Demonstraties tegen islamitische immigratie in Tsjechische steden

Screenshot_42

(Vertaling: E.J. Bron)

In Praag en andere Tsjechische steden hebben ongeveer 3000 mensen deelgenomen aan demonstraties tegen islamitische immigratie. In Praag moest de politie de demonstratie beschermen tegen antidemonstraties.

Screenshot_44De meeste deelnemers kwamen naar Brno, de op één na grootste stad van Tsjechië. Daar namen 1.500 mensen deel aan een demonstratie tegen migranten, inclusief tientallen bikers. De meeste demonstraties in Praag, Brno, Ostrava en Ústí nad Labem waren door het “Blok tegen Islam” en individuele parlementariërs georganiseerd.

Video:

Er kwamen honderden mensen met Tsjechische vlaggen. Ongeveer 30 anti-demonstranten probeerden de toespraken te overstemmen. Lutz Bachmann, de voorzitter van de Duitse PEGIDA-beweging, was ook naar Praag gekomen om de demonstratie te ondersteunen. Hij werd door de deelnemers met een stormachtig applaus en zangkoren verwelkomd.

Screenshot_41

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.praguepost.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Tsjechië, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Demonstraties tegen islamitische immigratie in Tsjechische steden

 1. Henk.V zegt:

  Het gezonde verstand ontwaakt in dit moedige volk dat altijd al bij het Westen behoorde, maar ooit schandelijk door het Westen in de steek werd gelaten.
  Dat dreigt nu weer door toedoen van de EU, maar het zou wel eens kunnen zijn dat de Tsjechen een belangrijke rol gaan spelen in de bewustwording van de Europese volkeren. Het karakter van dit volk is namelijk onder langdurige druk gehard.
  Een voortrekkersrol zij hun van harte gegund.

  Češi, bránit identitu Evropy! ((Tsjechen, verdedig de identiteit van Europa!
  En nu maar hopen dat de online vertaling een goede zin heeft opgeleverd 🙂

  Like

 2. Het is toch ook gloeiende …..te idioot voor woorden dat overal realisten bij hun demonstraties worden lastig gevallen door linkse fascisten!Ik kan me niet anders herinneren dan dat geweld altijd van links kwam en komt!Dat zijn de echte tokkies;niet de realisten die zonder geweld hun terechte zorgen kenbaar willen maken!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Hulde aan Tsjechische demonstranten!
  Nu wij nog!

  Like

 4. lijklema zegt:

  De Tsjechen begrijpen dat wat overigens niet zo moeilijk is, maar waar onze politici te dom voor zijn. Het gaat erom dat we GEEN MOSLIMS moeten hebben in Christelijk landen
  omdat deze mensen niet integreren en alleen het land leeg willen zuigen om het achtereenvolgens over te nemen.

  Like

 5. rs zegt:

  http://historiek.net/jan-palach-1948-1969/2008/

  Tja, dit kan ik me nog heel goed voor de geest halen…………………en de “geschiedenis “herhaalt zich nu weer ??
  Hoop dat de Tsjechen zullen overwinnen !!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Leve de Tsjechen! Deze mensen laten zich echt niet inpakken, door de verraders Merkel, Juncker,Rutte,Schultz, Timmerfrans! En overal zijn het de LINKSE FASCISTEN die rotzooi komen trappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s