Scandinavië: “Refugees Welcome”-geroep klinkt steeds zachter

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

In Denemarken, Noorwegen, Finland en zelfs in Zweden is men ermee begonnen de sociale uitkeringen voor de nieuwelingen te verlagen en de richtlijnen voor asiel aan te scherpen.

Men zou op dit moment zijn best doen om niet de meest royale uitkeringen aan “asielzoekers” te verstrekken, aldus een Noorse deskundige tegenover het persbureau AFP. Het uitermate “liberale” Zweden, dat per hoofd van de bevolking de meeste “vluchtelingen” opneemt en dit jaar 190.000 “asielzoekers” verwacht, heeft ertoe besloten om zijn imago van royaal land af te zwakken.

Daarmee beantwoordt men aan de eisen van de rechts-conservatieve partij Zweden-Democraten, die eist dat ook de Europese partners de last moeten meedragen en dat de voorwaarden voor gezinshereniging strenger worden.

In werkelijkheid is het zo dat de Zweedse sociaaldemocraten vrezen hun meerderheid kwijt te raken aan de immigratie-kritische Zweden-Democraten. Dat blijkt uit de nieuwste peilingen, waarbij de Zweden-Democraten de meeste stemmen kregen.

Ook vinden er steeds meer brandaanslagen op asielzoekerscentra in Zweden plaats. De mensen maken zich zorgen vanwege de hoge prijs die voor de immigratie moet worden betaald. De mensen dachten dat deze de welvaartsstaat negatief zou beïnvloeden, aldus een politicoloog van de universiteit Linné.

Ook zaterdag vond er weer een serie brandaanslagen op asielonderkomens in Zweden plaats.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thelocal.se

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Scandinavië: “Refugees Welcome”-geroep klinkt steeds zachter

 1. jungleelephant zegt:

  Verschillende landen die de kont tegen de krib beginnen te gooien,en terecht!Gezinshereniging is al helemaal van de zotte en niet op te brengen,door geen enkel land!En wat doet onze regering?Die huppelt achter Merkel aan en blijft lachen,dromend over hun toekomstige luizenbaan in Brussel!En voor diegenen die hopen dat demonstreren effect zal hebben:vergeet het maar:het vuur wordt de vreedzame demonstranten zeer na aan de schenen gelegd en verder zal het ze in Den Haag worst wezen!Dit land moet worden plat gelegd,helemaal!Dan maar een week niet winkelen,niet reizen en nog veel meer niet!Pas dan,en ook niet eerder,zullen de Binnenhof-hufters gaan luisteren!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Nu NL nog en zeker alle gore stoepschijtende “ontevreden” en hondsbrutale asielratten zo snel mogelijk deporteren naar hun eigen klote landen. Ga daar maar op de stoep schijten smerige luizen!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Massa-immigratie leidt altijd tot de volkomen instorting van het sociale stelsel, in elk land. Met name de socialisten hebben constant weggekeken van deze REALITEIT!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Na op Elsevier gelezen te hebben, dat de klagende UITVRETERS/immigranten hun zin kregen, is mijn tolerantie voor deze zogenaamde verrijkers tot het nulpunt gedaald. Tevens heb ik een beeld voor ogen, dat we nu werkelijk met miljoenen geboren Nederlanders, optrekken naar het verraders-en rovershol te Den Haag! Ziek en vol kwaadheid ben ik t.o.v. de politieke kliek van: VVD,CDA,D66,PvdA,CU,GL,SP,SGP,PvdD, die Nederlandse burgers verkocht en verraden hebben! En het nog steeds doen! Bah!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  FINLAND
  Ik heb ergens gelezen dat Finland de asielige zoekers voortaan in tenten wil onderbrengen.
  Nu heb ik geen idee hoe dat moet met die “Baltische” winters.
  Ze lijken me kouder dan de Hollandse.
  Hier een fotootje van een “ingevroren” auto aan de Boulevard van Helsinki.
  Zouden die Finnen dat doen als afschrikmiddel.?
  Te lezen op [ in ,t Finnishhh ]:
  le ministère des Affaires intérieures
  Suomi valmistautuu turvapaikanhakijoiden telttamajoituksiin
  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tuhansia-turvapaikanhakijoita-majoitettava-telttoihin-ja-kontteihin/711872/

  Like

 6. Feniks zegt:

  Het asielrecht ( de regels) wordt door regeringen niet nageleefd,
  waarom zouden burgers van Europa de regels wel na moeten leven als hun politici elke regel schenden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s