De gezondheidsopvang voor asielzoekers moet versoberd worden

Screenshot_2

(Door: Reinette Klever – PVV)

Medische kosten verdubbelen, gevaren nemen toe

De vele asielzoekers vormen een bedreiging voor onze welvaart. We moeten onder ogen zien dat de grens van wat we aankunnen bereikt is. Al jaren probeert de PVV daarom de gezondheidszorg voor asielzoekers te versoberen. Wij vinden dat ze de zorg zelf moeten betalen, en anders alleen recht hebben op acute en medisch noodzakelijke zorg. De PVV staat daarin overigens niet alleen. Ook de EU richtlijn die de minimale voorzieningen voor asielzoekers regelt, spreekt alleen van medische noodhulp (emergency care article 19).

In Nederland zijn we echter helemaal doorgeslagen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, PVV, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op De gezondheidsopvang voor asielzoekers moet versoberd worden

 1. Lui die met een voor ons levensgevaarlijke bacterie, virus of enzym hier binnenkomen moeten eigenlijk de Nobelprijs voor het indammen van de bevolkingsgroei krijgen net als Obomba.

  Like

  • Waarom schrijf je niet eens een keer onverbloemd en zonder met lolbroekerige bewoordingen wat je echt denkt?

   Like

   • Omdat ik dan op een reprimande uit vele hoeken kan rekenen met verwijzingen naar nazi’s op een bedje van gaskamers, armgezwaai onder een onwelgevallige hoek en de zekerheid dat er arrestatieteams uit een loeiende helicopter staan te dringen om mij ook een theelichtjesgooiertbehandeling te doen ondergaan. Dus dan omfloers je je woorden wel.

    Like

 2. jowitteroos zegt:

  Misschien niet geheel passend bij dit artikel, maar alhier een link:

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Die gelukszoekers zijn al zodanig vertroeteld en in de watten gelegd, dat het voor hun een onverteerbare zaak gaat worden als ze opeens moeten gaan betalen voor zaken waar wij (heel normaal) altijd al voor betaald hebben. Als ze hun zin niet krijgen (voortaan betalen) zouden ze wel eens erg lastig kunnen gaan worden, in de vorm van (zwaar) crimineel gedrag richting onze maatschappij. Vergelijk het met extreem verwende kinderen, kinderen die in alles hun zin kregen, altijd hun eigen willetje mochten doordrammen, en die opeens sterk afgeknepen gaan worden.
  Zulke kinderen groeien voor galg en rad op, hebben de verkeerde vrienden. Links Nederland heeft ons met een monster opgezadeld waar we nooit meer vanaf kunnen komen ! Het Sharia monster dat er van geniet om gekoesterd te worden door de dhimmys onder ons, en zal overgaan tot gruweldaden als ze hun zin niet meer krijgen !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Asielzoekers hebben geen récht op medische zorg. Ze mogen alleen verwachten dat Nederland zo goed is hen te helpen in een noodsituatie. Je gebit laten herstellen, allerlei extraatjes laten doen waar de Nederlander grof voor moet bijbetalen, én allerlei hulpmiddelen zoals rollators, scootmobielen etc., horen niet thuis in het zorgpakket van een asielzoeker.
  En voor medicijnen moeten ze maar bijbetalen. Ze krijgen leefgeld, dus er is wel iets te besteden. Anders verzuipen of vergokken ze het toch maar.

  Wij, Europeanen, moeten de duimschroeven aandraaien en alles versoberen. Doen we dit niet, dan wordt de toestroom immigranten alleen maar groter. Want het is toch fantastisch dat hier alles verkrijgbaar is om niet?

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Versoberen ?
  Aan m’n hoela !
  De EU Pavianen hebben heden besloten in Callais de 6000 afrikaanse landbezetters
  het leven zo aangenaam wie mogelijk te maken en starten nu een grootsporig een van
  hun aangelegt hulpprogramma met artztverzorging woon en leefruimte Enz.enz. !
  Het geld daarvoor komt natuurlijk uit de openstaande Europese zelfbedieningskassa !
  Het intereseert ze geen barst wat de Europese bevolking daarover denkt !
  Het zijn en blijven eenvoudig niet van de bevolking gekozen
  indoktrineerd geinstaleerden Parasiten !
  FUCK THE EU !

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  “Maar terwijl hij zijn pleidooi hield ging de motie Klaver (GL) in de wandelgangen al rond. Asielzoekers hebben dezelfde rechten op sociale zekerheid en gezondheidszorg als Nederlanders is de strekking van deze motie. Nog diezelfde dag werd de motie aangenomen.” Bespottelijk en onwaar, ‘Asielzoekers’ hebben duidelijk dankzij rooie habbezakkers als klootzak klaver veel meer rechten dan Nederlanders. ‘Asielzoekers’ zouden vanwege de gevarieerde bio-jihad die ze meedragen in quarantaine geplaatst moeten worden voor ontsmetting als locatie daarvoor stel ik voor bij klootzak klaver thuis en teneinde de ervaring indringend leerzaam te maken uiteraard ook geheel op zijn kosten. Ontsmetting gebeure wellicht het beste met vuur “kill it with fire!”

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Acute noodzakelijke medische zorg is ok, wil men niet door een mannelijke of vrouwelijke arts geholpen worden, gaan ze maar terug zonder behandeling.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dankzij de EU, worden wij gedwongen, om deze “gasten”, te vertroetelen. En de eigen bevolking, daar heeft de EU en onze “lachende premier”, geen boodschap aan! Het kan verkeren.

  Like

 9. Pieter zegt:

  borstvergroting voor vrouwen in een wijde burka of nikaab hoort gewoon niet in t ziekenfonds!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s