VIDEO: “Migranten” vertrapten het voedsel en eisten geld

Klik voor Engelse ondertiteling onder in de werkbalk op het tandwieltje, daarna op “ondertiteling” (Verenigde Staten) 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op VIDEO: “Migranten” vertrapten het voedsel en eisten geld

  1. Bert zegt:

    Volgens de politie daalt het aantal verkrachtingen in Nederland. In feite wordt er gewoon minder aangifte gedaan omdat er een 2 weken wachttermijn is en een urenlang slopend en intimiderend verhoor. Slechts 90 veroordelingen per jaar, dus laat staan als zo een menigte de straten bestormt en een paar blanke vrouwen een steeg in sleurt, die worden nooit gepakt en veroordeelt. In zweden zijn veel vrouwen die hun haar zwart verven. Nog even en de westerse vrouwen gaan allemaal uit angst een hoofddoek dragen en blijven zoveel mogelijk binnen. Dit zie je niet op het journaal of in de telegraaf, wat je daar wel ziet is een paar keer per dag een foto met een pand waarop staat ‘ kut asiel ‘ of ‘ stem pvv’ , alsof dat wereld nieuws is een beetje graffiti. Ik vind het wel erg eng worden nu allemaal ! Kan me niet voorstellen als dit uit de hand loopt dat de politie ons nog echt kan beschermen, ze komen nu al niet eens bij een inbraak of winkeldiefstal of aanrijding etc.

    Like

    • Pogo zegt:

      @Bert

      “Volgens de politie daalt het aantal verkrachtingen in Nederland.” of “…. ze komen nu al niet eens bij een inbraak of winkeldiefstal of aanrijding etc.”
      En toch weet de overheid ons te vertellen dat de criminaliteit en alles wat daarbij hoort elk jaar weer daalt.
      Volgens eigen zeggen komt dat door ‘het effectief bestrijden’ daarvan.
      Maar iedereen weet toch ook dat de ‘criminaliteit’ niet stil blijft staan/mee gaat met de tijd?
      Dit is het zoveelste bewijs dat onze overheid, tegen beter weten in, haar burgers een lapje voorhoudt en eigenlijk wil zeggen dat wij maar domme en naïeve slaven zijn.

      Een paar tasjesdieven oppakken op een markt ergens in het land op zaterdagmiddag is natuurlijk allemaal leuk en aardig.
      Maar als op alles bezuinigt moet worden (politie/inlichtingendiensten) en hele groepen van de ‘Balkanmaffia’ en ander gespuis hier zonder problemen zich kunnen nestelen tussen de onder- en bovenwereld, dan kun je toch wel nagaan dat er iets niet klopt.

      Als het over criminaliteit gaat wil de overheid ons altijd een bepaald beeld voorhouden maar wat als mijn beeld daarover er totaal anders uitziet?
      Wat te denken van de ‘witte boorden’ criminaliteit, de corruptie, ‘ons kent ons en kilo’ en die gaan we even een handje verder helpen, het verraad t.o.v. de burgers, het bruinwerken wat ze doen in Brussel?

      Ben die manipulaties van cijfers door de overheid wel behoorlijk zat.
      Of het nu gaat over de criminaliteit, het aantal vluchtelingen wat opgevangen wordt of de economie, ik vertrouw er niet meer op.
      -Niet vergeten; De grootste criminelen dragen nette pakken, rijden in grote bakken en begeven zich gewoon in de media als zijnde ‘leiders’.-

      Like

      • Cathja zegt:

        Ik vind dat we het heft in eigen hand moeten nemen. Komen er (veel) verkrachtingen voor in een dorp of stad, en zijn deze gepleegd door asielzoekers, dan moeten er huis aan huis flyers in de brievenbussen worden gestopt, waarin men de burgers hiervan op de hoogte brengt en waarin men gewaarschuwd wordt.
        Als dagbladen het niet aandurven om hier melding van te maken, dan moeten de burgers er in hun eigen omgeving maar voor zorgen dat men op de hoogte is van deze smerige en misdadige praktijken.
        We zullen onszelf moeten beschermen!

        Like

      • Helemaal mee eens:witte boorden criminelen!En dat geldt ook voor de media!

        Like

    • Bert, jullie POLITIE gaat waarschijnlijk HUN verdedigen, en jullie krijgen de klappen.

      Like

  2. Marc zegt:

    Tja, ik weet hier niet zoveel meer op te zeggen anders dan ‘we wisten dat dit zou gebeuren’.

    Misschien dat Samsom of Pechtold wellicht een bevrijdende gedachte hierop weten te vinden.?

    of…

    Like

  3. En nog vindt men ze zooooo zielig!Doodschieten moest men ze,het tuig van de richel!Lager volk bestaat er niet!

    Like

  4. Ikheberzogenoegvan zegt:

    Zoals verwacht.. meer heb ik hier niet op te zeggen.

    Like

  5. Jan zegt:

    Wegvagen die smeertroep wil je overleven.

    Like

  6. Jan zegt:

    Wat een weerzinwekkend, smerig wijf en dan die pathetische vent.

    Like

    • Jan zegt:

      Welcome to Hungary! (Warning: rant on the migrant situation)

      Welcome to Hungary! (Warning: rant on the migrant situation)

      Geliked door 1 persoon

    • Cathja zegt:

      Als ik deze beelden zie voel ik een enorme walging opkomen! Ik ben zó ontzettend klaar met deze lui, die als sprinkhanen op ons afkomen!!
      DIT ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN!!!
      Het zijn leugenaars, die zich allemaal als Syriërs voordoen om maar aan een verblijfsvergunning te komen.
      Bah, bah, bah!!!

      En dan eist men van mij dat ik me ‘barmhartig’ en begripvol opstel……?!
      Hoe doe ik dat als ik deze onbeschofte, brutale, en minderwaardige figuren zie met hun enorm grote bekken? Die eisen stellen, wetend dat ze in veel gevallen hun zin krijgen?
      Echte vluchtelingen zijn dankbaar! Die zouden zich niet op deze manier gedragen.
      Waarom grijpt Angela Merkel niet in? Zij wordt toch gezien als degene die de touwtjes in handen heeft?
      De ‘machtigste vrouw van Europa’ is naar mijn mening bezig geschiedenis te schrijven, door half Afrika van de hongerdood te willen redden. Dat ze daarmee ontelbare vijanden van het democratische Europa binnen laat komen, interesseert haar geen moer.

      Zij moet afgezet worden, eer ze nog veel meer onheil aanricht! Straks geeft ze nog ‘groen licht’ aan ontelbare zielige ‘Palestijnen’, ‘die zo verschrikkelijk onderdrukt worden door Israël’, en die natuurlijk ook geholpen moeten worden.

      Wie volgt….?

      Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Waarde heer Bron, u hebt er een dagtaak aan, maar het nieuws dat u laat zien, wordt elders niet getoond. Ik hoop dat u het nog lang mag volhouden en ik hoop dat velen gaan inzien dat de “vluchtelingen” van de NOS in feite bezetters zijn.

    Like

    • Driek zegt:

      leefbarbaar zegt: Waarde heer Bron, u hebt er een dagtaak aan, maar het nieuws dat u laat zien, wordt elders niet getoond. Ik hoop dat u het nog lang mag volhouden en ik hoop dat velen gaan inzien dat de “vluchtelingen” van de NOS in feite bezetters zijn.

      Ik sluit mij hier bij aan, beste leefbarbaar, en laten we hopen dat de ogen van het Nederlandse volk en onze kakkerige journalisten een keertje open gaan, helaas nemen nog te weinig mensen nemen kennis van deze site, we moeten iedereen in onze naaste omgeving attenderen op de site van E.J. Bron.

      Like

      • Cathja zegt:

        Ik sluit me ook aan bij de reactie van @ leefbarbaar (en @ Driek). Wij hebben al verschillende mensen weten te interesseren voor deze site, en men is verrast om nieuws te lezen wat nergens anders te lezen is. En inderdaad, dan gaan er ogen open!

        We bevinden ons als ‘Bronlezers’ in een bevoorrechte situatie. Uiteraard met zeer veel dank aan onze Webmaster! Ik vind het prettig dat er nu al bijna 700 volgers zijn! Hopelijk groeit dit aantal gestaag door.

        Like

      • leefbarbaar zegt:

        Beste Driek,
        ik zie hier steeds nieuwe namen, nieuwe artikelen. De groei zit er nog steeds in. Zelfs stuur ik wel eens een linkje naar iemand, die er van kan leren.
        Wel vreemd dat men vaak niet wil leren wat de islam ons brengt, ook al doen de moslims er alles aan, in woord en gedrag, om kenbaar te maken wat ze willen.

        Like

    • Jan zegt:

      De PvdA zal niet veranderen. Die menen echt dat al dat schorem vluchtelingen zijn:
      ‘Vele duizenden vluchtelingen trekken door Europa. Dag na dag zien we beelden die door merg en been gaan. Mensen worden op stations als dieren uit elkaar geslagen. Landen duwen stromen met vluchtelingen naar elkaar toe, stoppen ze in bussen rijden ze naar de grens en gooien ze er dan eruit op anderhalf vliegen van hier. Wij kunnen ons gezicht niet afwenden. De politiek, de PvdA, is mede verantwoordelijk voor het vinden van een oplossing.’
      http://www.pvda.nl/acties/vluchtelingencrisis

      En weer een kind met een kind op de foto.

      Like

  8. Andre L zegt:

    smerige moslim handophouders, zo hard mogelijk terugtrappen naar die kutwoestijn. Dit zijn onze vijanden, niet meer niet minder.

    Like

  9. Jan zegt:

    Migraines willen niet langer in Finland blijven, gaan elders shoppen. Reden: ’t is er koud en saai

    Hundreds of predominantly Iraqi migrants who have travelled through Europe to reach Finland are turning back, saying they don’t want to stay in the sparsely-populated country on Europe’s northern frontier because it’s too cold and boring.

    “You can tell the world I hate Finland. It’s too cold, there’s no tea, no restaurants, no bars, nobody on the streets, only cars,” 22-year-old Muhammed told AFP in Tornio, as the mercury struggled to inch above 10 degrees Celsius (50 Fahrenheit) on a recent blustery grey day.

    http://news.yahoo.com/finlands-no-good-disappointed-migrants-turn-back-152042061.html

    Like

    • anna zegt:

      al die hoog opgeleide asylzoekers zouden toch kunnen weten dat het in Noord-Europa kouder is, toch een teken dat ze niet echt hoog opgeleid zijn maar gewoon een stelletje luie sodemieters die andere bedoelingen hebben

      Like

    • Cathja zegt:

      Ze komen het land binnen als vluchtelingen, maar gedragen zich als toeristen. Verwende toeristen, die geen waar voor hun geld krijgen.
      Schoften zijn het, die direct uitgezet moeten worden. Ze hebben niets te zoeken in Europa, en zijn zéker geen vluchtelingen!
      Als je begint te liegen over de reden van je vlucht, heb je wat mij betreft geen recht meer op een verblijfsstatus.

      Like

  10. Jan zegt:

    Het omgekeerde is ook mogelijk, wie had dat gedacht:

    Asielshopper: De Britten zijn vreselijk, ik wil terug naar Iran:
    http://www.wistv.com/story/30104617/iranian-in-uk-tries-to-get-sent-home-but-is-in-uk-legally

    Like

  11. ildiko zegt:

    Bedankt dat u deze video heeft geplaatst. Hier een advies van PUTIN over migratiecrisis in Europa. Zijn advies , zoals ook van Wilders: alle grenzen dicht, met leger, anders over 1 jaar de 3-e WO met …….http://hirek.in/vladimir-putin-remiszto-joslata-a-europanak-a-migransvalsagrol/

    Like

  12. Theresa Geissler zegt:

    Tja, Arabisch leren om te kunnen verstaan wat ze over ons zeggen…..Persoonlijk ben ik van mening, dat je dat zó óók wel kunt raden en moet ik verder bekennen, dat het me op een walgelijke manier tegenstaat, evenzeer als het lezen van de Koran. Het is weliswaar mooi, dat deze dappere jongedame het nu kon, maar zij heeft er dan ook metterdaad gewóónd; dan is het nóg weer wat anders. -Voor mij trouwens alweer een reden, naast alle andere, om er nooit te gaan wonen. Enfin……
    Echter, hier kun je weer eens duidelijk vaststellen, wat een wàlgelijk slag volk het is èn dat ze maar met één doel Europa binnenkomen: Om te overrompelen en te overheersen. -En er en passant een even grote puinhoop van te maken als in hún contreien. EN om een graantje mee te pinnken van de westerse voorzieningen, uiteraard, en intussen de islam te……Nou ja, het is gewon precies, wat Petra Raab herhaaldelijk in haar woonomgeving in Midden-Frankenland waarneemt. En het geldt voor héél Europa, zoals we zelf kunnen zien!
    En met pappen en nathouden, zoals de goedmenschen willen, bereik je hier niets: Die invasie moet gestopt worden en de hele puinzooi er uitgeschopt, of dit loopt slecht af!

    Like

  13. Sjaak zegt:

    EN WANNEER WORD NEDERLAND WAKKER ?

    Like

  14. Pogo zegt:

    Kent iemand hier Desiree Stokkel?
    Ik kwam een filmpje van haar tegen maar had nog nooit van haar gehoord.
    Op deze site http://barracudanls.blogspot.nl/2013/05/desiree.html hebben ze het wel over haar maar nu weet ik nog steeds niet of het echt is of dat zij een klap van de molen heeft gekregen.

    Like

    • Cathja zegt:

      Ik weet het niet hoor, maar ik denk dat ze een klap van een windmolen heeft gehad. Daarvan komen er steeds meer in het Hollandse landschap!

      Like

    • Republikein zegt:

      Ik denk het niet hoor, maar geloof het of niet.
      U bent wat achter met het nieuws.

      AMSTERDAM – Een jongeman heeft vorige maand bij een overval in een woning van een 77-jarige vrouw aan de Honselersdijkstraat zijn slachtoffer meermalen vol op de mond gezoend.
      Volgens de politie is de dader een licht getinte man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft een mager postuur en kort, achterovergekamd zwart haar. De man heeft een smal gezicht en droeg 17 augustus zwarte kleding.
      17 augustus was een mooie dag.
      Toch kende ook deze maande koude fasen. Op 17 augustus werd het niet warmer dan 15,2 graden. Daarmee was het de koudste 17 augustus sinds het begin van de metingen.

      Dan maar zoenen, daar blijf je warm van.

      Like

  15. Astrid zegt:

    Ach, het zijn net verwende kinderen die hun zin niet krijgen. Daar moet je vooral nooit aan toegeven. Alleen mensen die nog steeds besmet zijn met het flowerpowersyndroom, denken dat je die lui met overdadigheid moet ontvangen. Onze regeringslijders die die alles faciliteren, verdienen het schavot. Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn ontevreden gasten die zich gedragen alsof ze god in Frankrijk zijn. Arrogantie, hooghartigheid en vooral steeds vijandig.
    Welke verrijking??

    Like

  16. Astrid zegt:

    correctie: *regeringsleiders*, alhoewel het meerendeel ook teringlijders zijn…

    Like

    • Zegge en schrijven EEN!!!!politie-agent!Wat moet die beginnen tegen dat agressieve zooitje ongeregeld?Stuur het leger er op af!

      Like

    • Cathja zegt:

      Verschrikkelijk, dat ook daar die helse barbaren de hele samenleving aan het ontwrichten zijn! Geen enkel Europees land kan trouwens de dans ontspringen; we MOETEN die indringers opvangen en met alle goede dingen des levens omringen….!

      Het is om uit je vél te springen!!!

      Like

  17. ildiko zegt:

    DEZE AGRESSIEVE BENDES IN EUROPA DIT WORDT OORLOG !!!!! https://www.facebook.com/jasonmillmusic/videos/1029571637074673/?fref=nf

    Like

  18. Jean zegt:

    Een zaak is overduidelijk nl. wij moeten eerst die EU misdaadorganisatie droogleggen en uitschakelen dan volgt de rest vanzelf want “als de ezel geen voedsel meer krijgt wandelt hij naar een andere wei”.

    Like

Plaats een reactie