Grenshek: Slovenië koopt prikkeldraad van Hongarije

Screenshot_13

Prikkeldraad aan de grens tussen Oostenrijk en Slovenië bij Sentilj.

(Vertaling: E.J. Bron)

Slovenië houdt rekening met het sluiten van de grenzen door Oostenrijk en heeft blijkbaar prikkeldraad van Hongarije gekocht. In de afgelopen drie weken zijn er 150.000 “vluchtelingen” door Slovenië getrokken.

Sinds de sluiting van de grens tussen Hongarije en Kroatië op 16 oktober zijn er bijna 150.000 “vluchtelingen” op weg naar Oostenrijk en Duitsland door het kleine EU-land Slovenië getrokken. In het twee miljoen inwoners tellende land zouden sindsdien exact 149.464 nieuwe “vluchtelingen” uit vooral Syrië en Afghanistan geregistreerd zijn, deelde de politie donderdag mee. Vanwege de dreigende overbelasting zouden “de technische middelen voorbereid” zijn om de grens met Kroatië te sluiten en nog meer immigranten tegen te houden, deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken mee.

Volgens berichten in de Sloveense media zou Ljubljana prikkeldraad in Hongarije gekocht hebben. Deze informatie werd niet door het ministerie bevestigd. President Borut Pahor maande echter vooral het parlement dat, mocht Oostenrijk “asielzoekers” tegenhouden aan zijn grens, zijn land dan de binnenkomst aan de Kroatische grens “proportioneel zou beperken”. Een dergelijk scenario leek hem “waarschijnlijk”.

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken, Johanna Mikl-Leitner, had de afgelopen dagen herhaaldelijk van een hek gesproken dat langs de grens met Slovenië geplaatst zou moeten worden. Bondskanselier Faymann keerde zich tegen dit plan.

Het kleine Slovenië krijgt inmiddels ondersteuning van de EU-partners om de vluchtelingencrisis de baas te worden. Op een speciale top twee weken geleden in Brussel werd besloten 400 grensagenten te sturen. Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wilde 5 agenten van de landelijke politie sturen.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Slovenië. Bookmark de permalink .

5 reacties op Grenshek: Slovenië koopt prikkeldraad van Hongarije

 1. Cathja zegt:

  In feite zou er een mega-hoog hek om Europa gezet moeten worden! De bevolking van Europa is het spuugzat, die nooit opdrogende stroom mensen, die zich vaak ook nog eens opgefokt en uiterst brutaal jegens de bevolking en de politie gedragen. Overal waar ze komen laten ze bovendien een immense bende achter!
  De levens van talloze Europeanen wordt bedreigt door ziektes die de immigranten al hebben, of die besmet zijn geraakt, zónder dat iemand hier zicht op heeft! Straks breken er epidemieën uit, en wat dan?
  Nu de winter in aantocht is zou je denken dat de immigranten wel wijzer zouden zijn en niet richting Europa trekken, maar het tegendeel is waar. Hoeveel gelukszoekers zouden nu nog van plan zijn om hartje winter een ijskoude zee op te gaan, omdat het rijke leven in Europa zo aantrekkelijk voor ze is?

  Het is noodzakelijk dat de gezamenlijke Europese landen een verklaring laten uitgaan naar de landen waar de meeste immigranten vandaan komen, waarin duidelijk gemaakt wordt dat Europa geen immigrant er meer bij kan hebben, dus dat het zinloos is om de reis te beginnen.

  Ik vrees dat dit bericht hen tóch niet van hun plannen zal afhouden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.34. uur. U zegt: “Ik vrees dat dit bericht hen tóch niet van hun plannen zal afhouden”. Kijk, daar hebben we de oorzaak te pakken. De roden der EUSSR, wensen half Afrika toe te laten tot Nederland en Europa. Het is allemaal in overeenstemming met het verraad uit 1975, te weten: ” Oil for Immigration”, de ” Resolutie van Straatsburg”.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Dat aantal zou zonder uitkeringen ed. drastisch afnemen !!!

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Gewoon interneringskampen inrichten met een gaarkeuken waar Nederlands voedsel bekomen kan worden.
  Wat is daar nu moeilijk aan?
  Als het ze niet lijkt gaan ze toch lekker terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s