EEN LACHERIG TYPE

Screenshot_23

Wat moet ik toch altijd lachen om die domme Nederlanders.

(Door: “Driek”)

Ons geliefd vaderland stevent in sneltreinvaart af op een gans diepzwarte afgrond waaruit vrijwel geen ontkomen meer aan is. Ons duister noodlot wordt thans bezegeld door zwakke onwaardige bewindslieden die ons opzadelen met een heidense inteeltcultuur die den Nederlandse burger wil overheersen. De situatie neemt catastrofale vormen aan. Doch onze minister-president blijft lachen. Mark Rutte lijkt te lijden aan een lachneurose. Maar, let wel, lezer van deze verbijsterende site van E.J. Bron, terwijl in Brussel delicieuze banketten worden gehouden door plebejische genotzoekers, worden wij straks in ons veilig plezierig huis plotsklaps uit den slaap gewekt door duizenden mohammedaanse analfabeten die ons verjagen van onze behaaglijke rustbedden. Het is een angstaanjagende gedachte die mij diep verontrust en mij bijwijlen de nodige nachtrust ontneemt.

Nog altijd leven wij argeloos op schoongewreven laminaatparket in ons eigen klein paradijsje, rusten in gerieflijke leunstoelen met zachte kussens en genieten van smakelijke spijzen. Doch den tijd der onschuldige geneugten loopt ten einde. De druk der belastingen die den burger uitperst, onze zorgvuldig opgebouwde sociale voorzieningen en pensioenen, gaan straks in vlammen op. De alles verpletterende stap der de patriottische Nederlander, die onverschrokken pal staat voor het ten ondergaande vaderland, dient zich nu spoedig te laten horen. Het is de hoogste tijd den oorlogstrom te roeren. Want de verderfelijke stank der islamitische legioenen wordt bijkans ondraaglijk.

Wederom houd ik hier een pleidooi om den argeloze burger, die nog altoos denkt dat het wel zal loslopen, tot inzicht te brengen. Want, burgers van Nederland, er nadert ons een onbeschrijflijke nachtmerrie. De trouwe lezers van deze noeste site hebben de bijna schier onmogelijke taak opgelegd gekregen om die argeloze burgers te doen ontwaken uit hare diepe slaap.

Wij, wakkere Bronlezers, hebben onze hoop gevestigd op Geert Wilders, de heroïeke strijder die onversaagd streeft naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin wij zijn bevrijd van die gruwelijke islam die ons leven verziekt. Lezer, ik laat het hierbij. Met moeite kan ik mijn woede beteugelen. Onze regering dient zich diep te schamen over de ten hemel schreiende ellende die zij over ons uitstort.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

 Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op EEN LACHERIG TYPE

  1. koddebeier zegt:

    Zou die ook lachen als de islamitische kopafhakkers voor z’n deur staan ????

    Like

    • albertien54 zegt:

      Koddebeier: ik kan je met stelligheid zeggen, dat de elite hun koffers al hebben gepakt, al vaker gezegd: er bevinden zich onderaardse vluchtwegen onder het torentje.
      Op meerdere plekken in ons land zijn onderaardse vluchtwegen voor de elitaire landverraders, dus dat kophakken zal niet voor hen gelden. Let wel op dat dit al al jarenlang een vooropgezet plan is geweest. Wat te denken van de overige landen, wereldwijd bevinden zich luxe onderaards steden met alles erop en eraan, in grote luxe kan de wereldelite wegkruipen, er zijn supersnelle treinverbindingen en men verplaatst zich zelfs onder de oceanen door, dus maak je geen illusie, als de pleuris uitbreekt zijn alle duivels verdwenen en staan wij als bevolking er helemaal alleen voor, dus de burgers moeten zich gaan organiseren, maar gezien de lafheid van menig Nederlander vrees ik dat het een strijd word die je in je eentje moet voeren. Van Wilders hoef je helaas dan ook niets te verwachten, die kiest ook eieren voor zijn geld, let maar op!
      Als ik de mogelijkheid zou hebben, zou ik nu al wegvluchten uit Europa, maar ja, het geld, geen baan etc.etc.

      Like

      • Frans Brassens zegt:

        Graag enige (betrouwbare) topografische verwijzingen met bron, Albertien.
        Je lijkt er over te beschikken.
        En waarom die ontmoedigende sneer naar Geert Wilders? Kun jij in zijn ziel kijken?
        Ergo: Wat is je bedoeling met deze reactie?

        Like

      • paulzwueste zegt:

        albertien 54. Had je als kind ook al, die hopeloosheid verpakt in ’n Alice in Wonderland-wereldje? Maar ga door best leuk, alleen ik zou Wilders meer als held willen zien.
        Kan dat?

        Like

  2. sammy zegt:

    deze jongen heeft ook bij de bilderberg groep rondgehuppeld, samen met dat zwijn van de pvda, schandknaap pechtold was daar ook bij. dus dat is terug te vinden in het beleid wat op ons afkomt.
    binnen nu en 12 maanden word dit een militair conflict. weer in Europa

    Like

  3. J. C. Th. Köhler zegt:

    “EEN LACHERIG TYPE”

    Weit je wat ze vroegâh bè ons thùis zèje? “Je mot lache as je moedâh begrave wogt!”

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  4. Joop Wolters zegt:

    November, Malieveld. Hooivorken en………?
    Laten alle wakkere Nederlanders (wel of geen PVV-stemmers) laten zien, dat we het niet langer pikken. Des te sneller hebben we nieuwe verkiezingen om daarna het roer volledig om te gooien, teneinde Nederland weer te herstellen tot vóór die achterlijke EU.

    Like

  5. mijn-idee zegt:

    Ook Geert kan ons niet helpen……..wat binnen is, is binnen en met allerlei verdragen, wetgeving en overeenkomsten uit het verleden krijgen we het echt niet meer weg….. die ongein……..

    Like

    • Driek zegt:

      mijn-idee zegt: …krijgen we het echt niet meer weg….. die ongein……..

      Nee, die krijgen we nooit meer weg, meer dan een miljoen moslims wijs je niet zomaar eventjes de deur. Onze nakomelingen zullen ons niet met ere gedenken, ben ik bang.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      mijn-idee. Wel eens gedacht aan een grote puinhoop!?
      Of dacht je dat alles zo zou blijven als het nu is. 70 Jaar vrede heeft de meeste inwoners van NL kennelijk geleerd dat die idiote welvaartstaat van nu voor eeuwig en altijd is.
      Over wegkijken gesproken…
      We willen dat niet weten maar het is toch echt zo hoor. Alles wat NU gebeurt zal leiden tot de snelle ondergang van onze huidige samenleving.
      Dat is natuurlijk best vervelend…, maar er is goed nieuws,
      Alles wat nu binnen is zal dan buiten worden geschopt… Wacht nog maar even af.

      Like

    • albertien54 zegt:

      Frans Brassens. Bron is zeer betrouwbaar, mag bron niet noemen!
      Onderaardse steden bevinden zich over de gehele wereld, de elte/cabal en bilderbergers zijn hier meteen na WO2 al mee begonnen, luxe paradijzen. Kijk o.a. maar eens op de site van Bob Fletcher. Beforeitsnews schrijft soms ook goede artikelen daarover.
      Let maar op, nadat de chaos uitbreekt in geheel Europa en wellicht WO3 wordt opgestart, zullen allen wegvluchten naar veiliger oorden en ja Geert zal dan heus niet in zijn eentje achterblijven, daarvoor hoef in niet in zijn ziel te kijken!.
      Het klootjesvolk mag het alleen opknappen. De royals verlieten toch ook het land in WO2? Geert neemt een standpunt in, ben ik met hem eens, maar hij dient dezelfde meester als de rest van het kabinet, laat je toch niets wijs maken.
      Ik heb al vele malen brieven gestuurd naar Wilders, maar tot nu toe nooit een reactie daarop gehad, misschien kwam ik iets te dicht bij de waarheid?
      Het is één grote poppenkast, de elite, de schaduwregering, bepaalt alles en alle politici spelen het spel mee, niemand gaat ons redden! We staan helemaal alleen…
      De tijd zal het ons leren….ik stem al jaren niet meer, zinloos….

      Like

      • Frans Brassens zegt:

        Met defaitisme kom je niet ver, Albertien. Net zo min als met losstaand interessant gedoe. Beweringen zonder ook maar enige onderbouwing zijn namelijk niet serieus te nemen. Ik vroeg je ook naar lokaties. Geen respons. En niet stemmen? Dan heb je geen enkel recht van spreken. Met dat laatste sterk je mij overigens in wat ik al bij je eerdere tekst bedacht. Je doen en laten hier lijkt wel heel erg op dat van iemand die hier eerder de deur uit werd gezet.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Ik kreeg ook al geen reactie van Albertien…
        En dan ben je boos op Wilders omdat hij je niet antwoord?
        Jouw reacties hier in aanmerking nemende kan ik kan me daar wel iets bij voorstellen…

        Like

  6. ieznogoedh zegt:

    Lacherig type?
    Een lachende leugenaar!
    Hij weet zich geen houding te geven omdat hij geen goed antwoord heeft en daarom lacht hij maar, en lacht hij en lacht hij. Natuurlijk zal hem dit lachen wel vergaan als hij eenmaal in Neurenberg voor het hekje staat.
    En dan mag hij nog een keer lachen als de straf voltrokken wordt en verdorie.

    Like

  7. Hendrik M. zegt:

    Kul!
    China gooide de Japanners er uit…
    Vietnam de fransozen en later de Amerikanen.
    Indonesië de Nederlanders…
    De geallieerden de moffen terug in hun hok.
    En wij, nadat de landverraders gehangen zijn, zullen de mohammedanen verwijderen!

    Like

  8. Lemmens zegt:

    Ik hou sinds redelijke lange tijd op de hoogte van van de ontwikkelingen in europa .
    En zit met de vraag , hoe is het mogelijk dat de laagopgeleide linksen en de hoogopgeleide linksen zo uitzijn op zelfvernietiging.
    Zij zullen toch ook zien en horen dat de islam er alleen maar op uit is om ons totaal te vernietigen.
    En dit zetten ze dan ook nog eens in werking met ons en hun eigen zuur verdiende belastinggeld.

    Like

    • edjan zegt:

      Ik kan u 4 dingen opnoemen die een rol spelen/ gespeeld hebben

      1) In de 60-er jaren had het socialisme zijn materiële plannen grotendeels binnen gehaald en werd naar andere doelstellingen gezocht. Links was niet langer socialistisch maar werd een groep moralistische zeurders. Hun evangelie luidde: de neger staat boven de blanke, islam boven christendom en vrouw boven man. En helemaal bovenaan de dieren en het milieu met de windmolen. Let wel: het gaat niet om gelijkberechtiging maar om suprematie.

      2) Wat op de achtergrond meespeelt is dat al die linkse doctorandussen op de universiteit doodgegooid zijn met het postmodernisme: er is geen waarheid meer, niets staat boven iets anders, alles is even veel waard. Ook dit zou tot niet meer dan gelijkberechtiging moeten voeren, maar ook hier is er doorgeslagen. Groepen die vroeger onderdrukt zouden zijn (hetgeen vaak niet of maar half waar is) moesten nu opeens boven ons staan.

      3) Een protestants schuldgevoel ligt er ook achter: wij hebben gezondigd en verdienen straf: “weg met ons”. Dit schuldgevoel is een grote motor geweest in de ontwikkeling van onze moderne maatschappij maar dreigt nu onze ondergang te worden.

      5) Het uiteindelijke resultaat is een geweldig gemoraliseer met als voornaamste doel: laten zien dat je vèr bóven het plebs verheven bent. Er is sprake van een bekakte neo-adel waarvan de maatschappij gerust naar de bliksem mag.

      Like

  9. Frans Brassens zegt:

    Lemmens, de werkelijke oorzaak van dat linkse en crypto-linkse lemmingengedrag lijkt mij te zijn: een ontstellend gebrek aan kennis en een nog ontstellender luiheid om de benodigde kennis op te doen. Een en ander gesteund door een bovenmatige afkeer van degenen die wél over de benodigde kennis ter zake beschikken en daarom met hun en ‘zijn'(naam bij mij bekend 😉 ) uitspraken en visies dag in dag uit gelijk krijgen. Uiteindelijk betreft dit dus een recalcitrante kleuterhouding, onwil die verwoestend werkt naar alle kanten.

    Like

    • albertien54 zegt:

      Je hebt de waarheid blijkbaar in pacht, ik weet beter, namelijk niets is wat het lijkt….
      Verder geen commentaar, bron mag ik niet vertellen, je weet maar nooit wie hier allemaal meekijken, AIVD?

      Like

      • Driek zegt:

        Frans Brassens. Bron is zeer betrouwbaar, mag bron niet noemen!
        Onderaardse steden bevinden zich over de gehele wereld, de elte/cabal en bilderbergers zijn hier meteen na WO2 al mee begonnen, luxe paradijzen. Kijk o.a. maar eens op de site van Bob Fletcher. Beforeitsnews schrijft soms ook goede artikelen daarover.

        @albertien.
        Ik heb het uit zeer betrouwbare bron, doch ik mag deze bron helaas niet prijsgeven, maar ik weet dat ergens heel diep verborgen, op een geheime plek op aarde, zich een goed gecamoufleerde grote ijzeren deur bevindt. Achter die deur bevindt zich een lange tunnel die loodrecht leidt naar de andere kant van de aarde.

        Het is een tunnel zoals beschreven in het boek: ‘Reis naar het middelpunt der aarde’, een van de eerste boeken van de Franse schrijver Jules Verne. Het boek verscheen voor het eerst in 1864. Je kunt het verhaal op internet aanklikken.

        Deze ijzeren deur nu, is alleen aan ingewijden bekend. Alleen de ‘Machtigen der Aarde’ en Koninklijke hoogheden zijn op de hoogte van deze goed verborgen plek. Deze tunnel heeft tevens velerlei vertakkingen naar alle uithoeken der wereld. Het vervoer geschiedt met razendsnelle kleine raketvorm liften die de passagiers naar believen in een mum van tijd comfortabel verplaatsen naar een ander werelddeel.

        Tevens bevinden er zich onderaardse steden zo groot als Amsterdam. Met grachten en al. Er schijnt zelfs – doch dat is een veronderstelling – een Eiffeltoren te staan. Nogmaals, het is diep geheim. Mij is het zacht fluisterend verteld door een ingewijde. Ik denk een zeer invloedrijk persoon. Ik twijfel geen moment aan dat verhaal. Maar ik begrijp best dat de lezers van E.J. Bron aan je verhaal twijfelen. Niks van aan trekken hoor, albertien, ze weten hier heus niet alles.

        Like

      • albertien54 zegt:

        Ha die Driek, dank voor je aardige reactie. Natuurlijk weten mensen op Bron hier ook niet alles, natuurlijk weet ik ook niet alles, maar toch wel redelijk wat, heb me de laatste jaren wel verdiept in de elite/cabal/de 13 satanische bloedlijnen, hun achtergrond, agenda 21 gelezen, brengt weinig goeds voor de mensheid, 500 miljoen als slaven op de planeet!
        Toch weet ik met zekerheid te zeggen dat deze onderaardse bunkers met luxe oorden werkelijk bestaan, Amerika, Rusland, China, Zuid Amerika, Australie, Nederland zijn vluchtroutes, Den Haag, De Veluwe (militaire basis), Leeuwarden (vliegbasis),waar men met hoge snelheidstreinen naar veiliger oorden kan reizen, dus kabinet lacht ons vierkant uit, heeft niets te vrezen en kan doen wat ze wil, gewoon blijven lachen, als het klootjesvolk hier burgeroorlogen krijgt, zin ze echt allemaal weg, inclusief de nep Oranjes, vliegtuig pakken en weg….Argentinië, Griekenland?? Misschien straks een staat van beleg afkondigen, in geheel Europa, kun je geen kant meer op, ze zijn tot alles in staat, mensheid moet uitgeroeid worden, Maar goed, dit is de agenda van deze reptielen, maar de massa vindt dit niet te begrijpen, ben een complotdenker toch? Hebben nog steeds niet door dat ze spugen op het volk!! Nou ze komen er wel achter, eerst de welkomstcommitees, stakkers, eerst omarmen en straks….een mes je rug of je kop in het mandje.
        Die elite is 70 jaar geleden, meteen na WO2 hier al mee begonnen met de plannen en op zich ook niet zo’n rare gedachte, dat op de kosten van het volk, je luxueuze bunkers kunt bouwen, prachtige onderaardse steden. Alleen bestemd voor the rich and happy few, horen wij niet bij, zou ook niet willen hoor,,,,
        Als je leest op de site van Bob Fletcher zie je al hoeveel toegangen er zich er in Amerika bevinden en deze zelfde onderaardse luxe paradijzen bevinden zich wereldwijd. Ik heb een overzichtskaart ooit gevonden, via een site, met daarbij aangegeven in welke landen deze luxe resorts zich bevinden, ik schrok me wezenloos.! Ja Beforeitsnews heeft af en toe goede artikelen, niet alles, ook hier alles filteren. Er zijn veel mensen die hiervan op de hoogte zijn. Ik begrijp die elite wel, in feite zijn het angsthazen die nu hun agenda zo snel mogelijk uitrollen, mocht de massa wereldwijd nog op tijd wakker worden, dan hebben ze grote problemen, voor mijn part mogen ze ze afschieten, weg ermee!
        Dat ik geen vertrouwen heb ik Geert Wilders, mag ik blijkbaar ook niet zeggen, maar ik neem aan dat op deze site men ook recht heeft op vrij meningsuiting en dat niet iedereen pro Geert is? Daarom zeg ik ook, niets is wat het lijkt…. Ik vertrouw al jarenlang de politiek niet meer, links noch rechts, verdenk hen ook van fraude tijdens de verkiezingsuitslagen, stemmen tellen…., dat geldt niet alleen voor het buitenland, maar ook hier, de poppetjes komen altijd op de juiste plek en is altijd het meest slechte voor ons land, dat wordt zeker nu erg zichtbaar met die trekpop Pinokkio Rutte, een vreselijke man, Bilderbergmuppet en dient ook de grote meester!
        Ik had heel veel respect voor Fortuin, een man met een enorme visie, intelligent, maar helaas was een grote bedreiging voor de landverraders politici en moest worden vermoord, een politieke moord, met Bea in de hoofdrol!. Ik denk dat Geert niet zo’n gevaar loopt.
        Martin Vrijland heeft ooit een artikel aan hem gewijd en toen ben ik ernstig gaan twijfelen, dus ik verwacht helaas geen hulp van Geert, sowieso zijn de verkiezingen pas in 2017 en dan is de pleuris hier al lang uitgebroken, tenzij het kabinet voor die tijd nog valt, dan mag Geert het wat mij betreft proberen, maar geen partij zal met hem willen regeren, of hij krijgt zoveel zetels dat hij het in zijn eentje mag doen, dat mag van mij hoor, ben dan ook heel benieuwd….:).
        Tja Driek, we moeten het maar afwachten, verwacht van medebroeders en zusters ook niet zoveel steun, veel mensen die nog steeds denken dat het wel mee zal vallen. Ik kan me wel opwinden over hun onnozelheid, kan alleen waarschuwen, op sites wijzen, meer niet, ben er ook wel klaar mee, sommigen kunnen het ook niet aan, zoveel angst dit oproept en dat willen we niet horen in dit land., ach joh….maak je niet zo druk Albertien, het valt wel wat mee, dit is Nederland, veilig land, de politie en militairen zullen toch voor ons opkomen? Droom lekker verder.
        Ga je goed beste Driek, je schrijft altijd mooi, de weemoed, ik snap het en ben ook verdrietig:(

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        Gossie, Albertien. Wat interessant allemaal. Maar ik begrijp je houding wel hoor.
        Zelf beschik ik ook allerlei informatie waarvan ik de bron niet mag vermelden. Onder meer betreffende genetische manipulatie ten behoeve van het tot stand komen van een zeer speciale mensensoort die er inmiddels op diverse plaatsen in de wereld rondloopt. Waar, mag ik natuurlijk niet zeggen, dat begrijp jij als geen ander.
        Ik kan wel een tipje van de sluier oplichten: het betreft mensen met drie neuzen, waarvan er twee dienen om onraad te ruiken en de derde op hem voor bepaalde zaken op te halen.

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Driek je bent een beeldend kunstenaar!

        Like

  10. boorzalf zegt:

    De Haagse STRUIKROVERS.

    Like

Plaats een reactie