VIDEO: Een uur lang vertellen de globale elites ons in hun eigen woorden over hun toekomstige agenda voor deze wereld (NL ondertiteld)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Drs. E.N. Schilder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Een uur lang vertellen de globale elites ons in hun eigen woorden over hun toekomstige agenda voor deze wereld (NL ondertiteld)

  1. bobzelf zegt:

      · 

    Het Westen ontkent uiteraard dat het in Oekraïne een oorlog tegen Rusland voert, maar de retoriek en acties van westerse staten laten zien dat dit nog steeds het geval is. Ze verklaren openlijk dat het hun doel is Rusland een “strategische nederlaag” toe te brengen en zelfs dat ze de Russische staat als geheel willen vernietigen. Dit wordt beschreven met het woord ‘dekolonisatie’ , maar het wordt ook heel openlijk gezegd, omdat de Estse premier zojuist heel openlijk heeft gezegd dat het goed zou zijn om van het huidige Rusland een hele reeks kleinere staten te maken.

    In Rusland maken veel analisten het zichzelf trouwens te gemakkelijk door dit te rechtvaardigen met een haat tegen alles wat Russisch is (Russofobie), die heerst onder de bevolking van sommige westerse staten en vooral onder vrijwel alle westerse elites. Iedereen die dat zegt, haalt oorzaak en gevolg door elkaar, want Russofobie bestaat natuurlijk in het Westen, maar het is niet de reden voor de strijd tegen Rusland.

    De reden voor de strijd tegen Rusland ligt niet in de Russische politiek, maar ligt uitsluitend in de verschillende economische systemen. Om deze strijd te voeren, om het publiek en de westerse politici tegen Rusland op te zetten, wordt de russofobie zoveel mogelijk aangewakkerd. Het is dus niet de reden voor de strijd tegen Rusland, maar “slechts” een instrument voor de strijd tegen Rusland.

    Het cruciale verschil tussen de systemen

    Ik heb er talloze keren en met nog meer voorbeelden op gewezen dat het westerse systeem een ​​oligarchie is, en geen democratie . Dit bleek ook uit een groot onderzoek uit 2014 van twee professoren van zeer bekende westerse universiteiten. Ze hebben talloze opiniepeilingen gebruikt om na te gaan of wat in Washington in de wet is vastgelegd, is wat de meerderheid van de Amerikaanse burgers wil. Resultaat: nul procent overeenstemming tussen de wil van de kiezers en de wetten die de gekozen vertegenwoordigers vervolgens hebben aangenomen.

    Dit betekent dat een paar superrijke mensen het lot van het Westen beheersen met als doel hun eigen macht en rijkdom voortdurend uit te breiden. Het instrument hiervoor zijn hun stichtingen, de zogenaamde NGO’s, die openlijk invloed uitoefenen op de politiek van het Westen, die in het Westen niet langer ernstig wordt betwist; in plaats daarvan wordt het door de media en politici gepresenteerd als iets positiefs, omdat de stichtingen van de superrijken zijn vermoedelijk allemaal van hen. Doneer geld om de wereld te verbeteren. De NGO’s zijn de zogenaamde ‘civil society’, d.w.z. de wil van de bevolking.

    En aangezien deze NGO’s zowel via hun lobbyisten de politiek beïnvloeden als westerse media, bloggers, “experts” enzovoort betalen , vertellen de media en politici in het Westen de onzin dat de superrijken, die hun rijkdom oorspronkelijk op gewetenloze wijze hebben verworven, zogenaamd idealistische ‘filantropen’ die de wereld willen verbeteren. De NGO’s houden hun activa aan in de vorm van aandelen, dus zijn zij de eigenaren van de grote westerse bedrijven en hun NGO’s promoten projecten die belastinggeld in de kas van hun bedrijven sluizen, waarvan u hier een voorbeeld kunt vinden . Dit is de reden waarom deze ‘filantropen’ steeds rijker worden, ook al geven ze zogenaamd al hun geld weg om de wereld te verbeteren.

    En dat is het cruciale verschil tussen het door de VS geleide Westen en de rest van de wereld, omdat alle staten die het Westen tot zijn vijanden heeft verklaard (Rusland, China, Iran, Venezuela, etc.) fundamenteel verschillend zijn, maar ze hebben één ding gemeen: ze verzetten zich tegen het uitoefenen van politieke invloed door deze westerse NGO’s in hun landen. Dit is duidelijk te zien in het verzet van het Westen tegen de wet, waarmee Georgië zich wil verdedigen tegen buitenlandse invloeden uit het buitenland, dat wil zeggen tegen de inmenging van westerse NGO’s in de politiek.

    Waarom het westerse systeem Rusland in Oekraïne niet kan verslaan

    De voormalige Russische oligarch Michail Chodorkovski, die wettelijk is veroordeeld voor fraude en andere misdaden, heeft zojuist deelgenomen aan een paneldiscussie op een congres van het zogenaamde ‘Anti-Oorlogscomité’, dat Poetins tegenstanders en andere vertegenwoordigers van de Sovjet-Unie bijeenbrengt. de radicale Russische oppositie in het buitenland, en zei iets heel interessants . Hij kondigde de “bittere waarheid” aan dat de oorlog in Oekraïne verloren was.

    Hij rechtvaardigde dit zeer objectief door te vergelijken welke hulpbronnen Rusland heeft en welke hulpbronnen Oekraïne heeft. Objectief gezien is Oekraïne vele malen inferieur aan Rusland in termen van bevolking en industriële productie, en daarom kan het Rusland niet verslaan. En Chodorkovski voegde eraan toe dat de westerse hulp daar niets aan verandert, omdat die ook inferieur is aan wat Rusland in de strijd kan gooien.

    Zijn toespraak was uiteraard bedoeld om de westerse steun voor Oekraïne verder te vergroten, want hij eindigde zijn toespraak met de vraag dat men nu moest beslissen of het Westen wilde capituleren tegen de ‘autocraten’ omdat de vrijheid misschien niet de moeite waard zou zijn om ervoor te vechten. ? Hij beschreef dit als een indicatie voor de Duitse politiek, die duidelijk maakt dat hij meer Duitse steun voor Kiev wil en doelde waarschijnlijk op de levering van Taurus-raketten en misschien zelfs op de inzet van Bundeswehr-soldaten in Oekraïne.

    Maar Chodorkovski noemde in zijn feitelijk volledig correcte lijst van hoe Rusland superieur is aan het Westen een heel belangrijk detail: Rusland produceert veel meer artilleriegranaten dan het Westen, en voor veel minder geld. Rusland produceert artilleriegranaten voor 500 dollar per stuk, wat slechts een tiende of vijftiende is van wat westerse landen voor granaten moeten betalen, terwijl het Westen momenteel ongeveer 8.000 dollar per granaat betaalt .

    Hoe kan het dat het Westen zoveel meer betaalt voor vrijwel dezelfde artilleriegranaten?

    De reden ligt in het verschil tussen de systemen. In het Westen staan ​​bedrijven en hun belangen (en dus hun winsten) in het centrum van het politieke en economische systeem. De oorlog stimuleerde de vraag naar granaten en de marktwet van vraag en aanbod zorgde ervoor dat de prijzen van granaten omhoog schoten. Westerse defensiebedrijven zijn blij, want vóór de escalatie in Oekraïne bedroeg de prijs per granaat $2.000. Dat is trouwens nog steeds vier keer zoveel als wat Rusland voor zijn granaten betaalt, wat eens te meer laat zien hoe westerse bedrijven de staten (dat wil zeggen alle burgers) beroven om hun winsten binnen te halen.

    In Rusland (en overigens ook in China en andere staten die tot vijanden van het Westen zijn verklaard) is de wapenindustrie de facto staatseigendom. Daarom is de prioriteit van Russische wapenbedrijven niet het maximaliseren van de winsten, maar eerder het voorzien van hun eigenaren (dat wil zeggen de staat en zijn leger) met goede wapens om tegen de laagst mogelijke prijs te leveren.

    Met andere woorden: de Russische wapenbedrijven verkopen hun granaten en andere wapens min of meer tegen kostprijs aan het leger, terwijl de westerse bedrijven vooral winst willen maken.

    De strijd tussen de systemen

    Het is niet voor niets dat westerse politici en media staten als Rusland en China ‘systeemrivalen’ noemen. En dat klopt helemaal, want wat we momenteel meemaken is een strijd tussen systemen. Maar zoals politici en de media in het Westen beweren gaat het hier niet om de strijd voor democratie en mensenrechten en tegen onderdrukking en kwaadaardige autocraten, maar om de strijd van westerse oligarchen tegen staten die van mening zijn dat nationale regeringen politieke beslissingen moeten bijeenkomen, en niet de captains of industry en miljardairs.

    De legende van de strijd van democratieën tegen dictaturen is slechts de legende die aan het domme publiek wordt verteld, zodat zij bereid zijn offers te brengen voor de strijd van de systemen en, indien nodig, hun geld en rijkdom op te offeren. In werkelijkheid gaat het om macht en winst voor een kleine elite die bestaat uit westerse miljardairs.

    Het draait al eeuwen op hetzelfde principe

    Dat is altijd zo geweest, omdat het Britse koloniale rijk bijvoorbeeld zijn onderdanen vertelde dat het de koloniën behield om de arme inboorlingen beschaving te brengen. Dat geloofden de mensen en dat predikten de media destijds voortdurend. Het Britse rijk hield zich nooit bezig met natuurlijke hulpbronnen en politieke macht. Tegenwoordig weten we uit de geschiedenisboeken dat dit onzin was, maar er moeten nog honderd tot tweehonderd jaar verstrijken voordat een dergelijk besef vaste voet krijgt in de officiële geschiedschrijving, zodat het publiek de indruk krijgt dat dit in het verleden ook het geval zou zijn geweest. dit is waar we vandaag de dag veel geavanceerder, beschaafder en verlichter zijn; dat is tegenwoordig natuurlijk niet langer het geval.

    Dat dachten mensen honderd à tweehonderd jaar geleden. Ze wisten dat de Spanjaarden de Nieuwe Wereld hadden geplunderd, maar het Britse rijk was veel verder en wilde alleen maar de beschaving over de wereld verspreiden. Het principe ‘Wij zijn de goede jongens’ werkte toen en werkt nog steeds.

    Over tweehonderd jaar zal wat ik in dit artikel schrijf ook in de geschiedenisboeken over het begin van de 21e eeuw staan. Maar vandaag de dag wordt de mensen in het Westen hetzelfde sprookje van vechten voor het goede verteld als in het Britse Rijk. De slogans zijn veranderd (toen ging het zogenaamd over het brengen van beschaving, vandaag ging het over het brengen van democratie), maar het principe blijft hetzelfde. Geen wonder dat het al eeuwenlang werkt.

    Laat-Romeinse decadentie in het Westen?

    De vraag is echter of het westerse systeem nu net zo decadent en zelfverheerlijkend is geworden als het systeem van het Romeinse Rijk, dat zich na eeuwen van succesvol bestaan ​​niet eens kon voorstellen dat het ‘eeuwige Rome’ ooit zou kunnen instorten.

    Het westerse systeem heeft sinds het begin van het koloniale tijdperk, ruim 500 jaar geleden, in wezen onveranderd gefunctioneerd. Het is sindsdien alleen maar verfijnd, waarbij de methoden voor uitbuiting en controle van de publieke opinie effectiever zijn geworden. De Spanjaarden hadden immers al hetzelfde probleem, want toen berichten over hun wreedheden in de Nieuwe Wereld Europa bereikten, was er grote verontwaardiging. Dus verklaarden de Spanjaarden dat het allemaal om het verspreiden van het ‘ware geloof’ ging en gaven ze de katholieke Kerk een deel van de rijkdom, waarna het publiek vanaf de kansels predikte dat alles voor een goed doel gebeurde en niet vanwege het goud.

    De vraag is dus of het westerse systeem nu zo verstrikt is geraakt in zijn decadentie dat het niet beseft dat zijn systeem zichzelf nu opvreet – zoals het ooit deed met het Romeinse Rijk. In ieder geval hebben de tegenstanders van het Westen onderkend wat er op het spel staat en tot nu toe ziet alles ernaar uit dat het westerse systeem, dat al meer dan 500 jaar bestaat, zijn 600ste verjaardag niet meer zal vieren.

    KLAUS SCHWAB . DAT GELUL .HOOP DAT OOM VLADIMIR DOORLOOPT

    DAN ZIJN AL DIE ENGE KLOOTZAKKEN OOK WEG.

    OPENBARINGEN VAN OME BOB ..

    HAD ONZE DRS. NITWIT .a.k.a MENEER ALTIJD BOOS … NOG ANDERE BOZE SUGGESTIES ?? WHAHAHAHA

    Like

      • bobzelf zegt:

        SCHITTEREND FILMPJE DAME !!!!

        HADDEN WE MAAR ZEKERHEID ..

        ALLE USA…. VK STRONT OPGELOST

        GEEN RODE LIJNEN MEER OVERSCHRIJDEN

        GOEDKOOP GAZZZZ

        SPOTGOEDKOPE OLIE

        KUNSTMEST

        GEEN SCHULDEN MEER

        EURO WEG.

        EU NAAR GOD

        SCHWAB GELUL . ZIJN GRAF IN

        DUS . DE BESTE OPLOSSING

        MAAR HOOP ER MAAR NIET OP HOOR ……

        UKRAINE ……

        WILL BE I HOPE NOVORUSSIA

        PROBLEMS SOLVED .

        USA NAAR GOD 34.5 TRILLIOEN SCHULD

        EU NAAR DE KLOTEN 12.500 MILJARD SCHULD

        DUS WAAROP ZOU HIJ BINNEN VALLLEN

        U HEEFT UW EIGEN ONDERGANG

        GESTART MET DE EURO EN DE EU MET ONGEKOZENEN

        NAI’S SS. EN BANDERA FANS

        TEVEEL MENSEN HEBBEN DUS EN BORD VOOR HUN KOP .

        U …. HOOP IK NIET.

        IK ZEKER NIET . EN VELEN HIER NIET

        DIKKE KUS .

        SCHRIJF ER VOORTAAN WAT BIJ

        DAN KIJKEN ZE ALLEMAAL HIER .

        OOK ”THE NITWITS .FIGUREN ALS SVALBARD AND

        HOPELOZE FRIENDS

        KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

        VLADIBOB

        P.S. MOCHT HET WEL GEBEUREN DAN LOOP IK MET MIJN KALASHNIKOV VOOROP DEN HAAG IN

        OM EEN PAAR HONDERD NSB . NAZI SCHAB FANS

        VAN DE AARDBODEM TE SCHIETEN

        HELEMAAL GRATIS VOOR NIKS

        ZELFS ZONDER TRIBUNAAL

        Like

    • chrisdirick zegt:

      Ome Bob, het westen kan Rusland nooit verslaan en dit om een simpele reden: ten eerste, Rusland is te groot om simpelweg in te pakken. Dit zou een logistieke nachtmerrie veroorzaken.

      Ten tweede: Rusland is een continent op zich, enkel maritiem bereikbaar langs de Zwarte zee of de zee van Ochotsk ten noorden van Japan. Stel dat een invasie plaatsgrijpt aan deze oostelijke grens van Rusland, wat heeft de vijand daarmee bereikt? Dan staan ze nog zo’n goede duizend kilometer van Siberië, en dan? De logistieke problemen die dit oplevert zijn niet te overzien en ook nog eens onbetaalbaar. Dan staan ze nog niet eens op een kwart van de afstand naar Moskou. Het is niet voor niets dat dit nog nooit geprobeerd is. De westerse legers hebben nog wel enkele generaals met gezond verstand.

      Dan de Zwarte zee. Dit is de enige ijsvrije haven die Rusland heeft. Die laten ze zich nooit of te nimmer afpakken. Kijk maar welke problemen het westen en Oekraine heeft om de Russen tegen te houden. Daarbij heeft Turkije nog belangen met Rusland. De Bosporus blijft nog steeds een heel smalle engte tussen de Zwarte zee en de Middellandse zee. Zolang Turkije en Rusland vriendjes zijn kan het westen daar niets beginnen.

      Tegenwoordig heb je natuurlijk wel de Nato grens met Finland. Maar mijns inziens is Finland degene die zich zorgen moet maken, niet Rusland.

      Geliked door 2 people

      • bobzelf zegt:

        MEER DAN UITSTEKEND GEZIEN ..

        MAAR JA .. ZONDER EEN VIJAND

        KAN JE ALS USA NIET IN HET LEVEN BLIJVEN

        EN DE WAPENFABRIEKEN EN VLIEGTUIGEN EN TANKS

        MOETEN DUS DAGELIJKS GEMAAKT WORDEN

        DIKKE 12 LIKES MAKKER ….

        DUS COUP IN UKRAINE . NAVO OPSCHUIVEN

        EN DAN NET DOEN OF JE GEK BENT

        EN ALS DE MAIDAN KIEV 2014

        DAN NIET ECHT OPSCHIET

        ???????????????????????????????????????

        DAN KNAL JE DE MH 17 UIT DE LUCHT

        EN BINNEN EEN UUR ROEP JE PUTIN DID IT

        PUTIN MOORDENAAR

        EN

        ?????????????????????????????????????????????

        HEEFT IEMAND NU AL EEN BEWIIJS GEZIEN VAN

        DE USA KREET WERELDWIJD

        1 UUR NA DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE

        DAT DE USA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

        ”’ONWEERLEGBARE BEWIJZEN HAD “”””

        DANK VRIEND DANK

        BOBOBOBZELLUF

        Geliked door 1 persoon

  2. Republikein zegt:

    Geliked door 2 people

  3. Snappie zegt:

    een hoop bla bla van een stelletje morons, het is een mondiale coup waarbij de mensen in een chaotische transitie worden onderworpen. Een tsunami van doden opdat de elite homo deus kan zijn die regeert over een world full of shit.

    zet alle wef gerelateerde idioten op een dodenlijst opdat de mensen de wereld redden van de homo hagedisus, end of line.

    Geliked door 1 persoon

    • 007lucia zegt:

      Dit is al jaren bekend uit abductee-hypnose/regressie kringen; bekende personen waarvan de 1e 2 vermoord, zijn ; dr Carla Turner, professor john Mack, Eve Lorgen, David Icke..Het fenomeen is moeilijk te bewijzen omdat the screen of events..de ontvoeringen …vakkundig gewist worden ..de top ET’s (misschien is wezens van een andere dimensie wat accurater) maken gebruik van andere soorten..the Greys ook weer verdeeld in ondersoorten..Uit onderzoek in het verleden en nu, komt naar voren dat bepaalde families in hun hele linie ontvoerd worden ..zijn er specifieke genen die verzameld en getarget worden???Lijkt er veel op de Rhesusfactor negatieven ( 15% van de bevolking van Europa, en 7% van de wereldbevolking is RH-) en daarvan m.n. de O- en als het effe kan ook nog de mensen met groene ogen(2% van de wereldbevolking)zijn voor ET de geprefereerde soort. Er zijn best goede y-tube vids hierover. Er zijn onderzoekers die er op wijzen dat er wel erg veel overeenkomsten zijn met demonen en satanische kringen/aanbidders. Ik ben dit fenomeen jaren geleden om diverse redenen, vanaf mijn 33e actief gaan bestuderen en er komt nu steeds meer boven water.

      Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      IK DENK DAT U EEN ZEKERE ? SVALBARD EVEN MOET RAADPLEGEN !!

      DIE HEEFT CONNECTIES DAAR BOVEN ??

      MET EEN ZEKERE GOD. EN ZIJN ZOON JEZUS

      EN DIE KOMEN OVERAL HELPEN .. HOOR IK ALTIJD ???

      VOLKEREN REDDEN . EN ALS HIJ KOMT .?/ HIJ KOMT .

      DAN VERTELT HIJ WIE ER MEE MAG NAAR BOVEN

      DUS IEDEREEN DIE DUS DEUGDE,

      DUS ??

      HELEMAAL NIEMAND ..

      EN HOE DAT MOET VAN DE VOLKEREN DIE VOOR GOLGOTH ZEG MAAR AL DOOS WAREN DAN M OET ??

      GEEN IDEE..

      LAAT OOK ZIJN FAVORIETE VOLK AL EEN 5000 JAAR GEWOON DOOD VALLEN EN DE TYPHUS KRIJGEN MAAKT HEM GEEN FLIKKER UIT

      EGYPT 400 JAAR BEETJE DE SLAAF UITHANGEN ?? NIET THUIS .

      SINAI ?? GOUDEN KLF . GEEN 10 GEBODEN TE VINDEN EN ?

      JA HOOR 40 JAAR DODENMARS EN ALLEMAAL HE GOEIE GOSERT

      JA WAS ALTIJD AL LACHEN MET DIE LUL

      CONCENTTRATIEKAMPEN . EFFE DOUCHEN

      EN HIJ ZORGDE DAT ER GENOEG GAZZZZZZ WAS HOOR .

      EN DE BIJBEL ZEI DAT HET GOED WAS.

      WIE DAT BOEK DAN WEL GESCHREVEN HEEFT STAAT OOK NERGENS

      ZE HEBBEN OOIT WAT ”DODE ZEEROLLEN ;; ?? GEVONDEN

      NOU DE NAAM ZEGT HET AL.

      DUS BEL EEFE MET DIE MONGOOL ..

      HET KAN ZIJN DAT HIJ U GELIJK NET ALS ZIJN GOD. MET DE DOOD BEDREIGT.

      MAAR MAAK U DAAR GEEN ZORGEN OVER

      DIE LUL HEEFT PIJNLIJKE AAMBEIDEN . DUS

      DAN REAGEERT HIJ DUS NOOIT . ALTIJD PIJN

      AAN ZIJN ANUS

      DOE HEM DE GROETEN VN MIJ

      IK KON ALTIJD GOED MET HEM OPSCHIETEN !!!

      WHAHAHAHAHA

      OOM DE GRAFZERK

      Like

  4. ronjaspers zegt:

    Ik heb de video van die smerige satanisten niet bekeken.Ik waarschuw de mensen al ongeveer een jaar of 15 voor hun grote smerige duivelse plannen.Ze willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.

    Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      KIJK VRIEND DAAROM HOUD IK VAN JE .

      DIE DUIDELIJKE SIMPELE UITLEG

      EN SIMPEL DE WAARHEID

      EN AL DE PARTIJEN WAAR ONS KUTVOLK OP STEMDE

      ZITTEN BIJ DIE ASBAKKEN OP SCHOOT.

      WIJ NIT HE VRIEND . MANITOU ZIJ DANK VELEN HIER NIET

      HUGGIE BOB

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie