Kinderkampen van de IS ontdekt in Turkije

Screenshot_51

(Vertaling: E.J. Bron)

Turkse autoriteiten hebben trainingskampen van de “Islamitische Staat” voor kinderen ontdekt, die verstopt waren in kelders en souterrains van woningen in Istanbul. 24 van de 50 verdachten zouden afkomstig zijn uit Tadzjikistan en Oezbekistan en de kinderen werden in zulke kelders getraind.

De politie voerde een razzia in 18 huizen in de districten Pendik en Basaksehir Kayasehir in Istanbul. In de huizen vond men kaarten van slagvelden evenals documenten die ook contacten noemden van de groep in de twee landen. Uit ander bewijsmateriaal bleek dat de groep zich wilde aansluiten bij de “Islamitische Staat” in Syrië en Irak.

Midden september had de minister van Onderwijs van Oezbekistan de deelname van kinderen onder de 18 jaar aan vrijdagsgebeden verboden. De hersenen van de kinderen zouden niet door de religie van school afgeleid moeten worden. De kinderen zouden moeten leren wat hen op school zou worden bijgebracht en zouden zich pas aan religieuze studies wijden als ze hun schoolperiode zouden hebben afgesloten.

In een video is een jonge Jihadist uit Oezbekistan te zien die zich had aangesloten bij het Al-Nusra Front en die voor een zelfmoordaanslag in Syrië in tranen was uitgebarsten. Hij had zich aangesloten bij een Oekbekisch geleide fractie die vorig jaar trouw had gezworen aan de Afghaanse Taliban.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kinderkampen van de IS ontdekt in Turkije

 1. Zo, zo……En wist Erdogan daar nu helemáál niets vanaf, of héél misschien tóch wel een klein beetje…..?
  Overigens: Verstandige kerel, die minister van Oezbekistan! Maar wat zie je in zo ’n geval? Dat de moslimfanaten die verstandige besluitvorming gaan ontduiken!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Marc zegt:

  Ook de nazi’s hadden militaire trainingskampen voor kinderen.

  Like

 3. edjan zegt:

  Een vreemd bericht. Turkije opeens tegen IS? Turkije opeens seculier (kinderen moeten naar school en niet naar moskee)?? Sorry maar ik geloof er niet veel van.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik geloof er ook helemaal niets van.
   Ze proberen nu een beetje gematigd over te komen om zich nog verder in te slijmen bij de eu baasjes voor nog meer geld en macht.
   En geheid dat die eu dictatortjes er wel in stinken.
   Misschien hebben ze het zelf nog wel bedacht om het Europese volk te misleiden.

   Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Wat een smerige doctrine die islam.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Iets beter zoeken in eigen land. Vind je hier ook natuurlijk.
  Dat de haatkoter zo maar spontaan naar de Zandbak vertrekt om daar zijn 72 maagden te verdienen, komt niet helemaal uit de lucht vallen, toch?
  Dat komt daar jaren van hersenspoeling en training. Hier. In ons eigen land.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  #Shame

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Atatürk draait zich om in zijn graf! Deze persoon heeft getracht Turkije om te vormen tot een seculiere Staat, gericht op het Westen. Alles wat deze man ten goede heeft trachten te verwezenlijken, werd en wordt door Erdogan, de islamist kapot gemaakt, alles. O ja, Atatürk had OOK EEN SPUUGHEKEL AAN DE ISLAM!

  Like

  • Rozan zegt:

   Net wat Reza Shah voor Perzië deed. Klasse reputaie vrijheid voor dames enz. …Die Khomeini met zijn Islam heeft Iran compleet venietigt, jammer!

   Like

   • En wat Reza Pahlavi deed voor de vrijheid van de vrouw, dat blijkt Assad in zekere mate toch ook in Syrië te doen. Voor het westen de zoveelste aanwijzing: Heb je in het Midden-Oosten te maken met dictators: LAAT DIE DICTATORS ZITTEN WAAR ZE ZITTEN!
    Het alternatief is steeds een zuiver islamitisch regime en daar raakt ideréén mee van de regen in de drup.
    In het Midden-Oosten democratieën tot stand brengen naar Westers model is nu eenmaal ondoenlijk: Dat zit gewoon niet in die mentaliteit daar.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • edjan zegt:

   Erdogan heeft Atatürk als een ouwe lap in de vuilnis gegooid.

   Net zag ik de tyran nog op het journaal. Brullend en brallend schreeuwde hij dat de aanslag onlangs op Koerden was gepleegd door: de PKK-terroristen dus Koerden, IS en de geheime dienst van Assad. Toevallig net de vijanden van de dictator. Terwijl de rest van de wereld denkt dat hij zelf achter die aanslag zit. En met zoiets doet Merkel zaken.

   Like

 8. adb zegt:

  Hier worden onze kinderen ook getraind om halal te eten, moskee’s’ te gaan bezoeken enz…..dit door de belzieke regering

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s