Vrouwen, seks, slavinnen en het kalifaat

Screenshot_27

Roof van Yezidi-vrouwen, geschilderd door Yezidische kunstenaar Ammar.

(Door: Ruben Gischler voor “OpinieZ.com”)

Ruben Gischler sprak met Judit Neurink over haar boek “De vrouwen van het kalifaat”, dat onlangs is verschenen en – volkomen terecht – bijzonder positief werd ontvangen. OpinieZ publiceerde er al eerder over. In dit interview gaat Neurink in op verschillende aspecten die een rol spelen in de regio waar zij al zo lang verblijft en over publiceert. Toch is dit laatste boek een wel heel bijzonder boek: het is de schrijfster niet in de koude kleren gaan zitten.

Enkele citaten uit het interview met directe linkjes er naar toe:

Lees verder>>>
OpinieZ.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamofascisme, kalifaat, Koerden, Moslims, Rotzakken, Seks, Slavernij. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vrouwen, seks, slavinnen en het kalifaat

 1. Hendrik M. zegt:

  Verachtelijke lieden bij dat IS…
  Hebben allen de doodstraf verdient.

  Like

 2. Astrid zegt:

  Veranderingen die nodig zijn om tot innerlijke verlichting te komen, kunnen alleen van binnenuit en spontaan naar boven drijven, d.w.z. vanuit ervaring en door opgedane inzichten en nimmer middels een ideologische methode of een geloof, of welke andere ‘kneedtechniek’ dan ook.

  Wie uit blinde haat handelt zoals de wrede IS-terrorist, kan niet lager zinken, die heeft nog een hele lange, zware weg te gaan. Hij kan veroveren en uitmoorden wat hij wil, maar de innerlijke bevrijding zal hij zo nimmer bereiken. De vreugde omtrent een beoogde wereldoverwinning zou slechts van korte duur zijn, want tegen die tijd is er geen mens meer over die de vonk van liefde nog in zich draagt en over kan brengen. De overtuigde, maar ook de huichelende moslim maken de Liefde morsdood. De moslim leeft zelf ook helemaal niet, altijd maar bezig met leven in de onnatuurlijke parallelwereld die islam heet. Geloven is dan ook speciaal uitgevonden voor twijfelaars, de dualisten bij wie de schijn kennelijk belangrijker is dan de dagelijkse realiteit. Wie zou er niet schizofreen, of toch op zijn minst onrustig van worden?

  Islam zou verboden moeten worden, het is een misdaad tegen de menselijkheid – kindsoldaatjes en babies met bomgordels en isis-vlaggetje in het knuistje. De harteloosheid kan niet beter weergegeven worden. Het doel heiligt alle middelen. De moslim is berekenend.

  Aan de andere kant, als mensen zo graag voor een achterlijk en vijandig leven kiezen, dan moeten zij dat maar ondergaan. Kennelijk hebben de moslims eerst extreem veel geweld en ellende op hun pad nodig, om uit die starre en vruchteloze idioterie van islam te kunnen stappen. Wie namelijk vanuit Liefde leeft, heeft helemaal geen geloofsregels nodig. Alleen de twijfelaars, die hebben allemaal hulpstukken nodig, allemaal lammen en blinden bij elkaar. Dat ze vooral slachtoffer van hun eigen gebrekkige denkraam zijn, ontgaat ze massaal.

  Uiteindelijk is eenieder zijn/haar eigen messias, dus welke boodschap breng jij de wereld in? Teveel gelul in een moskee of kerk, verzaakt alle innerlijke werk…. De innerlijk verdeelde moslim verkeert in een diepe slaap en het lijkt hem evenwel allemaal makkelijker zo, ook al is het een grote nachtmerrie…

  Like

  • hendrikush zegt:

   De aspiratie van de ware mohammedaan komt niet boven zijn navel uit.
   De maniakale sex- en moordlust belemmert alle hogere vaardigheden.
   De onderontwikkeling van rationale vermogens en de vlucht in sprookjes is het gevolg.
   Mededogen met mohammedanen is uit den boze.

   Like

  • Janchik zegt:

   @Astrid, in mijn opinie is de moslim helemaal niet innerlijk verdeeld, hij is gewoon het schizofrene product van 1400 jaar inteelt. Vandaar ook dat bij een demonstratie van moslims je het soort figuren ziet met een werkelijk waanzinnige blik in hun ogen.
   Dat zijn gewoon schizofrene serie moordenaars, dat heeft niets met een geloof te maken, maar alles met inteelt. Helaas wordt ook dit door onze politici geheim gehouden want stel je voor dat wij erachter komen dat onze zorgverzekering de helft goedkoper kan, als wij geen last meer hebben van schizofrene en Down moslims.

   Like

   • Astrid zegt:

    Ja, mee eens, die inteelt helpt natuurlijk ook niet bepaald bij de bevrijding van de innerlijke moslim. Met een laag IQ, maar vooral ook een laag EQ, is het empathisch vermogen nagenoeg verdwenen in die cultuuur.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s