Pepperspray bijna uitverkocht: de vraag in Duitsland neemt razendsnel toe

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland is pepperspray alleen nog te verkrijgen met een wekenlange wachttijd. De bestellingen zijn in slechts twee maanden met 600% gestegen. Bang geworden Duitse burgers hebben volgens informatie van producenten de schappen leeg gekocht. De vermoedelijke reden: de vluchtelingencrisis.

De Duitsers nemen privé massaal maatregelen. Volgens informatie van “Focus” komt het in het hele land tot aanzienlijke leveringsproblemen van de zogenaamde “peppersprays”. “De angst waart rond”, zegt Kai Prase, de baas van de firma DEF-TEC Defense Technology GmbH in Frankfurt, een van de grootste producenten van verdedigende middelen. “We zijn sinds zes weken bijna volledig uitverkocht.”

In vergelijking met vorig jaar zouden de bestellingen de afgelopen twee maanden met meer dan 600% zijn toegenomen. De wachttijd zou momenteel ongeveer vijf weken bedragen. Als reden geven producenten en handelaars aan dat de enorme toestroom van “vluchtelingen” in de afgelopen weken veel mensen blijkbaar onzeker gemaakt zou hebben.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Pepperspray bijna uitverkocht: de vraag in Duitsland neemt razendsnel toe

 1. Daar kun je dat dan tenminste nog kopen,volgens mij hier niet omdat het verboden is?

  Like

 2. gielah zegt:

  Dacht ik ook.
  Eens kijken of ik het online kan bestellen… misschien in Duitsland.

  Like

 3. gielah zegt:

  Overigens helpt haarlak ook.
  Staat iemand ook een kwartier lang voorover gebogen niets te zien.
  En dat is geen wapen!
  Gewoon zo´n klein busje voor in je tas.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Is het niet veel verstandiger om eens serieus werk te maken van het uitzetten van talloze gelukszoekers? Niet dat men dan geen gevaar meer loopt, maar met deze enorme aantallen immigranten is men het zicht kwijt geraakt op wat er kan gebeuren. Wat weet men bijvoorbeeld van die ‘verdwenen asielzoekers’? Inmiddels lijken er dat vele honderden te zijn! Waar houden ze zich op?

  De regelmatig voorkomende vechtpartijen binnen de AZC’s zouden eveneens een signaal moeten zijn dat er iets moet gebeuren. De velen die onterecht bescherming krijgen, terwijl hun leven totaal geen gevaar loopt in het land van herkomst, zijn nu wel een regelrecht gevaar voor de Europese bevolking! Waarom loopt de overheid met oogkleppen op en boter op hun hoofd?

  In Duitsland mag je dus gewoon pepperspray kopen en in noodgeval gebruiken. Waarom in ons land niet?
  Er schuilt natuurlijk wel een zeker gevaar in dat het vrij verkrijgbaar is. De verkeerden kunnen het ook aanschaffen en ons ermee op de knieën krijgen! Dat kan nooit de bedoeling zijn van de vrije verkoop.
  Dat er in Duitsland zóveel pepperspray is gekocht zegt meer dan genoeg over hoe de bevolking zich voelt bij de massa-immigratie. Ik geloof er niets van dat het merendeel van de Duitsers er geen bezwaar tegen heeft dat er zoveel asielzoekers worden opgevangen.

  Ook met deze leugen proberen ze ons allemaal een loer te draaien.

  Like

  • Corry zegt:

   Wij zijn het allemaal met je eens maar hoe kunnen we de overheid wakker maken. eerst moet er iets ernstigs gebeuren en dan praten ze een week lang erover en dan wordt het weer onder de tafel geveegd.

   Like

 5. Muurbloempje zegt:

  http://grazianigunshop.com/pepperspray

  Net over de grens in Emmerich te koop.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Volgens mij is die volledig uitverkocht.

   Like

  • Bert zegt:

   de computers van postnl weten wat de afzender is en van tijd tot tijd wordt er bij bepaalde afzenders, uit Duitsland, maar ook Azië gewoon een dag lang alles geopend, of soms steekproeven. De boetes zijn niet mals, ik zou het niet meer aandurven in ieder geval.

   Like

  • gielah zegt:

   Ik hád daarnet al iets besteld… maar heb het toch maar geannuleerd, toen ik hierboven las wat een gelazer je ermee kunt krijgen.
   Maar hoe kun je je als Nederlander… behalve met die haarlak… dán degelijk beschermen?
   Duitse mensen kunnen dat dus wel!
   Daar zit iets oneerlijk in.
   We zitten in dezelfde EU, met dezelfde gevaren….. en toch kunnen WIJ ons niet beschermen.
   In Israël ( maar dat is geen EU) was de pepperspray ook al uitverkocht… én de wapens… dus ook daar is het wel wettig.
   Ik zal de correspondentie, die ik vanmiddag met dat bedrijf heb gevoerd, maar even kopiëren, voor alle zekerheid.

   Zo langzamerhand word je wel een beetje wanhopig, want men sluit letterlijk alle vluchtwegen en mogelijkheden voor ons fa… terwijl er nu al zo’n 50 ISIS-figuren in ons land heten rond te sjouwen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    make your own pepperspray
    ////////////////
    ZELF “PEPPERSPRAY” MAKEN:
    ( Het houdertje waar ,t “zelf-product” in moet, is b.v. zo,n leeg mondspray-dingetje….! )
    Ik zou aanraden Chili peppers te nemens zoals “Madame Jeanette” of die Surinaamse [waarvan ik de naam niet weet ].
    De peppers zo fijn mogelijk malen, daarna oplossen in alcohol, tijd laten staan daarna een lichte olie bijvoegen.
    Weer een tijd laten staan en dan zeven en de gezeefde vloeiststof in ,t lege “spuithoudertje”doen.

    Of met een klein bloemenspuitje, kan ook………….

    Like

   • Willie zegt:

    Ga dan persoonlijk naar zo’n winkel , koop je gerief en probeer terug ongemerkt in je land te geraken, Internet laat ALTIJD sporen na , deze wijze bijna niets

    Like

  • Henri zegt:

   Alleen versturen ze niks helaas

   Like

 6. sjuad kirosati zegt:

  Wat strooipeper doet ook wonderen,, je hebt zelfs nog tijd een aandenken van enkele dagen moeilijk lopen te geven.

  Like

 7. G zegt:

  Haarlak.werk net zo goed als pepperspray.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  In ons zogenaamd vrije Nederland is het ten strengste verboden om jezelf en je gezin te beschermen cq. te verdedigen, de Nederlanders zijn systematisch door de overheid ontwapend, met de dooddoener daar heb je de politie voor, die vervolgens geen ene flikker doet, die in geen veld of wegen te bekennen zijn, of na een telefoontje naar 112 pas na drie kwartier ter plaatse zijn, als jij en gezin inmiddels onthoofd in je woning leggen.
  Fijn land, fijne overheid en nog fijnere politie. !!!

  In bijna alle andere EU landen zijn pepperspray en cs gas vrij vanaf 18 jaar verkrijgbaar !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat wel, maar als je er mee aangehouden wordt moet je wel zeggen, dat het alleen nodig hebt ter afschrikking van gevaarlijke, grote honden hebt of om andere reuen bij je loopse teef weg te houden. Anders mag het ook niet.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu het gevolg van de politiek van Madam Merkel! De Roden, en de christen-democraten, laten het allemaal toe. Helaas is het in Nederland, wat dat betreft, hetzelfde, met Pinokkio Rutte aan het roer.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het is toch afgrijselijk dat we ons moeten gaan verdedigen tegen tuig dat op onze kosten wordt geïmporteerd en volledig wordt verzorgd?!!!!!

  Ik denk dat ik ga voor een busje haarlak; dat is een stuk goedkoper dan die alternatieve pepperspray.
  Ik weet niet wat ik zou doen in een situatie waarin ik zou worden aangevallen door een stinkende moslim-beer, maar hier achter mijn laptop heb ik wilde fantasieën over een loeiharde knal tegen z’n noten terwijl hij kermend de haarlak uit z’n ogen probeert te wrijven.
  Het kan ook zijn dat zo’n smerige islamiet, na een dosis haarlak, zó witheet wordt, dat hij je keel dicht knijpt. Je weet nooit waartoe zo’n woestijnbarbaar met brandende ogen nog in staat is.

  Like

 11. Pieter zegt:

  als iemand er niet uitkomt, geef Maar n seintje, dan verstuur ik het wel via Gennep.
  ik rijd toch iedere dag wel de grens over.
  no problem

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het wordt hoog tijd dat alle vrouwen en meisjes in Europa, dus ook hier, dit afweermiddel aanschaffen!

  Like

 13. Nemesis zegt:

  Een bus insecticidespray doet het ook wel goed. Staat niet voor niets in de veiligheidsvoorschriften dat het niet in je ogen of mond en neus mag komen en dat je handschoenen moet aantrekken.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Nemesis 8 november 2015 om 01:28

   Pepperspray veroorzaakt geen blijvende schade aan je ogen, maar dat weet ik eigenlijk niet zeker van haarlak en insecticidespray.
   Stel dat je wordt aangevallen door een jonge viriele moslim die je haarlak / insecticidespray tegen jou gebruikt…
   Zo’n viezerik is gegarandeerd sterker dan (bijv,) ik en het is voor zo’n zwijn niet moeilijk om jouw ogen op die manier te verwoesten.

   Om dezelfde reden ben ik ook bang om een handzaam prikkertje met me mee te dragen; stel dat de agressieve moslim dat uit mijn handen trekt en mij ermee verwondt.

   Het is toch treurig dat we over dergelijke onderwerpen moeten nadenken… 😦

   Like

   • Nemesis zegt:

    Als je insecticide in de ogen hebt gekregen, dan zul je een kwartier tot half uur met water moeten spoelen. Tot nu toe niemand tegengekomen die er blijvende schade aan overgehouden.heeft. Ik ook niet is me ook al gebeurt, ook met haarlak. Zelfde prodedure. Aan de andere kant Tistochwat, zal het me een zware zorg zijn wat er met die jonge of oude viriele neger aangevallen wordt. En geloof me, met dat spul in de ogen zijn ze eerst maar niet in staat jouw busjes af te pakken en tegen je te gebruiken. Je krijgt wel de kans om jet uit de voeten te maken.
    Ik heb mijn sleutelbos altijd in een hand. Tussen iedere vinger een sleutel, mogelijkst die met de scherpste punten en daarmee maak je een vuist. Met je oet geef je een trap tegen het scheenbeen of als je kunt de weke delen en haalt tegelijkertijd uit met je sleutelvuistje voor een rotklap op de bakkes, wel nog even doortrekken, geeft mooie krabsporen als aangevallen door een tijger, Lastiger is het als je met meedere aanvallers tegelijk te maken krijgt, dan eerst maar het spuitbusje in zetten.
    Maar goed mij zullen ze in eerste instantie toch wel links laten liggen en op snor gaan naar jonge meiden en vrouwen 😀 Overigens heb ik dan ook nog en paar kleine andere verrassingen bij me.
    Aan jouw handzame prikkertje moet je een stevig koord maken en dat om je pols doen. Dan nemen ze je dat niet zo snel af.

    Like

 14. Pien zegt:

  Zowiezo, Nederland zal als eerste ingenomen worden, wij die altijd maar de andere wang toekeren en niks mogen. Ik ben in ieder geval pillen aan het verzamelen mocht het mis gaan, ik knijp er dan tussenuit.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Pien 8 november 2015 om 10:16

   Dat zal niet meevallen, want je hebt zowat honderden pillen van de juiste soort nodig (slaapmiddel en het dodelijke middel, bijv. ‘Depronal’), je moet enkele dagen van tevoren een anti-braakmiddel innemen en dan nóg kan het mislukken. Als je ‘eruit’ komt met een hersenbeschadiging, ben je nog verder van huis.
   Zelfs de methode met ‘Depronal’ (óók al niet meer verkrijgbaar, want stél je toch eens voor dat mensen er een eind aan maken!) geeft geen 100% garantie.
   En als je pillen ouder zijn dan 10 jaar, heb je er meer van nodig.

   De heliummethode is betrouwbaarder, maar wél een heel gedoe en ik vraag me af of je tóch een gevoel van benauwdheid zult ervaren; ook al zou dat maar heel kort duren.
   http://www.npogezond.nl/tv-uitzending/g24_iv_7694/Recept-voor-de-dood-de-heliummethode

   Ik heb het boek en de DVD van Chabot allang in huis.

   Het is natuurlijk schandalig dat de hypocriete ‘regering’ ons liever laat afslachten door de moslims dan dat ze ons ‘humaan’ laat inslapen. Ik bedoel maar: wát is het probleem? de elite wil tóch van ons af en er is voor ons straks tóch geen geld meer voor medische en andere ‘zorg’.
   ZORGEN zullen we genoeg krijgen, maar géén ‘zorg’!!!

   Like

  • rob zegt:

   Zo zie je maar weer, wij Nederlanders zijn weekdieren. Nog niet in staat een deuk in een pakje boter te slaan. Daardoor hebben we bij voorbaat al verloren. Waar is het “liever met rechte rug sterven dan op de knieën, smekend om genade?” Of zielig in een hoekje een eind eraan maken? Kom op zeg.

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  @ rob 8 november 2015 om 13:11

  Ik begrijp u, heer rob, maar er zijn mensen die het gewoon niet meer aankunnen om te vechten -om wat voor reden dan ook- en als je al depressief bent, is het héél moeilijk om strijdlustig en trots te zijn.
  Ik hoop dat ik tegen de tijd dat het leven in een moslimwereld ondraaglijk wordt, net zo comfortabel mag ‘inslapen’ als een ziek huisdier. Als mij dat dan tenminste wél wordt gegund…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s