Kabinet geeft toe aan VN over ‘racistische’ Zwarte Piet in stiekeme brief

Screenshot_26

(Door: Joost Niemöller)

Het is te vinden in een brief van het kabinet aan de Kamer die vannacht verstuurd werd, ergens in de schaduw van al het Haagse gedoe over de aftredende staatssecretaris omtrent de Fyra. Of nee, niet eens in die brief zelf, maar verstopt in een van de bijlagen tussen erg veel andere punten. Dat is de perfecte truc in de politiek om media-rumoer te ontwijken.

Het betreft Zwarte Piet. Rutte stelde ooit nog ferm voor de tv-camera: ‘Zwarte Piet is zwart.’ Maar Rutte regeert met de PvdA en de PvdA wil maar al te graag toegeven aan het beledigende gedram van het kleine clubje rondom Quinsy Gario, gesteund door programma’s als “Pauw”: Zwarte Piet is racistisch. Is racistisch. Is racistisch. U bent racistisch, omdat u dit kinderfeestje met dat rollenspel viert. U bent racistisch. U bent racistisch. U bent racistisch. We konden het de afgelopen jaren niet vaak genoeg door de strot geduwd krijgen, en reken maar dat het einde daarvan niet in zicht is.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PvdA, Racisme, Rotzakken, Rutte, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kabinet geeft toe aan VN over ‘racistische’ Zwarte Piet in stiekeme brief

 1. Wat een vuile huichelaar,eerst ging hij er niet over,en nu zit hij te slijmen voor een stel idioten met een jurk aan en theedoek op hun kop,bevestigt weer hoe corrupt en onbetrouwbaar Rutte is, de volksverrader.

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat constant gezeik over racisme begint behoorlijk op mijn systeem te werken, islam is een achterlijke ‘perverse’ gewelddadige barbaarse smeerlapperij, een smeerlapperij die met alle middelen bestreden, verboden en verdreven moet worden in onze samenleving.
  Iedereen blijft met zijn poten af van onze kinderen, van onze vrouwen dus van onze mensen, dat onderontwikkeld tuig terug naar de brousse en er geen eurocent aan verknoeien.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  We kunnen natuurlijk niets anders verwachten van zo’n stelletje land verkwanselaars.
  Maar die mensen die echt zwart zijn, die moeten het eens gaan waarderen dat goede mensen in hun rol worden neer gezet. Ik bedoel een negerzoen is lekker waarom een blanke zoen niet?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  NIETS mag meer van de ‘overgevoelige’ klaagneger’ en de asielzeiker hè?
  WIJ mogen NIETS meer in ons ‘eigen’ land; WIJ MOETEN alleen maar dingen!

  In het artikel staat:
  “en dat de Nederlandse kinderen racistisch werden opgevoerd met dat Sinterklaasfeest.”
  Ik neem aan dat er wordt bedoeld “opgevoed” zonder “r”?

  En hoe worden islamitische peuters opgevoed? Hoe noemen de ‘socialisten’ het als die islamitische broekpoepers al heel jong beginnen met het onthoofden en in de fik steken van hun knuffelbeer?!! Hoe wordt dat soort ‘opvoeding’ genoemd?
  Geef eens antwoord, ‘kabinetje’!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat,

   helemaal mee eens! Onze overheid heeft weer eens een knieval gemaakt voor wildvreemden, die zich totaal niet met ons land en onze cultuur mogen bemoeien! Nu is Zwarte Piet definitief in de ban gedaan. Wat zal het volgende zijn? Want dat ze nu op zoek gaan naar een volgend ‘onderwerp’, daarvan ben ik heilig overtuigd. Want stel je toch eens voor dat wij doorgaan met het vieren van onze uitgesproken Nederlandse feesten, en daar nog plezier aan beleven ook! We zijn nu Europeanen en geen Nederlanders meer.

   “DE NEDERLANDER” bestaat niet, zei Maxima ooit.

   Dat had ze gedacht! We blijven ons verzetten tegen alles wat ons door buitenstaanders wordt opgedrongen.
   In de streek waar ik woon blijft Zwarte Piet gewoon hartstikke zwart!
   Hier wonen nog nuchtere mensen die niets van dat gezeik over slavernij moeten hebben!

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Past helemaal in het geheime overheidsprogramma van de eigen cultuur vernietigen!!
  Deze “nuttige” idioot Quinsy Gario kan meteen goed gebruikt worden daarvoor.
  Dus allemaal op 14 november naar Meppel om de Sint te beschermen tegen de donkere racisten!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Zelfs de negroïde mensen die ik ken, vinden dit verschrikkelijk! Schamen zich dood om wat er hier gebeurt! En ik, ik koop voor het tweede jaar op rij, geen enkel product wat met Sinterklaas te maken heeft. Voor mij hoeft het niet meer, het is verpest en verziekt, wij vieren wel iets anders!

  Like

  • Cathja zegt:

   Mijn idee Claudia, alles verzieken ze hier! Het lijkt wel alsof we geen plezier meer mógen hebben aan onschuldige feestjes!
   Nu de VN zich onterecht heeft bemoeit met ons Sinterklaasfeest, en het grotendeels heeft verknald, moet het suikerfeest ook maar afgeschaft worden.
   Waarom mogen vreemden in ons land ál hun feesten vieren, tot rituele slachtingen aan toe, en moeten wij ons Sinterklaasfeest aanpassen aan een stelletje labiele zwarten?

   Voor mij is het Sinterklaasfeest ook voorgoed voorbij.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 30 oktober 2015 om 20:07

    Nog een gouwe ouwe tekstballon van me, waarmee ik uitdrukking heb willen geven aan mijn woede over de belachelijkheid van de bemoeizucht van al die vreemde indringers hier:

    Like

 7. De Molay zegt:

  Ongelooflijk!
  Wat laten we ons klein maken door de VN.
  Het hele M-O staat in brand. SA mag deelnemen in een VN raad voor de rechten van de mens en tegelijkertijd tig mensen de kop afhakken, ophangen of kruisigen.
  En wij laten zo’n uitspraak zomaar over ons heenkomen?
  Onze rubberen Rutte kan nog niet eens met een vuist op tafel slaan en er op wijzen dat er wel wat belangrijkere zaken spelen in de wereld waar de VN zich mee bezig kan houden.
  Die Verene Shepherd kan zich ook druk maken over Abbas, die nu lekker een bakkie doet met Rutte, over het ophitsen van de palestijnen t.o.v. de Joden/Israëli’s.
  Maar nee, de gekleurde minderheid moet weer gepleased worden.

  “Onwetende Nederlanders verschuilen zich per abuis achter rapport Zwarte Piet”
  http://nieuws.nl/algemeen/20151028/onwetende-nederlanders-verschuilen-zich-per-abuis-achter-rapport-zwarte-piet/

  In Iran loopt ook een soort ‘Zwarte Piet’; Hajji Firuz
  https://www.google.nl/search?q=zwarte+piet+in+iran&rlz=1C1RNNN_enNL354&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCYQsARqFQoTCJLJ3vvY6sgCFYzsFAodBU8IrA

  “Firuz speelt vooral in Iran een grote rol tijdens de viering van het nieuwe jaar volgens de Perzische Kalender, rond 20 maart. De zwartgeschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt voor kinderen en hun ouders. Er zijn enkele verklaringen voor Hajji Firuz. Een verklaring luidt dat de figuur stamt uit de tijd dat zwarte slaven door de steden trokken om te zingen voor de bevolking. In 2009 werd het feest vermeld op de Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid. In 2010 werd de feestdag ook erkend door de VN. Daarmee wordt hij beschermd door de VN.”

  -Wie snapt hier nog wat van?-

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De Molay 30 oktober 2015 om 18:36

   “-Wie snapt hier nog wat van?-”

   IK! Ik snap dat héél goed: het is meten met twee maten ten gunste van de neger en de moslim!

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Een nep kabinet en cultuur verkrachters. Nep Democratie.!!

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  Nog maar eens dan:

  De geschiedenis van Sint Nicolaas.

  St. Nicolaas is op latere leeftijd gevlucht naar Spanje, oorspronkelijk is hij een bisschop van Turkse origine en nationaliteit! Uit een Turkse havenplaats van destijds aanzienlijk belang. Hier is hij internationaal beroemd geworden omdat hij destijds zeer onorthodox (zwarte, Afrikaanse) kindslaven bevrijdde van de slavenschepen die de haven aandiende en ze als knecht in dienst nam. De betaalde baan “knecht” gaf deze kindslaven een onafhankelijke, zelfstandige status.

  Het is hierdoor dat St. Nicolaas als kindervriend door het !even gaat en zijn zwarte knechten zijn van oorspronkelijk bedoeld als syrnbool TEGEN slavernij en onderdrukking. Een beter symbool tegen racisme dan Sinterklaas is er dus eigenlijk niet.

  Misschien als rneer mensen dit zouden weten, stopt deze discussie eindelijk en kunnen we gewoon met z’n allen genieten van een prachtige traditie.

  Laat te dezen de Verenigde Nazis lekker de pest krijgen dat onmachtige schertsinstituut thans al helemaal ridicuul met die aanfluiting ik bedoel arabier als mensenrechtenbaas. Vergeet niet in arabistan is slavernij nog immer gangbaar, slavenhandel is zo ongeveer door arabieren uitgevonden het waren de arabieren die de slaven die naar de nieuwe wereld vervoerd werden leverden.

  “U bent racistisch”. Nou beter dat dan leipenistisch links of policor ( die twee dingen zijn eigenlijk hetzelfde).

  Like

 10. Maria zegt:

  Wij in Limburg vieren SINTERKLAAS zoals het hoort met zwarte piet.
  En wie dat niet wil mag van mij het dak op,hopelijk flikkert diegene als eerste naar beneden!!!

  Like

 11. Ik heb er maar een antwoord op:fuck you,Rutte!Zwarte Piet was,is en blijft zwart en wordt geen veegneger!

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Truki Pan di Edsel
  Jörgen Raymann speelde Edsel de seksistische Antilliaan. Daar is hij nu mee gestopt. Vorig jaar klaagde ik bij hem dat een Surinamer een stereotype Antilliaan vertolkt. Dat is toch racistisch, zelfs als Edsel een fantasiepersonage is. Ik vroeg hem wat ik zou zijn als ik Edsel imiteer; een racistische seksist of een seksistische racist? Hij heeft mij nooit geantwoord, maar het seizoen daarop volgend is Edsel buiten beeld gebleven. Ook Co-Assistensia vertolkt door Jasmine Sendar is uit beeld. Edsel raakte daar veel te opgewonden van en kon zijn stereotypische Antilliaanse seksistische mannelijke frustratie niet onderdrukken. Daar kon je nog eens mee lachen, maar politiek correct is het niet nu in deze donkere tijd zwarte stereotypes uit beeld moeten blijven.
  Wellicht dat Witte Piet kleine zwarte Regilio op het juiste pad kan houden. Maar dat is dan toch ook racistisch? Heb je voor de opvoeding weer een Witte nodig.

  Like

 13. Elena zegt:

  De uitspraak van de VN over wel of niet Zwarte Poet is niet bindend.
  Er staat geen sanctie op. Laten we doen alsof we doof en blind zijn….en fijn met de kinderen het traditionele Sintfeest vieren.
  Bovendien veeg ik mijn achterwerk af met die smerige hypocriete VN. Hun opperhoofd is van S.A. Een land waar homo’s nog opgehangen worden en vrouwen geen rechten hebben. Die geloofsbende zijn daar allemaal Soennieten, dat is het ergste soort tuig. Er staan daar duizenden tenten voorzien van airco en alle luxe die nodig is, waar in minstens 2 miljoen “vluchtelingen” gehuisvest kunnen worden.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  VN-VERKLARING OVER DE RECHTEN VAN INHEEMSE VOLKEN.
  Mag toch stellen dat wij, Nederlanders in Nederland een inheems volk zijn.
  Artikel 5
  Inheemse volken hebben het recht hun aparte politieke, juridische, economische, sociale en culturele instellingen in stand te houden en te versterken, met behoud van hun rechten op volledige deelname, indien ze hiervoor kiezen, aan het politieke, economische, sociale en culturele leven van de Staat.

  Sinterklaas en Zwarte Piet behoren al meer dan 100 jaar tot onze cultuur.

  Artikel 8
  1. Inheemse volken en individuen hebben het recht niet te worden onderworpen aan gedwongen assimilatie of vernietiging van hun cultuur.

  Gedwongen assimilatie vindt plaats door ons als inheems volk te infiltreren met ons vijandige mohammedanen, die we ook nog eens verplicht compleet moeten verzorgen.
  Onze cultuur wordt vernietigt door het ons ontnemen van Zwarte Piet, de onmisbare helper van Sinterklaas; zo een diepgeworteld cultureel gebeuren om zeep helpend.
  Alzo maatschappelijke onrust veroorzakend.

  Wat wil die VN nu eigenlijk, zo tegen hun eigen regels in?
  Hoe kan het zijn dat de hielenlikkers onzer regering onze inheemse rechten versjacheren?

  Like

 15. Scheerzeep NU zegt:

  Chinese Piet is Lacisme

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Tja, die Kwinsi Gario en kornuiten, beseffen niet dat ze hun welvaart te danken hebben aan de mensen die hun voorvaderen gratis naar Amerika gebracht hebben….
  Tja, Nederland en nog wat andere landen hadden vroeger een handelsvloot, schepen die over de wereldzeeën voeren en profijtelijke handel dreven.
  Zo kwamen ze in diverse Afrikaanse havens en werden daar geconfronteerd met door mohammedaanse Arabieren gevangen negerslaven.
  De mohammedanen kennend (berbers of barbaren schuimden al rovend en moordend de zeeën af) besloten ze de negers vrij te kopen en gratis naar Amerika te brengen.
  De Amerikanen ontvingen deze negers met graagte en velen wilden er enkele een nieuwe woonplaats bieden.
  De vraag naar de nieuwelingen was zo groot (beetje zoals gutmenschen graag moslims helpen) dat men besloot dat men in het openbaar kon bieden om er een of meerdere te mogen verzorgen.
  Zo werden deze negers (een rariteit toen, geen aap, maar ook net geen mens werd gedacht) aan hun nieuwe verzorgers toevertrouwd.
  Tja, de opbrengst der biedingen werd, na aftrek der kosten aan de schippers overhandigd, om hun kosten te dekken en hun de mogelijkheid te bieden nog meer negers te bevrijden uit de klauwen der mohammedanen.
  Tja, het was wat vreemd daar in Amerika, de Amerikanen probeerden te praten met de nieuw aangekomenen, doch dat lukte niet zo.
  De Amerikanen, ook niet gek, wilden graag dat hun gasten ook iets deden voor de kost en inwoning, begrijpelijk, daar ze toen nog geen bijstand en zo kenden.
  Praten hielp niet, doch de zweep begrepen ze.
  Zingend gingen ze aan het werk op de plantages; ze leerden werken!
  Toen ze werkten leerden ze ook de taal; de kinderen mochten naar school om de taal, lezen, schrijven en rekenen te leren.
  Zo ging het een tijd door.
  De negers verbleven voornamelijk in de zuidelijke staten en het ging daar goed, de noordelijke staten werden jaloers en noemden het werken voor kost en inwoning slavernij…
  Een vreselijke burgeroorlog was het gevolg; iets wat ons nu ook te wachten staat na de massale import van parasitaire mohammedanen; gutmenschen en mohammedanen tegen de inheemse bevolking.
  Ok, de negers integreerden, sommigen assimileerden en nu vind je ze in alle mogelijke posities.
  Een, waar van de afkomst niet zuiver vaststaat, is nu zelfs president…
  Ow ja, die Kwinsi Gario, een nakomeling der vroegere slaven, heeft z’n riante huidige positie te danken aan het feit dat z’n voorvaderen vrijgekocht zijn van die vreselijke mohammedanen.
  Was z’n voorvader bij de mohammedanen gebleven, zou hij gecastreerd zijn en als eunuch slaaf in een harem of zo geworden zijn; was er nooit een Kwinsi geboren…
  Kwinsi Gario leeft dus dankzij de slavernij…
  Tja, als z’n slaven voorouders geweten hadden dat hun nakomelingen zo goed in een uitkering terecht zouden komen, hadden ze juichend hun slavernij ondergaan…
  Wat een hypocriet en ondankbaar ventje die Kwinsi…

  Like

 17. Avidia zegt:

  Claudia M. zegt:
  30 oktober 2015 om 18:11 en Catja
  Wij vieren helemaal NIETS anders, wij BLIJVEN Sinterklaas vieren, we hebben lak aan ze, gaan ze maar weer terug naar hun eigen land, we hebben al last genoeg van hen. Opdonderen allemaal, wel handje ophouden voor uitkeringen en tegelijk alles afkammen wat die handen doen die hen voeden, het land uit, allemaal!!!! Laat ons met rust!!! Ik ga de hele Sinterklaastijd zwart door de stad lopen, en o wee als iemand daar iets van zegt, stop ze gelijk in mijn zak :-}

  Like

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 31 oktober 2015 om 07:50

   Schitterende cartoon! En zo blijft er altijd wel wát te klagen!
   De klaagneger, de asielzeiker en de ‘Gutmensch’ hebben niets anders te doen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Je zal het meemaken, tegen die tijd gaan ze klagen dat ze buiten gesloten worden van een feestje en niet mee mogen doen omdat ze zwart zijn.

    Like

 18. BertG. zegt:

  In Duitsland zijn ze ook lekker bezig, de anti pieten beweging.

  De gemeenteraad van Potsdam heeft besloten dat het Sinterklaasfeest in de stad geen geld meer krijgt als Zwarte Piet deelneemt aan de optocht. Maar het Nederlandse bedrijf dat de spullen voor het festijn levert zegt: zonder Zwarte Piet geen feest in Potsdam.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/10/duits_sintfeest_in_gevaar_om_z.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s