MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN

Screenshot_19

(Door: Leo McKinstry – Vertaling: “Esperanza”)

Meerdere millennia waren er voor nodig om de Europese beschaving op te bouwen, maar de dreigende vernietiging ervan is het werk van slechts een paar jaar, uitgevoerd door een groep onverantwoordelijke, onvaderlandslievende en waanzinnige politici onder leiding van bondskanselier Angela Merkel.

Door hun vandalisme als mededogen te presenteren en hun lafheid als morele superioriteit hebben deze leiders een immigratiecrisis geschapen die zó diepgaand is dat het voortbestaan van onze Europese cultuur en ons erfgoed met de dood bedreigd wordt.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op MASSALE IMMIGRATIE STAAT OP HET PUNT EUROPA TE VERNIETIGEN

  1. jowitteroos zegt:

    http://profvonkert.blogspot.nl/2015/11/jonge-meisjes-overdag-op-straat-lastig.html

    Het volgende schokkende en geverifieerde bericht deel ik u mede:

    Een (met haar telefoon spelend) meisje, van Griekse komaf is zo’n anderhalve week geleden aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht lastig gevallen door een groep godsdienstwaanzinnige lichtgetinte jongens, met een islamitische achtergrond, welke haar bij de arm pakte en op dwingende harde toon vroegen waarom zij geen hoofddoek op had.
    Ze vervolgden met het scanderen van krachttermen als hoer, en onzedige teringhoer, varken etc.
    Er werd verteld dat zij een hoofddoek moest gaan dragen , anders zou ze problemen krijgen.
    Ze moest de Koran maar gaan lezen omdat ze een slecht mens was, een vieze gore slet, net als alle andere Nederlandse vrouwen.

    Like

    • Pieter zegt:

      Waarom doen nederlandse vrouwen niet massaal aangifte bij de politie wegens belediging?
      Zullie dragen een hoofddoek om aan te geven dat ze geen hoer zijn.
      Met andere woorden: iedere vrouw die geen hoofddoek draagt is WEL een hoer.

      Lijkt mij minimaal dat hierdoor pak m beet 5 miljoen vrouwen zwaar beledigd zouden moeten zijn.
      Of zij zijn allen indachtig het wijze woord van koning Solomo: antwoord de zot op diens dwaasheid niet opdat die in eigen ogen niet wijs zou zijn……

      Ik vrees echter dat het 99% van de nederlandse vrouwen geeneens opvalt dat ze beledigd worden.

      Like

    • Cathja zegt:

      Hier gaat je bloed toch van koken? Of niet dan? Het land uit TRAPPEN is het enige antwoord hierop! Zijn ze nou helemaal besodemieterd? Hier eventjes komen vertellen hoe wij ons moeten kleden?? Dat we de koran moeten lezen? Dat we hoeren en varkens zijn?

      Wij moeten hen op hardhandige manier maar eens duidelijk maken dat ZIJ zich aanpassen aan ONZE regels, ONZE gewoonten en ONZE gebruiken, en direct hun grote smoelen dicht houden. Anders: EXIT!

      Echt, hierover kan ik woedend worden!!

      Like

      • Hendrik M. zegt:

        We hoeven ze niks duidelijk te maken; ze weten het maar al te goed!
        Gewoon: Jij mohammedaan? Jij gaan! (naar Zandbakkistan).

        Like

  2. Zolang leger en politie bereid is u en mij te onderdrukken voor hun Elitaire broodheren zal er niets veranderen.Ze hebben alleen nog niet door dat als de dienst erop zit ze weer gewone burgers zijn die worden…vult u maar zelf in.Al die figuren in het leger en politie geilen op de macht wat die proppenschieter van hun met zich mee brengt.Moet je ze eens zien bij voetbal of demonstraties.Het lijkt wel of ze vol zitten met dope,coke en pillen.En genieten dat ze doen.Een strakke of natte plasser is wel een heerlijk gevoel.Leve de Girondijnen.

    Like

  3. Elena zegt:

    Dat tuig zou je toch een gracht in moeten pleuren, daarna gewoon doorlopen.
    Arm kind, die geen weet heeft wat een hoer is.

    Like

  4. Auke zegt:

    Europa wordt niet vernietigd, wel het Christendom en de paar Joden die er nog zijn. Daar zullen de meeste mensen niet tegen zijn. De Christelijke religie is per slot van rekening de bron van alle kwaad. Zijn we daar mooi vanaf. Humanisme, atheïsme, socialisme en de islam zullen blijven. Succes ermee!!!

    Like

  5. Jan zegt:

    Abdel-Samad bekritiseert de omgang van de kerken met de islam

    Like

  6. Jan zegt:

    islam in Frankrijk.

    Like

  7. Hendrik M. zegt:

    Zover mogen we het hier niet laten komen!
    Tijd om de landverraders te straffen!

    Like

  8. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
    NEP VLUCHTELINGEN – GEWOON TUIG

    Like

Plaats een reactie