Volksverhuizing loopt Denemarken onder de voet

Screenshot_43

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

In de maand oktober hebben ongeveer 3.500 “migranten” asiel aangevraagd in Denemarken. Deze cijfers zijn afkomstig van het ministerie van Integratie en werden door de Deense tv-zender TV2 gepubliceerd. Ze betekenen een nieuw maandrecord voor het kleine land.

De trend lijkt zich voort te zetten. Vorige week maandag kwamen er in één dag opnieuw 300 nieuwe “asielzoekers” en de afgelopen week waren het 900 mensen die asiel aanvroegen. De chaotische asielsituatie in Europa toont zijn uitwerkingen.

Ondanks de enorme vluchtelingenstromen in andere Europese landen was het Denemarken tot nu toe gelukt minder “asielzoekers” binnen te laten dan het voorgaande jaar dankzij de eigen strengere asielpolitiek. Nu echter schijnen de dijken door te breken. Door de verslechterde situatie in de buurlanden Zweden en Duitsland betekent dit dat nu meer “asielzoekers” Denemarken als nieuwe optie beschouwen.

Men kan nog niet inschatten hoe hoog de druk op Denemarken zal zijn, maar men kan zien dat de asielstromen naar Europa steeds verder toenemen. Bovendien lijkt het er niet op dat Zweden en Duitsland hun situatie onder controle zullen krijgen.

De nieuwe grote aantallen schijnen een voorbode te zijn van datgene wat er op ons af zal komen. De Deense burgers zullen zich moeten instellen op een strijd om hun land en hun cultuur. Nu al is de druk op de gemeenten groot om veel nieuwe “asielzoekers” op te nemen. Het ontbreekt echter aan ruimtes en er moet meer geld uitgegeven worden aan sociale dienstverleningen.

De druk op de regering neemt toe om asielzoekerscentra onder controle en financiering door de staat te plaatsen, wat deze echter afwijst. Minister-president Rasmussen zei dat men door middel van een strengere asielpolitiek en krachtiger EU-maatregelen de toestroom in het land zou willen verminderen.

Een feit is echter dat de staatsuitgaven zullen toenemen, omdat men nu al meer geld nodig heeft voor asiel. De strijd van de gemeenten met de regering over de vraag van de lastenverdeling zal doorgaan. Als de huidige trend doorzet, zal dit ten koste gaan van de meest fundamentele aspecten van de Deense samenleving. Waaronder het principe van de Deense welvaartsstaat, dat ernstig bedreigd wordt, omdat er aanzienlijk veel geld in de afhandeling van de vluchtelingencrisis gestopt moet worden.

Er zullen dus fundamentele veranderingen optreden op de manier hoe de Deense samenleving functioneert. De bevolking zal veel sterker gefragmenteerd en zodoende verzwakt worden. Grote parallelsamenlevingen zullen zich vijandig tegenover de omliggende gemeenten ontwikkelen. De gevolgen zullen meer conflicten, meer geweld en meer misdaad zijn.

Een groot deel van de bevolking zal de pluralistische democratie vreemd zijn, een aanzienlijk deel zal aanhanger zijn van een samenleving die gebaseerd is op de koran. Reactionaire opvattingen over vrouwen zullen gedijen, de radicaalislamitische ideologie zal terrein winnen. Alle delen van Europa, waarin zich grote concentraties immigranten uit islamitische landen bevinden, hebben dit al meegemaakt.

Het belangrijkste punt van kritiek op de huidige regering is dat de Deense grens met Duitsland helemaal open is geweest. Nu heeft de regering haar koers gewijzigd en controleert in ieder geval de aankomende “asielzoekers”. Maar de controles aan de buitengrenzen van de EU zijn nog steeds een slechte grap. De “asielzoekers” dringen steeds verder op richting Denemarken en het kleine land moet met dit probleem klaarkomen door strengere asielcontroles. Denemarken kan echter het feit niet negeren dat het noodzakelijk kan zijn drastische maatregelen in te voeren. Eentje daarvan is het markeren van een grens in de vorm van strenge regels en voorwaarden voor asiel.

De stijging van de asielcijfers kwam zo plotseling dat men weliswaar voorzichtig zou moeten zijn met overhaaste conclusies, maar men zou zich geestelijk en politiek moeten voorbereiden op een volledig nieuwe situatie. Alleen zo kan men de strijd voor de samenleving, zoals wij haar kennen, winnen.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel:
http://denkorteavis.dk
Auteurs: Karen Jespersen & Ralf Pittelkow

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Denemarken, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Volksverhuizing loopt Denemarken onder de voet

  1. koddebeier zegt:

    Hoewel de imbecielen in Brussel niet luisteren willen is er maar één oplossing buitengrenzen
    dicht !!!

    Like

  2. Cathja zegt:

    Gewoon de grenzen dicht. Hongarije is het goede voorbeeld. Daar komt vrijwel niemand meer binnen. Uitstekend geregeld. Lak aan Brussel, en gewoon je eigen koers varen. De Denen zitten nu met de troep, maar Brussel heeft er geen last van. Het is altijd makkelijk om te zeggen wat anderen moeten doen als je zelf in een ivoren toren zit, en geen haar je zal worden gekrenkt….!

    Like

  3. fredjohan zegt:

    De regeringen van de West-Europese landen moeten zelf eens gaan nadenken over hoe ze hun landen kunnen beschermen i.p.v. dit aan Brusselse bureaucraten over te laten. In Brussel zitten geen verantwoordelijke politici. Dat geldt ook voor Nederland.

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Dat is nu het gevolg van het communistische beleid van de EU! En uiteraard de waanzin, van Merkel (CDU) om heel Afrika uit te nodigen. En WIJ- geboren Nederlanders- zitten dus met “de gebakken peren”.

    Like

  5. Avidia zegt:

    Niemand herkiezen die dit allemaal toestaat, maar ja, links he?

    Like

Plaats een reactie