Pamela Hemelrijk, de visionair . . .

Screenshot_20

Pamela Hemelrijk (†)

(Door: “De Realist”)

Ooit gehoord van Pamela Hemelrijk? Ikzelf niet tot voor kort. In ieder geval is ze dood. Zij was een genadeloos goed journaliste en columniste en overleed in de herfst van 2009 onder verdachte en mysterieuze omstandigheden. Ze was een goede vriendin van Pim Fortuyn. Die is toevallig ook dood. Even voordat de kogel kwam, stuurde ze hem een fax om hem te waarschuwen. Dat hij moest vrezen voor zijn leven: “Pim, zoek dekking, want dit ga je niet overleven”. Die fax heeft jarenlang ingelijst in haar kantoor gehangen.

Zij was ook goed bevriend met Theo van Gogh, die een voorwoord schreef in haar boek. Een verzameling van haar columns die ze uitbracht nadat ze was verketterd en monddood gemaakt door de politiek en media. Omdat ze de waarheid vertelde over de Europese Unie, over immigratie en islam en ons daarvoor wilde waarschuwen en bewust van wilde maken. Net zoals Fortuyn en van Gogh dat deden. En nu zijn ze allemaal dood.

Wilders kan wel eens de volgende zijn, hij doet namelijk precies hetzelfde. De waarheid vertellen en het land bewust maken en beschermen tegen een agressieve cultuur die ons wil domineren en overheersen. Daarnaast beschermt hij ons tegen een almachtig en totalitair Europa en dat ligt in bepaalde kringen ook erg zwaar op de maag. Je kunt dan wel niet heel dicht bij hem komen, maar dat is ook niet nodig natuurlijk. Een beetje bom laat al gauw zo’n 100 mensen gelijktijdig ontploffen.

Het begint er serieus op te lijken dat Europa een oorlog aan het voeren is tegen haar eigen burgers. Waarom anders staat men nietsontziend toe dat tientallen miljoenen ons vijandig gezinde moslims zich verspreiden als een sprinkhanenplaag over onze landen? Waarom anders is de leugenpers-machine op volle toeren aan het draaien? Waarom gaan de buitengrenzen niet dicht en waarom wordt er geen limiet gesteld? En waarom proberen regeringen gewone burgers monddood te maken?

Duitsland gaat nu zelfs honderdduizenden ‘vluchtelingen’ invliegen vanuit barbaarse en achterlijke landen. Merkel is dus echt krankzinnig geworden.  Haar oproep aan de ‘vluchtelingen’ om allemaal naar Europa te komen met een levenslange uitkering en woning als welkomstcadeau heeft de hele moslimwereld op een idee gebracht. Als extra blijk van medeleven stuurt ze gewoon nog even alle vliegtuigen die kant op met een gratis enkeltje Europa voor eenieder die maar wil. Dit wordt de bevolking opgedrongen en uitgelegd als een daad van medemenselijkheid maar het lijkt wel alsof ze haar eigen bevolking haat.

Niet voor niets heeft zij in haar DDR-verleden voor de Stasi gewerkt en is daarom de mensen altijd al vijandig gezind geweest. Merkel is ook altijd kinderloos gebleven, wat mede kan verklaren waarom ze Duitsland zo rücksichtslos de afgrond in stort. Misschien dat ze daarom rare dingen zegt als: ‘Niemand is van plan te voorkomen dat het Duitse volk schade lijdt’.

Ondertussen gaat deze bazin van Europa regelmatig op bezoek bij de baas van Turkije, waarmee ze schimmige deals sluit die nog meer in ons nadeel werken. Zo dreigen we bijvoorbeeld nog eens extra belaagd te worden door grote groepen Turkse moslims, omdat de visumplicht voor Turkije wordt opgeheven. Deze moslims komen dus waarschijnlijk in grote getale het hier reeds aanwezige miljoenenleger versterken, want velen zullen bij hun familie in onze landen van melk en honing gaan wonen. En allemaal krijgen ze dezelfde boodschap mee van Erdoğan, hun premier; niet integreren, maar islamiseren, zoals het een goed moslim betaamt. De Turkse premier kan er in ieder geval niet van worden beticht niet duidelijk te zijn.

Ik zal het maar even duidelijk stellen; we zijn gruwelijk genaaid met zijn allen en het komt nooit meer goed. Niemand weet precies wat de demografische betekenis zal zijn van deze moslimexplosie maar de vooruitzichten zijn onheilspellend. Reeds in 2007 stelde de PVV Kamervragen over de overname van Europa door de moslims. Daar is natuurlijk niet serieus op ingegaan, dus laten we het de moslims zelf even vragen wat ze nu eigenlijk willen. Want behalve achterlijk, agressief, gewelddadig, haatdragend, respectloos, barbaars, onbeleefd, snel beledigd en snel gekwetst zijn moslims in ieder geval altijd heel duidelijk.

Wilders heeft gewoon gelijk. De ‘vluchtelingen’ komen niet in vrede en het is zo goed als zeker dat ze ons uiteindelijk zullen overnemen, al kan niemand met zekerheid zeggen wanneer ze in de meerderheid komen. In Brussel zal die meerderheid al snel worden bereikt. Laten we de feiten onder ogen zien. Deze ‘vluchtelingen’ komen niet alleen maar potverteren, maar ook hun religieuze plicht vervullen. Wat eigenlijk betekent dat ze ons uit de weg moeten ruimen om hier het Kalifaat te stichten. Het enige dat ze daarvoor nodig hebben, is tijd. En die hebben ze aan hun zijde, want ze maken veel meer kinderen dan wij dat doen, waardoor ze uiteindelijk in de meerderheid zullen komen. En in die tijd geven wij ze alle gelegenheid en ruimte om hun “geloof” te verspreiden, moskeeën te bouwen, islamitische scholen te stichten en politieke partijen op te richten. Zo komen wij steeds meer onder druk te staan van een steeds sterker wordende islam, wat altijd gepaard gaat met het inleveren van vrijheden. De vrijheid van meningsuiting hebben we reeds ingeleverd, de gedachtepolitie is opgericht en speurt Facebook af op zoek naar negatieve berichtjes over de ‘vluchtelingen’.

Europa lijkt onze vijand geworden, zelfs onze eigen regeringen keren zich tegen ons. Er is een historische volksverhuizing in werking gezet. Eindeloze stromen illegale vreemdelingen, inclusief ervaren IS-soldaten, dringen onze landen binnen om onze cultuur te stelen zodat er plaats ontstaat voor die van hen. Het is doelbewuste import van een  fanatieke intolerante en gewelddadige religie die onveranderd is gebleven sinds de tijden van haar profeet (hoeveel iphones je ook ziet). Op die manier verzwakt Europa haar eigen lidstaten en maakt daar handig gebruik van door nog meer Europa te eisen (wat ze altijd doen in tijden van crisis). Zodat de Europese elite nog machtiger wordt en verder kan bouwen aan hun socialistisch ideaal, een totalitaire superstaat.

Onze cultuur, onze vrijheid en veiligheid worden daarvoor opgeofferd en ingewisseld voor een cultuur die haaks op de onze staat. Het heeft alles weg van een sinistere samenzwering. Hoe anders is te verklaren dat regeringen en autoriteiten de vijand van het volk lijken te worden? In wiens belang wordt nu eigenlijk gehandeld door onze ‘volksvertegenwoordigers’? Waarom wordt nog steeds gedaan alsof we niets te vrezen hebben van de islam? (lees het maar niet want bla bla bla).

Wij hebben juist alles te vrezen van de islam en daarnaast ook alles te vrezen van Europa. Want hoe ongelooflijk en misdadig het ook is, wij worden met zijn allen in de klauwen van de islam gedreven. Het is Europees beleid, uitgevoerd door nationale regeringen, om alle ruimte te geven aan de moslims ten koste van alles. Al sinds de jaren zeventig is er een samenzwering gaande tussen de Europese machtshebbers en de Arabieren, waarbij is afgesproken dat Europa geïslamiseerd zal worden middels onbeperkte immigratie in ruil voor olie. Deze samenzwering is, naar het schijnt op een onweerlegbare manier, blootgelegd in een zeer verontrustend boek, ‘Eurabia, The Euro-Arab Axis’ van de Engelse schrijfster Bat Ye’or. Daarin wordt beschreven hoe de Europese burger op onvoorstelbare wijze belazerd wordt door haar eigen politieke elite.

Het boek maakt onomwonden duidelijk hoe de massale immigratiestromen uit islamitische landen in werkelijkheid zijn ontstaan en wie daar de schuldigen voor zijn. Hoewel dit belangrijke boek in de Nederlandse vertaling in eerste druk snel was uitverkocht, is er geen tweede druk gekomen, is dat niet opmerkelijk? (als iemand een vertaling kan vinden dan houd ik me aanbevolen)

Mensen die weten hoe de vork werkelijk in de steel zit en het willen én kunnen veranderen (mensen met invloed en een zeker aanzien), moeten dat bekopen met hun dood of worden bedreigd. Sinds Fortuyn en van Gogh zijn vermoord, zwijgen deze mensen allemaal uit vrees voor hun leven en worden opinies alleen nog gevormd door linkse goedmenschen en andere nuttige idioten die zich gedwee voor het Europees/islamitisch karretje laten spannen.

Dit gewetenloze en meedogenloze beleid is in 1975 in werking gezet en sindsdien worden de Europese volkeren geslachtofferd. Dat waren de tijden waarin de gastarbeiders naar Nederland kwamen om zogenaamd het vuile werk op te knappen dat niemand wilde doen. Het is je maar wijsgemaakt. Deze moslims werden dan wel te werk gesteld, maar in werkelijkheid waren zij de voorhoede van nog veel meer geloofsgenoten en kwamen zij ons islamiseren (dat is ook wel gebleken). De gastarbeiders zouden ook allemaal weer terugkeren naar hun landen (daar is niets van gebleken).

Sindsdien hebben zo’n 50 miljoen moslims zich in onze landen gevestigd, maar blijkbaar was dat niet genoeg. Op dit moment worden er tientallen miljoenen meer op ons afgevuurd.

Wij worden doodleuk uitgeleverd en ingewisseld voor olie en het is allemaal kwade opzet, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt. De Europese Joods-Christelijke cultuur wordt vervangen door de islam en de verantwoordelijken hebben alles nu in een stroomversnelling gezet die iedereen volledig heeft overrompeld.

Pamela Hemelrijk heeft het allemaal kort en bondig voor ons opgeschreven in 2005, veel duidelijker zal niemand het ooit nog verwoorden. Nadat ik haar column gelezen had, ben ik pas echt gaan beseffen wat er in werkelijkheid aan de hand is. Hoe we worden verraden, gemanipuleerd, dom gehouden en ingewisseld. Hoe onze toekomst bewust wordt vernietigd. Het is allemaal geregeld in de Resolutie van Straatsburg. Pamela Hemelrijk was zich bewust van dit verraad en wilde het met ons delen. Ze liet me in verbijstering achter.

Door:
“De Realist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, oliebelangen, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Pamela Hemelrijk, de visionair . . .

 1. Muurbloempje zegt:

  Schokkend, zéér schokkend…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Berthe zegt:

  En toch: GEEF NOOIT OP!!

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ik zal het maar even duidelijk stellen; we zijn gruwelijk genaaid met zijn allen en het komt nooit meer goed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Wilders kan wel eens de volgende zijn, hij doet namelijk precies hetzelfde !

  Met de grote onderscheid dat we nu midden in een tijdpunt aangekomen
  zijn waar de beroemde druppel water de emmer water tot overlopen brengt
  en een burgeroorlog uitbarsten laat !
  En die barst uit op dat moment wanneer er iets met Wilders gebeurt !
  Ik ga daar iedere weddenschap in !
  Duizenden echte Nederlanders staan dan op scherp en gnade god de moslims !
  Ze zijn in ieder geval niet te verwisselen en hebben dan hun kans verspeeld !
  En de rooie honden hebben dan ook uitgelacht omdat ze hun breedgrinzende
  smoelwerken meer als bekent zijn !
  Noch hebben ze de mogelijkheid deze mafia- bende in Brussel naar de maan
  te schieten de grenzen te sluiten en tevens met het terugtransporteren van de
  moslim-Invasoren en economieparasiten terug naar hun zandbak te vliegen !
  Uit vijf voor twaalf is inmiddels vijf na twaalf geworden !
  NOCH IS HET NIET TE LAAT !
  MAAR VEEL TIJD BLIJFT NIET MEER OVER !

  Like

  • Muurbloempje zegt:

   Daar ben ik ook zooooo bang voor Sjaak. Wilders wordt te populair. Ben zo bang dat hij binnenkort, als hij in het openbaar verschijnt, door een of andere debiel wordt omgelegd. En dan? Wie komt er dan nog voor ons op?? Mijn onderbuikgevoel spreekt niet veel goeds. Geert, pas op jongen, we willen en kunnen je ECHT niet missen!!
   Als dat zou gebeuren breekt echt de pleuris uit.

   Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  http://www.diamental.nl/images-linsky/pamela%20hemelrijk/pamela.html

  Linsky heeft destijds? ook nog een hommage aan haar geschreven.

  Like

  • Linsky zegt:

   Goh, leuk dat jij dat nog weet Wachteres.. 😀

   Ik heb het altijd erg gevonden dat die meid zo weinig aandacht kreeg, terwijl het een van de belangrijkste voorvechtsters was uit die tijd.
   Ik plaatste dat stuk om exact op de overgang 27/28 – 09 – 2012 – 12.00 die nacht.

   En hier heb ik zelfs toen nog een comment geplaatst.
   28 september 2012 om 17:44

   Is er wel iemand op de hoogte van het feit dat Pamela Hemelrijk vandaag, 3 jaar geleden overleed?
   Het interesseert me werkelijk geen ene mallemoer of ik veel of weinig lezers heb, dat lijkt me ook wel evident, gezien de meesten al misselijk worden als ze mijn naam zien.

   Maar dit is bizar! Het gaat hier om Pamela Hemelrijk! Een van de weinige en meest fantastische, dissidente tante met ‘ballen’!

   Het artikel wat ik plaatste en er al de hele week opstond is zegge en schrijve 2 x bezocht!!
   Er is zelfs vandaag niemand die dat artikel van Pamela heeft gelezen.
   Ik heb eens gespeurd op internet, maar zelfs Het Vrij Volk, waarvoor zij heeft gewerkt, geeft geen enkele aandacht aan haar overlijden, vandaag drie jaar geleden.

   Dat was verdomme iemand die alles durfde te zeggen, en ook schreef, maar juist daarom dus ook door de massa werd verguist en genegeerd! Het is in en in triest dat iemand die zoveel lef had en alles wat niet deugde aan de kaak stelde, en daar zelfs door ontslag niet van af was te houden, nu totaal vergeten blijkt te zijn!

   Kun je nagaan hoe het allemaal werkt…

   Like

 6. Hans Jacobs zegt:

  ➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕

  Like

 7. Stradi zegt:

  Mensen gaan conflicten vermijden als ze al heel lang in vrede leven. Dan zijn ze niet meer gewend om voor hun ideeën te strijden en worden ze lui en zelfgenoegzaam. Ze bekommeren zich alleen nog om hun eigen welvaart en welzijn, en vergeten hoe belangrijk ideeën zijn voor een vrije democratie. Dat is wat we nu in het Westen zien gebeuren. Als het aantal incidenten en conflicten toeneemt, hoeft dat dus niet te betekenen dat we nog meer gaan zwijgen uit angst voor represailles. Integendeel, dan zullen westerlingen misschien net geneigd zijn om de confrontatie aan te gaan.
  Zo is er een fundamenteel verschil tussen een democratische samenleving en een samenleving waarin religie de politiek bepaalt. Democratie vertrekt vanuit gelijkheid: tussen mannen en vrouwen, ouders en kinderen, machthebbers en onderdanen. In het Westen hebben we een lange weg afgelegd om daartoe te komen, maar nu is die gelijkheid in principe verworven en kunnen we ons amper nog voorstellen dat niet iedereen er zo over denkt. Nochtans zijn er in onze samenleving steeds meer religieuze mensen – vooral moslims -, en een strenge interpretatie van godsdienst is per definitie op hiërarchie gebaseerd. Streng gelovige mensen gaan ervan uit dat onze wereld gestructureerd wordt door een god en dat ouders boven hun kinderen staan, mannen boven vrouwen, en machthebbers boven hun onderdanen. Geen enkel individu heeft het recht om die orde te veranderen, want dat gaat het menselijke te boven. Maar daar wordt meestal over gezwegen, omdat elke vorm van kritiek op de islam meteen als islamofobie wordt weggezet. Als je er iets over zegt, of als je – zoals Charlie Hebdo – de profeet afbeeldt, spuw je als het ware op een zwakkere groep die zich niet kan verdedigen. Omdat ze niet blank is, niet tot de middenklasse behoort, kolonialisme heeft meegemaakt enzovoort. Voor je het weet, zit je in een discours van slachtoffers en daders. Dat maakt een echte analyse haast onmogelijk, zeker voor de politieke linkerzijde. Dus blijft iedereen maar herhalen dat alles kan worden opgelost door die radicale jongeren een behoorlijke baan te geven. Ik denk dat die visie op termijn zal veranderen. Of beter: dat hoop ik.
  http://www.knack.be/nieuws/wereld/het-nazisme-is-misschien-wel-van-kant-veranderd/article-longread-620833.html?utm_source=Newsletter-28/10/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=11490947158539

  Like

 8. BertG. zegt:

  Typisch dat er van dat boek ‘Eurabia, The Euro-Arab Axis’, geen Nederlandse vertaling meer bestaat. Het boek is wel te koop maar alleen in het Engels.
  Ik heb er nog even naar gezocht maar nergens verkrijgbaar.
  Dat kan niet anders zijn dan dat dit bewust er niet is.
  Ze hoeven niet alles te weten hier in Nederland.

  Gisteren maar even een mossel vrije dag gehouden maar je komt er niet onderuit.
  Je blijft er mee bezig en voorlopig blijft dit nog wel even zo.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met het artikel. Onze politieke-elite voert de agenda van; “de Resolutie van Straatsburg”, de EUSSR, Bilderberg en de NWO klakkeloos uit. Het is een groot complot in mijn optiek!

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Nederland huilt waar het eens……………..https://youtu.be/CsVFOpnZSWo

  Like

 11. Anneke zegt:

  Door nu alles te lezen wat Pamela Hemelrijk ooit heeft geschreven in haar columns ben ik een stuk wijzer geworden en ben ik blij dat mijn gevoel juist is. Eigenlijk moet dit nog meer gedeeld worden onder de Nederlandse bevolking zodat deze ook gaan inzien waar Europa en Nederland mee bezig zijn. Wij worden opgeofferd en pikken wij dat……waarschijnlijk wel, althans een groot gedeelte, maar ik zal blijven vechten……

  Ook net gelezen dat Geert weinig kans heeft bij zijn proces, ook dat baart mij grote zorgen. Eigenlijk moeten wij met heel veel mensen demonstreren bij en tijdens dat proces…..kunnen wij dat organiseren…..

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Ik heb bij het vorige proces tegen Geert Wilders in Amsterdam een hele dag staan demonstreren samen met veel andere mensen en dacht dat men er zich toch niets van aan zou trekken, maar Geert Wilders werd vrijgesproken. Ik heb niet de illusie dat het door de demonstranten kwam maar door de heer Moszkowicz, maar ik zou toch weer gaan demonstreren.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Ik heb mevrouw Hemelrijk wel eens ontmoet, op een avondje van Leefbaar Rotterdam. pientere tante, klein van stuk, groot in andere zaken.
  Ik weet zeker dat zij, als ze nog geleefd had, vele scherpe stukjes had geschreven over Leefbaar Rotterdam, dat van volkspartij veranderde in een club van plucheklevende baantjesjagers en prutsende zakkenvullers.
  Ik mis haar.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Volgens Gerrit bij Fubar.
  “… staat over verdachte en mysterieuze omstandigheden is pertinent onjuist.
  Pamela Hemelrijk is in sep 2009 overleden aan een hartaanval.”

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Met mijn bewondering voor Maria en haar visie en kennis, zorg ik ervoor dat meer mensen dit gaan lezen.

  Like

 15. Als enige, in een Raad van 39 personen, heb ik tegen de komst van 1140 “vluchtelingen” gestemd.
  Toen ik thuis kwam ‘savonds kreeg ik het eerste telefoontje. Ik ben voor alles en nog wat uitgescholden. De dag erop ook en allen zonder nummermelding. Ik heb weinig of niet gereageerd en het stopte weer. Dat schelden kwam van “Links” want ” Rechts” was er alleen maar blij mee.
  Ik zal niet de enige zijn die door “Links” deze scheldkanonnades over mij heen heeft gekregen.
  Wel komen berichten over het a-sociale rechts op TV en in de kranten. Ik kan nu verzekeren, dat “links” geen haar beter is, ik denk zelfs nog erger!

  Like

 16. BertG. zegt:

  ” en haar visie en kennis,”

  Een reden te meer om het dan maar over te slaan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Eigenlijk is dit een reactie op Guardiacivil zegt: 29 oktober 2015 om 14:43

   Maar de man houd er niet zo van om rechtstreeks een reactie terug te krijgen als daar niet om gevraagd is.
   Er staan geen namen onder van wie wel en wie niet gewenst zijn.

   Like

 17. aegoliuscs zegt:

  Hoe visionair kan u zijn geweest, mijn beste Pamela, en uw geschetst toekomstbeeld heeft u door uw voortijdig overlijden nooit kunnen verdedigen.

  Wij pogen het voort te zetten met helaas minder middelen die u ter beschikking stond. Dat laatste werd u toen al steeds moeilijker gemaakt, conform massa ondersteunde politiek/koningshuis/EUSSR overeenkomsten dan wel “adviserende” resoluties die achteraf door het Europese Hof bij het uit de pas lopen, als wettig wordt geïnterpreteerd.

  Even voor nazien Pamela’s oeuvre:

  http://www.diamental.nl/images-linsky/pamela%20hemelrijk/pamela.html

  Like

 18. Peter selie zegt:

  Pamela gemist? nou dan heb je wat gemist! Complotdenker als ik ben geloof ik niet in een natuurljke dood!

  Like

 19. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Dus toch… Je wil er niet aan…… Maar de feiten en voorspellingen…. Think..

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Een paar maanden terug noemde ik het nog witteboordencriminaliteit, maar heden ten dagen is het véél erger, je reinste zware misdaad tegen je eigen burgers.

  Like

 21. Hendrik zegt:

  We moeten ons heel snel organiseren om deze ellendige godsdienst uit europa weg te krijgen. Het mooiste wind ik altijd dat de gutmenschen voor alle vrijheden mogelijk zijn maar verdedigen moslims die juist alles willen verbieden o.a. kunst, muziek, sexuele vrijheden etc. etc.

  Like

 22. Edwin zegt:

  Wel, laat ik eens gebruik maken van mijn recht om mijn opvattingen eens hier te schrijven. Hebben jullie even?

  Mijn idee is ook dat dit allemaal georkestreerd is. Dat Europeanen zijn geruild voor olie… dat wist ik niet. Alsof wij goederen zijn. Onbestaanbaar!

  En toch… het is al eens eerder ter sprake gekomen. Dit verhaal over Europa en de NWO is al eens verteld, lang geleden. Niet zozeer heel minutieus elk detail opschrijvend, maar in vogelvlucht met één heel concreet gegeven die zo treffend te duiden is in onze tijd dat we er niet aan voorbij kúnnen gaan.

  Ik citeer:
  “ .. En het maakt dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden. .. En dat niemand mag kopen of verkopen dan die dat merkteken heeft .. ”

  Deze merkwaardige tekst gaat over een macht die zich wereldwijd laat gelden op een zeker moment in de wereldgeschiedenis. Opvallend is dat die macht op enig moment gebruik maakt van een merkteken. Aan het niet hebben van dit merkteken zit een verschrikkelijk consequentie, namelijk dat je niet kan kopen of verkopen. Dat gaat heel ver! Dat komt er op neer dat je totaal niet meer meetelt. Vogelvrij dus?

  Dat klinkt misschien positief, ware het niet dat vóór deze tekst staat: “.. en maken dat allen die het beeld van het Beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden.” Dit is de ware aard van het ‘beestje’. Doen of dood!

  Dit ‘beestje’, deze macht noemen we nu de NWO. Het boek waaruit ik citeer noemt deze macht “het Beest”. Aan die titulatuur is niets eufemistisch aan! Dit systeem, deze macht wordt gekenmerkt door totale harteloosheid en beestachtigheid. Dit doet mij denken aan de Islam.

  Over dat merkwaardige merkteken moet ik wat meer uitleg geven natuurlijk. Maar misschien weet je het al, terwijl je het leest.
  Dat merkteken is niets anders dan rfid chip. Deze chip is de opvolging van wat we nu al zien gebeuren in winkels: contactloos betalen. Nu mag je je bankpasje nog voor het betaalapparaat wapperen, straks je rechterhand (of je voorhoofd). De ict ontwikkelt zich snel en is het substraat voor de rfid techniek.

  En nu de bron waaruit ik geciteerd heb:
  De Bijbel, om precies te zijn het Bijbelboek Openbaringen vers 15, 16 en 17.

  Is het niet wonderlijk dat een dergelijke uitermate toepasselijke tekst is opgetekend om en nabij 80 jaar na Chr? Dat is bijna tweeduizend jaar geleden!

  Lees eens dit Bijbelboek door. Het is niet altijd even makkelijk door de vaak erg beeldende taal. Als je dan toch bezig bent met lezen, lees dan ook het Bijbelboek Handelingen. Het kan je leven redden. Lees de Bijbel, geloof in Jezus: dat Hij Gods zoon is en leef! Het is de enige manier om uit de wrede klauwen van de NWO te blijven. Want dát het gaat komen, staat vast. En het duurt niet lang meer.

  Like

 23. Zondag j.l. kregen we te horen dat Marten Fortuyn, de oudste broer van Pim, was overleden. Hij zou verongelukt zijn bij een poging om uit een gesloten inrichting te ontsnappen. Sindsdien niets meer over deze zaak gehoord, maar zou je als modale krantenlezer toch wel willen weten in welke inrichting Marten was opgenomen, hoe lang hij daar al zat en welke redenen er waren om hem hier op te bergen.Maar nee, hoor, de ‘nieuwsgierigheid’ van de Nederlandse pers is dan ook tot een bedenkelijk niveau gedaald. Met Pamela Hemelrijk was ons dit niet overkomen. Zij was dan ook de nagel aan de doodskist van de autoriteiten die niets anders doen dan het volk zand in de ogen te strooien en vandaar dat een nader onderzoek naar haar plotseling overlijden zeker op z’n plaats zou zijn. Dit geldt overigens ook voor de omstandigheden waaronder Marten Fortuyn om het leven is gekomen, al hoeven we ook hier niet op medewerking van ‘de waakhond’ van de democratie’ te rekenen. De ‘waakhond’ is inmiddels gedegenereerd tot een armzalig, bibberend, juffershondje!

  Like

 24. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik wist dit wel… Joop den Uyl heeft samen met de Belg Thys DeClerq dit #olieverdrag opgesteld en willens en wetens ons uitverkocht aan #dearabier want ook TOEN al wisten zij dat de OLIE helemaal NIET SCHAARS was, het is gewoon een vooropgezet plan om ONS HORIG te maken a d =lammers en vervolgens ons uit te roeien… Dit werd toen door ons allen (?) zwaar onderschat denk aan het liedje v KoeweitKielekieleKoeweit…

  Like

 25. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  archief 2015

  Like

 26. Job Anneveldt zegt:

  Hoeveel parlementsleden kennen deze resolutie. Ik denk maar weinig! Hoe verspreiden we deze kennis?

  Like

 27. Tineke zegt:

  @Job Anneveld

  Als wij dit allemaal weten anno 2018
  Denk je dan dat de parlementsleden dat dan niet zullen weten>?

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Tineke 26 september 2018 om 17:22

   Het gaat om een vooropgezet, vuil plan en daarom zijn we verloren.

   we zijn gruwelijk genaaid met zijn allen en het komt nooit meer goed. zegt “De Realist” en hij heeft gelijk.

   Geliked door 2 people

 28. Scarlatti Bombatti zegt:

  Kalergi plan, van Coudenhove plan, u toch allen wel bekend inmiddels, t is nu 2019 10 februari… de plannen zijn van 1923… 1926… EU richtlijn doelgericht op eigen burgers te mogen schieten… https://eunmask.wordpress.com/2014/05/31/eu-richtlijn-burgers-mogen-worden-gedood-bij-een-oproer-of-opstanddemonstratie-tegen-de-eu-top/?fbclid=IwAR2zxyIS0Yu5hJcay4REnQEVBwqSna_mJzzLFt_we9fmrzi17A3yc4xNqIY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s