Agent van de vreemdelingenpolitie: Instorting dreigt, burgeroorlog zal komen!

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

“Info-DIREKT” sprak met een agent van de vreemdelingenpolitie in het oosten van Oostenrijk, die dagelijks te maken heeft met de aankomende “vluchtelingen”. Zijn dagelijkse ervaring brengt hem tot de vernietigende prognose dat er binnenkort op burgeroorlog gelijkende toestanden en onlusten zullen uitbreken.

Info-DIREKT: U bent als agent van de vreemdelingenpolitie werkzaam in het oosten van Oostenrijk. Hoe is de dagelijkse dient bij de “vluchtelingen”?
Antwoord:  Die is ondraaglijk en niet meer te doen! Eerst wil ik alle vrijwilligers bedanken, die weliswaar met de beste bedoelingen handelen en eigenlijk overheidstaken vervullen, maar uiteindelijk ook de instorting van het systeem alleen maar kunnen vertragen. Eigenlijk is het systeem al volledig overbelast en de ondergang gewijd.

Info-DIREKT: Wat bedoelt u daarmee?
Antwoord: Het systeem van de geordende vluchtelingenaanpak, het asielsysteem, functioneert niet meer. De registratie is onmogelijk. Wanneer er iedere dag meerdere duizenden “vluchtelingen” in Oostenrijk respectievelijk Europa aankomen en daarvan maar enkele honderden geregistreerd kunnen worden, wordt de wachtlijst iedere dag langer . . . Er zouden immers minstens zoveel personen per dag geregistreerd moeten worden als er aankomen om deze opstuwing te verhinderen. En dat is niet mogelijk. Het ontbreekt aan personeel en financiën! Dat is echter slechts de eerste stap in het proces. De mensen moeten immers daarna ook nog ondervraagd worden betreffende hun situatie . . . Geen land in de wereld lukt deze enorme arbeidsinspanning. Ook kan niet iedere politieagent in Oostenrijk of Europa ingezet worden ten behoeve van de enorme aantallen asielaanvragen, want er moeten immers ook nog normale diensten gedraaid worden. Men kan het de burger namelijk niet aandoen dat er geen politieagent op een plaats delict kan komen, omdat er geen personeel ter beschikking staat. . . Of als iemand aangifte zou willen doen van diefstal: “Komt u over 14 dagen maar eens terug . . .?!?!”

Info-DIREKT: Precies zulke scenario´s zijn op veel plaatsen al ingetreden, politieposten zijn onbezet en de mensen beginnen zichzelf te beschermen. Ook uit politiekringen is steeds opnieuw te horen dat agenten privé voorzorgsmaatregelen hebben genomen om hun gezin en woning te beschermen, omdat de staat faalt in zijn beschermende taak. Hoe ziet u dat?
Antwoord: De vrijwilligers resigneren volgens mij langzamerhand ook al. Ik persoonlijk praat met veel mensen . . . vrijwilligers, tolken, “vluchtelingen”. . . Onlangs zei een Syriër dat hij medelijden zou hebben met Oostenrijk, omdat de problemen waarvoor hij gevlucht is hier al aangekomen zouden zijn. In het noodonderkomen was sprake van spanningen tussen sjiieten en soennieten. Bij ons agenten is de stemming inmiddels omgeslagen in een “het zal mij wordt wezen” gevoel. Volgens het motto: Wij kunnen sowieso niets doen en we kunnen ook niet meer dan alleen maar werken, werken, werken. In werkelijkheid nemen veel collega´s, ook officieren, voorzorgsmaatregelen op privégebied: water, levensmiddelen, munitie. En we praten met elkaar en vrezen de dag waarop we tegen ons eigen volk moeten optreden. En we discussiëren er vaak over wat we dan zouden doen . . .

Info-DIREKT: Steeds opnieuw doen geruchten de ronde over besmettelijke ziektes. Hebt u hier ervaring mee?
Antwoord: Op 17 september was de eerste met dysenterie besmette persoon bij ons. Daarna waren er gevallen van polio (kinderverlamming), lepra en tbc (tuberculose).

Info-DIREKT: Wie is schuld aan deze onhoudbare toestanden?
Antwoord: De VS! Heel duidelijk kan hier de VS bedankt worden, die de chaos in het Midden-Oosten en overal elders veroorzaakt hebben. Hun duivelse plan werkt. De massa-immigratie belast alle landen van Europa. Europa gaat op de knieën (in het belang van de VS), alle medewerkers van de autoriteiten zijn aan het einde van hun krachten. Daar is namelijk de oorzaak van deze situatie te vinden en niet aan de EU-buitengrens of in het overvolle Traiskirchen of elders . . .

Info-DIREKT: Hoe gaat het verder? Hoe lang houdt het hele plaatselijke bestuur in Neder-Oostenrijk en Wenen het nog vol?
Antwoord: Dat hangt er vanaf hoe de situatie zich verder ontwikkelt. In ieder geval wordt het zeer bitter. Als slechts 1% van een miljoen “vluchtelingen” potentiële criminelen zijn, kan het al erg aflopen. Als men zelfs, volgens bepaalde politierapporten, uitgaar van 2-3% terroristen, dan tot zien Europa. Op zoiets zijn we op geen enkele manier voorbereid. Ook de (nog) vrijwilligers zullen weldra aan het eind van hun lichamelijke en geestelijke belasting zijn! De “vluchtende” mensen worden in hun situatie, begrijpelijkerwijs, steeds ongeduldiger. Ik voorspel op burgeroorlog gelijkende toestanden en onlusten! Waarschijnlijk zullen deze gelijktijdig in de grote Europese steden losbarsten. . . Zorg thuis voor een voorraad water en levensmiddelen! Zorg dat de auto of de motor altijd een volle tank heeft . . . inclusief volle jerrycans! Europa moet namelijk branden. En ik ben bang dat het dit ook zal doen!

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

55 reacties op Agent van de vreemdelingenpolitie: Instorting dreigt, burgeroorlog zal komen!

 1. Marc zegt:

  Interessant allemaal. Wij wisten dit natuurlijk al.

  Een tandje te ver gaat mij die beschuldiging aan het adres van de VS. Natuurlijk hebben zij een overduidelijke rol gespeeld. Maar dat hebben Saoedi-Arabië en Iran ook, om de Palestijnen en de Haatbollen niet te vergeten. Bovenal wordt een schuldige geheel buiten de vergelijking gelaten, en dat is de ideologie van de islam.

  Het kan natuurlijk zijn dat de betreffende agent hierover niet geïnformeerd is. Verder blijft zijn voorspellingen natuurlijk bijzonder afschrikwekkend, ook al zijn ze voor ons niet nieuw.

  Like

  • sammy zegt:

   het is een opsomming van zaken die we allemaal al kennen. wat een slecht toekomst beeld. wat te doen?

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Nee Marc..
   Obama is begonnen met Egypte (uiteraard nadat Busch Afganistan en Irak in elkaar heeft gestort) waar even na zijn toespraak en met hulp van zijn NGO´s ´Mubarak ten val werd gebracht.
   Daarna Tunesië wat hoofdzakelijk met NGO´s is gedaan en die nu op de goeie weg zijn.
   Daarna werd Gaddafi (in LybiË) even opgeruimd met hulp van vooral Cameron en Sarkozy maar ook Rutte stuurde vliegtuigen.
   In de Ukraine, vertelde Victoria “fuck de EU” Nuland op 13-12-2013 op een samenkomst van amerikaanse en Ukrainse “zakenmensen” dat Amerika al 5 MILJARD DOLLAR in de “democratisering” van die Ukraine had gestopt.
   Van Obama C.S horen we alleen maar dat ASSAD die “BOEF” weg moet.
   Gelukkig krijgt hij daar teveel tegenwerking anders hadden we daar een 2 de Lybië gehad..
   Nog altijd loopt Obama te brallen dat Amerika de enige echte supermacht is die de wereld moet commanderen.
   Ga eens naar zijn laatste speech bij de V.N luisteren.

   Like

  • Zij, die de schuld van alles zo vierkant bij de VS leggen, zijn in de regel, al dan niet uitgesproken, van mening, dat wij eigenlijk onze hele ziel en zaligheid in handen van Rusland en Poetin dienen te leggen. Maar ook díe keuze heeft zijn bezwaren en wordt door hen bekeken door de befaamde roze bril……
   In feite is het geen keuze: De linker hand afhakken of de rechter…..
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Marc, niet naar bedoeld, maar je bent een sufferd.
   Ziende blind en horende doof.
   DE VS heeft maar een doel en dat is de eigen situatie verbeteren, vooral nu het daar niet goed gaat. En ja, daartoe zijn ze tot alles, maar dan ook werkelijk alles bereid. Natuurlijk kunnen de blije berichten dat het beter gaat niet op. Ook in Nederland niet, maar wie een beetje moeite doet weet dat het allemaal leugens zijn.
   De twijfel aan de agent is gewoonweg een belediging. Agenten in Oostenrijk, Duitsland, Nederland etc. weten veel, veel meer dan het gewone publiek maar worden door ziende blinde, horende dove overheden gemuilkorfd.

   Like

  • Anna. zegt:

   U mist de ideologie van de islam als schuldige……… Nou dan is het plaatje rond…….de VS is doelbewust bezig om Europa om zeep te helpen door een moslimideologie aanhanger BARACK OBAMA……vrijwel zijn hele administratie bestaat uit moslims. Hij zint op totale macht over de hele wereld…… Hij is uiterst sluw gemeen en gevaarlijk…….bezig. We zullen nog veel foute dingen en opzettelijk verkeerde beslissingen van deze man horen…….

   Like

   • inderdaad en behoort tot de Bilderberg groepering! C.q. Illuminati!!!!

    Like

   • willem van de wereld zegt:

    ik dacht dat ik de enige was met die gedachte , ik denk ook dat we toch wat meer achter poetin moeten scharen dit heeft 2 voordelen en begrijp me niet verkeerd aub . als we dat doen kunnen we meer achter de waarheid van de mh17 komen omdat ik denk dat poetin europa er graag bij heeft maar er tegenover stellen van het uitleveren van de verantwoordelijke(n) van die ramp , daarbij riep rutte ” de onderste steen moet boven komen ” maar die komt niet dat kan ook niet daar heeft markje de ballen niet voor en over 5 jaar is iedereen het vergeten ….. hoopt hij , daarbij rusland boekt wel resultaat in sirie .maar ja obama wil natuurlijk zijn moslim broeders geen bommen op het hoofd gooien .
    en de handel floreert er ook bij .
    zoals al gezegd hier de rechter hand of de linker hand afhakken , dan maar de linkse .

    Like

   • Cindy zegt:

    So true!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Volledig eens met Anna… obama is een moslim en van daar uit bezig de wereld te islamiseren… iedereen die op deze gek gestemd heeft, al of niet wetend dat de man een moslim was, moet worden bestraft al was het maar voor niet bereid te zijn geweest, de man op zijn ‘credentials’ te checken… wij, mijn man en ik, gingen toen puur op ons gevoel af en zagen het gevaar in hem, volgens ons was hij een moslim… iets dat ons niet door iedereen ‘in dank’ werd afgenomen maar dat kon ons niets schelen… wij zijn niet gek en niet op ons achterhoofd gevallen..

    rutte? is een gevaarlijke opportunist… ‘gezellieeg met obama…
    zal àltijd proberen in t zgn winnend lijkende kamp te zitten…
    daarom ook toen zijn willen kiezen voor Geert Wilders
    (net als die maxime overigens hoor, een gore achterbakse smeerlap net als rutte)
    en met te veel tegenstand, steekt ie m met net zoveel gemak een mes in de rug en met succes want je blìjft horen dat ‘de PVV wegloopt…’
    daar houd ik ook de naroepers daarvan voor mede-verantwoordelijk, iig zijn ze te betichten van niet zelf willen / kunnen? nadenken of feiten checken… hoe dan ook, mede verantwoordelijk voor de neergang v ons land

    WIJ, het volk, hadden allàng de rijen moeten sluiten met onze gelijkgezinden en een stevig netwerk door t hele land moeten oprichten, buurtgroepen helpen oprichten, straatcomité’s moeten helpen oprichten.
    Afspreken zoals ook de Koerden hebben gedaan, de 2e Kamer te bestormen, ik had meer in gedachten, de hele Binnenhof bemanning arresteren (onder burger arrest stellen) en uiteraard de momenten dat die hele zwik bij elkaar is, zoals prinsjesdag, dan heb je heel wat vliegen in één klap..
    En naw waren wij nu (of hàdden iig allàng) een Tribunaal of iets v dergelijke strekking op zijn minst hebben kunnen of moeten oprichten maar ja…. altijd weer die egootjes waar t op stuk loopt… eeuwig zonde…

    of t er nu nog v komen zal? Ik weet t niet… ik weet wel dat er dingen gaande zijn waar ik uiteraard niet over uitwijd, maar ook dat zal nog moeilijk liggen… maaaaar ik wil positief blijven of eindigen, beter pogingen wagen dan niets doen, of in t klein of in t groot… we zullen iig voor ONSZELF, onze kinderen en kleinkinderen moeten zorgen dat zij niet als slaaf eindigen onder de mohammedanen…

    Een troost is dat al die usefull dhimmies als eersten zullen worden gedood, omdat zij TEveel weten en dus gaan ‘drammen ik heb zoveel gehòlpen’… dàt is dan wel een schràle troost… maar iig beter dan, dat zij ook al zouden zij ook nog gauw mossel wòrden, boven ons gesteld zouden worden…

    maar en dat meen ik, ONS ligt nog een zware taak voor de boeg, maar wij zijn MOREEL verplìcht vind ik tenminste, het te doen!
    Burgerlijke Ongehoorzaamheid is dan dat niet meer maar VOLK&VADERLANDSLIEVEND!
    Verenig je mensen en #KOMINVERZET!

    Like

   • Jan zegt:

    666

    Like

  • Drs.P. zegt:

   @Mare,
   Ene Soros en anderen uit de usa financieren deze massale asieleisersgolf met als doel om West Europa de destabiliseren zodat ze ons ttip door de strot kunnen duwen!!
   Een heel continent wordt opgeofferd aan de cabal.
   Merkel, Hollande, Rutten en nog een stel zijn de trekpoppen van de usa, vandaag dat kutte ineens deze week in de usa was, vreemd he??

   Like

  • dit alles komt duidelijk welll uit de VS en met name de Bilderberg groep die in een pyramide-vorm wereldwijd de macht in handen wil hebben!!!! Dit is al meer dan tientallen jaren geleden begonnen!!! Helaas blijven velen hier blind voor en lezen zich niet continue in en dan inlezen vanaf de wortel!!!

   Like

 2. Pingback: Agent van de vreemdelingenpolitie: Instorting dreigt, burgeroorlog zal komen! |

 3. Jan zegt:

  Sarazzin: Duitsland wordt iedere dag een beetje dommer (in zijn boek ‘Duitsland schaft zich af’)

  Klopt: Asylunterkunft in Grundschule: Elternprotest – 222 Schüler blieben dem Unterricht fern
  http://www.pz-news.de/region_artikel,-Protest-gegen-Asyl-Unterkunft-bei-Grundschule-Schule-_arid,1017862.html

  Waarna het niveau naar beneden wordt bijgesteld. Uiteindelijk is iedereen gelijk, hét grote streven van de roden.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Wat betreft die saamhorigheid die ze onderling hebben, daar kunnen wij nog een hoop van leren.
  Ze gaan er wel voor met ze alle. Dat zie ik hier niet zo gauw gebeuren.
  Iedereen heeft ze eigen verhaal om er de volgende keer wel bij te zijn.
  Nee, ik ga ook niet op een modder veldje staan, malieveld of zo. Daar lachen ze om.

  Like

 5. Jan zegt:

  Zalando dient klacht in tegen asielshoppers

  Der Online-Versender Zalando hat fast 1000 Pakete mit Kleidung in ein saarländisches Flüchtlingslager geliefert – ein Jahr lang, obwohl die Rechnungen nie bezahlt wurden.

  Der Online-Modehändler Zalando hat immer wieder Pakete in ein saarländisches Flüchtlingslager geschickt, ohne je Geld zu sehen. Trotzdem lieferte das Berliner Unternehmen immer weiter – ein Jahr lang. Von Juni 2014 bis Juni 2015 hat Zalando 962 Bestellungen in einem Gesamtwert von 181.188,75 Euro in den Ort Lebach geschickt. Stets auf Rechnung. Das geht aus einer Anzeige hervor, die das Unternehmen bei der Polizeiinspektion Lebach gestellt hat. Die Staatsanwaltschaft ermittelt nun wegen des Verdachts auf Betrug.

  https://daserwachendervalkyrjar.wordpress.com/2015/10/06/zalando-zeigt-fluechtlinge-an/

  Like

 6. Sjaak zegt:

  , Aiman Mazyek, dem Tagesspiegel. Er rechnet damit, „dass mindestens 80 Prozent“ der in diesem Jahr erwarteten 1,5 Million Flüchtlinge Muslime seien. Mazyek fügte hinzu: „Schon jetzt haben wir Moscheegemeinden, die sich wegen der Flüchtlinge innerhalb eines Monats verdoppelt haben.“

  AIMAN MAZYEK DE IN BERLIJN WONENDE HAAT MOSLIM-LUL
  HEEFT IN ,,DEM TAGESSPIEGEL” UITGEREKENT DAT ER TENMINSTE
  80 % VAN DE VERWACHTE 1,5 MILJOEN VLUCHTELINGPARASITEN
  MOSLIMS ZIJN ! MAZYEK VOEGDE ER HEEN TOE WE HEBBEN NU AL
  MOSKEE-GEMEENDEN DIE ZICH DOOR DE VLUCHTELINGTOESTROOM
  VERDUBBELD HEBBEN !

  Like

 7. Driek zegt:

  En toch blijf ik het Nederlandse volk de schuld geven van al die ellende die over ons komt. Als minder dan de helft van de stemgerechtigden thuis blijft, en de andere helft zich laat opjutten door te gaan stemmen op de PVDA en de VVD, in plaats van eens goed na te denken en zijn stem had uitgebracht op Geert wilders, dan was er in ieder geval – al was Wilders dan geen president geworden – een duidelijk signaal afgegeven dat den Nederlander het niet langer pikt. Nu is het een verloren zaak. Je kunt al dat onrecht dat nu over ons heen komt niet meer bestrijden. De overmacht is inmiddels te groot.

  De grenzeloze brutaliteit alleen al door asielzoekers een sociale huurwoning te geven, terwijl de Nederlanders jaren op een wachtlijst staan, hieruit blijkt toch wel de minachting die dat tuig in Den Haag voor heeft voor het volk van Nederland. Ja, natuurlijk, nu ineens gaat iedereen op de PVV stemmen, nu ineens wordt Wilders gezien als de redder van het Vaderland, doch nu er maandelijks duizenden volgelingen van Mohammed binnen komen zal dat weinig meer meer uithalen. De overmacht wordt met den dag groter. Die Nederlander moet beter nadenken en minder naar die domme televisieprogramma’s kijken. Flikker die TV de deur uit. Want wijzer wordt je er niet van.

  Maar misschien – ja, het is zomaar een gedachte – maar misschien als alle werkende Nederlanders de boel er bij neer gooien, de boel gewoon platgooien, misschien dat dan die gewetenloze lieden in Den Haag tot inzicht komen. Want slechter dan nu kan het eigenlijk niet meer worden.

  Like

  • fleckie zegt:

   heer Driek, U ‘slaat de spijker op z’n kop’, diegenen die niet zijn gaan stemmen, moeten NU ook hun mond houden, met hun gezeur.

   Like

  • sammy zegt:

   nou het gaat nog veeeeeel slechter worden hoor neem dat maar aan. maar dat moet juist.
   dat plat gooien is een goed idee. maar wie organiseert dat. de vakbonden? die zijn gelijk geschakeld met de overheid. net als alle corrupte media zelfs scholen zijn gelijk geschakeld. alleen maar eenzijdige informatie .dus wie heeft een goed idee

   Like

 8. OphEUffen zegt:

  Afschrikwekkend zijn de voorspellingen helaas niet. De “vluchtelingen” schrikken we niet af en een exodus van autochtone Europeanen heb ik ook nog niet kunnen ontdekken. Het is huiveringwekkend vanwege het meer, meer en nog meer. Tot we bezwijken, dan zal u struikelen over de lijken.

  Naast voedsel, benzine en levensmiddelen dient de burger ook de belangrijkste levensbehoefte voor extreem barre tijdenaan te schaffen nu het nog kan. De agent in kwestie geeft immers zelf aan dat zijn organisatie aan het eind van haar Latijn is.

  De meest interessante opmerking in het artikel heeft hij helaas niet beantwoord.

  “”En we praten met elkaar en vrezen de dag waarop we tegen ons eigen volk moeten optreden. En we discussiëren er vaak over wat we dan zouden doen . . .””

  Tsja, wat zouden ze dan gaan doen. Daar ben ik benieuwd naar.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @OphEUffen: 18.56. uur, op 09/10. De laatste zin, daar komt het op aan. Gaat de politie TEGEN de eigen bevolking opgezet worden, wat doen de politiemensen dan? En het leger? Ik vrees…..met grote vreze…

   Like

   • Darwint zegt:

    Beste Tom, de Politiediensten worden dermate geïndoctrineerd dat ze hun bloedeigen familie zouden afranselen. Géén -lid staat ooit op de eerste rij.

    Like

   • edjan zegt:

    Ze zullen geen seconde aarzelen om de bevelen van de overheid uit te voeren.

    Like

 9. Gasso zegt:

  Nou,nou, nou….. burgeroorlog? Dus dat handjevol sokkenlopers zal de gehele Oostenrijkse bevolking even terroriseren? Als die Oostenrijkers zich na de maaltijd even boos maken en de straat opgaan, dan is er binnen anderhalf uur geen moslim meer in die Heimat.

  Neem maar aan dat die Oostenrijkers zich niet door die schurftige haatbaarden laten lompen.

  Like

 10. Jean zegt:

  Politiekers die weigeren in te grijpen na zoveel feiten, zoveel verwittigingen, zoveel geweld zijn lafaards van de ergste soort, het is de verdomde plicht van politiekers “de eigen bevolking” te beschermen tegen geweld en wie dat weigert te doen moet uitgeschakeld worden én gestraft worden met opsluiting én beslag gelegd worden op zijn kapitaal..

  Like

 11. Uw premier vraagt u om vooral rustig te blijven. Daar zie ik hier- en in den lande- helemaal niets van terug..

  Ik ben het met Driek eens. De meerderheid van het Nederlandse volk moet niet ouwehoeren. Die stemmen op de partij van die Unilever dwaas Rutte. Die kale dief Samson en de rest van de mongolen die ons nep-parlement bevolken.

  Overigens. Deze gek van de vakbond- met der moeilijke bril- zou eens een geschiedenis les tot zich moeten nemen. De Mohammedanen werkten samen met linksen om de sjah van Iran omver te werpen. Direct na de islamitische overwinning zagen we de islamieten zich vergrijpen aan de linksen. Precies zoals we hier nu al een beetje zien in dit filmpje.

  Dat domme wijf is een voorbeeld van het grote probleem van het westen. We zouden types als dat wijf allemaal naar Syrië moeten exporteren. Gaan ze daar maar tof doen met hun socialisme.

  Like

 12. Onno Zelmans zegt:

  Niet dat het helpt als je bij de(ze) politie aangifte van diefstal doet of wilt doen…….

  Like

 13. Paulus zegt:

  Uiteindelijk moet het van ons Nerderlanders komen of we de keuzes van den Haag nog langer accepteren en het recht in eigen hand gaan nemen. Niet meer lullen met z’n allen maar actie voordat het te laat is!!!! De eerste stap; een massale protest actie op het binnenhof!!! Afzetten die gasten en een vereenvoudigd bestuur opzetten die zorgt voor directe verandering.

  Als ik beelden zie uit den Haag waar Rutte met z’n telefoontje zit te spelen tijdens een debat, moet ik spontaan kotsen. Niet lullen maar poetsen!! Alles moet schoon en wel direct!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Afzetten die gasten? Actie op het binnenhof?
   Voorlopig blijven ze hier nog wel even in de modder stampen op malieveld of een afgezet pleintje met een protest bordje boven hun hoofd.
   Om na afloop voldaan naar huis te keren na WEER een dag ergens tegen geprotesteerd te hebben, of we gooien er NOG een petitie tegen aan.
   Dat zal ze leren in Den Haag.
   Wij zijn namelijk zeer beschaafd in onze uitlatingen en protesten.

   Like

   • klarken zegt:

    Net wat je zegt Actie geenwoorden maar daden ik heb nog Handtekeningen voor geen pijl opgehaald en niet op mijn luie stoel blijven zitten Actie daar BEN IK VOOR NAAR DENHAAG RUTTE AFZETTEN MET ZIJN LINKSE KLIEK!!!

    Like

 14. simons thieu zegt:

  Sorry voor diegenen die mij Naief zouden vinden! Een tiental jaren geleden werkte ik in diverse Moslimlanden voor het internationaal comiter rk Geneve. Nml. Pakistan, Afghanistan, Somalie, Jemen , Djibouti, en dit nog tijdens de oorlog ben zelfs gegijzeld geweest met onze Equipe gedurende 10 dagen in Mazer y charif , er werden zelfs 2 onzer vrouwelijk medewerkers verkracht.En dit voor onze ogen! En steeds in die landen kreeg ik te horen bij een onderhoud :”Once we will come to Europe and we all kill you ” En nu zijn we al goed op weg,! Echter ben ik nu niet zo’n hevige katholiek maar volgens de bijbel overleveringen zijn we niet meer zoveraf van het einde der tijden! De bijbel voorspelt :Er zullen rampen ontstaan, er zullen opstanden komen onder de volkeren, de goddeloosheid en zeden verwildering zal botvieren, de wereldmachten zullen elkaar bevechten, en het zal losbarsten bij de Tembelberg enz. Enz.Zelfs Nostradamus had het hierover! Geloven wie kan of niet.?Dus we hebben nog heeel wat in het verschiet! De mensheid is om zeep !

  Like

 15. sammy zegt:

  en daar heeft u ook gelijk in het word geprofeteerd in de bijbel. men wil niet leren de laatste periode van de romeinen ging ook gepaard met ranzigheid macht en geld vooral ranzigheid.
  noem alle rare seksuele afwijkingen maar op.
  helemaal niks geleerd. het is raar het is een machine wat lijkt niet meer gestopt te kunnen worden.

  Like

 16. klarken zegt:

  EU weg ermee EU betekent Oorlog.

  Like

 17. Klaas Smit zegt:

  Ja ik ben het met Simons thien eens de wereld wordt een hoop ellende en wij zitten in de laatste dagen van dit samenstel van dingen zoals de bijbel er over spreekt er is maar een oplossing de zijde kiezen van de allerhoogste en doen wat die ons gebied dan kan er voor een enkeling nog een toekomst zijn om deze goddeloze wereld te ontvlugten want er zal een keer een einde aankomen,en dat de wereld onder zijn gezag komt,en dat ze geen oorlog meer zullen leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s