Julia Caesar is niet verantwoordelijk voor de chaos in haar land

Screenshot_21

(Door: “Julia Caesar” – Vertaling: “Vederso”)

Een ochtend in oktober 2015. We worden wakker in een land in chaos dat snel een noodtoestand nadert. Zweden is een belegerd land. Het is niet plotseling en onverwacht gebeurd, wat de overheid ons ook probeert te doen geloven. Een groot aantal schrijvers in de blogsfeer heeft voor dit scenario gewaarschuwd. Niemand heeft willen luisteren. Niemand heeft de moeite genomen. Niemand heeft maatregelen genomen. In plaats daarvan bleven de zeven massa-immigratie partijen, gesteund door nuttige idioten, een krankzinnige politieke utopie nastreven.(…)

De waarheid achterhaalt de leugens

Blind en doof hebben zij alle waarschuwingen genegeerd. Ze bespotten ons, noemden ons racisten, samenzweringshysterici en islamofoben. Ze hebben ons vervolgd en gestigmatiseerd. Allen volgens dezelfde bekende methodiek: stenig de boodschapper die slecht nieuws brengt. Het slechte nieuws zou dan verdwijnen. Maar de waarheid is een tegenstander die nooit mag worden onderschat.(…)

Op het achterdek zit een voormalig lasser met grootheidswaanzin

Wat we nu zien, is een situatie die Zweden nooit in vredestijd heeft meegemaakt en niemand ziet er het einde van. We worden wakker in een land dat hulpeloos is als een boot zonder roeispanen. In de boot zit een verwarde ex-lasser die uitgesproken lijdt aan grootheidswaanzin. Zijn visie is het dat het kleine Zweden de hele wereld gaat redden. Zweden moet een model voor een goede natie zijn.

We horen hem hulpeloos en onsamenhangend zeggen: “onze verantwoordelijkheid nemen”. We horen hem zeggen: “Nu moet de samenleving de verantwoordelijkheid delen”.

Hij eist dat de Zweedse mensen zich zullen inzetten om de chaos opruimen die een krankzinnige machtselite in een ongebreidelde verwoesting van ons land heeft veroorzaakt en die onze mensen, onze economie en onze cultuur heeft vernietigd.(…)

Screenshot_23

Ik ben niet van plan om de verantwoordelijkheid voor een nationale ineenstorting te nemen

Ik hoor wat hij zegt, maar hij moet niet op mij rekenen. Ik ben een van de miljoenen mensen die het land hebben opgebouwd dat nu voor mijn ogen wordt belegerd. Ik zal niet de verantwoordelijkheid voor een nationale ineenstorting nemen die gewetenloze dwazen in de regering, het parlement en de media hebben gecreëerd. De Zweedse ineenstorting is hun verantwoordelijkheid, niet de mijne. Ik ben niet in het minst betrokken bij deze puinhoop en ik zal niet de tango dansen of lofzangen zingen over diversiteit op de ruïnes van Zweden.

Ik ben één van degenen die jarenlang hebben gewaarschuwd voor de gevolgen van een onhoudbaar immigratiebeleid. Ik ben één van degenen die een hogere prijs heeft betaald voor mijn poging om Zweden te redden dan politiek correcte personen in hun stoutste dromen  kunnen bedenken. Alle autoriteiten hebben geweigerd om te luisteren. Met wrede en onmenselijke methoden hebben ze geprobeerd om ons de mond te snoeren. Aangedreven door hun perverse visie op de toekomst bleven ze Zweden in de richting van de ineenstorting duwen.

Stefan Löfven is in totale paniek

De Zweedse premier Stephen Löfven (sociaaldemocraten) heeft  net zoveel geloofwaardigheid als een verkeerd geprogrammeerde robot. Hij is duidelijk in totale paniek en uitgeleverd aan adviseurs die niet weten wat ze krijgen wanneer de werkelijkheid frontaal botst met lege woorden. De hele regering is in paniek. Ondanks alle verzekeringen van het tegendeel zijn de Zweedse heersers de controle kwijt.(…)

Screenshot_22

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Julia Caesar

Vertaling:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Julia Caesar is niet verantwoordelijk voor de chaos in haar land

 1. dgneree zegt:

  Net als in Nederland, maar hier is alles nog verstopt achter een laagje barstend vernis.

  Like

 2. U bent verantwoordelijk, U bent schuldig!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Adriaan Jansens: 17.22. uur. Mevrouw Mund heeft volkomen gelijk! Het zijn de RODEN en ANARCHISTEN, nota bene geholpen door laffe politici van partijen als: christen-democraten, socialisten, sociaal-democraten, en ook liberalen. Die dragen de LEUGENPERS op om het eigen volk monddood te maken, maar ook in Nederland!

   Geliked door 1 persoon

 3. sammy zegt:

  het is verschrikkelijk wat bezield dat soort mensen het zijn allemaal atheïsten de reden daarvan is dat zij denken op de plaats van god te kunnen zitten en in belang van een ieder te kunnen handelen altijd tegen de wensen van de echte bevolking in. wie wil ook maar iets te maken hebben met de islam. moet je niet aan denken veel mensen wonen er noodgedwongen naast met altijd ellende. de linkse veraders hebben vaak wel een hoge bankrekening dat is bekend van veel linkse politici. hypocrisie ten top en ze komen daar al heel lang me weg tot op de dag van vandaag. om van te kotsen.

  Like

 4. Deze Julia heeft meer dan gelijk!En hier gaat hetzelfde gebeuren als het volk de oogkleppen niet af doet!De linksen hebben zich het recht aangemeten rechtse realisten in het verdomhoekje te zetten;fatsoen hebben ze niet.Dat was vanmiddag wel weer heel erg duidelijk bij de Pegida demonstratie!Rechts moet maar eens wat duidelijker en harder naar voren komen,want ik pas er voor om in dezelfde toestanden terecht te komen als de Zweden!Want dat keer je niet in een paar weken!

  Like

 5. Jan zegt:

  De EU-politici:

  Pieter Brueghel was een ziener

  Like

 6. Pieter zegt:

  Gaat dit artikel over Zweden of Nederland.

  Like

  • mijn-idee zegt:

   Binnenkort kan dit artikel een op een gelegd worden op Nederland, nu nog even het Zweden van vandaag ………. En nóg leert de rest van het vrije westen zijn lessen niet.

   Like

 7. JooJootje zegt:

  Sammy wat raaskal jij nou deze mensen hebben meer gemeen met een gelovige dan met een atheïst het is juist dit kenmerk van geloven in iets een god of een ander sprookje wat er zo,n puinhoop van heeft gemaakt het is algemeen bekend dat bij een gelovige het verstand op nul gaat als hij of zij geconfronteerd word met feiten en onbuigzame waarheden gelijk aan de cultuur marxisten geloof kan ook anders zijn dan een onzichtbare vriend je kan ook geloven in een betere wereld een maakbare wereld het zijn de gelovigen niet de realisten die er een puinhoop van gemaakt hebben en laten atheïsten nu net voor het overgrote deel uit realisten bestaan en totaal geen enkele vorm van geloof aan te hangen ja Sammie er zijn veel mensen die nergens in geloven maar de waarheid opzoeken en dat is geen geloof geloven doe je als je het eingelijk niet weet dan moet je het geloven.

  Like

 8. Marc zegt:

  Fijn dat geconcludeerd wordt dat de Zweedse regering de controle kwijt is, maar wie neemt dan het heft in handen? Wanneer breekt die Zweedse revolutie dan een uit? Wie gaat daar het roer overnemen?

  Like

 9. Republikein zegt:

  Dit bericht werd geplaatst in “goedmenschen”, “Nuttige idioten”, “Religie van de vrede”, “Verrijking”, “Vluchtelingen”, “Weg met ons!”, achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden.

  Ik kan geen keuze maken hoor.

  Like

 10. Auke zegt:

  Het christelijk geloof is gegrond in de werkelijkheid, is dus een realistisch geloof. Jezus heeft bestaan en de Kerk is het gevolg van het gegeven dat de mensen die Jezus navolgden, oprecht meenden dat Hij de Messias was. De Kerk is zeer lang vervolgd: toen en nu ook. Atheïsten zijn juist degenen die verdwaasd zijn. Zij bouwen hun geloofswereld, want dat is het, het is een geloofsdaad om niet in God te geloven, op niets: op drijfzand. God bestaat. Hij is er en zal er zijn lang nadat elke atheïst de mond is gesnoerd. Kijk maar naar de geschiedenis. De islam (voor gedegen kennis: http://www.answeringmuslims.com), de atheïstische levensovertuiging van het communisme/socialisme, het moderne humanisme (Erasmus was een priester) een godsdienst, zoals het hindoeïsme, allen hebben de pijlen gericht op christenen. Christenen worden verdurend gedood of wel minder erg natuurlijk, monddood gemaakt (door bijvoorbeeld de evolutieovertuiging als repruceerbaar feit voor te stellen. (Voor andere geluiden: http://www.crev.info, http://www.creation.com. http://www.answersingenesis.org). Terwijl het aantoonbaar is dat de huidige wetenschap alleen maar mogelijk is geweest juist door het christelijk geloof.
  Wat betreft de puinhoop, zoals sommigen suggereren die door het christelijk geloof, zou zijn gekomen. Atheïstische stromingen zoals het communisme of het nationaal socialisme hebben nog steeds het grootse aantal doden op hun geweten; in zeer korte tijd, waarin bij beide atheïstische stromingen het atheïstische sociaal darwinisme zeer belangrijk werd geacht. Vandaar dat Hitler mensen met een handicap ook liet inslapen.
  Dat er op dit moment zo verschrikkelijk veel mensen binnenkomen van islamitische huize heeft te maken met het gegeven dat onze leiders over het algemeen humanisten zijn, die menen dat alle godsdiensten gelijk zijn en dat door onderwijs deze idioterie (het geloven in een god)vanzelf overgaat. Bedenk daarbij wel dat de heer van deze wereld niet verdeeld is en al deze facties (humanisten, atheïsten, islamieten etc) gebruikt om datgenen wat hij het meest vreest, namelijk de Christen die Het Woord van God serieus neemt, zo snel mogelijk uit het de maatschappij te verwijderen of er voor te zorgen dat hij/zij God niet meer vertrouwd. In het westen lijkt het of de heer van deze wereld daar goed mee bezig is. Ontkerkelijking verloopt voorspoedig, andere geloofsstromingen, nemen hand over hand toe en wat je van de Kerk te zien krijgt zijn over het algemeen mensen die het humanisme serieuzer nemen dan hun Heer die heel duidelijk gezegd heeft, als gebod: Mattheus 25 vers 31 t/m 46. Wanneer een Christen dit gebod van Jezus serieus neemt zal hij/zij heel anders denken over het opnemen van vluchtelingen die een geloofsovertuiging hebben, waardoor hun broeders/zusters zwaar vervolgd worden.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Hij eist dat de Zweedse mensen zich zullen inzetten om de chaos opruimen die een krankzinnige machtselite in een ongebreidelde verwoesting van ons land heeft veroorzaakt en die onze mensen, onze economie en onze cultuur heeft vernietigd.(…)
  Als je Zweedse in Nederlandse verandert past het uitstekend bij onze huidige situatie !!
  We zijn hier in een sneltreinvaart onderweg naar Zweedse toestanden !!
  De politiek zwijgt en de gutmensch idioten juichen het toe !!

  Like

 12. Jan zegt:

  Zweedse regering op cultureel evenement: “In Zweden bestaat geen cultuur”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s