“Berliner Zeitung”: Polen en Hongarije zijn erger dan islamitische massamoordenaars!

Screenshot_25

Jarosɫaw Kaczynski en de nieuwe Poolse minister-president Beata Szydlo.

(Vertaling: E.J. Bron)

Christian Bommarius is de vliegenzwam onder de links-fascistische journalisten in Duitsland. In een actueel commentaar, dat is verschenen in de “Berliner Zeitung”, heeft hij er nog een schepje bovenop gedaan en iets geschreven, dat een helder denkend mens normaal gesproken wegspoelt als hij de wc doorspoelt:

In Parijs werden de Europese waarden door de moordenaars van de “Islamitische Staat” aangevallen, in Boedapest echter en nu ook in Warschau worden ze ten Grave gedragen. Wat de rechts-populistische Hongaarse regering onder minister-president Viktor Orbán al jarenlang doet – de herstructurering van het land naar een autoritaire staat – probeert nu ook de nieuw gekozen rechts-populistische Poolse regering onder leiding van de partijvoorzitter (!) Jarosɫaw Kaczynski. Het Hongaarse parlement stelde in feite twee jaar geleden zijn constitutioneel hof buiten werking. De Poolse regeringspartij verklaart nu het constitutioneel gerechtshof tot buit en in een ongrondwettige wet de verkiezing van vijf rechters van het constitutioneel gerechtshof door het vorige parlement tot ongrondwettig. . .

Iedereen weet dat ook het Duitse constitutioneel gerechtshof een slaaf van de regering-Merkel is, dus waar is het probleem, meneer Bommarius?

De waanzin gaat verder:

De fundamentele waarden van de Europese Unie zijn in artikel 2 van de EU-verdragen geformuleerd: “De waarden waarop de Unie is gebaseerd, zijn het respecteren van de menswaardigheid, vrijheid, democratie, gelijkheid, rechtsstaat en de handhaving van de mensenrechten inclusief de rechten van personen die tot minderheden behoren.” In Hongarije worden de mensenrechten – die van vluchtelingen net zo goed als die van daklozen – met voeten getreden, de constitutionele staat wordt belachelijk gemaakt; Polen wordt geregeerd door paranoïde nationalisten, die de rechtsstaat als een samenzwering beschouwen. Van Hongarije en Polen gaat voor Europa een groter gevaar uit dan van de moordenaarstroep van de ´Islamitische Staat´ . . .”

www.berliner-zeitung.de

Ik heb zelden zo´n buitenlander-vijandige bijdrage gelezen. Bommarius trapt met zijn rood gelakte kistjes gewoon twee volkeren in het asfalt, alleen omdat deze het gewaagd hebben anders te stemmen dan de armzalige prulschrijver gewenst heeft.

En wie beweert dat religieuze massamoordenaars onschuldiger zijn dan gekozen politici zou zichzelf bij de volgende toiletspoeling meteen zelf moeten doorspoelen.

Bron:
http://journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hongarije, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Polen, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Berliner Zeitung”: Polen en Hongarije zijn erger dan islamitische massamoordenaars!

  1. Politiek gezien zal die Bommarius, zo te lezen, wel tot “die Linke” behoren. Geen aandacht besteden aan dat soort vullis: Ze zijn de naaste familie van de Antifa!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  2. tjonge zegt:

    er is maar 1 oplossing, de eu moet direct ontbonden worden, en alle pro-eu werknemers/politici/hoernalisten moeten hun straf ondergaan door een burgertribunaal..

    Like

  3. Jules Vismale zegt:

    Ik hoop dat de Polen en Hongaren, mits ze dit walgelijke linkse stinkdier van een Christian Bommarius, die het lef heeft om hen als gevaarlijker te beschouwen dan de akelige moslimextremisten, hem letterlijk als een voetbal in de richting van de laatstgenoemden schoppen! Dan mogen ze hem op hun buurt aftuigen en dan kan Bommarius mooi nadenken wie hij hierna het gevaarlijkst vind! Deze Schweinhund kan bovendien Polen en Hongarije in geen 1.000.000 jaar verplichten om al de “vluchtelingen en asielzoekers” op te vangen omdat zij daar ten eerste hun mening helemaal niet om werd gevraagd, ten tweede hebben deze landen allang door dat ze hiermee de gehate islam binnenhalen, ten derde is hun economie niet berekend op zoveel mensen en ten vierde laten zij zich echt niet langer de les door de gehate fuk-EU-elite lezen!
    Deze armzalige prulschrijver zou nog niet eens door een toilet gespoeld mogen worden maar samen met de moslimextremisten op een vuilnisbelt of in een modderpoel moeten worden gegooid, omringt door honden en varkens!

    Like

  4. Sjoe! zegt:

    Ein Schwul, wat.

    Like

  5. Felix zegt:

    Bommarius moet gepromoveerd worden tot een kunstmaan: Hem een zo grote trap in zijn achterwerk geven dattie rondjes blijft draaien rondom de aarde. En dan vroeg of laat verbranden in de atmosfeer. Dan hebben we nog een licht- en lasershow waar we van kunnen genieten. Heeft ie toch nog nut gehad. Ik wens het hem van harte toe.

    Like

  6. Hendrik M. zegt:

    Ben het helemaal met de Oostblok landen eens; geen islam, die Christian Bommarius is een leugenaar.
    Doch…
    “En wie beweert dat religieuze massamoordenaars onschuldiger zijn dan gekozen politici zou zichzelf bij de volgende toiletspoeling meteen zelf moeten doorspoelen.”
    Die religieuze massamoordenaars in Zandbakkistan heb ik persoonlijk geen last van; het zijn hier de gekozen politici die ze importeren, ons bewust met deze moordenaars confronteren.
    Ow ja, vergeet ook die vermaledijde €U niet…

    Like

  7. Geronimo zegt:

    Dat is het zoveelste bewijs, voor zover nog nodig: links is de belichaming van het fascisme. Het fascisme van weleer terug onder de mom van het antifascisme. Eng en bekrompen en onverdraagzaam. Des duivels. Dat zie je op elk maatschappelijk domein, zoals b.v. ook nu weer met die klimaathysterie in Parijs. Wie er andere mening durft op nahouden dan de hunne, wordt verketterd en uitgemaakt voor alles en nog wat, zo nodig gebroodroofd. Geef ze de macht, en iedereen die een mening durft verkondigen die niet de hunne is, wordt opgesloten of in een heropvoedingskamp geplaatst. Tot ze de juiste taal spreken: de hunne. Echte democraten, die van links. Daarom ook dat ze zo’n goede maatjes zijn met al wat moslim is. De appel valt inderdaad nooit ver van de dictatoriale boom.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Geronimo: 23.43. uur, op 30/11. Geheel mee eens. En weet U Geronimo, Churchill had deze ellende al voorzien, hij zei: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”. En wat BILD betreft en deze journalist, zij behoren tot de gelijkgeschakelde pers, geheel in traditie van NAZI DUITSLAND tussen 1933 en 1945. En juist de nazi’s waren socialistisch!

      Like

  8. Ron zegt:

    Zo zo, meneer Bombarius heeft dus liever de onthoofders van ISIS in zijn eigen achtertuin dan Polen en Tjechië als buur.
    Bij de meeste europeanen zal dit precies omgekeerd zijn.

    Deze dwaas heeft zijn hersens ook door het toilet getrokken vermoed ik.
    Dat verklaart ook meteen zijn hersenloze gezwets.

    Like

  9. Edjan zegt:

    Citaat: … “De waarden waarop de Unie is gebaseerd, zijn het respecteren van de menswaardigheid, vrijheid, democratie, gelijkheid, rechtsstaat en de handhaving van de mensenrechten inclusief de rechten van personen die tot minderheden behoren.” …

    Nounou. Laten we eens gaan afvinken.
    – Democratie. Heeft iemand uwer merkel verkozen tot keizerin van heel Europa? Heeft iemand uwer haar een mandaat verleent om in augustus helemaal op eigen houtje de grenzen open te zetten voor veel meer dan 1 miljoen migranten? Heeft iemand uwer haar een mandaat gegeven om turkije in de eu te halen als ze ons niet meer chanteren door al die migranten door te laten?
    – Rechtstaat. Als in ons land een politiek showproces gehouden wordt tegen een politicus van de grootste partij van ons land omdat die “minder, minder (marokkanen)” zei maar niet tegen zijn tegenstanders die “hem graag gemold zouden zien en zijn aanhangers gedeporteerd”, als andere tegenstanders hem ongestraft met Hitler mogen vergelijken, dan is die hele rechtstaat een aanfluiting.
    – Vrijheid. Vrijheid van meningsuiting: ja, zolang je de mening van de overheid verkondigt. Anders: vrijheid van het gesproken en geschreven woord en vrijheid van demonstratie begint steeds lastiger te worden. Verder constante controle van de burger door de overheid.

    Blijft over: mensenrechten voor minderheden. Dat weten we nu onderhand wel!

    Like

  10. Jan zegt:

    Dit is een achterhoede gevecht van een gefrustreerd links journalistje. Exemplaren van dit weekdiersoort beginnen wild om zich heen te slaan nu ze zien dat mensen wakker worden en op nationalistische partijen stemmen. Het begin is er, in Oost Europa en hopelijk straks ook in West Europa.

    Like

  11. Jan zegt:

    De uitspraak van Bommarius*: “Van Hongarije en Polen gaat voor Europa een groter gevaar uit dan van de moordenaarstroep van de ´Islamitische Staat´ . . .”
    is van hetzelfde kaliber als van de Washingtonse Gek Hussein**: “No greater threat to future than climate change” en waarmee al het zombievolk het eens is, want anders hield men geen ‘klimaattop’ direct na de moorden in Parijs.

    *Bommarius werkt bij de marxistische DuMont:
    http://www.dumont-redaktionsgemeinschaft.de/autoren-und-ressorts/chefs/christian-bommarius/

    ** http://edition.cnn.com/2015/01/21/us/climate-change-us-obama/

    Obama Says He’ll Rebuke ISIS By Talking About Climate Change
    http://thefederalist.com/2015/11/24/obama-says-hell-rebuke-isis-by-talking-about-climate-change/

    Like

  12. Jan zegt:

    Christian Bommarius en de linkse kliek die niet kan verdragen dat kritiek op hen geleverd wordt via internet, twitter en andere organen werd al eens door Mannheimer neergesabeld.

    Linke Journaille empört über „PI“ und „Journalistenwatch“

    „..Aber der Rassist der Gegenwart, der auf sich hält, kommt ohne (diese) Accessoires der Tumbenpartei (= NPD) aus.

    Er findet seinen Platz am äußersten rechten Rand der AfD, wo ihn honorig gekleidete Repräsentanten der Partei wie beispielsweise Alexander Gauland mit Klassiker-Zitat und zivilem Handschlag begrüßen, oder montags in der Gemeinschaft der Pegida in Dresden oder als Teilnehmer einer Demonstration des Friedenswinters, einem Gemeinschaftsprojekt von Friedensbewegung, rechten Antisemiten und linken Verteidigern der Friedenspolitik Putins, oder als Kommentator auf der Website der rechtsextremen „politically incorrect“ oder als Leser der ultrarechten, intellektuell verrohten Website „journalistenwatch“, die sich der Unterstützung des stellvertretenden Sprechers der AfD, Hans-Olaf Henkel, erfreut. Die Behauptung, Ausländerhass, Islamophobie und Antisemitismus seien „in der Mitte der Gesellschaft“ angekommen, ist keineswegs eine Phrase, sondern die zutreffende Beschreibung der bedrückenden Wirklichkeit.

    Dem ist mit keinem Parteiverbot beizukommen. Die Frage, ob die NPD verboten wird oder nicht, hat kaum noch Bedeutung. Denn der Rassismus in allen Schattierungen, die Bereitschaft zum Hass auf die „Lügenpresse“, „die Parteien“, „die Moslems“, „die Schwulen“ ist an keine Partei mehr gebunden. Sollte das Verbotsverfahren gegen die NPD scheitern, dann wäre das keineswegs mehr ein „Waterloo der Demokraten“, wie Guido Westerwelle noch vor ein paar Jahren befürchtete. Denn die NPD ist so oder so schon heute eine Partei von gestern. Keine Partei am rechten Rand bedroht die deutsche Gesellschaft. Die Gesellschaft bedroht sich selbst – aus ihrer Mitte.“

    Linke Journaille empört über “PI” und “Journalistenwatch”

    Like

  13. Teunis zegt:

    Ik vraag me af wat Polen en Hongarije van het associatieakkoord met buurland Oekraïne vinden. Wat Polen betreft weet ik het wel: de nieuwe regering is virulent russofoob en zal alles doen om tegen Poetin in te gaan. Ten tijde van de oorlog in Georgië stond toenmalig president Lech Kaczynski (volgens veel Polen onder wie leden van de huidige regering door de Russen vermoord) vooraan om Saakasjvili te steunen tegen de Russische agressie.

    Like

  14. koddebeier zegt:

    Een linkse fascist als Christian Bommarius, die beweerd dat andere massamoordenaars zouden zijn, hoe haalt hij het in z’n door en door verrotte kop dat vuile fascisten zwijn !!

    Like

  15. Jan zegt:

    Frauke Petri veegt met argumenten de vloer aan met geheel dom links in ‘Hart aber fair’:
    http://www1.wdr.de/daserste/hartaberfair/videos/videovomwutbuergerzumbrandstifterwoherkommtderrechtehass100.html

    Like

  16. Tom Hendrix zegt:

    En de EUSSR democratisch? Ik moet van deze vuile leugen, kotsen! De EUSSR is een rode fascistische dictatuur, niet meer maar ook niet minder.

    Like

  17. jungleelephant zegt:

    Tom,ik ben het hartgrondig met u eens!

    Like

Plaats een reactie