Mark Rutte, minister-president van Nederland, u bent fout. U probeert ons wijs te maken dat deze aanslag door ISIS in Frankrijk niets met het moslimgeloof heeft te maken.

Screenshot_2

(Door: Martha N.)

ISIS voert de regels van de koran uit.

Mijnheer de minister-president en de hele baleinen kliek die deze regering overeind houdt gelijk een oud mottig korset, U bent fout in wat U ons, de bevolking, probeert wijs te maken.  ISIS handelt naar de koran. Houd toch eens op allemaal Uw koppen in het zand te steken, alleen om eigen gewin, ja, wat anders dan dit kan men bedenken. WIJ, de burgers, worden er niet beter van, alleen opgeblazen en onze vrouwen en dochters vernederd. Weet U dit allemaal, of steekt U liever Uw kop in het zand, of… vindt U het gewoon niet erg en U niet alleen, ik spreek U allemaal aan, ja, ook D66, de SP, de VVD en alle zedige gelovige christelijke partijen.

Dan wil ik het nog niet eens hebben over de verdere nadelen, zoals onze dieren die ze haten en het vreugdevolle genot van het halal slachten.

Terug naar de koran, naar ISIS. Het is de zoveelste keer dat de jongere moslim generatie, opgegroeid in onze westerse landen, westerlingen opblazen, anderen verminken, hun ongelooflijke haat tot uiting brengen! Ja, dat er ook andere huidskleuren of moslims toevallig mee opgeblazen worden, pech gehad, gaan toch naar Allah.

Laten we ophouden goed te doen en de waarheid onder ogen zien!

WIJ zijn NIET begonnen met oorlog en opruien tegen of moslims aanvallen, de moslims willen ONS vernietigen en dat is het! ZIJ blazen op, deze, ja, moet ik het mensen noemen, zijn begonnen met hun lang verborgen haat uit te voeren. Verdienen wij dit?

Mijnheer Rutte, u laat de vluchtelingenkampen bewaken? Het zijn wij, de mensen die hulp bieden, onze vrouwen en kinderen die bescherming nodig hebben! Moeten wij sterven vanwege het geloof van anderen?

JA, dat moeten wij, wij zijn ongelovige honden en we lijken wel gek om onze nek in de eigen strop te steken, deze mensen te voeden, te helpen en wat al niet voor ze te doen. Voornamelijk geld geven, zodat zij ons kunnen uitroeien. WIJ, de burgers die proberen te helpen, wij, de burgers die MOETEN betalen, WIJ worden steeds opnieuw in de zeik gezet. Niet alleen door de EU en onze eigen regeringsleiders, maar tevens door mensen die hier (en met hier bedoel ik ook in andere Europese landen) bijna alles krijgen. ZIJ hebben voorrang op onze eigen behoeften en wensen. ZIJ MOETEN EERST.

Ik vraag mij af: ”WAT is er aan de hand in Euroland”? Of laten we zeggen EUROTOPIA? Moeten wij voortaan alleen andersdenkenden een plezier doen? Moeten wij onze keel bloot maken om deze door onze heilige medebroeders door te laten snijden? Lieve medemensen van het vredelievende geloof, slijp Uw mes, wij steken onze nek uit? Blazen wij van onze kant moslims op? Nee, we vertroetelen ze, ze zijn hier geboren, spreken de taal (en juist deze zijn het gevaarlijkst). De aanslagplegers in Frankrijk, en vergeten we niet de piloten die hun vliegtuigen de Twin Towers in lieten vliegen, spraken de taal van het land perfect, waren er in opgegroeid en zo waren er zovelen… alweer vergeten?

De metroaanslagen, de Twin Towers, vorige week het vliegtuig, gisteren deze aanslag in Parijs…. Boston. Ach, regeringsleiders houd nu eens op met dit gezever. Elk zinnig mens kan met de toppen van zijn tenen aanvoelen dat het GELOOF hier mee te maken heeft. Wanneer gaan de ogen open? We pamperen ze, we voeden ze, gratis fietsen, straks een eigen huis, een levenslange uitkering, we hebben ze leren omgaan met wapens en ga zo maar door. Het is de zoveelste keer dat er aanslagen gepleegd worden… en kom nu niet opnieuw mijnheer Mark Rutte en de christen geloofsgenoten, de hele zalvende kliek (sorry) die aanslagen door moslims gepleegd proberen goed te praten met de woorden: het moslimgeloof is vredig.

ZIJ verklaren ONS de oorlog. WIJ pamperen de vijand en nee, dit is geen opstoken, het is gewoon een feit.

ONZE “EXPERT” in het lezen en begrijpen van de koran Mark Rutte “WEET” dat aanslagen gepleegd door ISIS niets met de opdrachten in de koran te maken hebben. Man, ze zijn het verplicht, het staat IN de koran. Begin toch eens te lezen! Dan hebben we nog Marijnisse, SP (als je alles hebt gehad?), hij weet waarom deze aanslagen plaatsvonden. Dat komt omdat de Israëliërs de Palestijnen zo slecht behandelen. MAN, laat je nakijken.

WAAROM en WAAROM doet de EU en onze regering ons mensen dit aan, ik bedoel ons land volstoppen en het pamperen van dit soort buitenlanders, die vergiftigd zijn door de woorden van hun geloof en cultuur of hoe je het ook wilt noemen. Ze brengen angst en horror. Ze kennen geen enkel medelijden met een mens (ons soort, ja wij staan op één lijn met onreine diersoorten) noch dier. Halal slachten is niet alleen weggelegd voor de dieren, Oh ja, de keel wordt ook bij ons doorgesneden, maar met de moderne wapens (door onze bijdragen betaald) gaat het sneller niet waar, dus schieten maar.

In Nederland zijn de kranten erg beschermend, dus in feite tegen de eigen burgers. De echte rotzooi moet uit het nieuws gehouden worden, anders komt er maar opstand onder de bevolking. Er zijn echter andere kranten die meer direct zijn. En Pauw is niet de Christus.

www.bild.de

www.dailymail.co.uk

www.dailymail.co.uk

www.dailymail.co.uk

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Mark Rutte, minister-president van Nederland, u bent fout. U probeert ons wijs te maken dat deze aanslag door ISIS in Frankrijk niets met het moslimgeloof heeft te maken.

 1. Geronimo zegt:

  Oh, het is Rutte niet alleen. In België zegt minister Jambon wel zonder verpinken dat hij respect heeft voor de islam. Luister eens naar wat de psychiatrische patiënte Merkel nu nog altijd uitkraamt. Het lijkt wel een soort collectieve waanzin. Ik heb het al gezegd en ik zal het blijven herhalen: links en aanverwanten, dat zijn geesteszieke mensen, daar helpt geen lievemoederen meer aan. Die ontkennen met hetzelfde gemak het bestaan van het zonlicht als het in hun kraam past. Eens ze die stelling hebben aangenomen, vertikken ze het om nog van gedacht te veranderen. Daar zijn ze te hautain en te stom voor.

  Like

 2. Driek zegt:

  Beste Martha, je hebt het duidelijk verteld, ik ben het roerend met je eens, maar die Mark Rutte weet niet wat er in de koran staat, die leest niet. Het is vechten tegen de bierkaai, we kunnen ons wel druk blijven maken, doch we schieten er geen pest mee op. Ik ben bang dat wij uiteindelijk het onderspit delven, dank zij die onnozele bewindslieden. Je hebt het mooi geschreven.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  Màrtha! Fantàstisch verwoord! Fantàstisch!
  Dank je wel, het komt rècht uit jouw hart maar je verwoordt ook de woorden uit mìjn hàrt!

  Wij moeten onszèlf beveiligen en niet alleen ‘gaan verdedigen maar àànvàllen
  want ‘de regering’, die WIJ betalen met ons belastinggeld, wil ons VERMOORD hebben!

  Dit is een plan dat men al vanaf 1922 aan het uitvoeren is!
  Wij moeten niet langer àfwachten, zoals konijnen verlamd door het licht van een lichtbak.

  Wij moeten ÒPhouden met ‘hopen’ op een regering die zijn verantwoording neemt voor het Volk&Vaderland! Let’s call a spade a spade!
  Wij zitten opgescheept met een regering (met tot in de allerdiepste regionen ook àl hun helpers)
  die ons om zeep wil/willen hebben,
  Wij moeten hen àfzetten, onder Burger Arrest stellen, de gevangenis in gooien en hen voor een door ons opgericht Volkstribunaal brengen!

  De PVV moet per dirèct aangesteld worden als de ENIGE REGERINGSPARTIJ
  en wij àllen hen helpen SCHOON SCHIP in ons land te maken.

  WÈG met de islam uit ons land,
  WÈG met de aanhangers ervan in onze landen!

  Een islamiet màg niet eens in een niet-islamitisch land wónen tenzij het in de bedoeling ligt om dat land te islamiseren! En dààr gaat het hen om!
  En als nu dan ineens de ‘gematigde moslims’ gaan lopen piepen van ‘niet over één kam scheren enz enz , dan hadden zij maar vanaf het BEGIN OPENLIJK AFSTAND moeten nemen,
  t is GENOEG GEWEEST!

  MÉÉR dan GENOEG! Het is OORLOG en ik wèiger om mijn eigen hoofd in een strik te steken om me te laten vermoorden!

  Like

  • Martha N zegt:

   Scarlatti, dank je, maar ik ben gewoon kwaad, ik ben al jaren tegen dit gepamper. Niet uit haat voor bepaalde bevolkingsgroepen, gewoon omdat de moslim gedachte me bekend is.
   Als mens ben ik mens en niet tegen anderen, ieder het zijne. Wij zijn echter onreine honden in de ogen van de islamisten, wij moeten worden vernietigd, is gewoon hun taak.
   Geef ze een eigen land, laten ze de woestijn gaan bekeren en laat het na al die duizenden en duizenden jaren nu eens vredig worden, ieder zijn eigen geloof. Geloof verpest meer dan goed is.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Idem dito hier… ze willen wel niet terug nr hun originele landen want zij willen islamiseren maar dàt wéten wij nu onderhand wel! Ik zeg inschepen,invliegen, whatèver maar TERUG met àl die islamieten die op ieders leven of liever gezegd ‘ieders DOOD’ uit zijn
    mèt àl hun volk&vaderland verraderlijke dhimmies incluis…

    Like

 4. Theo van ewald zegt:

  Ich bin ein Volksverräter…

  M.Rutte – november 2015

  Like

 5. Ik werk met twee moslims die zeggen dat die haatbaard bij FC Utrecht gelijk heeft door vrouwen geen hand te geven. Mijn blanke chef zegt dat ik niks hatelijks over moslims mag publiceren op internet anders krijg ik mijn ontslag of wordt overgeplaatst. IS-leden schieten onschuldige Franse burgers dood. In de koran staat ook dat degenen onthoofd moeten worden die de islam bekritiseren. Ik beledig dat stelletje zwijnen wanneer ik wil!!!

  Like

 6. W.Frankes zegt:

  ISIS voert de regels van de koran uit en Rutte de regels van het gezwel Brussel, wat is erger…

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Mooi stuk, mooi verhaal. Maar wat ik er in mis is toch de hele voorgeschiedenis van wat er in Europa (en toch ook wel in de USA) bezig is. Het is al een sinds 1975 georkestreerd en georganiseerd gebeuren. Het begon met de oliecrisis in 1973 die in 1975 eindigde en toen werd er een (nog steeds) GEHEIME overeenkomst afgesloten door de EU/USA met de olierijke islamitische M.O. landen t.w. Saoedi-Arabië, Qatar, Abu Dhabi, Ver.Arab.Emiraten, Koeweit enz enz. Die geheime (in de archieven van de EU in Straatsburg is er tot grote verbazing van onderzoekers “weinig” meer van terug te vinden) overeenkomst had als uitgangspunt: islamisering van het westen voor vrije olietoevoer. En bekijkt u met zijn allen eens wat er allemaal vanaf dat moment is gebeurd. Daarnaast doen ook de Bilderbergers en de leden van de zgn NWO (Nieuwe Wereld Orde) een stevige duit in de zak. Opeens moesten ook al die dictators verdwijnen zoals Hoessein (Irak), Gadhaffi in Libië en toen volgde Egypte. Egypte mislukte grotendeels en toen most Assad er aan geloven, Intussen was er al een grote stroom oorlogsvluchtelingen vanuit die landen richting Europa ontstaan en gaande. Daarboven op kwam ook nog eens de motie Halsema (GrLks) mede ondertekenaars/-indieners waren Cohen (PvdA), Roemer (SP) en Pechtold (D66) die het kabinet opriep om het beleid aan te passen zodanig dat de islam als geloof te erkennen en de islam in Nederland niets in de weg te leggen. Die motie werd met grote meerderheid van stemmen aangenomen. Mevr. Halsema verdween vervolgens van het politieke toneel en nam de benen. Ook haar kinderen werden van een zwarte school afgehaald en naar een witte gebracht. Want dat was toch beter voor hun toekomst en opleiding…..waarvan akte. Over hypocriesie gesproken. Een paar jaar later kwamen opeen zomaar uit de lucht gevallen honderden “bootvluchtelingen” Europa binnen hetgeen snel aangroeide tot tienduizenden. In Turkije was inmiddels al een paar jaar een nieuwe dictator actief, naam: Erdogan. In Syrië was het inmiddels echt oorlog en ISIS ontstond en riep een kalifaat uit. Irak werd min of meer overlopen en vele tienduizenden doden door ISIS. ONgelovigen werden zonder pardon vermoord, maar opvallend was dat ISIS (en de andere terroristengroepen in Irak en Syrië) bestond uit moslims van soennietische afkomst. En die vechten tegen de moslims die sjiiet zijn (in hun ogen namelijk ook ongelovigen althans on-echte moslims zijn). En de moslimsbroederschap zijn ook soennieten en worden gesteund door Saoedi-Arabië en Qatar. De moslimbroederschap (waar Obama een aanhanger van is) werd in Egypte verboden, maar is elders op de wereld zeer actief onder diverse namen. De Palestijns-Israëlische crisis loopt er als een enkelspoorstraject door heen: uiteraard éénzijdig belicht want de Palestijnen zijn zielig en ALLES is de schuld van Israël, dat zich voornamelijk alleen verdedigd en NOG STEEDS NIET wordt erkend als staat door de Arabische wereld. Zelfs in de VN werd het nog eens gezegd door Abbas. En de hele westerse wereld bleef stil in plaats van Abbas op zijn fouten te wijzen. Sterker nog hij werd door “onze” koning met alle egards ontvangen als regeringsleider, eentje die onlangs nog de palestijnen opriep om Joden te vermoorden door meststeken……Hier houd ik het even bij want het wordt wel erg lang verhaal.

  Like

  • Martha N zegt:

   Exmarineman, helemaal gelijk heb je, maar de voorgeschiedenis is al vaak over gesproken, zou bekend moeten zijn. We hebben nu met de gevolgen te maken. Politici zullen nooit toegeven dat ze fout hebben gehandeld. Het is een grote puinhoop geworden omdat mooie woorden/verhalen van politici voor waar werden aangenomen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 01.45. uur. Deze reactie zou verplicht door alle Kamerleden gelezen dienen te worden. U heeft volkomen gelijk!

   Like

   • exmarineman zegt:

    @Tom en @Martha N. Dank voor jullie positieve reactie. Allereerst even kort op die van U Martha: die geschiedenis zou inderdaad alom bekend moeten zijn, maar vergeet daarbij niet dat in de 2e kamer veel jongeren zijn gekomen die zelfs geboren zijn ná 1970 en dus niet de gehele geschiedenis kennen. Maar wel wat zeg na 1990 is gebeurd. En daarom ben ik met Tom van mening dat eigenlijk alle kamerleden het zouden moeten lezen niet omdat ik de wijsheid in pacht heb maar om de geschiedkundige kennis wat bij te brengen. Ja dan hebben we daar “onze” afgestudeerde geschiedenisleraar Rutte…..ik vraag mij in gemoede af wat hij voor inhoudelijke geschiedenislessen geeft op die scholen waar hij les geeft…….

    Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik heb niets toe te voegen, dan alleen dit nog, als er weinig nederlands wordt gecorrigeerd en op de mobiels alleen nog hiëriogliefen worden getokkeld dan gaat op den duur het lezen van de geschiedenis moeilijk af, laat staan dat ze nog begrijpen waar het over gaat.

   Like

 8. danny zegt:

  Rutte liegt als het gedrukt staat en ontkent de werkelijkheid van het islamitische terrorisme!
  Het heeft toch niets met de islam te maken lachebekje Rutte.

  Gelukkig weten de lezers van EJ Bron beter.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Iedere dag plegen moslims hier duizenden misdrijven. Dat heeft ook alles met de islam te maken. Het beroven van een autochtoon is onderdeel van de islam.
  Het handelen in drugs is onderdeel van de islam.
  Het frauderen met uitkeringen is onderdeel van de islam.
  En dat kan natuurlijk omdat de NSB-ers in onze regering dit niet willen zien en blijven ontkennen. Ze staan toe dat Finnen al jaren alle verkeerde lijstjes aanvoeren zonder effectief in te grijpen.
  Nu meent men te weten dat het sluiten van de grenzen geen effect zal hebben op onze veiligheid, maar voor iedereen mag het duidelijk zijn wat de open grenzen ons gebracht hebben. En nog steeds brengen.
  Daarom ook: iedereen met een strafblad het land uit.
  Ja maar dat kan niet en dat is een schending van de grondwet…………………… Hallo, je eigen bevolking laten beroven en bestelen, vermoorden en mishandelen is ook een schending van de grondwet en dat is veel erger.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. S Breget zegt:

  Wat een kneuter is deze idioot denk nog steeds dat de NL zijn smerige leugens gelooft ,de grootste realiteit ontkenner van de laatste eeuwen.

  Like

 12. Pingback: Mark Rutte, minister-president van Nederland, u bent fout. U probeert ons wijs te maken dat deze aanslag door ISIS in Frankrijk niets met het moslimgeloof heeft te maken. | Nikontino's Blog

 13. Pingback: Mark Rutte, minister-president van Nederland, u bent fout. U probeert ons wijs te maken dat deze aanslag door ISIS in Frankrijk niets met het moslimgeloof heeft te maken. |

 14. boorzalf zegt:

  Het wordt tijd dat we ons zelf gaan bewapenen, want deze regering doet niks voor onze veiligheid. En de politie nou daar hebben we ook weinig aan. Allemaal maar lid worden van een schietvereniging en wapens aanschaffen.

  Like

 15. Martha N zegt:

  De doom van Wilders is nu waar geworden.
  Net gehoord op de radio. Deze uitspraak is absoluut niet opruiend, mag gezegd worden door verslaggevers.
  Wilders wordt aangevallen en moet straks voor de rechter vanwege een uitspraak. Waarom deze persoon/sonen niet!
  De droom van Wilders uitgekomen… WAT een gemene, smerige opmerking.
  Nee, de droom van Wilders is niet waar geworden.
  De NACHTMERRIE van Wilders en van miljoenen andere denkende mensen is uitgekomen.
  Het zal alleen nog maar erger worden.

  Like

  • Martha N zegt:

   DOOM = droom uiteraard.
   Dat wordt brillen Martha, en dat deed ik al.

   Like

  • OphEUffen zegt:

   Ze bedoelen uiteraard dat de nachtmerrie van Wilders langzaam aan het uitkomen is. Dit is slechts het begin maar ze hebben geen idee. Dat u het vast weet, ik vang geen wegkijkers op. Voor dat soort ook niet uit te houden met mij.

   Like

 16. boorzalf zegt:

  Geachte Heer Rutte,
  Naar aanleiding van Uw functioneren zijn wij het Nederlandse volk tot een conclusie gekomen.

  Like

  • Martha N zegt:

   Boorzalf, JUIST, helemaal, toch nog hartelijk gelachen vandaag.
   Ja, hij niet alleen natuurlijk, alle partijen die deze politiek aanhangen en zichzelf geweldig voelen, maar hij is de aanvoerder.

   Like

 17. Edjan zegt:

  De uitslag van de peilingen van de Hond stond vandaag erg verstopt. Helaas is er niets veranderd.
  PVV blijft de grootste met 38 zetels,
  VVD 19 zetels.
  CDA 18 zetels,
  D66 (17),
  SP (16)
  GroenLinks (14).
  PvdA blijft op tien zetels staan.

  Helaas, ik moet zeggen dat ik gehoopt had dat nu toch een heel stel mensen de ogen open gegaan zouden zijn, maar nee. West-Europa is besmet met een vreselijke ziekte in het denken. ik vrees dat het heel erg lang gaat duren voordat dat beter wordt en het is de vraag hoeveel moslims zich hier dan al breed gemaakt hebben.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24743952/___NL_ers_willen_grenscontroles___.html

  Like

  • Martha N zegt:

   Edjan. Kunnen we peilingen vertrouwen? Er wordt zoveel gesjoemeld en wat gebeurt er achter de schermen? Achterkamertjes politiek en media houden de duim op de berichten in opdracht van..? Een waarheid uit de kranten lezen is om bij te blijven, maar we herkennen onwaarheid en dat is een probleem. We moeten, zoals onze regering graag wil: onze kop houden en niet nadenken. WIJ zijn de ongelovige gelovigen en daar houden ze niet van in Den Haag.

   Like

  • exmarineman zegt:

   Had ik ook verwacht …. ik had toch wel verwacht dat de PVV nu wel op minimaal 40 zou staan en de VVD en D66 ieder dan -1. Maar helaas….

   Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  Ach, wat kan je nu van iemand verwachten met een waterhoofd.
  Door al dat water in die kop kan niet Rutte niet helder en realistisch denken en handelen.

  Like

 19. Markje probeerd alleen zijn kloten (indien aanwezig) te redden, mocht het helemaal foutlopen.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @exmarineman: 10.57. uur. Dank voor uw reactie, beste exmarineman. Marinemensen kunnen bij mij nooit stuk, mijn oudste broer was beroeps bij de marine, een andere broer als dienstplichtige. En wat ben ik trots op beide. Helaas is de jongere broer voor enige tijd terug overleden aan kanker.
  Verder beste marineman, vrees ik dat onze 2e SLAAPKAMERLEDEN lak hebben aan uw, en onze mening op dit blog. Maar ze zouden het VERPLICHT moeten lezen, met voorop de klootzakken Rutte, en Samsom. Maar ik vrees dat dat niet zal gaan lukken!

  Like

  • exmarineman zegt:

   @Tom dank voor uw reactie en ik hoop dat u het overlijden van 1 van uw broers hebt kunnen verwerken inmiddels Verder inhoudelijk: ja het zou eigenlijk verplicht leesvoer moeten zijn, maar ik verbaas me ook over het feit dat hoe kan een geschiedenisleraar dit in zijn politieke carriere simpelweg “vergeten”. En wat voor lessen geeft hij dan aan die studenten waar hij nog steeds voor de klas staat????? Over Samsom en al die anderen wil ik niet (meer) te veel woorden aan vuil maken> de 1 is een (ex)kraker en/of (ex)greenpeacelid, de ander is weer ex-AFA-lid of weet ik van welke linkse zgn anti-fascistenbenden, en dan hebben we nog die (ex)communisten tja en wat moet je zeggen van D66…..omhoog gevallen (ex)studenten, wereldvebeteraars die denken de wijsheid in pacht te hebben en dan heb ik het niet over die mevr. Dijkstra als ANC-aanhangster.

   Like

 21. Auke zegt:

  Een christen dient het kwaad te bestrijden en te elimineren. Zie maar hoe Jezus handelde, maar ook degenen die landen gingen bekeren. Ons christendom is geen christendom, maar zijn humanisten met een christelijk jasje aan. Een christen zou het kwaad bestrijden en de islam, afgodendienst, dus zeker.

  Like

 22. henoch2012 zegt:

  Rutte ‘We zijn in oorlog met IS, en niet met de islam’

  Meneer Rutte, hoe lang blijft u (en de westerse regeringsleiders) ontkennen, dat we WEL in oorlog zijn met de islam?
  En hoe lang blijft u deze onwaarheid verdedigen, tegen beter weten in?

  Like

  • exmarineman zegt:

   Het antwoord op uw vraag beste henoch2012 is eigenlijk heel simpel te geven, maar u zult dát antwoord nooit krijgen van een VVD’er noch van een andere politicus ter linker zijde (inclusief CDA). Zij zitten allemaal vast aan de geheime afspraken gemaakt met de Arabische olielanden (S.A., Abu Dhabi, KWT, Qatar, VAE, Oman enz enz), GEHEIME afspraken gemaakt in Straatsburg 1975 die als basis hadden: zekerheid van olie voor het westen en als tegenprestatie islamisering van het westen. En daarnaast herinner ik u aan de motie Halsema (okt. 2010) mede ingediend en ondertekend door Cohen (PvdA), Roemer (SP) en Pechtold (d66). De enige partijen die tégen deze motie stemden waren de PVV en de SGP. De motie riep het kabinet op om het kabinetsbeleid zodanig te voeren dat er geen belemmeringen zouden komen noch het tegengaan van de islamisering van Nederland. (door mij enigszins aangepaste tekst zodat het duidelijker is wat de bedoeling er van was). M.a.w. hij KAN en MAG gewoon niets anders zeggen en moet voor de publieke opinie enigszins zijn geschiktheid tonen en respect uitspreken en medeleven betuigen enz enz meer van die hypocriete en huichelachtige uitspraken. En ook zijn er nog de geheime afspraken die worden gemaakt tijdens de Bilderbergbijeenkomsten en niet te vergeten NWO (Nieuwe Wereldorde).

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Precies, maar het lijkt alsof dit te ingewikkeld wordt voor de mensen om te begrijpen. Obama heeft deze week voor miljarden aan wapenleveranties aan SA overeengekomen, zegt genoeg denk ik. Misschien moeten we massaal Poetin eens gaan steunen, die pakt de Islam teminste goed aan, ik mis alleen nog een forse bom op Erdogan z,n kop en z,n broedergemeenschap, zou ook al schelen.

    Like

 23. Guardiacivil zegt:

  Martha, ik heb jouw bericht vanmorgen op FB geplaatst, binnen tien min. al 6 likes

  Like

 24. exmarineman zegt:

  Maar het feit dat hij nu toch wel e i n d e l ij k erkent dat we in oorlog zijn is al een enorme sprong vooruit. 2 Of 3 jaren geleden verketterde hij nog Geert Wilders die toen in een tweeluik met hem op TV zei: “we zijn in oorlog met de islam” en de reaktie van Rutte was: ik zou of durf het woord oorlog toch nog niet in mijn mond te nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s