Kinderen en vrouwen voor € 10,- per uur verhuurd: “Vluchtelingen”kampen worden goedkope bordelen

Screenshot_20

In “vluchtelingen”kampen komt het steeds vaker tot arrestaties wegen zware delicten. Maar dit heeft geen invloed op de asielprocedures.

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat zich allemaal afspeelt achter de hekken en muren van de ontelbare opvangcentra wil de beschaving hier helemaal niet geloven. Weliswaar wordt er bericht over massale vechtpartijen en het weggooien van geschonken levensmiddelen, maar al veel minder over de, bijna dagelijks voorkomende, verkrachtingen. Maar nu werd bekend dat asielzoekers hun eigen kinderen inclusief vrouwen verkopen als seksslavinnen – voor € 10,- per uur. Dan kan niemand toch meer wegkijken en gewoon overgaan tot de orde van de dag.

Mannen “verpatsen” hun dochters

Een medewerkster van “Unzensuriert.at” ontmoette afgelopen weekend in de buurt van Stuttgart een vooraantaande persoonlijkheid van het Duitse rode Kruis – de man vertelde dat mannen in vluchtlingenkampen hun dochters en vrouwen voor € 10,- per uur “verpatsen”. De stemming wat betreft de “Refugees-Welcome-cultuur” zou enorm omslaan. “Het gaat er aan toe zoals in een bordeel”, aldus de vooraanstaande medewerker van het Rode Kruis, die eveneens bekritiseerde dat geschonken goederen van elkaar gestolen en aan echt arme mensen doorverkocht zouden worden. Dat zijn vreselijke ervaringen en waarnemingen niet uit de duim gezogen zijn, bewijst een tv-verslag van de privézender “SAT1”, die gelijksoortige voorvallen schetst:

 

Politievakbond heeft kritiek

Rainer Wendt van de Duitse Politievakbond zegt onverbloemd tegenover “SAT1” wat veel mensen denken: “Door de politici wordt het altijd zo voorgesteld alsof het om ruzietjes bij de uitgifte van eten zou gaan.” Men zou de dingen niet mogen bagatelliseren. “Maar dat is precies wat er gebeurt, daarom adviseer ik de ministers van Binnenlandse Zaken van de deelstaten de situatierapporten van hu eigen politie te lezen.” Alleen al in Baden-Württemberg zouden de afgelopen weken zes vrouwen verkracht zijn. En vrouwenrechtenorganisaties gaven aan dat vrouwen en kinderen voor € 10,- per uur verhuurd zouden worden.

Delicten door “vluchtelingen” zouden door politie en justitie weliswaar vervolgd worden, zegt men in het nieuws van “SAT1”, maar zij zouden geen invloed hebben op de asielprocedure, zelfs niet wanneer de daders rechtsgeldig zouden worden veroordeeld.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Slavernij, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kinderen en vrouwen voor € 10,- per uur verhuurd: “Vluchtelingen”kampen worden goedkope bordelen

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Nuchter op je in laten werken waar we mee te maken hebben. Procedures volgen, vervolging instellen en op veroordeling (of vrijspraal !!! ) wachten is verspilde tijd en moeite.
  Dat tuig de Europese Unie uittrappen.
  Dumpen op de stranden van Lybië of een ander Islamitisch land.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Cathja zegt:

  De testosteronbommen waar Wilders het over had, blijken dus overvloedig aanwezig te zijn in de ‘vluchtelingenkampen’.
  Er bestaat maar één oplossing voor: geen asiel, maar directe uitzetting, en geen mogelijkheid om in beroep te gaan.
  Dus: inpakken en weg wezen!

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik hoop het te mogen meemaken dat op de grote markt in Brussel de misdadigers van de EU naast elkaar hangen in onderbroek (die dan volledig bescheten zal zijn) zodat er “eindelijk” een einde gemaakt kan worden aan de grootste misdaad na Hitler.
  Om de 3 dagen 12 nieuwe lafaards en land- & volksverraders en dat tot het zootje volledig is opgeruimd zodat Europa weer een continent wordt van onafhankelijke staten “zonder” dictators & lafaards”, een Europa waarin het aangenaam leven en werken is, een Europa zonder moslims/islamieten en vooral zonder parasieten.

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  De geschiedenis lijkt zich weer eens te herhalen. De zich superieur wanende linksmens – “hoogopgeleid” en meester in het wegkijken, ontkennen en bagatelliseren – moet zich de ogen uit de kop schamen door dit gedrag niet te benoemen voor wat het is. Zij rekenen niet af op (misdadig) gedrag maar op afkomst. Wat een catastrofaal beleid….

  Like

 5. Wel beroerd voor met name de kinderen…..Maar dit doen die lui toch ècht zelf onder elkaar!
  Daaromben jet geneigd te zeggen, dat de totzooi voorlopig nog maar wat erger moet worden: De elite wou dit, dus nu moeten ze ook maar met hun neus op de feiten gedrukt worden!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. hehehahaaahahaha die seniele linkse politici wilden toch vernieuwing en verrijking??? Nou ziehier een GEWELDIGE verrijking van de kaffir culturen van nederlanders en europeanen, en legaal toegestaan volgens het heilige wetboek van de toekomst als Europa in de macht is van Islam en salafisten van isis.

  aub geen kritiek leveren op deze horde, woestijn barbaren met hun verrijkende culturen want dan ben je een saaie, afgeleefde, eenzame nassie die alleen koude, duitse ingeblikte nassie lust uit 1940.

  Idee:
  die linkse politici zouden hun eigen blanke dochters alvast moeten laten integreren in deze verrijkende culturen en hen ook daar een fulltime vakantie baantje geven als 10 euro kaffir hoeren onder de 16 met of zonder HOOGbeschaafde burqa op.

  Like

 7. toetssteen zegt:

  Walgelijk! Direct weg met die lui! Vrouwen en dochters …., ik ben wat teerhartig, geef hen de keuze, maar no way dat onder het mom van gezinshereniging die kerels weer binnen kunnen komen. Kan vrouwspersoon asap ook terug thuisland.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  EN HET NEP KABINET SLIEP VERDER !

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Waarom word aan de Duitsers en de Nederlanders de waarheid onthouden?
  Waarom liegt men ons voor?
  Ik word het zooo zat….

  Like

 10. Avidia zegt:

  Hendrik, het gaat om olie, voor olie wordt alles getolereerd, zelfs jullie vrouwen, we zijn ons leven niet meer zeker, waarom denk je dat al die moslims hier zitten???? OLIE!!!! Behalve de PVV zijn al die anderen partijen landverraders!!!! Reken ze maar af. Wilders for president!!!!.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik ben het ook zo zat, ik zie ze hier ook lopen als: we hebben alle recht om hier te zijn, nafluiten van meisjes, inbraken, noem maar op, kotsen moet je er van.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Hendrik M, ik word het ook zo zat, ik heb haat gekregen tegen Links, Links vindt alles goed als het maar stemmen oplevert voor die A-sojalisten, slap volk, slaat nergens wat o, zij brebgen de ondergang van obs land teweeg

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het kan dus nóg erger! Er komt geen eind aan de degeneratie va Europa!

  Like

 14. Tja die gekke (R)overheden kunnen dit niet uit leggen aan hun bevolking, niemand geeft graag zijn eigen nederlaag toe dus ook dit soort gespuis niet, ondertussen gaan ze versneld te werk om zichzelf rijker en onafhankelijk te maken. de rijksten der aarde krijgen zo meteen de wereldmacht en wij kunnen dan alleen nog maar hulpeloos toezien op wat er om ons heen gebeurt.
  Dan rest ons nog 1 ding en dat is onszelf welkom heten in de NWO.

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Hoeren zooi

  Like

 16. Guardiacivil zegt:

  NWO=g.o.d g=goud, o=olie, d= drugs. In dit geval gaat het om de grondstof olie en Oekraïne de schaliegas. Deze lui die de wereld regeren en alles en iedereen beïnvloeden met omkoping of hogere posities, gaan over lijken, niets ontziende strategie om hun doel te bereiken. Wat de instroom naar Europa uitvreet binnen de opgezette noodkampen en straks in de dorpen en steden zal de NWO-Brussel een rotzorg zijn.

  Like

 17. Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden

  09-10-2015 14:23

  Moslims weigeren behandeling door vrouwelijke artsen – Verpleegsters willen niet meer naar moslimpatiënten toe omdat ze als uitschot worden behandeld – Migranten vallen artsen en verplegers met messen aan, gooien hun besmette urine in gezicht verplegers

  Duitse ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden bewaakt tegen agressieve migranten. De arts: ‘Mensen die hen nog niet hebben ontmoet hebben geen idee wat voor een beesten het zijn’.

  Alsof de migrantenvloedgof die Europa overspoelt nog niet genoeg problemen veroorzaakt: een in een ziekenhuis in München werkzame Tsjechische arts dreigt naar haar land terug te keren omdat de autoriteiten verzwijgen dat moslimmigranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten met zich meebrengen. Volgens de arts zijn de omstandigheden in veel ziekenhuizen erbarmelijk, vooral vanwege het schandalige gedrag van de moslims, en omdat de ziekenhuizen totaal niet voorbereid zijn om een groot aantal patiënten met deze ziekten te behandelen.

  De Duitse overheid en media probeerden met alle macht te voorkomen dat de Tsjechische arts in de openbaarheid trad, dus verspreidt ze het zeer verontrustende nieuws maar per email. Haar brandbrief werd voorgelezen op een Tsjechisch TV-kanaal.

  Moslim willen geen vrouwelijke artsen, behandelen hen als uitschot

  Waar ze eveneens hevig van schrok is de hautaine houding van de moslimmigranten, die vinden dat ze alles gratis moeten krijgen en er tegelijkertijd een enorme puinhoop van maken, zowel in ziekenhuizen als in apotheken. Als migranten een recept komen afhalen en ontdekken dat daarvoor moet worden betaald, laten ze hun kinderen gewoon achter met de woorden ‘nou, dan genezen jullie hen maar zelf’.

  Daarnaast weigeren veel moslimmannen door vrouwen te worden behandeld. Omgekeerd willen veel vrouwelijke artsen en verpleegsters niet meer naar moslimpatiënten toegaan, juist omdat ze als uitschot worden bejegend. Ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden beschermd tegen agressieve moslims.

  Arts en verpleegsters ernstig gewoon door aanval met messen

  In een ander ziekenhuis vielen migranten het personeel met messen aan nadat ze een 8 maanden baby die op het randje van de dood zweefde hadden afgeleverd. Ondanks de beste zorg kon het kind niet meer worden gered. De behandelende arts en twee verpleegsters raakten tijdens de aanval ernstig gewond. De daders werden echter nergens voor gearresteerd.

  ‘De pers werd verboden hierover te schrijven, dus doe ik het via email. Wat zou er zijn gebeurd als een Duitser de dader was geweest? Of als een Duitser zijn met syfilis geïnfecteerde urine in het gezicht van een verpleger had gegooid? Die was gelijk gevangen gezet en later berecht. Maar met deze migranten gebeurt niets.’

  AIDS, syfilis, open TBC en andere ernstige ziekten

  Sinds afgelopen weekend worden migranten die naar het ziekenhuis moeten door Duitse politieagenten met K-9 honden begeleid. Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis, open TBC en veel andere ‘exotische’ ziekten die in Europa niet voorkomen. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat het ziekenhuispersoneel wordt besmet.’

  ‘Mensen die hen welkom heetten zouden hier verplicht moeten komen kijken’

  ‘Er zijn er hier (in Duitsland) al een miljoen. We zullen beslist niet van hen kunnen afkomen,’ leest de presentator van het Tsjechische TV-station de brief van de arts verder voor. ‘En waar zijn nu al die mensen die hen voor de TV-camera’s met spandoeken welkom heetten? Die zitten natuurlijk veilig thuis te genieten van hun salaris, en kijken uit naar nog meer treinen en de volgende lading geld die ze krijgen voor het begroeten van migranten op stations. Als het aan mij zou liggen zou ik ze allemaal oppakken en hier op de spoedopvang zetten, en daarna in één gebouw met migranten, zonder politie erbij, zodat ze het zelf kunnen ervaren.’

  Kinderen verwaarloosd en uitgemergeld

  De arts wijst er nog eens op dat er officieel 2,2 miljoen werklozen in Duitsland zijn*, waar er door de massa immigratie minstens 1,3 miljoen bijkomen. ‘De meeste van hen zijn voor geen enkel werkt geschikt, en slechts een heel klein aantal heeft enig onderwijs ontvangen. Meer nog: vrouwen werken gewoonlijk nooit, en ik schat dat circa 1 op de 10 zwanger is…. Ook zijn de baby’s en kinderen die ze hebben meegebracht verwaarloosd en uitgemergeld.’

  (* In werkelijkheid minstens het dubbele, aangezien de regering Merkel dezelfde trucs toepast als de Amerikaanse regering Obama door o.a. langdurig werklozen en parttime-werklozen niet meer mee tellen.)

  ‘Mensen hebben geen idee wat voor beesten het zijn’

  ‘Als dit doorgaat blijf ik niet in Duitsland en ga ik terug naar Tsjechië, ook al verdien ik hier twee keer zoveel,’ vervolgt de arts. ‘Ik ging naar Duitsland, niet naar Afrika of het Midden Oosten. Zelfs de professor die onze afdeling leidt zei hoe hopeloos hij zich voelde toen hij al die jonge mannen in de hal zag die hun handen ophielden, alles gratis wilden, en toen dat niet gebeurde ze allemaal boos werden.’

  ‘Ik ga daarom terug naar Tsjechië, maar ik ben bang dat het hier op een keer ook zo wordt. Als de Duitsers dit met hun volksaard al niet trekken, dan zal het in Tsjechië een totale chaos worden. Iemand die nog geen contact met hen heeft gehad heeft geen idee wat voor een beesten het zijn,

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  De socialisten en sociaal-democraten, zijn de grootste 5e colonne der HAATBAARDEN/ISLAM.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s