Zweden gaat dood

Screenshot_1

(Door: “rommel”)

Op het blog “Het afwijkende land in het noorden” schrijft de eigenaar Martin Hedlund, doctorandus op de afdeling Geografie en Economische Geschiedenis aan de Universiteit van Umeå, over politiek incorrecte kwesties zoals immigratie. In een artikel van afgelopen woensdag schrijft hij over de verwachte bevolkingsprognose 2016-2030, die hij nu vanwege de recordhoogte aan immigratie heeft bijgewerkt.

Volgens de laatste prognose van de Zweedse migratiedienst is het aantal asielzoekers voor dit jaar circa 160.000 met 190.000 als top – een verdubbeling in vergelijking met 2014, toen er 81 301 personen in Zweden aankwamen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden gaat dood

  1. fransdewit zegt:

    Is toch logisch als je in een gezond lichaam gif inbreng dan gaat dat vanzelf dood

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Serieus. Zijn we al zover het verstand verloren dat we deze waanzin door laten gaan? Zelfs de grootste naïeve idioot moet ondertussen begrijpen dat de islam alleen maar voor ellende zorgt !

    We moeten ons massiv tegen deze rooie honden en vaderlandsverraders
    weren en ons van de belastingbetaalde landverkwanselaars bevrijden !
    Het komt de dag dat we raadshuizen bestormen en deze rooie ratten
    eruit jagen die deze parasiten en landbezetters ook nog hun arabische
    kont zuiver likken !

    Like

  3. Thoth zegt:

    Vroeger wou ik op vakantie naar Zweden. Nu, na alle ‘linkse’ mensen en de immigratie, definitely NOT. Zweden is kapot.

    Like

  4. D.DAY zegt:

    Dit is een logisch gevolg van het vooropgezette plan om onze westerse samenleving islamitisch te laten worden. De politieke elite heeft in ruil voor olie in de jaren 70 met de islamitische wereld afgesproken dat moslims zich vrij en met behoud van eigen identiteit zich in Europa kunnen vestigen. Dit zie je ook terug in de opstelling van de politieke elite naar de gebrekkige integratie en de grote criminaliteit onder moslims: wegkijken en goedpraten.

    Like

  5. Nikolaos zegt:

    Wat denk jij Rommel? Zijn de Zweden zo mak vanwege de manier waarop Zweden met Duitsland is omgegaan in de periode van de geschiedenis die zo graag gebruikt wordt door multiculti-figuren om critici de mond te snoeren?

    Like

  6. Dat is ook immers precies, wat Links wil, en links in Zweden wel op een héél exceptionele manier!
    “Weg met ons,” dus……Voilá!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  7. boorzalf zegt:

    En wat ook erg is, dat je er niks over hoort of ziet in onze media. Alles wordt in de doofpot gestopt.

    Like

  8. Buffalo Bill zegt:

    Als er niet snel iets verandert gaat dit pechtoldland dezelfde kant op

    Like

Plaats een reactie