Syrië: Illegale diploma’s voor legale immigratie

Screenshot_16

De Universiteit van Aleppo in betere tijden

En elke dag opnieuw worden in Syrië honderden valse universiteitsdiploma’s verkocht voor prijzen die tussen de € 270,- en € 630,-  liggen. Voor die prijs krijgen ‘klanten’ een getuigschrift en vijf vertaalde en gecertificeerde kopieën. Omdat een universitair diploma de potentiële migratie en de kans om zich over de verschillende landsgrenzen te bewegen vergemakkelijkt, proberen vele Syriërs een papier in handen te krijgen dat moet bewijzen dat ze een opleiding hebben genoten.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Express.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Criminaliteit, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Syrië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Syrië: Illegale diploma’s voor legale immigratie

 1. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook moet je iedere bijstandstoerist weigeren. Een gewone democratie wordt uitgevoerd door een ambtelijke organisatie, die niet kan functioneren met valse verklaringen, diploma’s en paspoorten.

  Like

 2. anna zegt:

  geen wonder dat er “zogenaamd” zo veel academisch geschoolden vandaan komen …..

  Like

 3. In Rusland tijdens het communisme kon je ook diploma’s kopen en bullen,maar zonder kennis val je toch door de mand en je moet toch aanvullende kennis hier op doen,normaal hebben deze diploma’s hier geen waarde,net zo min als de bullen hier gehaald waarde hebben in het buitenland,ligt er ook aan,in welke richting die zijn behaald.Een universiteit zal daar niet aan mee werken en waar je een bul hebt gehaald,heb je ook een studienummer en dat valt altijd te achterhalen.Je zult altijd bijgeschoold moeten worden.

  Like

 4. Asjemenou zegt:

  Hoogopgeleide asieleisers gewoon een herexamen laten doen.
  En als ze niet slagen, een enkele reis terug naar de zandbak!!!!!

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Hoogopgeleide asieleisers Het concept is al absurd. Maar door policorisme zal men hier wel weer zo achterlijk zijn om zulke fopgeleerden een baan op hun theoretisch niveau te geven. Denk je ’s in dat zo’n zandnikker op z’n mooie blauwe? ogen wordt aangesteld als bv. Neuroloog, longarts of oncoloog en je zult medische hulp binnen een dier vakgebieden nodig hebben en daarbij de pech hebben deze vrolijke kamelenbeffer als behandelend arts te krijgen daar ga je dan met je goeie gedrag terwijl meneer de zandgeleerde wel z’n vorstelijk salaris opstrijkt terwijl hij geen long van een lever kan onderscheiden. Of stel je zo’n figuur voor als architect die constructies ontwerp die vanwege de ontwerpfouten ineenstorten nog voordat de voltooing bereikt is. Vergeet niet het is niet voor niets zo dat ze in die zand en petro$ landen al een ingenieur uit het Westen moeten laten komen als er ergens een lampje verwisseld moet worden. Het enige volk in het MO dat over het mentale uithoudingsvermogen en de verstandelijke lenigheid beschikt om mooie, goede en slimme dingen te bedenken en te maken zijn de Israëli’s omdat zij niet gebukt gaan onder de last van ruim duizend jaar devolutie t.g.v. de middels het pislamitische zwaard opgelegde arabirische gewoonte van structurele inteelt. Hoe ironisch de muzels beschouwen zichzelf (alaaf heeft ’t zelf gezegd, dus moet het wel zo zijn) als de beste aller mensen terwijl ze in werkelijkheid juist de slechtste zo niet de slechtst mogelijke aller mensen zijn (als je muzels gemakshalve als mensen beschouwt wat ze natuurlijk niet zijn).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s