Maar wat gebeurt er straks?

Screenshot_5

(Door: “Tijl Uylenspiegel”)

Die gedachte ging mij bij alle discussies rond de migrantencrisis vaak door het hoofd. Natuurlijk, er wordt gezegd dat de asielzoekers die nu worden erkend een tijdelijke verblijfsvergunning krijgen, maar zou er nou werkelijk iemand zijn die denkt dat ze ooit nog teruggaan naar de regio waar ze vandaan kwamen?

Sterker nog, al die mensen die straks een afwijzing van hun asielaanvraag krijgen, gaan ook niet terug. Met alle gezinsherenigingen gaat het om veel grotere aantallen immigranten dan men ons wil laten geloven. Wat dat voor schade gaat toebrengen aan de samenleving is nog een beetje koffiedik kijken, maar die zal ongetwijfeld substantieel blijken te zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Maar wat gebeurt er straks?

 1. Jack van der Veen zegt:

  Koffiedik kijken, zowel aan de positieve als negatieve zijde de statistieken toepassen en we hebben een vette indicatie over de snelheid waarmee onze welvaart onderuit gaat.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Gezinshereniging, prima, maar dan wel in het land van herkomst, waar ze de familie in veilige toestand achtergelaten hebben.
  Oww, het is daar niet veilig?
  Ook dan terug, lafbekken die hun familie in gevaarlijk gebied achterlaten willen we hier ook niet.
  Blijkt de familie een andere nationaliteit te hebben dan de ‘vluchteling’, ook dan terug wegens leugens…
  Gezinshereniging en rechtszaken mogen de Nederlandse belasting betaler niets kosten.
  Eventuele gezinshereniging alleen op de zelfde voorwaarden als voor mij en m’n buitenlandse echtgenote golden.
  Wil m’n (toekomstige) echtgenote/partner laten overkomen.
  • U gaat met uw partner samenwonen zodra u in Nederland bent. U schrijft zich in op hetzelfde adres als uw partner.
  • U hebt het basisexamen inburgering buitenland afgelegd of hebt vrijstelling. Meer informatie hierover vindt u onder’meer weten over’. U hoeft het examen niet af te leggen als u geen mvv nodig hebt M’n vriendin moest op een cursus Nederlands en examen afleggen (computer) op de Nederlandse ambassade (1500 km van haar woonplaats)
  • U hebt een geldig reisdocument (bijvoorbeeld paspoort).
  • U vormt geen gevaar voor de openbare orde en nationale veiligheid.
  • U bent bereid mee te werken aan een onderzoek naar tuberculose. U hoeft geen TBC-onderzoek te ondergaan als u de nationaliteit hebt van één van de volgende landen: Australië, Canada, Israël, Japan, Monaco, Nieuw-Zeeland, Suriname, de Verenigde Staten van Amerika of Zwitserland, of EER-landen en EU-landen. De overige nationaliteiten die zijn vrijgesteld van het TBC-onderzoek.
  • U hebt bij een eerdere aanvraag van een verblijfsvergunning geen onjuiste gegevens verstrekt of relevante gegevens achtergehouden.
  Uw partner moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • Uw partner is ongehuwd.
  • Uw partner is Nederlander of heeft al minimaal 1 jaar een verblijfsvergunning voor een niet-tijdelijk doel of een tijdelijke verblijfsvergunning voor arbeid, lerend werken, medische behandeling, studie, tijdelijke humanitaire gronden, zoeken van arbeid of verblijf als familie- of gezinslid bij een persoon die voor een tijdelijk doel in Nederland verblijft.
  • Uw partner is 21 jaar of ouder.
  • Uw partner heeft een verklaring ondertekend dat hij referent is. (ook al zoiets)
  • Uw partner staat ingeschreven in Nederland in de Basisregistratie Personen (BRP) van zijn woonplaats (gemeente).
  • Uw partner heeft voldoende en duurzaam inkomen. Het inkomen dat uw partner moet aantonen is een bruto bedrag. Bij inkomen uit arbeid in loondienst wordt gekeken naar het sv-loon. Dit is het loon waarover de premies voor de sociale verzekeringen worden berekend. Het sv-loon is te vinden op de loonstrook en wordt soms ook (bruto)loon voor de Zorgverzekeringswet (ZVW) of loon voor loonheffing (fiscaal loon) genoemd. 3 recente loonstroken inleveren.
  Het inkomen moet voor minimaal 12 maanden beschikbaar zijn op het moment van de aanvraag. Wergeversverklaring
  U kunt de sv-maandbedragen in de tabel vinden.
  Bijzondere feiten en omstandigheden?
  In een brief bij deze aanvraag kunt u eventuele bijzondere feiten en omstandigheden uitleggen. Stuur zoveel mogelijk bewijsstukken mee. Uitleggen hoeveel je van haar houd, liefst met bewijsstukken

  Gehuwd en partner is zelfde procedure, alles kost geld…
  Eerst een visum voor 1 jaar, daarna een visum voor 5 jaar, waarin ik volledig aansprakelijk ben voor haar onderhoud enz.
  Mocht ze het niet meer zien zitten, draai ik volgens garantverklaring, toch voor de kosten op, een eventuele bijstands uitkering zal op mij verhaald worden.

  Heb het idee dat ik als autochtoon Nederlander behoorlijk meer moet doen en betalen dan een asielzoeker…
  Die mag vanuit z’n bijstands positie vrouw en kinderen, soms zelfs ouders, over laten komen die direct in de bijstands positie vallen, betaald door u en mij…
  Niks van een Nederlandse taal examen vooraf of zo.
  Terwijl mijn partner/bruid 21 jaar oud moet zijn, mag de echtgenote van de islam asielzoeker 13 jaar jong zijn.
  Discriminatie?

  Like

 3. Pieter zegt:

  Hoe zat dat ook weer met gezinshereniging in de jaren 80.
  Mohammed liet zijn vrouw en 5 kinderen overkomen, Mohammed was ook verantwoordelijk voor zijn blinde vader en stokdove moeder, hij had verder nog een achterlijke neef die weer getrouwd was met Fatima die al 4 kinderen had uit een eerder huwelijk, die neef stond onder zijn toezicht en financiele steun, die kon zichzelf en zijn gezin niet redden in Marokko, dus die moesten ook mee naar Holland.
  Weet je wat zei de Nederlandse regering, laat al die mensen dan ook maar hierheen komen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pieter: 22.50. uur, op 01/11. Precies Pieter. Ze mochten zelfs de hele stam hierheen halen. Toen waren de linkse partijen en de politieke-elite bezig om ons deze waanzin door de strot te drukken.

   Like

 4. Als zulke asielzoekers worden afgewezen kunnen ze jarenlang dure rechtszaken voeren tegen de Staat met dure advocaten en wie betaalt dat allemaal? Trouwens… een groot deel van de Nieuwe Nederlanders gaat naar zulke landen als Syrië en Irak om daar de sharia in te voeren met behulp van Islamitische Staat. Of ze gaan op bedevaart naar de zwarte steen in Mekka. Of ze gaan met een huurauto op vakantie naar hun thuisland. En ze gaan vijf keer per dag bidden richting Mekka in hun moskee in Nederland. Ze stemmen allemaal op de PvdA. Ze vinden Geert Wilders een racist. En ze eten allemaal halal. En het Westen is haram. Enzovoorts.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Hier een koffiedik-kijker uit takka tukka geitenneukers-land !

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  ….maar zou er nou werkelijk iemand zijn die denkt dat ze ooit nog teruggaan naar de regio waar ze vandaan kwamen? …..Gisterenavond sprak ik nog iemand die er heilig van overtuigd was dat na de midden Oosten crisis ALLE vluchtelingen weer terug zouden keren naar hun thuislanden. En hoorde hij van mij; Erdogan heeft de verkiezingen gewonnen. O, zei hij, dan zal hij de vluchtelingen wel tegen houden. En ook zou het volgens hem Turkije nog nooit gelukt zijn om zich bij Europa te voegen. De beste man zou goed ontwikkeld moeten zijn vanwege zijn scholing, maar is helaas ge-indoctrineerd door het in en in rotte systeem van linkse scholing, linkse politiek, en de MSM media.. Ook zweert hij bij de SP die achter de voornoemde ideeen zou staan. Ik praatte al dikwijls met hem over de politiek, en ook dat hij veel beter op de PVV kan stemmen, maar hij weet maar van geen wijken. En dan komen de bezwaren; Wilders zou maar wat in de ruimte lullen, maar nooit geen echte oplossingen bieden, geen verantwoordelijkheid willen nemen, daarom liever in de oppositie blijven zitten. Ik heb maar besloten om met hem nooit meer over de politiek te gaan praten ! Sommige mensen willen slechts dan pas veranderen van inzicht, op het moment dat het kromzwaard op hun nek rust.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s