Merkel over de aanslagen in Parijs: “Wij geloven in het respect voor de ander en in tolerantie.”

 

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vanmorgen nam de Duitse bondskanselier het woord over het wrede bloedbad in Parijs. Ze toonde zich diep geschokt door de gebeurtenissen, men wilde bijna al in menselijkheid geloven. Wie echter heel goed luisterde, begreep ook onmiddellijk wat haar uitspraken in principe betekenden. Schijnbaar als geprogrammeerd maakte ze duidelijk dat Duitsland´s reactie geen reactie zou zijn.

Merkel letterlijk:

“De mensen om wie we treuren, werden voor cafés vermoord, in een restaurant, in een concertzaal of op straat. Ze wilden het leven van vrije mensen leven, in een stad die het leven bejubelt. En ze zijn gestuit op moordenaars, die precies dit leven in vrijheid haten. Deze aanval op de vrijheid geldt niet alleen voor Parijs. Hij is voor ons allemaal bedoeld en treft ons allemaal. En daarom zullen wij ook allemaal een gezamenlijk antwoord geven. […]

En dan geven wij ook als burgers een duidelijk antwoord. Dat luidt: Wij leven van de medemenselijkheid, van de naastenliefde, van de vreugde aan de gemeenschap. Wij geloven in het recht van ieder individu om zijn geluk te zoeken en te leven, in het respect voor de ander en in tolerantie. Wij weten dat ons vrije leven sterker is dan welke terreur dan ook. Laat ons de terroristen het antwoord geven door onze waarden zelfbewust te leven. En door deze waarden voor heel Europa te bekrachtigen. Nu meer dan ooit.”

Dat betekent: Het is vreselijk wat daar gebeurd is, maar wij zullen nog steeds iedereen het land binnenlaten die wil komen om “zijn geluk” te zoeken, want dat is het “recht van ieder individu”. Als dit geluk 72 maagden in de islamitische voorstelling van het paradijs na een bloedbad is, dan is dat vermoedelijk de prijs die wij moeten betalen.

Vrijdagavond al, nog voor de aanslagen in Parijs, toonde zij in het ZDF-programma “Wat nu?” haar absolute arrogantie en resistentie tegen iedere vorm van kritiek. De journalisten Bettina Schausten en Peter Frey wilden weten of zij in de “vluchtelingenkwestie” nog de baas over de situatie zou zijn en herinnerden eraan dat haar steun in de eigen partij vermoedelijk meer dan te wensen overlaat. Merkel deed wat ze altijd doet. Negeren, stoïcijns, tegen iedere kijk op de reële situatie in, gewoon het tegendeel beweren en het met zichzelf eens zijn.

De meerdere malen herhaalde zin “We moeten van illegaliteit legaliteit maken” liep als een rode draad door het hele gesprek heen. Dat lost het “vluchtelingenprobleem” op, want zo worden illegale binnendringers legale immigranten.

Ze wil eerst eens “ordenen en sturen”. Het reduceren van de stroom mensen zou pas daarna komen. En wel als de vluchtoorzaken opgelost zouden zijn, aldus Merkel. Dus, Duitsland lost in een oogwenk de conflicten van de halve wereld op. “Wir schaffen das!”.

Ze is echter ook werkelijk van mening dat de Duitse regering de afgelopen weken “veel bereikt” zou hebben en ze zou op dezelfde voet willen doorgaan. Wat heeft de regering dan bereikt, behalve dat er dagelijks steeds meer en meer economische immigranten en potentiële terroristen op weg gaan naar Duitsland? Haar enige argument voor die ongelooflijke massa was dat het gewoon niet zou gaan om een “lawine”, zoals de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble deze noemde, want zij zou de individuele mens zien, van wie ieder een reden zou hebben om te vluchten. Zeker, een bloedbad of ook wel een comfortabel leventje op kosten van de Duitse belastingbetaler zijn natuurlijk ook redenen. Beide hebben echter weinig met het vluchten voor oorlog te maken en zelfs voor diegenen die daadwerkelijk vluchten voor vervolging eindigt een vlucht daar, waar men gewoon niet meer vervolgd wordt en dat is in alle gevallen heel ver voor de Duitse grens.

Aangesproken op Erdoğan en Turkije vaart ze dezelfde koers van absolute ontkenning van de realiteit, namelijk dat Erdoğan haar en dus ook Duitsland voor zich uitjaagt. Zij spreekt van “lastenverdeling en contingenten”, die wij van Turkije, dat twee miljoen “vluchtelingen” zou verzorgen, zouden moeten overnemen. Bovendien moeten er geld, “liberalisering van visa” en nogmaals geld voor scholen voor “vluchtelingen”kinderen komen, stelt zij in het vooruitzicht. Tegelijkertijd beweert ze warrig dat Erdoğan het niet in de hand zou hebben ons dingen op te dringen die we niet zouden willen.

“Wij” willen dat? Wij betalen enorme sommen geld aan een islamitisch land dat ons tegelijkertijd zijn sociale gevallen en de ellende van de wereld geeft en voor de daar gebleven kinderen bouwen wij koran-scholen (andere staatsscholen worden door Erdoğan al jarenlang gesloten en vervangen).

En dan de absolute bankroet-verklaring: Duitsland zou niet kunnen vastleggen wie het land binnen zou komen. We zouden een vriendelijk gezicht moeten laten zien. En om dit nog eens te bevestigen: “We moeten van illegaliteit legaliteit maken.” Per slot van rekening zouden de “vluchtelingen” een verrijking en nieuwe ervaring zijn mits we ervoor zouden zorgen dat de mensen graag komen en blijven. Dan zou er weldra minder oorlog in de wereld zijn, zei ze met schitterende ogen. Daarbij wordt het niet duidelijk of dat naïviteit of absolute waanzin is die je daar aankijkt.

Hoe rijk ons de “individuele mensen” kunnen maken, bewezen de terreurmoslims in Parijs. Frankrijk is nu rijk aan tranen, pijn en angst.

Op de vraag of ze de vertrouwenskwestie zou stellen en bereid zou zijn om haar ambt ter beschikking te stellen, was haar duidelijke antwoord: “Nee!” Het zou niet om vertrouwen gaan. “Het gaat om mijn manier waarvoor ik vecht.” Deze zou een van de grootste uitdagingen zijn en: “Ik geloof dat ons dat zal lukken.”

Daarbij blijft het dus: de kanselier gaat zondermeer “haar eigen weg” zonder rekening te houden met het land en het volk. Sinds gisteren kleeft er in ieder geval bloed aan de handen van de bondskanselier.

Hier de video van de uitzending:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Merkel over de aanslagen in Parijs: “Wij geloven in het respect voor de ander en in tolerantie.”

 1. jungleelephant zegt:

  Maar niemand gelooft meer in jou,Frau Merkel!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik ga de video niet aanklikken.

  Like

  • Dat was mijn eerste gedachte ook direct -ik lees het nu nèt- : Zonder dat kun je je ook heel goed voorstellen, wàt die trut gezegd heeft en op welke manier.
   Barst, Merkel, smerige moslimknuffelaarster! Landverraadster! Voormalige-DDR-teef! -Ja, vooral dat laatste: Jij bent nog steeds gewend, dat het volk op commando opspringt en hoera roept, welke nadelige beslissingen en ook genomen worden! Maar daar zul je binnenkort nog raar van opkijken: Genoeg is genoeg en vergeet niet dat de DDR na 40 jaar bewind ook opeens binnen een tijdsbestek van luttele weken tot het verleden behoorde!
   Wat Duitsland met een heel systeem gedaan heeft, kan het met met één persoon óók doen. Gemakkelijk!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 15 november 2015 om 07:26

    Net als jij kots ik al bij de gedachte om het leugenachtige gezwets van die psychopaat, die geesteszieke zeug, aan te horen. Elke dociele kloothommel-burger stinkt er gewoon wéér in!
    Ik zou me minder druk moeten maken om de walgelijke ‘Gutmensch’, met diens weke, eenvoudig te spoelen hersenrestanten, maar ik kan het niet laten. Het vreet aan me.
    Vandaar dat ik al tijden rondloop met maagpijn die tot in mijn rug is te voelen.
    Kapot ga je aan die ergernis die de ‘socialist’ veroorzaakt; zwaar gebukt ga je onder de (financiële) druk die de krankzinnige ‘regent’ je oplegt!!!

    Hoe is het eigenlijk afgelopen met de intocht van Sinterklaas; ik heb het niet gevolgd.
    Zouden de medestanders van de klaagneger nog iets hebben bereikt?
    !#$%^&*&^%$#!

    Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Wat een verachtelijke trut is het toch…

  Like

 4. Marc zegt:

  Dankzij Merkel heeft een van die terroristen via Griekenland Parijs kunnen bereiken. Zij is dus mede schuldig aan massamoord.

  Like

 5. Feniks zegt:

  Deze vrouw is werkelijk HELEMAAL van het pad af en uiterst gevaarlijk bezig.
  Het is een 180 graden zwaai om te bedenken dat zgn. leiders weleens een stoornis zouden kunnen hebben, niets is ondenkbaar. Kijk voor voorbeelden naar de geschiedenis……..

  Like

 6. rikie zegt:

  En maar heulen en huichelen. Smerig mens.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Er voor zorgen dat ze graag komen en blijven, dat is al gelukt toch ze komen maar wat graag naar het land van melk, honing en onnozele idioten en blijven doen ze ook graag zolang ze royaal in de watten gelegd worden en de baas mogen spelen. Als we de filosofie van Merkel volgen hadden we de nazis als vrienden moeten zien, dan hadden we al veel eerder een verenigd Europa gehad en had er ook niet ten koste van vele levens en aanzienlijke materiële schade om gevochten hoeven worden. Dat is de Europese leider anno 2015 zodra de vijand zich meldt ga je meteen dood liggen en pootjes geven ( FF wachte ik moet FF braken tussendoor) een vriendelijk gezicht tonen natuurlijk we kunnen dat muzelschorem toch zeker met een vriendelijk gezicht Europa uit knuppelen.

  Like

 8. Pingback: REACTIE MERKEL OVER DE AANSLAGEN IN PARIJS | eunmask

 9. Heer M zegt:

  OT iemand die denk dat aanslagen werk van Satan is. https://www.youtube.com/watch?v=O6dPki2-oMI

  Like

 10. danny zegt:

  Merkel is gestoord en is bewust de Duitse cultuur aan het vernietigen. Wanneer zet de Duitse bevolking dit zieke loeder af!?

  Like

 11. topsporter zegt:

  Geen enkel respect voor een ideologie, die d.m.v. het onveranderlijke woord van Allah in bloed is gedoopt.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Wordt het niet de hoogste tijd dat Frau Merkel eens geconfronteerd wordt met de werkelijkheid, :::door bijvoorbeeld met boodschappen onder een afdak te moeten wachten totdat het minder regent, en dan opeens een DONKERGEKLEURDE man, .( mag men hem wel een MOOR noemen) zijn fiets neerzet, bij haar komt staan, ( met verwilderde ogen) zodat ze in de stromende regen halsoverkop maakt dat ze wegrent, op dezelfde dag dat de moordpartijen, in Frankrijk losbarstten?

  Like

  • Edjan zegt:

   Fleckie, ik snap je woorden, maar eerlijk: als ik die Moor was, zou ik heel hard wegfietsen en in de stromende regen gaan kotsen. Bwèèèèèkh … bwèèèèèèèèèèèèkèèkèèk .. ekh ,,, uche uche … heheh, ze komt toch niet achter me aan hè?

   Like

 13. Inderdaad in 1981 ging ik als 38 jarige rechten studeren en kreeg met Strafrecht te maken,het hoofd van die sectie Louk Hulsman was net zo idioot,althans zo dacht ik toen, extreem links,was er bij hem ingebroken en veel vernield, hij nodigde de daders uit en zei zich te schamen om zijn dure Havanna sigaren,die hij gekregen had tegenover de daders,die zelf niets hadden.Nu was ik opgegroeid in de middenstand waar mijn ouders dag en nacht werkten en moest ik me nu gaan schamen ,als winkeldieven alles maar meenamen ?Ik dacht in een psychiatrische inrichting terecht gekomen te zijn,ipv op de Erasmus universiteit en gelukkig was ik niet de enige,die zo dacht.mijn neef werd in 1991 vermoord door een psychopaat en de moordenaar is na 24 jaar nog steeds bezig en niets veranderd, zo vergaat het veel criminelen,want in de gevangenis veranderen ze niets,daar moet je een sterke wil voor hebben en die hebben ze niet,dat bewijst ook de recidive cijfers.Merkel is net zo krankzinnig en hoort niet in de politiek, vandaar ze omgaat met die idioot Erdogan, ze zou Hitler ook nog knuffelen met haar waanzinnige ideeën. Soort zoekt soort,geeft alleen aan hoe levensgevaarlijk zij is. Die aanslag en die nog gaan volgen, hebben we aan haar te danken.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Neen mevrouw Merkel, ik heb in principe geen enkele behoefte, om tolerant te zijn, voor mensen die ONS het hoofd willen afsnijden, onze sociale zekerheid wensen te vernielen, en onze westerse waarden afwijzen.

  Like

 15. Pingback: Merkel over de aanslagen in Parijs: “Wij geloven in het respect voor de ander en in tolerantie.” | Nikontino's Blog

 16. S Breget zegt:

  Dat klopt Merkel wij Europeanen zijn tolerant en respecteren de andere maar hebben de realiteit niet uit het oog verloren door onze respect over te dragen aan beest gedrag ( heeft niets met dieren te maken)van de islam,respect zijn verdiensten van menselijkheid en daar is elke islamiet van ontdaan door de koran.

  Like

 17. ildiko zegt:

  MERKEL EN ALLE WEST EUROPESE LEIDERS HEBBEN ZELF DE GIFTIGSTE SLANGEN BINNENGEHAALD, DUS NU NIET WACHTEN DAT DEZE ZULLEN ONS NIET BIJTEN.

  Like

 18. Pingback: REACTIE MERKEL OVER DE AANSLAGEN IN PARIJS |

 19. delamontagne zegt:

  Wat een verschil met die Poolse President, waarom zetten de Duitsers haar niet af……….?

  Hollande + islam = mort de la France !
  Rutte + islam = de dood voor Nederland.!
  Merkel…..etc.

  In Fr. heeft Marine le Pen een toespraak gehouden, waarin ze o.a. pleitte voor het ontnemen van de nationaliteit van haatpredikers, illegalen het land uit, etc.
  Nu lees is hier vanochtend dat de Hr Valls, vice premier…………met soort gelijke ideeën komt.
  Totaal tegenstrijdig met hetgeen hij eerst verkondigde.

  Like

  • Edjan zegt:

   @ delamontagne …”waarom zetten de Duitsers haar niet af…”

   Nou, dat valt volgens mij allemaal vies tegen. De AfD (Alternative für Deutschland, enigszins vergelijkbaar met onze PVV) stond in de zomer nog op 7%, en een paar weken geleden tegen de 10% (als ik me goed herinner). Niet erg veel, vergeleken met PVV en le Pen. En die 10% is voornamelijk te danken aan Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Misschien ook Berlijn.
   In het Westen zingt men nog vrolijk politiek correcte liederen terwijl Duitsland ten onder gaat. Er zit een verrotte manier van denken achter en die is niet zomaar weg …

   Like

 20. Cathja zegt:

  Mijn eerste gedachte was: “hier spreekt een compleet waanzinnige”! Dit mens is een enorm gevaar voor Europa! Ze domineert alles en iedereen, en wat zij zegt moet gebeuren. Een verschrikkelijk mens, dat afgezet moet worden! Ze vertrapt in feite alle Europeanen onder haar smerige schoenzolen.

  Merkel heeft bloed aan haar handen, gezien de reactie op de verschrikkelijke aanslagen in Parijs!
  Hopelijk keren velen in de Duitse politiek zich tegen haar. Als ik haar harde kop zie, dan denk ik eerlijk gezegd dat ze voor nog veel meer onheil gaat zorgen de komende tijd!

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Akelige politieke klootzakken zoals Angela Merkel, Francois Hollande, Mark Rutte en zelfs David Cameron spreken zoveel tegenstrijdige taal uit dat je feitelijk niet eens meer naar hen moet gaan luisteren. Ze willen nog steeds koste wat het kost aardig doen tegen de moslims, asielzoekers, vluchtelingen en de islam en zij verwachten dat als je hen een kip cadeau doet die gouden eieren legt of een toverharp geeft die vredelievende en betoverende muziek maakt dat tuig van de islam darmee zoet en vredelievend houdt! Ze zijn feitelijk exacte klonen van de linkse politici (de leiders van de gallieerden, zowel in het westen als in het oosten) uit de jaren ’30 voor WO II die zich precies op een soortgelijke manier gedroegen tegen Adolf Hitler.
  Deze stomkoppen probeerden namelijk Hitler, toen hij het Saarland, het Rijnland, Oostenrijk en Sudetenland (overigens zonder geweld) annexeerde, niet te provoceren, ze wilden gewoon financiële zaken met hem blijven doen, toeterden openlijk dat Hitler een fantastische politicus was (Neville Chamberlain, Édouard Daladier), verketterden de anti-nazistische Duitse afgezanten en generaals die Hitler wilden afzetten, bezorgden de joden die voor het nazi-regime op de vlucht waren vaak een koele en gastvrije ontvangst (zo wilde Koningin Wilhelmina niet eens Duitse, Oostenrijkse, Tsjechische en Poolse joden in haar achtertuin hebben, stuurde hen door naar het vluchtelingenkamp Westenbork en ze feliciteerde Hitler in 1939 met zijn 50ste verjaadag!), gaven Hitler miljoenen tonnen grondstoffen cadeau (Jozef Stalin) om hem niet uit te dagen of hen aan te vallen wat weer een sigaar uit eigen doos was en zij staken tijdens WO II geen poot uit om de gruwelijke Holocaust op de joden te doen stoppen!
  Het lijkt me haast een fantastisch plan om de huidige en smerige politici in Europa (hun harten zijn NOG harder dan een platgereden pad dat door de zon is opgedroogd omdat zij altijd Oost-Indisch doof, blind en stom blijven!) een reis naar de radicale islam aan te bieden die ze uit hun eigen zak betalen en er dan achter te komen hoe de islam daar werkelijk over hen denkt! Want Rutte, Merkel, Hollande, Cameron etc. menen natuurlijk, ondanks de aanslagen in Parijs, nog steeds dat zij zich als joden kunnen gedragen die tijdens WO II ook dachten dat als zij Hitler en de nazi’s bloemen, taarten, bonbons, wijn, brood, graan, aardappels, bloemen, dure cadeau’s en massa’s geld aanboden zij hen niet zouden ombrengen! Radicale moordenaars hebben in werkelijkheid niets van verachting en haat voor zij die ze als hun vijanden zien en zijn daar totaal niet gewend om vriendelijk bejegend te worden daar ze allen de taal van het geweld verstaan! En als de genoemde politici daar door de moslimextremisten daar die afkeer ondervinden en worden aangevallen met het doel hen te verkrachten, aftuigen of te vermoorden en de eerstgenoemden ontsnappen dan weet ik zeker dat hun mening omtrent de islam als een blad aan de boom omslaat!

  Like

 22. D. G. Neree zegt:

  Dat krijg je ervan als je “ex-“communisten in posities van macht zet. Met de Nazi’s is na WO II afgerekend (voor een deel), maar de communisten zitten na 1989 nog steeds op hoge posities

  Like

 23. D. G. Neree zegt:

  Deze communisten (die fanatiek zijn, anders zouden ze niet deze machtige posities kunnen hebben gehad) haten het kapitalistische westen en de welvaart die dat brengt. Het tekent nogmaals falen van de communistische doctrine en daarom moet dit Westen kapot.

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd: Merkel is een gevaarlijke psychopaat.
  Psychopaten zijn meesters in het verdraaien van feiten, ze liegen alsof het gedrukt staat, ze kunnen voortreffelijk toneelspelen en ze zijn meedogenloos.
  Bovendien kennen ze geen angst zoals normale mensen die kennen, en kunnen ze zich geen beeld vormen van de gevolgen van hetgeen ze overhoop halen.
  Verder zijn ze zeer bedreven in het ‘onder de huid kruipen’ van degenen die ze willen manipuleren. Ze spelen de persoon van wie zij denken dat hun slachtoffer die graag ziet.

  Ik spreek uit ervaring want ik heb jaren met een psychopaat geleefd, die vele gezichten had.

  Like

 25. Jan zegt:

  Musikasyl


  ….
  Auf der Flucht – und auf Tour

  Sie kamen mit einem Schlauchboot in Griechenland an und verteilten am Strand CDs an Touristen: Die Band Khebez Dawle floh aus Syrien, machte ihre Flucht zu einer Europa-Tour.
  Die Männer tragen Anzüge, die Frauen High Heels. Einige tuscheln oder tippen in ihre Smartphones. Es ist der erste Auftritt der syrischen Poprock-Band Khebez Dawle. Zusammen mit seinen Bandkollegen flüchtete Maghrebi nach Beirut.
  Doch auch in Beirut fühlte sich die Band nicht frei. “Wir waren im Libanon nicht in Not“, sagt Maghrebi.

  ”Wir haben eine Mission“, sagt Maghrebi. Sein Ziel ist ein freies Syrien, aber genauso eine Welt ohne Grenzen und Pässe.

  https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2015/11/11/musikasyl/

  Like

 26. pieter zegt:

  Ik wilde niet aanklikken. Lang uitgesteld, toch gedaan, zou er dan toch nog iets nieuws te horen zijn in haar verklaring…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s