VIDEO: Rellen tussen Turken en Koerden in Stuttgart

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse stad Stuttgart werden gisteren minstens 20 personen gearresteerd tijdens botsingen tussen Turkse en Koerdische groeperingen. De politie gebruikte pepperspray en achtervolgde de rivaliserende groepen in de straten van Stuttgart om de orde te handhaven. De demonstraties hebben te maken met de gevechten tussen het Turkse leger en de Koerdische PKK in Turkije. Een Turkse groepering had tot een demonstratie opgeroepen om de Turkse soldaten te herdenken die de afgelopen weken bij gevechten tegen de PKK om het leven kwamen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, co-existentie, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Islam, Koerden, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Rellen tussen Turken en Koerden in Stuttgart

  1. Annamaria zegt:

    Turken alweer ! Dezelfde turken die acties tegen Koerden herdenken,protesteren tegen herdenken van de Armeense genocide.??
    . Ze kunnen naar Turkije om te herdenken, ze stikken altijd in het geld, ga daar en rouwen en herdenken , en niet hier…walgelijk.. Gewoon Koerden uitlokken.
    Ze brengen hun eeuwige strijden hier nu. Zijn wij lekker klaar mee.

    Like

  2. Geert zegt:

    Het zwijn angela keek en zag dat het goed was.

    Like

  3. Hendrik M. zegt:

    Wegens ongebreidelde toelating van strijdende barbaarse partijen binnenkort heel gewoon…
    Stop de importen!

    Like

  4. Johan zegt:

    Correctie op de bijsluiter : ‘De demonstraties hebben te maken met de gevechten tussen het Turkse leger en de Koerdische PKK in Turkije’. Dat moet zijn : “het Turkse leger en de Koerdische PKK in Duitsland”.
    We hebben de ellende en de oorlogen uit het Midden Oosten geïmporteerd in West-Europa.
    En die import is op dit moment op een hoogtepunt beland, waarvan we de gevolgen in de komende jaren steeds vaker zullen gaan merken.

    Like

  5. Anna zegt:

    Dit is nog meer te verwachten…… Ze brengen hun EIGEN OORLOG MEE.
    Hoe grappig dat hier psychologen over trauma’s praten…. In de moslimcultuur praat je daar niet over je slaat erop los………

    Like

Plaats een reactie