De burgemeester van Calais kan worden veroordeeld voor discriminatie, omdat zij migranten uit de lokale zwembaden heeft verbannen

Screenshot_17

(Door: Peter Allen – Vertaling: “Wachteres”)

De burgemeester van Calais ligt onder vuur, omdat zij duizenden migranten, die onderweg zijn naar Groot-Brittannië, uit het grote zwembad van haar stad heeft verbannen.

Amnesty International: “Het is een discriminerende maatregel”. Natacha Bouchart werd overstelpt met klachten over het aantal, voornamelijk jonge mannen dat gebruik maakte van het ICEO-recreatiecentrum, dat ook een sauna bevat. Allen sliepen onder de blote hemel verspreid door de stad, wat betekent dat ze een potentieel gevaar voor de gezondheid vormen, betoogde mevrouw Bouchart.

Er waren ook klachten geweest over slecht gedrag van de mannen, met inbegrip van “obscene” incidenten ten overstaan van vrouwen. Mevrouw Bouchart introduceerde een officiële toegangskaart voor de leden van de lokale gemeenschap, maar dat werd nu door “vluchtelingen” en door mensenrechtengroeperingen als “discriminerend” bestempeld.

Amnesty International is één van de groeperingen die een verklaring heeft afgegeven, waarin wordt gezegd dat  “de openbare aanklager van Frankrijk en de verdediger van de rechten” is gewaarschuwd.

“In Calais hangt de toegang tot het zwembad voortaan af of men kan bewijzen dat men inwoner van de stad is en of men een identiteitskaart bezit. De link tussen deze nieuwe eisen en de aanwezigheid van migranten en vluchtelingen in het zwembad wordt door de gemeenteraad niet verborgen gehouden. Het is een discriminerende maatregel. Samen met andere niet-gouvernementele organisaties hebben we de officier van justitie in een open brief gewaarschuwd”.

Indien mevrouw Bouchart of andere gekozen functionarissen onder de strenge discriminatiewetten van Frankrijk schuldig worden bevonden, kunnen zij tot vijf jaar  gevangenisstraf en een boete van meer dan € 50.000,- veroordeeld worden.

Er zijn momenteel ongeveer 4.500 migranten die in Calais onder de blote hemel slapen, terwijl ze proberen aan boord van veerboten en treinen naar het Verenigd Koninkrijk te komen, waar ze asiel zullen aanvragen of anders in ‘de zwarte economie’/het grijze circuit verdwijnen.

Velen komen uit door oorlog verscheurde landen, waaronder Afghanistan en Syrië, en de meerderheid woont in een uitgestrekt kamp genaamd “The Jungle”.

Hoewel de faciliteiten in het kamp steeds beter worden, zijn er nog wel klachten over het beperkte aantal toiletten en douches.

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Peter Allen

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amnesty International, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op De burgemeester van Calais kan worden veroordeeld voor discriminatie, omdat zij migranten uit de lokale zwembaden heeft verbannen

 1. jungleelephant zegt:

  Amnesty heeft liever dat de eigen bevolking massaal verkracht,geïntimideerd en weg getreiterd wordt;opdoeken die handel!Als ik een openbare gelegenheid run,ben ik niet verplicht om mensen toe te laten die alle geldende regels met voeten treden!

  Like

 2. Jan zegt:

  Prima. Willen zij zwemmen gaan zij maar in zee. Zorgt het zout tevens voor ontsmetting.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De ongenode gasten gebruikten het zwembad ook om zich te WASSEN. In de “Jungle” is er immers geen gelegenheid voor.
  De regio N-Fr / Pas de Calais heeft nu 41% van de stemmen van Front National

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Alle maatregelen die vroeger genomen werden voor gelijke rechten e.d. wordt nu tegen de eigen bevolking gebruikt en Amnesty moet niet zo kletsen, want wij worden gediscrimineerd t.o. die lui hoor. En weet je waarom? Omdat de gewone mens alles maar pikt van de gezagdragers.

  Like

 5. En wíe zwengelt een dergelijke aanklacht weer aan? Juist: Amnesty…….
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Cathja zegt:

  Respect voor de houding van deze burgemeester!

  Waar bemoeit Amnesty zich eigenlijk mee? De veiligheid van de bezoekers van het zwembad kan niet meer gegarandeerd worden als immigranten (lees: illegalen) massaal worden toegelaten. Deze immigranten hebben geen enkel recht, dus kan er van discriminatie geen sprake zijn.
  Ik krijg hoe langer hoe meer een hekel aan allerlei organisaties die het leven van de gewone burgers niet meer respecteren. Het lijkt wel of er alleen wordt gezorgd voor het welzijn van mensen die geen enkel recht hebben op bescherming, maar dat wel afdwingen, en evenzo afdwingen dat de staat hen onderdak, voeding en leefgeld geeft.

  In wat voor misselijke wereld leven wij! Men schijnt niet door te hebben dat het discrimineren van de autochtone bevolking t.g.v. de immigranten steeds meer weerstand en afkeer oproept. Is het niet logisch dan dat FN het in Frankrijk zo goed doet? Het volk spreekt toch duidelijke taal bij een hele goede uitslag voor deze partij?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Het lijkt niet alleen zo,Cathja,het is zo!De lasten en plichten zijn voor ons;de lusten en rechten zijn er [alleen]voor de asielparasieten!

   Like

 7. Wachteres zegt:

  “Omdat de gewone mens alles maar pikt van de gezagdragers”….@fransdewit

  ik denk/vermoed dat de meeste mensen zich niet kunnen voorstellen dat onze ‘gezagsdragers’ zo hun eigen belang op het oog hebben en daarom zo slecht zijn, dat zij hun volk en hun land en hun werelddeel verkwanselen voor macht, geld en olie.

  En toch is dat zo, we zien het voor onze eigen ogen gebeuren;

  Er wordt geen halt toegeroepen aan de immigratie.

  Er wordt onvoldoende gecontroleerd wie hier binnenkomen.

  De grenzen worden niet gesloten.

  “Vluchtelingen’ die zich misdragen en dus een potentieel gevaar vormen voor de samenleving worden niet teruggestuurd.

  Uit alles blijkt dat de ‘elite’ niet geïnteresseerd is in de veiligheid van de autochtone bevolking.

  Zo’n regering is een gevaar voor de samenleving en moet worden verwijderd.

  Like

  • Anneke zegt:

   Dat ben ik helemaal met u eens Wachteres en het liefst zo snel mogelijk, deze regering brengt niets anders dan ellende en is inderdaad een gevaar voor onze samenleving……

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Laat het achterlijke zooitje van Amnesty International lekker dood vallen !!

  Like

 9. Het wordt tijd te stoppen met subsidies die door overheden van belasting gelden aan hun gegeven worden. Ten spijt van de goede dingen die Amnestie in het verleden hebben gedaan. Ze zijn momenteel teveel begaan met vluchtelingen die veelal voor de uitkeringen hier heen komen. Ze hebben het ook niet over dat steeds meer autochtonen, uit nood gebruik moeten maken van voedselbanken.

  Like

 10. Marc zegt:

  Discriminatie betekent letterlijk ‘onderscheid maken’. Het betekent niet het onthouden van rechten aan een persoon. De hierboven genoemde personen kunnen dezelfde rechten claimen als zij zich weten te onderscheiden van hen die een mogelijk gevaar, op welke manier dan ook, voor anderen vormen,

  Het is altijd goed om onderscheid te maken, opdat zij die hun vrijheid vorm willen geven dit ook inderdaad kunnen doen. Daartoe dienen zij die deze vrijheid willen schenden, belemmeren of voorkomen erop attent gemaakt te worden dat zij hun opvattingen en / of gedrag uitsluitend in de eigen huiselijke kring mogen uitoefenen, met dien verstande dat zij fysiek zwakkeren niet uitbuiten.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Burgemeester vanuit Nederland toppie gedaan! proficiat wilde dat onze bestuurders spierballen hadden om dat te doen maar hier zijn het softies de grootste op deze aarde

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  De VN en Amnesty zijn instrumenten geworden van de elite die de regels opstellen voor Brussel/Europa en worden te pas en on te pas gebruikt om Europa af te breken door verwarring te zaaien

  Like

 13. Lm gallé zegt:

  Deze anders opgevoede mannen gaan ietswat te ver in het normale doen van zaken. Ivm de normaale Westerse Vrouw. Algauw zijn onze vrouwen en dochters hoeren. Alleen dit al,wegwezen met zulke gasten. Hoe durft de regering dit spul(soms beesten) op ons los te laten. En dan praten we nog niet eens over de voorkeur van hele jonge meisjes.een schrikbarend iets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s