CARTOON

Screenshot_1

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  Abu Mazen’s PA graaft antisemitisch naziboek op om Joden te belasteren:

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/202648#.VjMUCm6FV2H

  Like

 2. albertien54 zegt:

  ALARMEREND BERICHT, GEPLAATST OP NIBIRU.CO:
  KIJK OOK EVEN NAAR DE BIJBEHORENDE FILMPJES OP HUN SITE,
  IK KRIJG HIER EEN HEEL SLECHT GEVOEL BIJ, AMERIKA MET ZIJN FEMAKAMPEN, HIER WORDT EEN DESTRUCTIEF PLAN UITGEROLD OVER ZOWEL EUROPA ALS AMERIKA!!!

  Donderdag, 29 oktober 2015 13:46

  Ook in Europa binnenkort Fema Kampen?

  De meesten van ons zullen wel eens gelezen hebben over de grote (vooralsnog) leegstaande FEMA kampen in Amerika.

  Wat door de mainstream media niet wordt verteld, is dat er tijdens de grootste NAVO oefening in tien jaar tijd volop wordt geoefend in het opzetten en runnen van grote kampen.

  Amerika kent het fenomeen van de beruchte FEMA kampen. Formeel zouden ze bedoeld zijn voor de opvang van mensen tijdens grote rampen, maar in werkelijkheid lijken ze op grote lege concentratiekampen, wachtend op de eerste bewoners.

  Al jaren wordt er druk gespeculeerd over wanneer Martial Law (Staat van Beleg) zal worden afgekondigd waarna grote treinen met potentiële vijanden van de staat richting FEMA kampen zullen worden gestuurd. Dat zijn dan hoofdzakelijk mensen die kritiek hebben op de overheid en niet alles voor zoete koek slikken.

  fema kamp
  In Europa denken wij bij het woord concentratiekampen aan de bekende namen uit de Tweede Wereldoorlog zoals Auschwitz, Treblinka en Sobibor.

  Iets dat de meest inwoners van Europa maar wat graag willen vergeten, behalve binnen de NAVO want daar zijn ze druk doende het concept concentratiekamp nieuw leven in te blazen zoals bleek tijdens de recente grootscheepse oefeningen.

  Hieronder volgt een video van Gary Franchi die denkt dat de afgrijselijke waarheid van de wederopstanding van concentratiekampen in Europa ons recht in het gezicht staart. Dat de NAVO volop bezig is met het voorbereiden van giga kampen.

  De grootste NAVO oefening in tien jaar tijd heet Trident Juncture en één van de doelstellingen is het opzetten van grote kampen.

  Uiteraard worden de soldaten formeel getraind in het opzetten en runnen van kampen voor vluchtelingen, maar er zijn er maar weinigen die dat geloven.

  Het zal ook geen toeval zijn dat veel NAVO oefeningen iedere keer het woord Trident wordt gebruikt. Zo was er in 2014 in Oekraïne de oefening Rapid Trident en nu Trident Juncture. Wanneer je het woord “juncture” vertaald dan komen er dingen zoals “verbinding” tevoorschijn en de drietand staat uiteraard voor het symbool van de duivel of satan.

  Zoals wij schreven in een eerder artikel:

  “Dat het geen toeval is dat hij (Barack Obama) nu in het Witte Huis woont, een plek die precies de punt vormt van een drietand, gebaseerd op het patroon van straten in Washington. Deze drietand is dan weer onderdeel van een omgekeerde pentagram, het symbool voor de kerk van satan.

  De duivel wordt ook niet voor niets altijd afgebeeld met een drietand. En hoe meer je erop gaat letten hoe vaker je de drietand tegenkomt. Van het Pentagon tot een gedenkteken voor 9/11”.

  Gaat het hier over een duivelse verbinding van krachten waarbij volop wordt geoefend in het opzetten van concentratiekampen waar binnenkort dwarsliggende burgers naartoe afgevoerd kunnen worden?

  De geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen. Ook in de tijd van de Tweede Wereldoorlog was er bij de grote massa niets bekend over concentratiekampen.
  Ook nu weet weet men weer van niets terwijl er overal de nodige voorbereidingen worden getroffen. De propagandapersen worden uiteraard over deze onderwerpen stilgezet en dus is de massa niet geïnformeerd.

  1

  Like

  • paulzwueste zegt:

   albertien54. Als ik mij niet vergis komt de driehoek al vanaf het begin der Christelijke jaartelling voor. God de Vader prijkt boven aan de driehoek en vervolgens flankeren Jezus de Zoon en de Heilige Geest beiden de horizontale punten van de driehoek, de een links de ander rechts…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s