CARTOON Obama

Screenshot_15

“Ik wil jullie alleen even laten weten dat ik de volle kracht van het Amerikaanse leger inzet om de verschrikking van de stijgende zeespiegel te stoppen!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Fubar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Krankzinnigheid, Obama. Bookmark de permalink .

18 reacties op CARTOON Obama

  1. Elena zegt:

    Gewelduuuug zijn beiden.

    Like

  2. Hendrik M. zegt:

    Obama en IS lijkt me een eenheid…

    Like

  3. kraftavilqa zegt:

    Het blijft wonderlijk dat men die rotcommunist nadat hij al een hele termijn lang bewezen te hebben absoluut niet in het Witte Huis te horen toch een tweede termijn heeft gegeven, vondt men dat die zg. neger des heils nog niet voldoende onheil had aangericht? Ach nee de socialistische doctrine houdt tenslotte in dat de klus niet geklaard is dan nadat er niets meer te verwoesten over is. Wederom valt me op hoezeer socialisme en pislam op elkaar lijken, het zouden tweelingen kunnen zijn. De tweeling lelijk en slecht, dan zie ik liever de tweeling Gabriëlle en Monika U weet nog wel de Cheeky Girls.

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Obama is een moslim……..

    Like

    • Janchik zegt:

      Dus toch de islamitische aap uit de mouw.
      Dit betekend dat hij via leugens president is geworden, zegt veel over de NSA, FBI, NSA die de veiligheid van Amerika dienen te bewaken. Volgens mij net als in de EU een grote landverraderskliek.

      Like

  5. Pingback: CARTOON Obama | Nikontino's Blog

  6. fleckie zegt:

    Hoevéél ‘ontboste’ streken bestaan er al in o.a. de Zuid-Latijns-Amerikaanse landen? Bossen(bomen etc.) nemen immers veel vocht op, en reguleren het klimaat. …dan nog iets: hoeveel WATERVERPLAATSING ( verhoging v.d.waterspiegel)veroorzaken de mammoetschepen, alom?

    Like

  7. Barack Obama blijkt de ware kalief van de Islamitische Staat te zijn. …https://zlj13051967.wordpress.com/2015/11/26/erdogan-is-gevaarlijke-islamist-en-steunt-isis/

    Like

  8. Jan zegt:

    ISIS-terrorist begint te janken nadat hij gevangen genomen is door Koerden. Hilarisch:

    ISIS fighter cries like a baby after being captured by Kurdish forces

    Like

Plaats een reactie