtelingen” meegedeeld worden. Het totale aantal “vluchtelingen” is dus met onmiddellijke ingang geheim.

De discrepantie tussen de daadwerkelijk binnengekomen 11.000 tegenover het officiële aantal van 2.300 wordt uitgelegd door een politieagent uit Passau in de “Münchner Merkur”: De landelijke politie laat complete treinen en bussen doorrijden zonder de ´vluchtelingen´ te registreren.”

Op aanwijzing van de landelijke politie worden speciale treinen met “vluchtelingen” van Salzburg via München en uit Oostenrijk via Passau rechtstreeks naar Düsseldorf, Leipzig, Keulen, Uelzen en Mannheim geloodst. “De inzittenden van deze treinen en bussen worden alleen maar geteld, niemand neemt aan de grens hun persoonlijke gegevens op.”

Waar geen enkele registratie meer plaatsvindt, bestaat ook geen massa-immigratie meer, aldus blijkbaar de irriterende logica van het kantoor van de bondskanselier. In een tijd van toenemend burgerprotest en dalende populariteit in de peilingen, hoopt de regering door het manipuleren van statistieken een beetje speling te kunnen verkrijgen. Dan komt ook het door de media compleet opgefokte VW-uitlaatgassenschandaal als geroepen. De volgende “ARD-Brennpunkt” staat vast.

De tientallen speciale treinen met de niet geregistreerde en door de politie gecontroleerde “vluchtelingen” razen zonder politiebegeleiding door Duitsland en veroorzaken daardoor nog meer zorgwekkende toestanden. Duizenden “vluchtelingen” maken van deze gelegenheid gebruik en duiken onder. Een trein uit München reed met 800 “vluchtelingen” uit Bangladesh, India, Eritrea en de Balkan-landen aan boord weg, in de plaats van aankomst Dortmund stapten slechts 386 “vluchtelingen” uit.

Uit de officiersschool in Dresden, die was omgebouwd tot verzamelonderkomen, verdwenen 200 “vluchtelingen”. Een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Sachsen bevestigde op vragen dat de vluchtelingen nog niet geregistreerd waren en dat “hun doel en huidige verblijfplaats onbekend zouden zijn”. In de Oberpfalz verdwenen 100 “vluchtelingen” uit Syrië, Iran en Irak uit een noodonderkomen.

Ook daar werd op vragen bevestigd dat hun personalia niet waren vergeleken met databanken voor misdadiger, laat staan dat er vingerafdrukken van hen zouden zijn genomen. In de speciale trein München-Berlijn trokken “vluchtelingen” ´s nachts meerdere keren aan de noodrem om daarna uit de trein te springen. Van de 518 personen bereikten slechts 339 Berlin-Schönefeld.

In de Alfred-Delp-kazerne in Beieren doken plotseling 44 “vluchtelingen” onder, net voor de dag waarop een inenting zou worden uitgevoerd, omdat de waterpokken waren uitgebroken onder de “vluchtelingen”. Tot de ondergedoken personen behoren ook twee bewijsbaar met waterpokken geïnfecteerde personen. De arts ziet het grootse gevaar in het onderduiken van ongeregistreerde en met tuberculose geïnfecteerde “vluchtelingen”. De lijst kan naar believen voortgezet worden.

Niemand kan met zekerheid zeggen waarom de “vluchtelingen”, eindelijk aangekomen in het beloofde land, onderduiken in de anonimiteit in plaats van geld en een onderkomen aan te nemen. De appeasers van de politieke partijen doen naar buiten toe heel gelaten: “Het is een hele normale zaak dat vluchtelingen in en uitgaan in een onderkomen. Zij zijn immers geen gevangenen.” Misschien waren de “vluchtelingen” wel op familiebezoek of wilden ze verder reizen naar een ander land.

Misschien. Misschien echter ook niet. Niemand weet of het bij de ondergedoken personen bijvoorbeeld gaat om zware criminelen, die in hun landen van herkomst al zware misdaden hebben begaan, daar door de politie gezocht worden en alleen om deze reden de uitnodiging van Merkel aan de wereldbevolking gevolgd zijn. Misschien bevinden zich onder hen binnen gesluisde terroristen van de “Islamitische Staat”, die meermaals aangekondigd heeft de vluchtelingenstromen te gebruiken om Duitsland te infiltreren.

Niemand kan dit met zekerheid uitsluiten. De ondergedoken personen werden noch door de politie gecontroleerd noch geregistreerd. De bevolking zal dit ook nooit te weten komen. De politie ziet zichzelf namelijk niet in staat de “vluchtelingen” te zoeken: “Bij de huidige massa´s vluchtelingen is dit echter sowieso bijna niet beheersbaar”, aldus de leider van de politie-inspectie Donauwörth.

Duitsland heeft al lang niet meer het heft in handen. De door vluchtelingenmoeder Merkel aangerichte chaos is onberekenbaar geworden.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Omvang van de “vluchtelingen”-massa´s versluierd – Duizenden “vluchtelingen” in Duitsland ondergedoken

  1. Dit is alleen nog maar met geweld te keren,helaas!Of iemand moet inderdaad een mediastation dwingen,op welke wijze dan ook,om uit te zenden wat wij al lang weten.Met bronvermelding en video’s,zodat de schapen zelf kunnen kijken wat er nou werkelijk aan de hand is!

    Like

  2. Hendrik M. zegt:

    Denk dat ze die ongeregistreerden wel zullen vinden, de Duitsers weten heel veel over wijken afzetten en razzia’s.
    Zelfs Duitsers zullen het stelen, roven, moorden en verkrachten niet eeuwig tolereren.

    Like

    • tjonge zegt:

      beetje zieke reactie hendrikm, om de duitsers in dit geval weer eens ff fijn te framen als nazi,s.
      dus als je tegen vluchtelingen ben heb je de kwaliteit van een nazi, als ik het goed begrijp want “wijken afzetten en razzia’s” ?
      .
      zo een foute reactie !

      Like

  3. Pingback: Omvang van de “vluchtelingen”-massa’s versluierd – Duizenden “vluchtelingen” in Duitsland ondergedoken | (B)logboek

  4. koddebeier zegt:

    Merkel is net zo krankzinnig als dat Hitler was !

    Like

  5. Sandra Abbink zegt:

    En niet dat het goed was wat Hitler deed, helemaal niet! Maar wat mevrouw Merkel doet kan ook niet! Alles en iedereen moet wijken voor de vluchtelingen! Die vrouw is een machtswellusteling, echt waar! Ze wil wetten veranderen zodat de vluchtelingen onbeperkt binnen kunnen komen en ze wil kritiek op de islam strafbaar maken. En wat dan met de kritiek op andere geloven, mevrouw Merkel? Dat moet maarvgewoon kunnen! Wat een verschrikkelijke discriminatie!

    Like

  6. tjonge zegt:

    wanneer gaat die ddr muts zich nou eens aanmelden voor de olympische discipline kogel koppen ?
    .
    krijgt ze van mij ongezien de hoofdprijs 🙂

    Like

  7. repelsteeltje zegt:

    barmhartigheid heeft ECHT GRENZEN!

    Like

Plaats een reactie