Ben ik nou zo dom of zijn de politiek correcte mensen zo blind?

Screenshot_27

(Door: “BeWiseman”)

Ik zie om mij heen wat er gebeurt en ik zie wat hier komt wonen. Ik zie de oververtegenwoordiging van allochtonen wat betreft uitkeringen. Ik hoor de misdaadcijfers en zie welke groepen daar vaak bij betrokken zijn. Ik zie de torenhoge werkeloosheid onder allochtonen. Ik zie dat de voormalige arbeiderswijken verworden zijn tot “Vogelaar-wijken” of “prachtwijken”, “probleemwijken”, “krachtwijken” of hoe ze tegenwoordig ook heten, en dat de samenstelling van die wijken totaal veranderd is. Ik zie mensen die hier jaren wonen en nog steeds geen Nederlands spreken en dus ook nooit eens op school kunnen praten over hun kinderen.

Ik zie buitenlandse kinderen die Nederlandse kinderen uitschelden omdat ze ham op hun brood hebben. Bij de jongeren zie je veel grensoverschrijdend en grenzeloos gedrag.

Ik zie velen lopen in kleding, djellaba, boerka, waarmee ze zichzelf volledig buiten het arbeidsproces plaatsen.

Ik zie velen die moeite hebben met leven in een open westerse samenleving.

Ik zie veel mensen die van alles willen en eisen, maar zelf niet bereid zijn tot enige integratie-inspanning.

Zien de linkse en politiek correcte mensen niet wat ik zie?

Of begrijp ik iets niet, wat zij wel begrijpen?

Als zij het wel begrijpen en ik niet, dan hoop ik dat ze me kunnen uitleggen hoe ze de problemen met de nieuwe stroom vluchtelingen gaan aanpakken, terwijl er met de oude vluchtelingen, asielzoekers en arbeidsmigranten nog zoveel problemen zijn.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Ben ik nou zo dom of zijn de politiek correcte mensen zo blind?

 1. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van Powned:

  De antisemitische denkbeelden van de moslim-vluchtelingen die massaal Centraal-Europa binnenkomen, baren Duitse en Oostenrijkse Joden grote zorgen.

  De leider van de Oostenrijks-Joodse gemeenschap, Oskar Deutsch, stelt dat de Syrische en Afghaanse vluchtelingen generaties lang geïndoctrineerd zijn met Jodenhaat. Daarnaast zit hem ook niet lekker dat er mogelijk IS-strijders tussen de vluchtelingen zitten. “Het latente antisemitisme van ongeveer 20 miljoen moslims kan omslaan naar geweld, zoals we helaas te vaak hebben meegemaakt in de afgelopen jaren”, aldus Deutsch volgens The Jerusalem Post.

  De Duits-Joodse Christian Ortner deelt de zorgen van Deutsch. In zijn column ‘Hoeveel antisemitisme importeren we eigenlijk?’ waarschuwt hij Europa voor de inborst van vluchtelingen uit het Midden-Oosten. Volgens hem hebben de gedwongen nomaden “waarschijnlijk een flinke dosis Joden-, homo- en vrouwenhaat”.

  Ze liegen nog ook

  Volgens Hisham Fares moeten we ook twijfelen aan het waarheidsgehalte van de levensverhalen van de vluchtelingen. “Ik heb Palestijnen ontmoet die nu in kampen in Libanon wonen en claimen dat ze uit het Yarmouk-kamp in Syrië komen. Ze zeggen dat ze familie in Duitsland hebben en deze situatie alleen gebruiken om eindelijk asiel te krijgen.”

  Joodse gebouwen in Europa zijn steevast het doelwit van de agressie van de vredesreligie. De Joodse auteurs voorspellen dat het leven voor Europese Joden door de nieuwe landgenoten steeds slechter zal worden.

  Like

 2. Ekster zegt:

  De linksen lijden aan verstandsverbijstering en houden er het denkvermogen van 5-jarigen op na. Hun manier van redeneren is schrikbarend simpel en zwart-wit; iedereen die tot een minderheid behoort is zielig en verdient bescherming. Altijd; ook als de betreffende personen niet deugen en crimineel zijn.
  Aan de andere kant zien ze iedereen die tot de meerderheid behoort als de onderdrukker van de minderheid. Autochtonen zijn nooit zielig en verdienen derhalve nooit hulp of bescherming. Die zoeken het maar uit en krijgen hun verdiende loon vanwege verzonnen, eeuwenlange onderdrukking.

  Like

 3. Kunnen ze immers niet: Ik heb ze er tot nu toe geen zinnig woord over horen zeggen.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Remon zegt:

  Ik zie hetzelfde.. en vraag me af of er een groter doel achter deze moedwillige invasie zit?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  …..hoe ze de problemen met de nieuwe stroom vluchtelingen gaan aanpakken, terwijl er met de oude vluchtelingen, asielzoekers en arbeidsmigranten nog zoveel problemen zijn…..Dat is geen enkel probleem voor de politiek. Gewetenloos als ze zijn, gaan ze verder tot het einde der tijden. Vervolgens komt er een excuus alla; das haben wir nicht gewust, en verdwijnen ze spoorloos naar veilige oorden. Ons achterlatend in de Sharia Hel !

  Like

  • fleckie zegt:

   de’veilige oorden’ zijn waarschijnlijk al in gereedheid gebracht,bijv. in een gebied waarover voorheen is verteld ergens in Oost- europa?, waar wegen e.d.ontdekt waren, waarover geen verkeer zich bewoog,[door onbekendheid met dit gebied?]

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Nee hoor, het is de politiek correcte onbenul,die ziende blind en horende doof, weet alles beter en luistert ook nooit naar goede raad. Kortweg een nutteloos stuk ellende !!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Cor Ozinga zegt:

  Ze kunnen het niet uitleggen op een voor normale mensen begrijpelijke manier, het volk is daar te dom voor. En ze willen het niet uitleggen, want hun uitleg zou wel eens verkeerd bij het volk kunnen vallen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Ik zie alleen maar “ellende, miserie en geweld” komende van die geïmporteerde barbaren die geen enkel norm & waarden besef bezitten, een zootje wat enkel hun lul achterna lopen en “denken” dat onze kinderen en vrouwen gebruiksvoorwerpen zijn, alleen daarom moeten wij die islamitische rotzooi eruit flikkeren en die mosselketen slopen zodat hier niets maar dan ook niets achterblijft wat ons nog maar doet denken aan die vuile smeerlapperij.
  Voddenwijven en baardapen dadelijk afzetten op Afrikaanse kust en er vooral geen eurocent aan verknoeien.

  Like

 9. JanKorneeldeWitt zegt:

  Punt is dat zij dat inderdaad niet zien en ook zeker niet willen zien. Je dacht tot niet dat deze figuren in een dergelijke afbraakbuurt wonen of daar alleen al gaan kijken? Natuurlijk niet, zij wonen in hun (door de EU en Eurogekte) overgewaardeerde kastelen in buurten waar een normaal mens niet kan wonen. Het binnenhalen van alle ellende is deels EU georganiseerd en dus politiek correct en ‘algemeen’ geaccepteerd. Je mag dan bij programmas als Pauw en Tan lekker kek meelullen zonder voor gek gezet te worden. Ben je het er niet mee eens dan ben je een smerige islamofoob die eigenlijk het liefst snel dood moet gaan.

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Het heeft alles te maken met het verdrag van Straatburg, daar in 1975 heeft de toen EEG het hoofd op het hakblok gelegd. Lees dat verdrag mensen het is te downloaden op internet.
  Maar verdragen zijn er om op te zeggen zeker als ze 40 jaar oud zijn en niets meer hebben te maken met de tijd van nu.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Politieke correcte mensen zijn mensen die alles volgens het boekje doen en dus alles enkel volgens de opgedragen regeltjes uitvoeren in hun leven, dit krijgen ze met hun opleidingen mee. Vaak zijn het juist de hoog opgeleidende, omdat deze mensen goed volgens het boekje kunnen leren, maar in de praktijk vaak een puinbak zijn. Omdat dan hun boekje ophoudt die ze bij hun studie begeleide en nu zelf moeten nadenken. Maar zelf denken en beredeneren is bij hen vaak geen optie, omdat het hen niet is aangeleerd. Het schijnt dat 95% enkel tot uitvoering brengt wat hen ooit geleerd is en maar 5% denkt een beetje zelf na en van die 5% is er maar 1% die alles zelf uitzoekt van hoe en waarom. Dus van de 400 politiek correcte mensen is er amper 1 die zelf denkt en beredeneerd. En van die ene % dan tot de conclusie komt, dat hij/zij niet meer politiek correct gepropageerd. Dus eigenlijk zijn het enkel de regeltjes fanaten die politiek correct handelen, die niet nadenken of het regeltje wel goed is of slecht is. Maar het enkel tot uitvoering brengt, zonder daar zelf over na te denken.
  Ook de beroepen zoals de politie, ambtenaren, militairen, rechters mogen zelf niet nadenken, die moeten zelfs alles volgens de regeltjes uitvoeren. Daar vindt je ook de grote groep die op PvdA en D’66 stemmen.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Bedankt BertG voor de moeite die u genomen heeft, het enige is een artikel in een of ander blaadje, dat nog in het Engels, wat ik onvoldoende beheers.
  “The Association calls on European governments to improve legal regulations concerning the freedom of travel and the protection of the basic rights of immigrant workers in Europe which should be equivalent to those of citizens of the countries concerned”
  M’n samenvatting hiervan: Iets van fatsoenlijke regels voor wat betreft het vrij reizen, bescherming van basis rechten van gast arbeiders welke gelijk zijn aan de rechten van de burgers van het betreffende land.
  Tja, daar heb ik geen enkele moeite mee.
  ‘Workers’, werkers, heeft dus niets te maken met parasieten die hier op een of andere manier binnenkomen zonder werk te hebben of te ambiëren…
  Mocht ik de tekst verkeerd begrepen hebben, graag uw reactie., of van iemand die het ook begrijpt.

  Like

 13. Iets gevonden op Wikipedia nav de JomKippoer oorlog van 1973 (aanval van Egypte(Sadat) en Syrie (Hafez-Al-Assad, vader van Bashr !) Weet natuurlijk niet of het klopt, maar het staat hier wel zwart op wit :
  Hoe is het allemaal begonnen met deze imigratie vanuit het Midden Oosten (lijkt me ook wel een goede vraag aan onze heren politici : “Op 19 oktober 1973 besloot de OPEC tot een totale olieboycot aan de bondgenoten van Israël: Verenigde Staten, Nederland en nog een aantal West-Europese landen, wat leidde tot de oliecrisis van 1973. De olieboycot resulteerde in een enorme paniek in de Westerse wereld. De olieprijzen verdrievoudigden zich in korte tijd. Uit angst voor deze chantage van de oliedictaturen, veranderde de politieke koers van de Europese Gemeenschap dramatisch van pro-Israëlisch naar pro-Arabisch, een koers die tot op de dag van vandaag onveranderd is gebleven. Nog steeds kiezen de leiders van EuroBabel de kant van de oliedictaturen en voeren ze een schandalig anti-Israël beleid. De oliedictators hadden de westerse wereld in 1975 een eisenpakket met embargo opgelegd. Al na 19 dagen ging Europa door de knieën. Het tekende een verklaring waarin het onder meer Israël verloochende en toestemde met vrije immigratie van moslims in ruil voor olie. De immigratie werd op allerlei manieren vergemakkelijkt en steun voor het Palestijnse terrorisme kwam in de plaats voor steun aan het bedreigde Israël. Zo is EuroBabel overspoeld met moslims die maar één doel hebben, Europa islamitiseren.

  Geen wonder dat de Europese leiders met wantrouwen worden bejegend en de bevolking maar bar weinig vertrouwen heeft in haar politieke voorgangers. Ze hebben Europa verkwanseld aan Arabische dictaturen die alleen maar hoeven te dreigen met een olieboycot om hun zin te krijgen. Geen wonder dat de leiders van EuroBabel heulen met diverse islamitische terreurbewegingen en met terreurstaten. Geen wonder dat de loopjongens van Buitenlandse zaken regelmatig te gast zijn bij het terreurbewind in Ramallah en Israël schofferen om de Arabieren een plezier te doen.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s