Asielzoekers eisen. . .

Screenshot_25

Waar zijn de vrouwen!!??

(Door: Martha N.)

Een groep van twintig ongeregistreerde asielzoekers is het wachten zat. De asielzoekers klagen het Berlijnse Staatsbureau voor Volksgezondheid en Sociale Zaken aan en eisen onmiddellijke uitbetaling van uitkeringen. Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding!!

In toenemende mate gedragen veel zogenaamde “vluchtelingen” zich als ondankbare gasten. Nauwelijks in het veilige Europa aangekomen of het gemekker en het eisen begint al.

-Nu was er een enorme ophef in het tentenkamp in het Oostenrijkse Linz. Daar dreigde een Syriër zichzelf met een mes de keel door te snijden om zodoende zijn chantage-eis kracht bij te zetten. En wat een verrassing: het eten smaakt hem niet en het is te weinig.
– Ongeveer 50 mannelijke asielzoekers sloten zich bij het protest aan; schreeuwend gooiden ze hun lunchpakketten op de vloer en de situatie dreigde te escaleren. Maar het eten was niet de enige reden. Ze hadden bovendien nog kritiek op het onderkomen, de gratis verstrekte kleding zou niet met hun wensen overeenkomen en als puntje op de i komt de klacht dat er geen gratis tabakswaren ter beschikking gesteld worden.
-De vluchtelingen in Letland klagen over onderbetaling, in Duitsland worden onderkomens en het eten bekritiseerd, maar men is ook ontevreden over de te late uitbetaling van het zakgeld. In Oostenrijk staken “vluchtelingen” onlangs nog matrassen in hun onderkomen in Traiskirchen in brand, omdat dit waarschijnlijk niet naar hun zin is.

Een groep van honderd asielzoekers komt in opstand omdat hij ontevreden is over de omstandigheden in de Nijmeegse opvang Heumensoord. De migranten eisen verbeteringen in het opvangkamp.

https://ejbron.wordpress.com

Het is hun “cultuur”. Vrouwen en meisjes naar binnen. U hebt de wetten van Allah te gehoorzamen.

Sharia in Nederland. De nieuwelingen overheersen ons land nu al en winkeliers gehoorzamen door hun vrouw niet meer achter de kassa te laten zitten. Slap gedoe om een paar centen aan “asielzoekers” te verdienen . . .

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Asielzoekers eisen. . .

  1. Ieder dag opnieuw weer ellende van en door die asielklagers!Rot dan op naar waar je vandaan kwam!Zo te zien en horen had je het daar zo slecht dus niet!Ze komen me mijlen ver de strot uit!

    Like

  2. helletocht zegt:

    De situatie in heel Duitsland is zeer zorgelijk en beangstigend.Zoals het ZDF programma Frontal 21( 21.00-21.45, na te kijken online) gisteren liet zien, worden de vele asielopvangplekken letterlijk omzwermd door radicale salafisten die de vluchtelingen proberen over te halen naar hun extreme IS posities. Een jongeman uit Syrië verwoordde het buiten de opvang zo: “Waarom ben ik uit mijn land gevlucht als ik hier bang moet zijn voor figuren waarvoor ik ben moeten vluchten?” “Ik dacht dat dit een democratisch land was.” Gisteren sprak ik met een Hollandse vrouw die in Duitsland woont en een collega van de ZDF beroepsophitster Marietta Slomka vertelde te zijn.Waar het gesprek zich in eerste instantie prettig ontwikkelde, ging het al snel een zeer onaangename kant op toen ik de “daden” van Merkel in twijfel trok en haar wees op de gevaarlijke implicaties. Haar reactie was als volgt: “U bent zeker van Wilders”. Ik heb het gesprek afgebroken en haar wel thuis gewenst in “das vierte Reich”. Dat vond ik niet zo, leuk, maar de standaard verwijzing van de poltitiek-correcten naar de rechts-extreme hoek, zo beziet zij Wilders, is zeer onaangenaam en ook door mij ongewenst. Het houdt eens op.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Kotsmisselijk word ik! Het gaat maar door, en de politieke elite, met voorop de roden en groenen, demoniseren iedereen die een einde aan deze tsunami van horden Arabische en Noord-Afrikaanse gelukzoekers en infiltranten wenst! Europa en natuurlijk Nederland gaat verloren, tenzij de bevolking massaal in opstand gaat komen. Maar ook dat zie ik helaas nog niet gebeuren, daar de meeste burgers in Nederland en Europa, gehersenspoeld zijn door de door en door verrotte pers en media. De pers en media zijn net als de politiek, gericht TEGEN de eigen bevolking! Alleen wat de socialisten, groenen en politiek correcten verkondigen, wordt geplaatst. En een kritisch woord en je wordt weggezet als racist en xenofoob!

    Like

  4. Qvic zegt:

    Als die nieuwe asielzoekers dat allemaal willen, moeten ze er maar voor werken en zo als de autochtonen bevolking. Niets is gratis, dus waarom wel voor hen. Het was hun keus om hierheen te komen en niet onze keus. Hun soortgenoten hebben alle geldpotten al leeg gevreten, dus take it or leaf it. Zou ik zeggen.

    Like

  5. G. Maenhout zegt:

    “gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding” Dat, aangevuld met gratis bier, wens ik ook al vele jaren maar bij ieder kabinet wordt het alleen maar minder. Hadden die eisende knapen dat maar geweten vóór ze aan de wandel gingen!

    Like

  6. Sjaak zegt:

    Vluchtelingen ?
    Dit waren vluchtelingen 1945 en die hebben Nederland mee
    op gebouwd !
    En deze asylsmarotzer zijn gekomen om het af te breken !
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10922677_862789927098303_1574130625540836621_n.jpg?oh=2ea9c6b2452983051c204db5348d52c3&oe=568F9914

    Like

  7. Cathja zegt:

    Welja, geef maar toe aan hun eisen!
    Sharia in Nederland? Dat hebben we dan mede te danken aan die winkeliers die er aan toegeven dat vrouwen niet meer achter de kassa mogen zitten. Is dit geen regelrechte belediging voor het winkelpersoneel? Die winkeliers moeten hun ogen uit hun koppen schamen dat ze buigen voor de eisen van die overheersers. Toegeven aan hun dwingende eisen om een paar rotcenten aan die zogenaamde vluchtelingen te verdienen!
    Landverraders! Het is te hopen dat geen Nederlander daar nog boodschappen wil doen.

    Wie vertelt die lamzakken eens wat de regels hier in NEDERLAND zijn? Dit gaat van kwaad tot erger. Nog even en overal maken zij de dienst uit en eenmaal terrein veroverd, krijgen wij het niet meer terug. Laten we NU duidelijk maken wie er in ONS land de baas zijn!

    ‘Bedankt winkeliers, voor jullie schandelijke gedrag! Jullie personeel verdient op zijn minst excuses voor deze grove belediging!

    Like

    • kraftavilqa zegt:

      Die winkeliers zouden er beter aan doen teneinde hun vrouw/vrouwelijk personeel te beschermen geen asielgeteisem in hun winkels toe te laten. Je verdient toch niks aan dat volk ze komen echt niet om te kopen maar om te stelen. want zo is hun koeltoer. En voor die koeltoer moeten we natuurlijk begrip hebben voor een koeltoer (hoe absurd en onverenigbaar met de onze die ook is) begrip hebben is een ding maar de dragers van die koeltoer dan maar in alles hun gang laten gaan en hun zin geven is weer iets heel anders en volkomen belachelijk en onwijs. Als die lui naar hun eigen koeltoer willen leven doen ze dat maar in hun eigen smerige kudtland en niet hier en al helemaal niet op onze kosten.

      Like

  8. Bert zegt:

    En zo bleef iedereen toekijken en binnenskamers morren. Ze dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    “Vluchtelingen” die eisen, direct terugschoppen!

    Like

  10. cees moes zegt:

    Oprotten met die lui die ondankbare honden ,ze mogen blij zijn dat ze wat krijgen ,onze eigen mensen zullen blij zijn om wat te krijgen ,hun eisen stellen ze maar in hun eigen land ,ze pakken al genoeg weg van ons en als het hun niet bevallen ons land uit ,enkeltje terug geven naar hun eigen land daar stellen ze maar hun eisen weg ermee ze bestelen ons al genoeg ,dit is nog teveel wat ze krijgen . een woord mijn land uit met die troep houd ons land mooi zonder troep..

    Like

  11. Hans Drouven zegt:

    Met de meeste ben ik het eens en deze totaal uit de hand gelopen situatie hebben we te danken aan dit nepkabinet, schreeuwers en geen doeners. Wilders vergruisd de enigste die zegt waar het op staat en tenminste concreet wat doet, de grenzen dicht, genoeg is genoeg!

    Like

  12. A.Z zegt:

    Tuig is het , heb er geen andere woorden voor! in oosterijk wordt eral aangekondigd dat je , je dochters niet meer alleen mag laten op straat , omdat de kans groot is dat ze verkracht worden groot is. wwar gaat dit heen mensen. dat tuig is er net en we hebben al niks meer te zeggen … echt eruit gooien en het kabinet er achter aan ….behalve Wilders die zegt waar het op staat.

    Like

  13. Geef ze zoveel tabak als ze willen.

    Like

  14. Rob Kerkhof zegt:

    Ik ken nog het spreekwoord :
    Kinderen die vragen worden overgeslagen.
    Zou je bij de asieleisers ook moeten doen.

    BTW wordt het niet eens een keer tijd om een winkel te maken waarbij de kassa’s bemenst worden door vrouwen of homo’s?
    En nee, helaas we hebben geen kassa met een hetero man.

    Like

  15. Jules Vismale zegt:

    Wie eisend vraagt dient voorgoed te worden overgeslagen!

    Like

  16. Remigratiebeleid kan maar zo een politiek agendapunt worden als de mensen in de gaten krijgen wie de kinderen van reeds cumulerende rekeningen als gevolg van de enorme toeloop door misbruik van mensenrechten voor door anderen bekostigde huisvesting en levensloop in Europa worden. En dan heb ik het over beleid en niet over rancuneuze willekeur.

    Like

Plaats een reactie