‘Slechts 10 asielzoekers door particulieren in huis genomen’

Screenshot_22

Er staan nog maar tien asielzoekers geregistreerd die door Nederlandse particulieren in huis zijn genomen. Dat blijkt uit cijfers die het AD opvroeg bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

Zelfs van de tien personen die geregistreerd staan bij het CAO staat niet vast dat ze daadwerkelijk door een particulier in huis zijn genomen, schrijft het AD. ‘Het kan ook gaan om asielzoekers die op eigen initiatief ergens op commerciële basis een kamer hebben gehuurd.’

Duizenden Nederlanders boden een paar maanden geleden aan om een vluchteling in huis te nemen, maar in de praktijk gebeurt dat dus nog niet zo veel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op ‘Slechts 10 asielzoekers door particulieren in huis genomen’

 1. Een duidelijke meerderheid.Zo daar hebben we niet van terug.Zie je nu wel dat we zeuren.Al die gutmenschen doen het ons voor.

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Indien het Christenen zijn okay..tot daar aan toe. Maar indien het GEEN Christenen zijn , mensen , bezint eer ge begint . Jullie weten TOTAAL niet wat je jezelf op de hals haalt.

  Like

 3. MartinelRey zegt:

  In Wassenaar is nog wel plaats en wie weet in het kraakpand van klijnsma , tutte of samson.

  Like

 4. Nou, leuk. Dat klinkt allemaal nogal als puur op emotionele gronden genomen initiatieven, waarvan de initiatiefnemers zich niet realiseren wat er aan vast zit, of wel zich dat te láát realiseren.-waardoor er ook niets van terechtkomt.
  En dan veroordelen ze nóg aanhangers van Pegida er om, maar dat zijn uiteindelijk alleen maar diegenen, die verder kijken dan hun neus lang is, en daardoor van tevoren zien aankomen, dat al die goedmenschelijkheid -onder andere dít dus- gedoemd is, te mislukken.
  De goedmenschen beginnen er aan en laten het halverwege vàllen, dus vraag je je af: Wàt is nou desastreuzer?
  Hou toch op met het binnenlaten van die hele meute: Je bewijst ons noch hèn er een dienst mee!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Ik zou wel eens willen weten hoeveel mensen van de linkse partijen zich aangemeld hebben want je kunt het voor een ander wel mooi regelen als je zelf maar buiten schot blijft, dan heb je allerlei excuses. Ik moet er niet aan denken ook maar 1 asielzoeker in huis te nemen, in de kortste keren zullen ze proberen hun islamitische ideeen te promoten.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Volgens de politiek moet dat de toekomstige norm worden. – asielzoekers – in je huis nemen.
  En op termijn; niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Nederland verword langzaam tot een bananen-republiek, waar net als in de jungle het recht van de sterkste geldt (de Sharia).

  Like

 7. rien zegt:

  had je wat anders verwacht dan,allemaal reklame van die linkse poepgroep.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Van die duizenden gutmenschen hebben er wel 10 zo’n asieldreiger in huis genomen; fraai, heel fraai….

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dat zouden de RODEN ( PvdA en SP) ons graag door “de strot”, willen duwen! Bij mij komt er niet één binnen. Barst maar RODEN en huichelaars van CDA,VVD en Demonen66! Jullie dragen de volle verantwoording, voor het vernielen van Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s