Ontspoorde Marokkanen. Een ontnuchterend onderzoek.

Screenshot_29

(Door: Joost Niemöller)

Zeer leerzaam zijn de ervaringen van de mensen die eerlijk vertellen over hun ervaringen in de modder van de multiculturele samenleving. De verhalen van politie agenten. Van leraren. Van ambtenaren die moeten beslissen over uitkeringen. Van juweliers. Buschauffeurs. Je zou een boek samen kunnen stellen met alleen al die verhalen. Zo zou er een oprecht beeld ontstaan van het snel verzurende Nederland van de laatste veertig jaar. Een beeld zoals we dat nauwelijks kennen uit de media, waar de werkelijkheid voor de gewone Nederlanders is weggehouden, en de immigrantengeschiedenissen in het zonnetje worden gezet.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, Desinformatie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Ontspoorde Marokkanen. Een ontnuchterend onderzoek.

 1. Hendrik M. zegt:

  Gewoon uitzetten naar 2e paspoortland na dat criminaliteit begaan is.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Bijgaand een link naar een recensie van het boek in het CDA-vod ‘ Trouw’ : http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4170288/2015/10/24/Criminaliteit-daalt-maar-niet-onder-alle-bevolkingsgroepen.dhtml (een beetje dan)
  Blijkbaar heeft de journalist het boek niet gelezen of is de conclusie dat veel Marokkanen niet deugen, ongeacht hun leeftijd, te veel van het goede voor een gutmensch.
  De broodschrijvers van (on)Trouw zijn ook zo druk bezig om het verleden van Aantjes weg te poetsen, die hebben natuurlijk helemaal geen tijd om een rapport of boek te lezen.
  De vorm van het boek is dus fout? 30 jaar onderzoek leidt tot overhaaste conclusies?
  Overigens daalt de criminaliteit alleen in de onderste laden van Rutte II, het enige wat daalt is de pakkans en de bereidheid om aangifte te doen.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Volgende week op @Joop;
  ”Marokkanen in de marge; een treurige aanklacht tegen het institutionele Nederlandse racisme.”

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Ik denk dat deze groep nooit zal veranderen of aanpassen. In de jaren 90 dat in Gouda de discotheek De Heeren van Gouda bestond, was in het weekend de politie te paard 2x, politie met 2x honden, en wat mobiele brigade te voet aanwezig om een grote groep Marokanen tot de orde te roepen/krijgen, na twee uur vechten/schermutselingen werd het rustig. Waarom? De leiding had na een paar incidenten besloten geen Marokanen meer toe te laten in de discotheek omdat deze mannen de meisjes lastig vielen zelfs aanrandden, hun handen niet thuis konden houden en de dus vol was. Probleem van de stad Gouda was dat alle Marokanen in één wijk woonden een ghetto dus, van uitkering leefden, druggebruik en drank hoog was, daardoor ook de rooftochten om aan behoeften te kunnen voldoen. Om hun fustratie te botvieren was er al eens met een wapen op de toegangsdeur geschoten. Daarna was dus constant de politie aanwezig om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen.

  Like

 5. Crimineel kutvolk,……………echt waar !!! Vooral berbers,…fucking geitenneukers !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s