Leipzig: Groenen eisen “Refugees-Welcome-Plein”

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

LEIPZIG – De Groenen in Leipzig hebben zich in een ledenvergadering uitgesproken voor de naamsverandering van de Richard-Wagner-Platz in “Refugees-Welcome-Platz”. Daarmee sloot de partij zich aan bij het linkse initiatief “Leipziger Platzname – Refugees-Welcome-Platz” aan, die de naamsverandering geëist had. Het idee van de sinds enkele weken actieve burgerbeweging zal onderzocht en kracht bijgezet worden door een handtekeningenactie. Door middel van de campagne zou “gezicht tegen racisme” getoond worden.

De Groenen motiveerden hun stap dinsdag met hun protest tegen de islam-kritische demonstraties van Pegida en Legida. “Wij vinden dat dit een zinvol alternatief is. Op dit plein vindt immers iedere maandag een racistische demonstratie plaats. En dat is daadwerkelijk een signaal om te zeggen dat we het plein een andere naam geven. Ook om de absurditeit van deze demonstraties duidelijk te maken”, zei de woordvoerster van het bestuur van de Groenen in Leipzig, Christin Melcher.

De verandering van de naam van het plein zou symbool staan voor een nieuwe welkomstcultuur tegenover “mensen die toevlucht zoeken”. Of de fractie van de Groenen in de stadsraad van Leipzig een dergelijk verzoek zal indienen, is nog onduidelijk.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Leipzig: Groenen eisen “Refugees-Welcome-Plein”

 1. Cathja zegt:

  En IK erger me groen aan deze stomme reden voor naamswijziging van het plein! Die lui zijn nog veel gekker dan ik dacht!

  Like

 2. Wagner draait zich om in zijn graf!Ik snap de mensheid niet meer;zoveel domheid moet toch ergens vandaan komen?Maar ik vind het wel heel beroerd daar mee omgeven te zijn!

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Er wonen vast veel lijpo’s in Leipzig.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  De leipe groenen gestoorde idioten vormen samen met de fucking import booslims een soort van coalitie tegen de gewone burgers. Deze linkse idioten werken willens en wetens hard mee aan die untergang von Deutschland!!! Nu veel succes met dit soort officieel afa gespuis, tevergelijken met groenslinks in NL.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Jean zegt:

  Die groene smeerlapperij is er echt een snertsoep van aan ’t maken en dat in elk land, dringend tijd daar een einde aan te gaan maken…

  Like

 6. Het is weer eens zo’n initiatief, dat je vertwijfeld naar je hoofd doet wijzen, maar dat bepaald niet verbáást: De Nederlandse tegenhanger GroenLinks zou tot een soortgelijk voorstel in staat zijn.
  Het past namelijk náádloos in het beleid van goedmensisme en weg-met-onsisme!.
  Ik zou dat wel weer kunnen gaan toelichten, maar eigenlijk neem ik aan, dat zulks op een site als die van E. J. Bron niet nader verklaard hoeft te worden.
  Laten we het er maar op houden, dat Links nu eenmaal synoniem is voor cultuurvernietiging.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. Elena zegt:

  “Wij vinden dat dit een zinvol alternatief is. Op dit plein vindt immers iedere maandag een racistische demonstratie plaats. En dat is daadwerkelijk een signaal om te zeggen dat we het plein een andere naam geven. Ook om de absurditeit van deze demonstraties duidelijk te maken
  ———————————————————————————————-
  Wat zijn dat voor imbecielen die Groenen?
  Allemaal lui die totaal van het padje zijn?..en/of al vele jaren onder een steen geleefd?
  Wat is er absurd aan een demonstratie?

  Die imbecielen zijn ook nog eens cultuurbarbaren.
  Vroeger zo’n 40 a 45 jaar geleden zei onze huisarts tijdens onze EHBO lessen ..dat de mensen steeds gekker werden, En verdomd, hij heeft gelijk gekregen.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  De groene Leipziger leipelingen, ach, dit zegt al genoeg…

  Like

 9. Pieter zegt:

  Leipzig ooit beroemde stad en begraafplaats van Bach. Ooit kwamen alle talentrijke componisten daar studeren en nu probeert zo’n zooitje Groenen een Welkom Refugee Plein te installeren.
  Ze zijn verliefd op hun eigen slogans, dat geeft ze een kortstondig gelukzalig gevoel, maar ze zijn oerdom want weten ze niet dat het meerendeel geen vluchteling is ? Deze Groenen zijn gewoon idealistische junkies, geen enkel gevoel voor de feiten en realiteit.

  Like

 10. Als die wijven van die erwtensoeppartijen kerels zijn dan doen ze een kort rokje aan en gaan voor Volk en Vaderland met spandoeken waarop staat “Fuck Me Right In The Pussy’, ‘BJ For Free’ en ‘Ich Bin Ein Leipo’ rond de testosterondobberkampen tippelen.

  Like

 11. 4sjun zegt:

  De Groenen zijn niet de enige stem die uit het volk weerklinkt. Er zijn ook andere visies op de smenleving. Gezien we daarover bij gelijkgeschakelde NPIO en commerciëlen niet voorgelicht worden wordt die informatie onder andere hier geparkeerd. Bekijk het en vorm er een eigen oordeel over. Het kan ook geen kwaad er met buren vrienden collega’s en familie over te discussieren zodat in Hilversum duidelijk wordt dat de mensen aan het afhalen zijn en hun informatie reeds van elders betrekken.

  Like

 12. Philippine zegt:

  De Duitsers worden steeds infantieler en sentimenteler.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Daaruit blijkt maar weer, dat linksen, waar we de groenen, ook onder kunnen rekenen een “verkeerd draaiend gen”, hebben. Volkomen gestoord zijn deze mensen, en dus niet meer te redden. Helaas hebben we in GL in ons land hetzelfde probleem met deze dwaallichten!

  Like

 14. daiyu-ninja zegt:

  Ze kunnen beter een bordje plaatsen met:
  Refugees, You’re Not Welcome Here, go back to your country.

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Ik pleit voor “Asieleisers Ongewenst Platz” komen te staan. Kunt u het zich uberhaupt voorstellen? Daarom maar niet doen. Het is aanmatigend en polariserend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s