Viktor Orbán: George Soros wakkert de vluchtelingengolf aan

Screenshot_45

George Soros

(Door: Markus Gärtner – Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft de Amerikaanse grote investeerder George Soros ervan beschuldigd doelbewust de vluchtelingenstroom uit het Nabije Oosten aan te wakkeren om het continent te verzwakken.

“Zijn naam is misschien wel het beste voorbeeld van diegenen die alles stimuleren wat geschikt is om natiestaten te verzwakken en er alles aan doen het traditionele leven in Europa te veranderen.” Aldus citeert het persbureau Bloomberg vandaag de Oost-Europese regeringschef. Daarmee komt het explosieve thema eindelijk in de mainstream terecht.

Want al jarenlang berichten vooral websites en informatieplatforms op internet erover dat achter de vluchtelingengolf geopolitieke belangen en het grote geld van de Amerikaanse financiële wereld zitten.

Willy Wimmer heeft op onze website al meerdere malen kritiek op de Duitse regering gehad niet gehandeld te hebben, terwijl de vluchtelingenstroom al lang afzienbaar geweest zou zijn.

Als eerste had de Amerikaanse onderzoekster Kelly M. Greenhill de aanstoot gegeven tot het onderwerp migratie als wapen. Zij publiceerde in maart 2010 gaar boek “Massa-immigratie als wapen”. Het boek laat de verwikkeling van de VS in zogenaamde “revoluties”, meestal in het Midden-Oosten, zien en omschrijft hoe deze door de desbetreffende geheime diensten veroorzaakt aan aangestuurd worden.

De duidelijke gevolgen van de aangewakkerde opstanden en burgeroorlogen zijn oncontroleerbare vluchtelingenstromen, zoals deze zich op dit moment via Turkije over Europa uitstorten.

Het dichte netwerk van NGO´s en donororganisaties, dat George Soros voor dit doel heeft opgebouwd en zelf ondersteunt, werd hier het laatst door Friederike Beck uitvoerig omschreven en met talrijke voorbeelden bewezen.

Nu wordt hierover bericht door een persbureau financiële zaken, dat als geen ander de kapitaalstromen van Wall Street en hun grote investeerders rondom de globe kent.

Screenshot_47

Viktor Orbán

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Markus Gärtner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Viktor Orbán: George Soros wakkert de vluchtelingengolf aan

 1. Vederso zegt:

  Breitbart London kwam vandaag ook met dit verhaal. Duistere zaken, maar nu Bloomberg het ook oppikt….

  Like

 2. scooter zegt:

  Wanneer gaat die klote sorros nu eindelijk naar een plaats waar hij met zijn klote geld niets meer kan doen.

  Like

 3. Tering ventje die Soros. Vuistdiep in de demorattische partij in de VS en ” prinses” Mabel van Oranje die alles slikt wat die getraumatiseerde lul haar voorschotelt.

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Vederso zegt:

  Maar wat als de “Strijders van Allah” helemaal geen boodschap hebben aan een eurocratische agenda c.q. klassenstrijd van boven? Wat als deze “Strijders” hun eigen agenda hebben?

  Like

 5. 4sjun zegt:

  György Schwartz kon wel eens met andere Europese tradities gaan kennismaken als hij bezig blijft Europese samenlevingen op gigantische meerkosten te jagen. Maar eerst moet hij maar eens op de publicitaire korrel genomen worden om een goed oordeel van de man, zijn netwerken en zijn initiatieven te kunnen vormen.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Wat die George Soros stuurt zal me worst wezen, dat Adolfina Merkelschwein, de rest der €U top en het grootste gedeelte onzer regering schijnen omgekocht te zijn, daar ze de vloedstroom aan asieldreigers toelaten.
  Vuige corrupte politici, de hangdood waardig.
  Het volkstribunaal is in opbouw!

  Like

 7. hans zegt:

  waarom schiet niemand hem neer?

  Like

  • Sjun Demartelaere zegt:

   Omdat het leven niet bepaald beter wordt als iedereen op grond van veronderstellingen maar neergeschoten gaat worden. Voor je’t weet heb je hier dan nog sneller een clansemenleving met meekomende bijwerkingen als degene die in het Midden oosten vorm kreeg.
   .
   Ik zie graag een meer Europees georienteerde cultuur wortel schieten opdat het leven tot in lengte van jaren leefbaar blijft.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Sjun. Leuk gezegd hoor, maar als je zo graag een meer Europees georiënteerde cultuur ziet wortelen zal je je toch toe moeten toegeven dat er uitzonderingen gemaakt mogen worden nietwaar?!…

    Like

 8. fleckie zegt:

  Dan kan MEN zich afvragen:welke ROL speelde/speelt dan..Frau A.Merkel (hierin?)

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Even ter herinnering voor wie het vergeten zou zijn: Mabel Wisse-Smit (nu verkleed als ‘prinses’) was en is nogal ‘bevriend’ met manipulator Soros. Hij was zelfs gast tijdens haar huwelijk met Friso. Lijntjes, lijntjes, lijntjes.

  Like

 10. duinsnip zegt:

  Wat ik niet begrijp is, waarom die Viktor niet de stekker uit zijn EU verbinding trekt. Wat let hem?

  Like

 11. Assyrier/Syrier. zegt:

  Deze duivels willen de Westerse beschaving en landen verzwakken om hun doelen te bereiken. Denk aan de oorlog in de Balkan en nu in Oekraine.Ook hebben zij een hand in Syrie,irak etc.
  Gelukkig hebben wij nog Putin.Zonder Putin was de wereld ten einde.

  Like

 12. Janchik zegt:

  Soros, de dikke vriend van Mabel en Beatrix, is een “zogenaamd sociaal bewogen” oprichter van een netwerk van NGO’s met als doel, het naar ZIJN hand zetten van de maatschappij, hierbij geholpen door de PC mens.
  Deze PC mens heeft nog steeds niet in de gaten hoe hij belazerd wordt. Niemand die de leugenachtige expansiedrift van een vroegere landgenoot beter kent dan Viktor Orban.

  Like

 13. Jan zegt:

  Soros Admits Involvement In Migrant Crisis: ‘National Borders Are The Obstacle’
  Billionaire investor George Soros has confirmed he wants to bring down Europe’s borders, following the accusation made last week by Hungarian Prime Minister Viktor Orban.
  Last week, Mr Orban accused Mr Soros – who was born in Hungary – of deliberately encouraging the migrant crisis.

  “This invasion is driven, on the one hand, by people smugglers, and on the other by those (human rights) activists who support everything that weakens the nation-state,” Mr Orban said.
  “This Western mindset and this activist network is perhaps best represented by George Soros.”
  Mr Soros has now issued an email statement to Bloomberg Business, claiming his foundations help “uphold European values”, while Mr Oban’s actions in strengthening the Hungarian border and stopping a huge migrant influx “undermine those values.”
  “His plan treats the protection of national borders as the objective and the refugees as an obstacle,” Mr Soros added. “Our plan treats the protection of refugees as the objective and national borders as the obstacle.”

  http://www.breitbart.com/london/2015/11/02/soros-admits-involvement-in-migrant-crisis-national-borders-are-the-obstacle/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s