Prinses Mabel: “Nederland moet kindbruiden niet weigeren, we moeten ze helpen”

Screenshot_44

Koninklijke hoogheid zet zich vanuit haar paleis met organisatie in ‘tegen gedwongen kindhuwelijken’

Nederland moet kindbruiden uit landen als Syrië niet weigeren. Dat zei prinses Mabel woensdag in het KRO-NCRV-programma De Ochtend op Radio 1. “Wat we moeten doen, is kijken hoe we de meisjes het beste kunnen helpen. Je lost het probleem niet op door te zeggen ‘we willen niet dat je naar Nederland komt’. Hier worden ze nu goed geholpen”, aldus de prinses.

“Het idee dat zo’n meisje alleen achterblijft in een vluchtelingenkamp maakt mij alleen maar nog meer ongerust over wat er met haar zal gebeuren.”

Het interview werd dinsdag al opgenomen toen er nog geen akkoord was over de nieuwe wet op kindbruiden. Daarin is vastgesteld dat huwelijken van meisjes onder de achttien jaar die gedwongen zijn tot een huwelijk, ongeldig worden verklaard.

Prinses Mabel zet zich met haar organisatie Girls Not Brides in tegen gedwongen kindhuwelijken.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koningshuis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Seks, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Prinses Mabel: “Nederland moet kindbruiden niet weigeren, we moeten ze helpen”

 1. Anna. zegt:

  En als ze naar Nederland komen worden ze een twee drie gekaapt door de kerels waar ze aan beloofd zijn…… Deze. Meisjes helpen is een utopie dan gaan ze zeker bij Mabel in huis wonen……
  Ja dan alleen kunnen ze uit handen van die oude kerels blijven. Deze cultuur is zo misdadig……. Mabel moet maar eens meer onder de mensen gaan wonen Nu is ze wereld vreemd in haar ivoren toren.

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Je lost het probleem niet op door te zeggen ‘we willen niet dat je naar Nederland komt’. Hier worden ze nu goed geholpen”, aldus de prinses.(..)

  Tuurlijk. En de kutkop kijkt dan toe hoe geneukt worden door die gast… Gvd, modetrutje.

  Like

  • edjan zegt:

   Thoth toch! Kijk, de kindbruidjes komen hier, worden de hele nacht verkracht door een 60-jarige baardaap maar mogen ’s ochtends dan naar tante Mabel die ze liefdevol opvangt met een kopje chocola. Probleem opgelost?

   Like

 3. dgneree zegt:

  Het koningshuis en pedofilie, het blijft een twijfelachtig gedoe.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  O alweer zo’n persoon, die nimmer getroffen zal worden door de conseqenties van haar stomme gezwam. Net als de rest van het Oranjehuis! Neen, de wrange vruchten van deze onzin, mogen wij opvreten!

  Like

  • Ha ha, Tom ! “Lid van het Oranjehuis?” Dat mocht ze willen!
   Lid van de famílie, dat nog net, al ligt ‘r man door eigen arrogante stomme rotschuld onder de groene zoden!
   Maar hij moest z’n rechten op de troon opgeven om met “da’wijf van die Lange” te mogen trouwen,als je je herinneren wilt!
   Dus “lid van het nèp-oranjehuis” is net weer wat te veel eer!
   En voorts: Laat ze héél gauw haar grote bek overal buiten houden: Ik kan niet één lid van die kliek meer zíen!

   Like

 5. Catherine zegt:

  Mabel, Secirbey, Bruinsma..need I say more? Weinig onderscheidend vermogen du kt mij..

  Like

 6. Feniks zegt:

  Nou ja,…..zegt ze dat ECHT?
  dus die arme kinderen moeten bij die mannen in de opvang? Want daar draait het dan op uit.
  misschien moet Mabel er zelf het komend jaar maar eens tussen gaan wonen.

  Like

 7. Janchik zegt:

  En dit zegt een vrouw die wijdbeens onder een moslim terrorist uit BosniëHerzegovina heeft gelegen en nu de favoriete schoondochter van Beatrix is.
  Als iemand iets begrijpt van de moslim pedofielen is zij het wel.

  Like

 8. Frans Brassens zegt:

  Had dit vanmorgen gesignaleerd en van commentaar voorzien op mijn Facebookpagina.
  Als volgt:

  ‘Prinses Mabel Wisse-Smit’ WIL GRAAG KINDBRUIDJES NAAR NEDERLAND HALEN.

  Die ‘Prinses’ Mabel toch!

  -Eens het liefje van de frauduleuze Bosnische ex-minister Muhamed Sacirbey, beschuldigd van handel in wapens voor Iran (terwijl Mabel lobbyde voor wapenleveranties aan Bosnië).
  -Een ‘dame’ die een ‘goede verstandhouding’ had (heeft?) met George Soros, de Bilderberger (=NWO) miljardair die onder meer merkwaardige geldstromen regelt.
  -Het (bewezen) hoertje van de crimineel Klaas Bruinsma.
  -Een uiterst merkwaardige en onverwachte echtgenote van Friso.

  DIE Mabel bemoeit zich nu met de kindbruidjes die in Nederland verbóden zijn en waarvan de maas in de wet nu in sneltreinvaart (uniek in de politiek) gedicht dreigt te worden.
  Wat zegt zij vandaag op Radio1 in het programma De Ochtend ? Dit:
  “NEDERLAND MOET KINDBRUIDEN UIT LANDEN ALS SYRIË NIET WEIGEREN”.
  Vergezeld van een hypocriet, tranen trekkend verhaaltje, want hoorde je haar ooit over die duizenden vergelijkbare kinderen, al of niet gemarteld, verkracht, vermoord of onthoofd?
  Niet dat ik weet, dus de ‘begaanheid’ is wel héél erg selectief. Dat vraagt om wat denkwerk.

  Wie wil dit inmiddels koninklijke carrièrezoekstertje nu eigenlijk ten dienste staan?
  Die paar kindbruidjes kunnen het dus niet zijn. Wie dan wél en waarom?
  Is het om alvast (uit veiligheidsoverwegingen?) een wit voetje halen bij de mohammedanen of zo?
  FrBr
  7 oktober 2015

  Like

  • A zegt:

   Even een kleine tegenspraak ………… Mabel zet zich wel degelijk echt in TEGEN het kindhuwelijk en is dus voor de wet die dat verbied ………. dat we weinig van haar in nederland horen, ligt eerder aan de media, maar in het buitenland ne vooral in de islamitische landen is zij vaak geweest om tegen de gedwongne kindhuwelijken te strijden ……….

   Like

 9. Heer M zegt:

  Benno L die kinderen misbruikt vind ze walgelijk natuurlijk, net als zoveel mensen… Volwassen Moslims die het met minderjarige meisjes doet is normaal. Wat een wereld leven we toch in. Benno L moet Moslim worden, want dan mag het allemaal.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Heeft zij ook al wat te zeggen?

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Wat doet Mabel dan precies met haar clubje. Je kunt wel iets roepen, maar het is hun cultuur. En als we zo door gaan, wordt het ook onze cultuur. Maar dat vindt Mabel niet erg. Trouwens, haar schoonmoeder ook niet. Die heeft al moslimkleding in de kast hangen.
  Er lopen hier een heleboel jonge mannen rond, die hier niet horen, voelen zich hier ook niet thuis. Stuur die allemaal terug naar die meisjes, lopen die geen gevaar meer om aan een ouwe kerel geplakt te worden. Zitten die meisjes nog in een kamp? Die jonge mannen hier ook. Kunnen ze zich hier ook niet vergrijpen aan onze meisjes/vrouwen. Probleem opgelost. Daar hoef je geen “hoogopgeleide” voor te zijn om dat te bedenken.

  Like

 13. De hoer van Soros heeft ook weer wat.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Was die Mabel destijd niet het ‘onderleggertje’ van Bruinsma en ‘werkte’ ze vroeger niet bij Yab Yum? Je kunt het kennelijk ver schoppen als je met onderwereldfiguren bent omgegaan.

  Like

 15. Kraftavilqa zegt:

  Mabeltje lieve kind, je hebt zelf (professionele) hulp nodig, om met dr. Niek de Griek te spreken: “hypnose the only way, gevolgd door een operatief onderzoek der hersenen.”

  Like

 16. Jean zegt:

  Wie is die griezel op die foto? Hoeveel hersencellen bezit die? 2? 3? m.i. nooit meer…

  Like

 17. Claudia M. zegt:

  Ah, ik lees dat ze voor Mabel ook een baantje gevonden hebben. Fijn hoor, meid…

  En ach, het is een cultuur dingetje…, alleen niet onze cultuur en wij willen het hier niet! Hoe duidelijk kan een mens zijn? Het is gewoon ziekelijke, walgelijke, smerige pedofilie! Verboden in Nederland!

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Mohammed Sacirbey, Klaas Bruinsma en als kers op de taart een huwelijk met crypto-homo prins Friso. Dat leverde het gangstermeisje de nodige status op, die ze bij de andere criminelen niet had gevonden. Nu was ze ineens prinses, niet langer de Bruinsma-teef. En dat moet ons gaan vertellen hoe we ons op moeten stellen ten opzichten van kindbruiden? Kom nou…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 19. Jansy zegt:

  Ze was in een sentimentele bui zeg maar.Heeft zij zelf niet een paar dochters?

  Like

 20. hans zegt:

  Hou je vieze muil, smerige anorexia maffiahoer! Met die Bosnische moslimminister (die al heel lang vastzit in VS-bajes) tijdens en voor die oorlog liggen neuken, Klaas Bruinsma hier en dan als klap op de vuurpijl allerlei nevenfuncties bekleden bij CIA-mantelorganisaties zoals Warchild en Amnesty International. Als er dan toch 1 eigentijdse moffenhoer is en daarbij een volksverraderlijk onderkruipsel, dan is zij het wel!
  Waar haalt ze het gore lef vandaan. Heeft die “elite” gezamenlijk met die koleresocialisten nou echt niet door dat ze niet veel verder meer moeten gaan. Blijven bashen hoor!

  Like

 21. ron zegt:

  Zegt de maffia hoer.

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  Overigens is ze mij ook nog veel te mager.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s