ULTIMATUM

Screenshot_38

(Door: “M.A.L. Sion”)

Aan Marc Rutte, minister-president, en de overige leden van het kabinet, alsmede aan alle gekozen volksvertegenwoordigers.  Nederland is in oorlog. IS heeft Nederland, maar eigenlijk heel Europa, de oorlog verklaard. U in uw functie van minister-president heeft dat aan ons, het volk, meegedeeld. IS is geen land, staat of natie maar een beweging. Ze noemt zichzelf een kalifaat. Een islamitische organisatie die pretendeert exclusief op te treden voor de islam. Wereldwijd wordt dit door zeer veel moslims als zodanig erkend. Hieruit kan opgemaakt worden dat we in oorlog zijn met de islam. Tot nu toe is IS los gezien van de islam. Dat is niet langer aanvaardbaar. Deze oorlogsverklaring heeft verstrekkende betekenis en gevolgen.

Van het gezag moet verwacht worden dat het zich ten volle inzet ter bescherming en beveiliging van de bevolking tegen de vijand. Als vijand moet niet enkel IS in het primaire oorlogsgebied in het Midden-Oosten gezien worden, maar alle moslims. Het is algemeen bekend dat (vrijwel) alle moslims de belangen van de islam laten prevaleren boven die van het land waar ze zich bevinden.

Complicerende factor is dat van geen enkele moslim enige vorm van loyaliteit verwacht mag en kan worden als gevolg van het ‘Taqqiyya’-beginsel van hun leer. Het is onvermijdelijk dat de moslimbevolking van Nederland geïsoleerd wordt van de rest van de bevolking. Zij zullen geïnterneerd moeten worden in afwachting van deportatie naar moslimlanden.

Gelet op de aard en het karakter van de islam is het absoluut noodzakelijk om met directe ingang het praktiseren van de islam en het bezoeken van moskeeën te verbieden. De moskeeën kunnen, in afwachting van hun definitieve vernietiging, gebruikt worden als opvangplaats voor te interneren moslims.

Uiteraard zullen er grote opvangplaatsen gecreëerd moeten worden voor te deporteren moslims. De taak van het COA kan omgezet worden in een taak voor het organiseren van dit soort opvangplaatsen.

Wat de daadwerkelijke uitzetting betreft, kan het beste het systeem van ‘last in – first out’ toegepast worden, zodat de huidige opvangplaatsen van asielzoekers gebruikt kunnen worden voor te interneren moslims.

Tenslotte. Wij, het volk, eisen van u dat u zich voor 100% inzet voor de autochtone bevolking en eventuele loyale vreemdelingen. Mocht u daar niet toe bereid zijn, dan zal dat tot gevolg hebben dat naar wegen gezocht wordt om u op buitenparlementaire wijze de macht te ontnemen.

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Overheid, politici, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ULTIMATUM

 1. Van lullo’s als Rutte hoef je niks te verwachten. Die hoop heb ik allang opgegeven!

  Like

 2. Rob van Marle zegt:

  Zo is het precies en niet je hele toestand afgeven aan die stel onverlaten die toch niets op voor hebbn met de bevolking en enkel er op uit zijn de nationale staten volledig lam te leggen

  Like

 3. jadus zegt:

  Malle Mark en compagnons leven in de veronderstelling dat zij gevrijwaard blijven en een vlucht with no return nemen itt het weeskind dat ooit na zich weldadig verstopt te hebben weer via Limburg als eerzame door god gemachtigde leidster de paleizen kon bezetten,, voor een bepaalde tijd,, immers Willie en Maxie vliegen het eerst uit naar oorden waar niet hun stem maar (gestolen)geld telt.

  Like

 4. Japio zegt:

  Volledig mee eens, nu buiten wandelen voelt aan als Russische roulette.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Kunnen we het bovenstaande niet in een petitie samenvatten ??

  Like

  • Joshua zegt:

   koddebeier,Hier is al een petitie over geweest, met slechts een paar honderd stemmen.
   De meeste domme Nldsrs. willen geen stem uit brengen, omdat zij zich dan een haatzaaier en nsber. voelen.
   Maar de realisten wel uitmaken voor nsber. en nazi, dat ligt in hun mond bestorven.
   Zij hebben het liever over boer zoekt vrouw of eva zoekt adam en dat soort pulp.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Goed idee!

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  @ koddebeier
  Ga uw gang. Alle beetjes helpen want we moeten het samen doen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Geheel met koddebeier eens . laten we dit in een petitie samenvatten .

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Deze woorden verdien AANDACHT en uitvoering!

  Like

 9. Driek zegt:

  “Uiteraard zullen er grote opvangplaatsen gecreëerd moeten worden voor te deporteren moslims. De taak van het COA kan omgezet worden in een taak voor het organiseren van dit soort opvangplaatsen”.

  Ja, deze bovenstaande zin roept toch angstwekkende herinneringen bij mij op aan een verschrikkelijke tijd. Ik behoor nog tot de generatie die het heeft meegemaakt.
  Maar – anderzijds, als wij toen de moffen hadden kunnen deporteren naar opvangkampen – en dan heb ik het natuurlijk niet over vernietigingskampen – hadden we dat natuurlijk meteen gedaan. Doch het staat er nogal cru. Ik ben het er wel mee eens.

  Want, let wel, lezer van deze site van E.J. Bron, aangezien de Duitsers meer dan zes miljoen Joden hebben kunnen deporteren, lijkt het mij niet zo moeilijk om ruim een miljoen – of meer – mohammedanen even naar Schiphol te vervoeren. En dan keurig met de bus of zo.
  Maar, nu moet ik wel bekennen dat ik vroeger, zo’n vijfentwintig jaar geleden, zulke gedachten niet bij mij opkwamen. En ergens stuit die gedachte mij tegen de borst. Maar het is waarschijnlijk het woord “DEPORTEREN” dat mij zozeer verontrust.

  Maar, helaas, gezien de de dreiging die er van die mohammedanen uitgaat, het is een uitgesproken naar rot volk en ze verpesten stierlijk ons leven, zie ik het wel als de enige oplossing. DUS: hup, weg ermee!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel, met name waar het betreft de zinsnede: ” WIJ het volk eisen van U dat U zich voor 100% voor de autochtone bevolking en eventuele loyale vreemdelingen”. Maar ik vrees, dat dat niet gaat lukken met vele volgers der islam, omdat ze “onze democratie”, afwijzen, en tegen de scheiding der machten zijn.
  De scheiding der machten, te weten:
  1. De wetgevende,
  2. De rechterlijke,
  3. De uitvoerende macht, zijn de enige garantie voor elk land dat zijn vrijheid wenst te koesteren.
  En bij de ISLAM erkent men deze scheiding der machten niet, dus mission impossible.
  Verder zijn PvdA,CDA,VVD en D66, volledig schuldig aan landverraad, door in 1975, de Resolutie van Straatsburg mee te ondertekenen.

  Like

 11. mijn-idee zegt:

  Je kunt kletsen tot je groen ziet maar de heren/dames hebben “dovemans oren “……..

  Like

 12. vision.ultimate zegt:

  Dat gebrabbel over die oorlog uit het verleden met Duitsers en dat geouwehoer alsmaar over de slaventijd komt me een beetje de strot uit. Dat zou dus moeten betekenen dat Ik maar mijn mond moet houden? Lazer toch op. Die gasten moeten gestopt en terug gestuurd worden. Opdonderen dus. Ik heb niets van doen gehad met slaventijd dus zwarte piet blijft zwarte piet. En niet omdat ik dwars wil liggen. Gewoon omdat ik me niet en nooit verantwoordelijk zal voelen voor die tijd. En juist nu neem ik wel de verantwoording voor mijn gezin, en kleinkinderen door juist nu voor hen op te komen door mijn mening niet onder stoelen of banken zal steken. Dus ,….opzouten die mossels. Met Rutte voorop.

  Boze Opa.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Ben het hier gewoon helemaal met M.A.L.Sion eens!

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  En toen zei meneer de uil: oogjes dicht en snaveltje toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s