We zouden bedolven kunnen worden door 35 miljoen illegalen – Merkel belooft ondertussen het einde van de wereldhonger

Screenshot_1

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de ORF kwamen er vrijdag ongeveer 17.000 illegalen Oostenrijk binnen. Slechts een te verwaarlozen deel van deze mensen zal asiel aanvragen in Oostenrijk. Alle anderen willen verder naar Duitsland, waar de aantallen echter nog altijd mooier voorgesteld worden dan ze in werkelijkheid zijn en waar de omvang van de zich aankondigende catastrofe versluierd moet worden. Zelfs de VN waarschuwt inmiddels dat de op dit moment gebruikte aantallen slechts het topje van de ijsberg zouden zijn. Het zouden miljoenen kunnen worden die naar Europa willen, zegt Amin Awad, directeur van de afdeling Midden-Oosten van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Omdat het vermoedelijk al tot in de laatste Afrikaanse lemen hut bekend is dat Duitsland in ieder geval alle Syriërs zal opnemen en ook alle anderen verwelkomt met een gekocht vals paspoort, zouden er in Europa weldra wel eens meer Syriërs kunnen zijn dan er ooit inwoners in Syrië waren. Op dit moment gaat men er officieel van uit dat één op de drie “Syriërs” die naar ons toe komt helemaal geen Syriër is, maar reist met valse papieren of helemaal zonder papieren en gewoon liegt. Sowieso worden de documenten in de dagelijks kleurrijker wordende republiek niet meer gecontroleerd. Noch in Oostenrijk noch in Duitsland hebben de autoriteiten er nog zicht op wie het land binnenkomt en waar hij dan naartoe gaat.

Diegenen die het lukt (wat tegenwoordig immers niet al te moeilijk meer is) bij ons te komen, zullen met grote waarschijnlijkheid ook blijven. Ook al zou het alleen maar zijn, omdat na een zich jarenlang voortslepende asielprocedure een humanitair asielrecht van toepassing is.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Peter Szijjarto, verklaarde tegenover de Britse krant “Express” dat het hierbij zou gaan om een “massale volksverhuizing met onuitputtelijke reserves” en beschuldigt de EU ervan de grensbescherming te verwaarlozen. EU-politici zouden niet de waarheid vertellen en internationale media zouden valse berichten verspreiden. Hij zou onafhankelijke analyseresultaten geloven, die uit zouden gaan van 30 tot 35 miljoen mogelijke migranten, aldus Szijjarto.

En wat doet de eerste volksverraadster volksvertegenwoordigster van het land? Angela Merkel belooft voor de Algemene Vergadering van de VN het einde van de honger in de wereld. In een toespraak voor de vergadering belooft de “moeder van alle gelovigen” de Duitse ontwikkelingshulp tot 0,7% van het bbp te verhogen en voor de komende jaren een “duidelijke verhoging” van de desbetreffende begroting.

“De kansen zijn zo veel groter dan de risico´s, we moeten ze alleen herkennen en ook gebruiken. Wie, als wij het niet zijn, zou de kans hiertoe hebben? Ik ben er van overtuigd dat het ons lukt”, aldus de bondskanselier.

Een geniaal plan. Eerst halen we iedereen die voor zichzelf “een beter leven” wenst, maar hiervoor niets wil doen, het eigen land binnen. Hier verzorgen we hen en maken hun vermenigvuldiging door middel van ons verwenprogramma bijzonder aangenaam. Tegelijkertijd overstelpen we de landen, waar niemand meer naartoe terug zal keren, met geld.

De nieuwe bevolking van Duitsland zal ons land in een mum van tijd in dezelfde chaos storten, waarin ze haar eigen landen achterliet. Dat lukt haar!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op We zouden bedolven kunnen worden door 35 miljoen illegalen – Merkel belooft ondertussen het einde van de wereldhonger

 1. Skef zegt:

  Wat moet je hier nog op zeggen……. Totale waanzin!! 😦

  Like

 2. Een beetje Siriaan kent de Ilias of de Odyssee op z’n duimpje dus laat iedereen die beweert van Syriaanse persuasie te zijn een van de twee naar keuze achterste voren op z’n Sieries opdreunen dan weten we zeker dat ’t ook nog hoogopgeleide vakmensen met een klassieke opleiding zijn.

  Like

 3. Knettergek,gewetenloos en levensgevaarlijk,dat wijf!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Dat gaat haar lukken.
  YES WE CAN zou haar baas zeggen.
  Het ziet er in ieder geval “VERHEUGEND” uit.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Ik kan al die “zielige eisende arrogante stakkers” niet meer zien, optiefen uit Europa naar jullie eigen puinhoopland, grenzen dicht en wel per vandaag.
  Leger terug uit Mali en eigen grenzen bewaken.
  Achterlijken lulhannissen in den haag afzetten en normale regering installeren en wel zo snel mogelijk!!!!!!!!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Trouwens, bleef het zelfs maar bij die 35 miljoen, maar de sluizen van het geboorteoverschot in Pakistan, India en Afrika gaan open om nooit meer te sluiten, besef dat wel. Alleen al Afrika gaat de komende 25-35 jaar van 1 miljard naar 2 miljard en die willen allemaal naar EU komen en daar door blijven fokken met 8-12 kinderen per gezin!!!

   Zo wordt de booslim oorlog gewonnen, door de baarmoeders van hun pinguins. Tel daarbij nog Pakistan en India die tegen de miljard inwoners zitten en dan met een simpel rekensommentje kun je uitrekenen dat die 35 miljhoen alleen gepland zijn voor de komende 2-3 jaar!!!!

   Helaas kunnen ze niets en zijn niet plaatsbaar in onze economie dus zullen hun hele leven afhankelijk zijn van blanke harde werkers en blijft er voor ons niets meer over.

   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 6. Vandaag alleen al werden er 10;000 verwacht in Kroatië. In Die Zeit kun je dat nog terug vinden, in De Standaard en De Telegraaf niet (toch nog niet tegengekomen). De berichtgeving dat de Duitse politie de getallen opleukt, zijn eveneens zeer verontrustend. De Europese politiek lijkt bezig zich krampachtig vast te houden aan de macht door de pers het probleem te doen doodzwijgen.

  Like

 7. Jaan zegt:

  Reken maar dat dat Merkel lukt, want het is haar al gelukt. Hoe stop je namelijk de stroom kolonisten? En hoe krijg je ze er ooit nog uit? Het antwoord is: De stroom wordt niet gestopt en eruit krijg je ze nooit meer. We zijn getuige van de ondergang van Europa en wat doet onze politiek? Juist ja, deze horde verheerlijken en Wilders beschuldigen.

  Like

  • edjan zegt:

   helemaal mee eens!

   Like

   • Jaan zegt:

    Op het jeugdjournaal ging het over vluchtelingenkinderen. Daar zouden de ondervraagde Nederlandse kinderen graag mee willen spelen. Wat een vies spelletje wordt hier gespeeld. Kinderen wijsmaken dat het gaat om arme getraumatiseerde kinderen die graag hun vriendje willen zijn.

    Like

  • Pieter zegt:

   Rutte zet zijn grijns op en doet mee. De leukerd.

   Like

  • Driek zegt:

   Ja, beste Jaan, ik ben er nu van overtuigd dat dit de ondergang van Europa is, die horde zogenaamde vluchtelingen krijg je niet meer weg, want hoe moet je in hemelsnaam van al die duizenden en duizenden mensen vaststellen wie en wat ze zijn? En vervolgens voorzien van huisvesting, voedsel, medische verzorging en wat niet al. Wat er in het hoofd van die regeringsleiders omgaat is mij een raadsel, die lui sporen echt niet. Nee, dit is het einde van onze welvaart, we gaan eraan.

   Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Ach Frau Merkel, wat altruïstisch.
  Ze offert zich op, stelt haar lichaam ter beschikking om in een kanibalistische orgie door een massa VLUCHTELINGEN geconsumeerd te worden.
  Halal natuurlijk, maar dat is voor de horde nekafsnijders geen enkel probleem.
  Een goed bot mes, een teil er onder en de volgende dag Merkelblutwurst.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Johan zegt:

  Het probleem is alleen : Via de verplichte verdeling van “profitanten” onder de lidstaten van de EU worden ook wij geconfronteerd met de waanzin van Duitslands asielstrategie. Als Duitsland volgend 5 miljoen profiteurs binnenkrijgt (want niemand houdt ze meer tegen), dan worden wij gedwongen om er daarvan een miljoen op te nemen. De waanzin wordt met de dag groter. De prblemen blijven maar groeien en serieuze oplossingen hoort men niet.

  Like

 10. Annamaria zegt:

  Wat ? Nu ziet Angela zich als een soort ” messias”? Dat mens is krankzinnig geworden. Samen met de paus zeker , haar raadgever ?

  Like

  • Bert zegt:

   Als ze werkelijk krankzinnig was werd ze niet steeds bij Bilderberg uitgenodigd *knipoog*

   Like

   • Annamaria zegt:

    Nee en Bea en De hele nep-oranje kliek ook niet, en de dochter van Videla’s beste vriend ( maar die wist van niets zei dochter-lief) gaat zij nu ook? Zij is, weten we , helemaal niet krankzinnig gelukkig !😉😀

    Like

 11. Johan zegt:

  Ieder jaar opnieuw wordt er een 5-jarenplan opgesteld door de VN, waarna de honger de wereld uit moet zijn. Deze nonsens verkondigen ze al zolang ze bestaan.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Nu ‘onze’ politie verstek laat gaan is het tijd onze grenzen zelf te sluiten!
  Met 600.000 werklozen en een miljoen bijstandstrekkers zijn daar mensen zat voor om een 4 ploegendienst op te zetten.
  Uw uitkeringen, werklozen en bijstandtrekkers, zullen anders gedeeld moeten worden met de import parasieten.
  Het Merkelzwijn is gek geworden, en wil ons verplichten miljoenen moslims op te nemen, de €U werkt met haar mee.
  Ow ja, dat regeringsgedrocht hier praat rustig een hele dag over tot hoever je grote grazers in de Oostvaarderplassen uit moet hongeren en laten lijden voor je ze een genadeschot geeft; een dag, een uur of 5 minuten…
  Voor de kerst afschieten van redelijk bevleesde dieren en zo de voedselbanken (voor mensen!) van wat extra vlees te voorzien en zo voor de overgebleven dieren voldoende voedsel te garanderen was te moeilijk…

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkel dient gedood te worden door een van haar lijfwachten, daarmee doet hij iedereen een goede dienst.

  Like

 14. Pingback: We zouden bedolven kunnen worden door 35 miljoen illegalen – Merkel belooft ondertussen het einde van de wereldhonger |

 15. Jade zegt:

  Jammer dat degenen die werkelijk aan de touwtjes trekken alsmaar buiten schot blijven.
  Zet die lui gewoon tegen de muur, knal ze af, en pak weer terug wat ze van ons gejat hebben.

  Like

  • Dat zal niet eenvoudig zijn want óf ze hebben zelf de heel erg door Het Volk Gewenste Lente in gang gezet of ze infiltreren in no time en nemen de zaak over om naderhand de geïnfiltreerden voor de kadi in Neurenberg te slepen en voor de volgende 100 jaar tot in de geschiedenisboekjes voor de kinderen de schuld te kunnen geven en op de internetten voor Nazi uit te schelden. Het is dat de Romeinen en de Grieken, de Atlantici en de Etrusken nog geen Godwin hadden, want anders. Maar we weigeren te leren en lezen het Heilige Boek van de Overwinnaars elke keer weer braaf tot er weer wat stoom afgeblazen mag worden. Je mag dan even naar de kermis en daarna is ’t weer gewwon doorpezen en snaveltjes toe. Ik ben blij dat in ieder geval @Driek mij een gezegende dag heeft toegewenst tmidden van al deze ellende.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s