AMBITIEUZE VROUWEN . . .

Screenshot_32

Ambitieuze vrouwen aan de slag . . .

(Door: “Driek”)

In vroeger tijden was het de roeping der vrouw om geluk om zich heen te spreiden en de man te behagen. De vrouwen  onthielden zich van politiek. Zij baarden kinderen, hadden een mandje met stop – haak – en borduurwerk en beijverden zich achter de naaimachine. De overgebleven tijd lazen zij damesromans. Doch de tijden zijn veranderd. Gelukkig maar. Vrouwen zijn in Nederland volwaardig lid van de maatschappij. Dank zij de emancipatie worden zij niet langer beschouwd als zwakke vrouwen in kamerjapon of als werkvrouw zich afslovend met een schort voor.

Daarom verblijdde het mij toen ik kennis nam van het bericht in één onzer Socialistische Couranten dat asielzoekers, die al enige tijd verblijven in Nederland, in de opvangperiode taalles krijgen. Klaas Dijkhoff wil dat mogelijk maken op verzoek van D66. Kijk eens aan, dacht ik, daar hebben we wat aan. Die vrouwen stromen straks zo de arbeidsmarkt op. Vooral toen ik de kleurige foto aanschouwde waarop zij volledig ingepakt in de door Mohammed voorgeschreven kledij een woordenboek ter hand namen. Neen, lezer van deze provocerende site van E.J. Bron, wij hoeven ons over deze ambitieuze vrouwen geen zorgen te maken. Die leggen ons straks geen windeieren. De toekomst ziet er voor Nederland meteen een stuk zonniger uit.

Ik wens u allen nog een gezegende dag

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, D66, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op AMBITIEUZE VROUWEN . . .

 1. mijn-idee zegt:

  Ha ja ! van links naar rechts i.p.v rechts naar links lezen, en plaatjes op zijn kop bekijken………. hilarisch !! Daar gaan we wat aan hebben in de toekomst…. …….

  Like

 2. Cathja zegt:

  Beste Driek, u heeft uw reactie weer op een smakelijke manier gebracht! 🙂

  U een fijn weekend gewenst.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Wat me meteen opvalt dat woordenboek ligt van
  de leesrichting bij de kopvod op zijn kop !
  Alzo lezen kunnen ook niet en dat deze insenering
  van de gore rooie landsverraders komt. is hiermee
  dan ook bewezen !

  Like

 4. wim zegt:

  Er moet nog heel wat geleerd worden, als je nog niet eens weet wat de voor-of achterkant van een boek is… Tenzij dan dat op de titelpagina de woorden op de kop staan…

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Vrouwen willen over het algemeen wel. Het zijn de mannen die je moet weren. Heb er geen probleem mee om een half miljoen vrouwen te importeren. Zonder mannen zijn ze binnen een paar jaar verwesterst.

  Like

  • Weet U het zeker? Leggen ze dan vrijwillig die kopvodden af?
   Ik geef toe, hoor: Sommigen waarschijnlijk inderdaad, maar er zitten er ook onder, waar ik wat dat betreft een zeer hard hoofd in heb.
   En mèt hoofddoek voor mijn gevoel géén verwestering!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Driek zegt:

   Joost Visser zegt: Vrouwen willen over het algemeen wel.

   Ja, beste Joost, dat ben ik helemaal met je eens, ik zie wel eens van die donkere woestijnprinsessen lopen, onder normale omstandigheden zou menig man aan Fatima zijn hart verliezen, maar daar is geen enkele kans voor. Ik vind dat toch wel raar eigenlijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s