Moslims beloven binnen 50 jaar Letland over te nemen

Screenshot_26

Moslim in Letland

(Door: “rommel”)

Het Islamitisch Cultureel Centrum in Letland belooft dat binnen 50 jaar Letland tot een islamitisch land is uitgegroeid, vermeldt het Baltische webportaal Delfi.

Volgens Ahmeds Roberts Klimovičs, de woordvoerder van het Islamitisch Cultureel Centrum, zal de meerderheid van de kinderen in Letland in het midden van deze eeuw in islamitische gezinnen worden geboren. Hij heeft drie kinderen en verklaart dat hij er “hard aan werkt om er meer te maken”. Kļimovičs en de directeur van het cultuur centrum, Jānis Lūciņš, zijn het er over eens dat dit voor de islam de beste manier is om “de wereld op een vreedzame manier te veroveren”.

Lees verder>>>
(h/t “Thoth”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Baltische landen, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Moslims beloven binnen 50 jaar Letland over te nemen

 1. Jean zegt:

  Als morgen een Vlaming of Nederlander openlijk zegt dat hij een paar moslims gaat vermoorden dan is het land te klein en papier te weinig.
  Dat moslims openlijk zeggen dat ze heel de westerse cultuur en de mensen willen vermoorden dan mag daar niets over gezegd worden, cultuur weet u wel…
  Laten we NOOIT vergeten dat de grootste lafaards en volksverraders liggen te parasiteren in Brussel en Den Haag. Ik snap niet dat er nog steeds enkele miljoenen burgers richting Brussel en Den Haag stappen, ik weet wel dat ze tegen barricades zullen lopen opgezet door de politie want die sukkelaars moeten doen wat het politiek gespuis ze opdraagt.
  Laten we massaal EISEN dat die lafaards en volksverraders opgehangen worden op de grote pleinen in Brussel en Den Haag en liefst nog op de binnenpleinen van die slaapbarakken.
  O wat haat ik die lafaards en volksverraders daar waar ik nooit enige haat gekend heb in mijn reeds lange leven.
  De rekening zullen ZIJ betalen sowieso want als die baardapen starten met geweld tegen onze bevolking dan zullen wij die lafaards en volksverraders opzoeken waar ook ter wereld voor die baardapen ons kunnen uitschakelen.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik lach me kapot !
  Alleen de paar russen die er wonen
  zullen jullie laten zien waar de klepel hangt !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  En dat brengt ons weer bij het grootste probleem van de linxe kerk: moslims doen ook aan veroveren door heel veel kleine kansenpareltjes te maken. (bezoek een basisschool in de Randstad)
  Dat is niet bepaald duurzaam.
  Slecht voor de footprint.
  De natuur wordt verdrongen
  De CO2 gaat helemaal in het rood.
  Dierenleed in het kwadraat.
  Gutmenschen denken nog steeds dat ze met goede voorlichting aanhangers van het haatgeloof op de goede weg krijgen, maar het is onmogelijk om op die manier de theologisch gehandicapte het (led)licht te laten zien. Dat wordt iedere keer weer bewezen. Je kan met voorlichting nu eenmaal niet concurreren met een ideologie, die er in wordt geramd met de paplepel.
  Ook best wel spijtig voor de moslima, die zonder islam, mens zou kunnen zijn, maar nu broedbak moet zijn voor de kiloknallers.
  Waar is de tijd gebleven van “Baas in eigen buik”?
  Linx moet eens gaan inzien, dat waar de islam de baas, het milieu de pineut is. Jullie stemvee zal alles kaal vreten. Beter is het de moslims terug te sturen naar de voorvaderlijke zandbak en ze daar te overstelpen met goede raad en zorg, mocht de boodschap dan niet overkomen, dan hebben wij er geen last van.

  Like

 4. Marc zegt:

  Ik denk niet dat Putin dat over z’n kant zal laten gaan.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Werkweigering, dus uitkering stoppen en het land uit; niet zo moeilijk…

  Like

 6. Cathja zegt:

  Deze glibber vindt het wel prettig dat hij moslim is, zéker vanwege de opdracht van ‘hogerhand’ om zoveel mogelijk nageslacht te produceren!
  En wat is er nou leuker voor een moslim dan iedere dag bezig te zijn met z’n GROTE HOBBY?
  Dat is ook de reden dat de meesten geen tijd hebben om te gaan werken!

  Like

 7. Jan zegt:

  Het voordeel van een land als Letland is dat er veel bos is (45%) en je dus een guerilla-oorlog tegen geitenneukers heel lang kunt volhouden.
  Overigens ben ik er voor hen nu al een kop kleiner te maken, letterlijk.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Nou, in ieder geval fijn dat ze het zeggen. In Nederland houden ze zich aan een ‘taqiyya’ oftewel helemaal niets, maar wel ca. 5 kinderen of meer op de nederlandse bodem zetten. Of in de VS, waar 51% van de moslims de sharia wil invoeren : http://www.jihadwatch.org/2015/10/robert-spencer-in-front-page-51-of-u-s-muslims-want-sharia

  Like

 9. edjan zegt:

  Binnen 50 jaar Letland overgenomen?
  Binnen 30 jaar heel Europa overgenomen zul je bedoelen!

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Tja en dan hier in Nederland maar volhouden dat het allemaal NIETS met de islam te maken heeft en dat er helemaal niet sprake is van islamisering en dat ze alles in de hand hebben…….gaat u maar rustig slapen…..wie zei dat ook al weer ergens eind 30’er jaren…..was dat niet ook een socialist toen???? En het vervolg weten we inmiddels ……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s