Is er een bewuste koers ingezet om blanken te vernietigen?

Screenshot_52

Toen enkele tienduizenden blanken de zeeën trotseerden om naar vreemde landen af te reizen alwaar grote rijkdommen op hen wachtten, noemden we dat kolonisten. Mensen, die andere landen en volkeren koloniseerden en koloniën aanlegden. Toen wij ook nog ‘onze’ levenswijze, politiek en religie opdrongen, werden wij ook imperialisten genoemd.

De geschiedkundigen en Westerse, met name linkse, ideologen zijn er niet mals over. Kolonialisme en imperialisme was en is fout. Fouter dan fout. ‘Wij’ ontnamen deze mensen hun eigenheid (die niet zelden was blijven steken in de prehistorie), hun primitiviteit (ook al waren en zijn deze doorgaans niet minder dan gruwelijk en barbaars), hun rijkdommen (ook al deed men er zelf niets mee, hadden zij geen waarde voor hen en zag men de waarde van hen niet van in), hun levensgewoonten (ook al hoorden koppensnellen, constante stammenoorlogen en algemene achterlijkheid daarbij) en ‘wij’ legden deze mensen onze wil op (ook al werd men daar doorgaans in menig opzicht alleen maar beter van).

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Is er een bewuste koers ingezet om blanken te vernietigen?

  1. Hendrik M. zegt:

    Wat maakt mij het uit wat er vroeger ooit gebeurt is, goed of fout.
    Ik leef nu en wil hier geen islam!

    Like

    • Drs.P. zegt:

      @Hendrik,
      Goed lezen:
      Het gaat over de afgrijselijke debiele slinkse hypocrise van de gutmensch, niet over wat wij blanken 300 jaar geleden gedaan zouden hebben en daar nu nog schuldig aan zouden zijn.
      http://depatriotten.weebly.com

      Like

      • JAN zegt:

        You have to be careful not to make the same mistake like that of some contemporary Germans who abuse the time factor to distance themselves from the crimes against humanity ( The Holocaust ) committed by Nazi Germany on the innocent jewish people. ” It is long time ago …I have nothing to do with it …why should I feel guilty for crimes that I didn’t commit ? ” — are not signs of humility or honesty.

        Like

  2. Bert zegt:

    Doet me denken aan deze documentaire: https://www.youtube.com/watch?v=I6GLee3vZ2M

    En minder lang en uitgebreid nogmaals voor de ‘liefhebber’ : https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

    Dit zijn allemaal niet eens meer complot theorieën, het wordt gewoon gezegd door leiders en staat ook in de coudenhove kalergi plannen van pan Europa van voor wo2 al.

    Als de NPO objectief was zouden ze zulke docu’s op t.v. laten zien, maar zoals verwacht verdwijnen deze filmpjes vaak snel van YouTube (om later weer herpost te worden)

    Vertel het voort !

    Like

  3. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

    Like

  4. Doornroosje zegt:

    Vroeger toen ik nog een kind was, kwamen er andere kinderen (van Christelijke huize) bij de deur met een centen busje en dat heette, Zending voor Soemba. Getrouw gooide mijn moeder (wij waren niet van Christelijke huize) er een stuiver in. Wat waren dat, linkse of rechtse “Goedmensen” ? Later dacht ik, waarom leggen Westerlingen mensen met een andere cultuur hun wil op. Waarom hebben de Westerlingen zich met Afrika bemoeid. Ik kwam tot het besef dat geld en macht de oorzaak moest zijn. De meeste Afrikanen hebben niet geleerd zich te ontplooien omdat ze alles aangereikt kregen. De wat slimmere Afrikaan plukte daar de vruchten van en leven in grote welvaart.
    Ik zeg niet, dat de blanke geen goed gedaan heeft in Afrika. Maar het pakt zich nu averechts uit.

    Wat is er met al die miljarden gebeurd ,die er heen gestuurd zijn en die er nog heengaan. Zijn daar alleen maar stamhoofden rijk van geworden? Wonen daar de zogenaamde hulpverleners van in leuke huizen? Waarom komen al die mensen naar Europa als al die miljarden goed besteed waren.

    Mijn idee is dan ook , het is een voor opgezet plan. Kijk naar Erdogan. Geef mij geld of anders laat ik nog meer vluchtelingen op jullie af en als klap op de vuurpijl, ik wil bij de EU. Nou, dan zijn we nog lang niet jarig. Als eindklapper de islam.

    Like

  5. Johanna zegt:

    @Doornroosje: ik vermoed ook wat je zegt dat alles een vooropgezet plan is. En in veel van die uitvoeringen zie je steeds weer een zich herhalend patroon, vaak onder een ander masker in een andere tijd en onder andere omstandigheden, maar van dezelfde orde. Mensen individueel willen misschien wel goed doen met een bepaalde naieviteit en idealistische instelling, maar zeker als westerling onderschatten we vaak het feit dat ieder land, volk, ras een andere instelling heeft, andere wortels en daardoor een volledig andere levenswijze (-inzicht) en vaak niet zitten te wachten op hulp uit het westen, alhoewel wij, de westerling denken van wel. Het is een soort van westers gutmensch gedrag en denkwijze en een soort vertoon van onze zg. superioriteit.
    Ik woon niet meer in het westen, ik woon in Zuid Amerika en zie dat het hier in dit “Derde Wereldland” heel goed gaat, maar alles gaat op een totaal eigen manier. Ik haal het niet in mijn hoofd me ermee te bemoeien, noch met de politiek, ofschoon het me regelmatig wordt aangeboden. En ja, bij al die “hulpprojekten” speelt geld en macht ongetwijfeld een grote rol, er gaan kapitalen in om!

    Like

Plaats een reactie