De Duitse olietanker wendt de steven

Screenshot_12

(Door: “Hannibal”)

We kijken er heden ten dage niet zo tegenaan, maar Angela Merkel is mogelijk de machtigste vrouw uit de Europese geschiedenis. Maar haar regering loopt ten einde, en hoe dat wordt opgevangen is nog een open vraag.

De migratiecrisis lijkt Angela Merkel nu toch de kop te gaan kosten. De eerste signalen dat ze langzaam buitenspel wordt gezet dienen zich aan. Gisteren erkende ze, dat de beslissing om migranten terug te gaan sturen buiten haar om genomen is. Formeel is het Duitse ministerie van Binnenlandse zaken hiertoe bevoegd, zeker, maar het is niet voorstelbaar dat dit zes weken geleden zonder haar voorkennis was besloten. Het is een signaal, maar van wat is niet zeker.

Lees verder>>>
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De Duitse olietanker wendt de steven

 1. Tom Hendrix zegt:

  Daarom begrijp ik ook niet, dat Seehofer (CSU) niet de “stekker”, uit de zogenaamde grote coalitie heeft getrokken. Madam Merkel is niet alleen een ramp voor Duitsland, maar voor heel Europa! Maar zo gek is dat ook weer niet, want madam Merkel heeft een stasi-verleden. Het socialisme/communisme heeft ze nooit los gelaten. Ze is een RODE geweest, en is dat nog steeds, we noemen dat ook nog: ” een wolf in schaapsklederen”.

  Like

 2. Jean zegt:

  Merkel was al veel langer uitgeschakeld als de reetlikkers die om haar heen lopen niet bezig waren met het eigen belang, de postjes weet u wel.
  Iedereen kan zien en iedereen voelt het aan de lijve dat het in Europa helemaal fout loopt, a- door merkel en b- door die EU misdadigers.
  Gelukkig komt Loontje om zijn Boontje.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tijd dat dit Adolfina Merkelschwein geslacht wordt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s