De rampzalige consequenties van povere journalistiek

Screenshot_12

Ophitsing tot steekpartijen op de Facebook pagina van Fatah, de partij van de ‘gematigde’ president Abbas.

(Door: Wim Kortenoeven)

Israël voert een opgedrongen oorlog op meerdere fronten. Het mediafront is daarbij misschien nog belangrijker dan het militaire.

Immers: de (internationale) politiek kijkt vooral naar de publieke opinie. Als die zich (verder) tegen Israël keert, volgt de politiek en wordt de Joodse staat bijna automatisch verder geïsoleerd. Dat kan niet alleen desastreuze diplomatieke gevolgen hebben, maar bijvoorbeeld ook tegen Israël gerichte boycots, wapenembargo’s en zelfs militaire agressie in de hand werken.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Fatah, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op De rampzalige consequenties van povere journalistiek

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +
  BAD News For Islam, Great News For Christians
  ‘Ancient Greek citadel’ discovered under Jerusalem car park

  http://madworldnews.com/israel-spells-bad-news-islam/
  +

  Like

 2. Jantje zegt:

  Het is lang geleden al voorzegd. Ook al is het schandalig. Maar linkse pers en islam zijn 2 handen op dezelfde buik.

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Weer zo iets, ligt het dan aan de uitzendkrachten of zo? Nee zolang de leiding en bestuur het beleid volgt van dit kabinet blijven ze bewust foute informatie verstrekken en dat is gelijk voor andere nieuwsmedia. De burger wil juiste informatie en geen verdraaide leugen, dit betrefd ook voor het binnenlands nieuws.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Sommige stukken verdienen zelfs het predikaat “journalistiek” niet. De Volkskrant van vandaag bericht onder de kop: “Hollandse diensthond plaag voor demonstranten.”

  1e “Zoals bekend is Israel een land waar nogal eens gewelddadigheden plaatsvinden.”
  De journalist in kwestie vermeldt er gemakshalve niet bij dat die gewelddadigheden begaan worden door zgn. Palestijnen tégen Israel.

  2e “Die honden zouden worden ingezet om Palestijnse opstandelingen en de Palestijnse bevolking te intimideren.”
  Opstandelingen géén terroristen dus.

  3e “K10 Workingdogs uit Valkenswaard… zegt uit principe niet aan Israel te leveren of andere landen die het minder nauw nemen met de mensenrechten.”
  Impliciet wordt dus vastgesteld dat Israel het niet zo nauw neemt met de mensenrechten.

  4e Andere bedrijven “leveren net zo goed aan Irak, Oman en Saoedi-Arabië. Dat zijn vijanden van Israel die evenmin de democratie en mensenrechten hoog in het vaandel hebben staan.”
  Het is maar dat u begrijpt dat Israel (de enige democratie in het gehele Midden-Oosten) de democratie en de mensenrechten niet hoog in het vaandel heeft staan.

  Als het al journalistiek is, dan toch op z’n minst riooljournalistiek. Ik zou de scribent, Peter de Waard, graag op z’n bek slaan. De lul.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Stagelopers die berichten copy – pasten, welke dan zonder eigen onderzoek geplaatst worden….tja….

  Like

 6. Avidia zegt:

  Jantje, het is waar wat je zegt, daarom haat ik links, er zit een kronkel in hun brein, het zijn zelfzuchtige mensen, altijd maar klagen en niets zelf doen, alles moet van rechts opgebracht worden. En nu willen ze ons opzadelen met nog meer moslims wat onze ondergang betekent. Ik kan linkse mensen niet uitstaan met hun uitgestreken gezichten zo van: wij weten het allemaal, wij zullen wel even de regels opstellen, nou, mooi niet, WEG met links, gatver!!!!!!!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Jantje, dat hebben we al jaren gemerkt. waarom zijn hier zoveel moslims????? de droom van Links, de schoften, stemmen telt meer bij hen, jammerlijke PVDA. een partij in nood, zieltjes winnen is belangrijk, strooien met uitkeringsgeld helpt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 8. sammy zegt:

  het demoniseren van Israel is al jaren bezig en heeft zijn diepte of hoogte punt bereikt met de komst van de islamitische Amerikaanse president barak Obama. de negatieve beeldvorming die men ook in dit land hanteert tegen Israel is gewoonweg verbijsterend. de hele linkse media spreekt met een mond of het nou t.v. is of de kranten, ze zijn allemaal gelijkgeschakeld.
  maar maak je niet teveel zorgen over Israel als het er op aankomt vegen ze het hele zooitje geheel van de kaart. ik hoop spoedig.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ouders noemen hun kind ‘Mes van Jeruzalem’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s