Kogels en propagandavideo’s van IS in beslag genomen in moskee bij Parijs

Screenshot_34

Mohammed Ramdane, de voorzitter van de koepel van moskeeën in Lagny-sur-Marne, staat de pers te woord op 2 december.

Bij huiszoekingen in het kader van de sluiting van een moskee bij Parijs zijn munitie voor Kalasjnikov´s en propagandavideo’s van de groep IS (Islamitische Staat) in beslag genomen, zo hebben de lokale autoriteiten vandaag gemeld. De moskee werd woensdag gesloten.

Het salafistische gebedshuis in Lagny-sur-Marne, een dertigtal kilometer ten oosten van Parijs, werd bij een grote politieoperatie gesloten. Bij huiszoekingen en andere onderzoeken op 2 en 3 december werd “munitie voor oorlogswapens van het type Kalasjnikov” ontdekt “alsook propagandavideo’s” van de groep IS, preciseerde de prefect van het departement Seine-et-Marne.

Bij leiders van de moskee werden een revolver en documenten over de jihad gevonden, zo had de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, eerder bekendgemaakt.

Bron:
www.hln.be
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kogels en propagandavideo’s van IS in beslag genomen in moskee bij Parijs

 1. Antivenin zegt:

  De moskeeën zijn onze kazernes…

  Aldus de toekomstige Europeaan Erdogan

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hier waren velen al bang voor. Het bewijs is nu dus geleverd. Tijd om vooral ook de moskeeën in Duitsland met een onverwacht bezoek te vereren, en bij ons zouden er ook wel eens foute artikelen in moskeeën aangetroffen kunnen worden.
  Gebedshuis of niet, er moet gecontroleerd worden. Ook moet er grondig gekeken worden wat er in containers verstopt zit, plus de bagage van ‘vluchtelingen’ moet gescreend worden.
  We zitten niet te wachten op toestanden zoals in Parijs!
  Veiligheid gaat boven ‘heiligheid’.

  Like

 3. ildiko zegt:

  Ja ja de imams die zijn eigenlijk ook politici die tijdens de preek politieke boodschappen afvuren de gelovigen ertoe aanzetten om kwaadaardige monsterlijke dingen te doen.Achter elke islamitische terrorist schuilt noodzakelijkerwijs een imam.DUS VELE IMAMS DE GEESTELIJKE LEIDERS VAN HET TERRORISME ZIJN. Daarom sluit alle moskeen!

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Hij wist zeker nergens van….. gelijk sluiten dat haathuis…

  Like

 5. Pingback: Kogels en propagandavideo’s van IS in beslag genomen in moskee bij Parijs | rechtsaf doorzee

 6. Elena zegt:

  Het zullen verdorrie eens geen Salafistische moslims zijn !!!.
  Onlangs op FB van Arnoud van Doorn ( ex PVV partijlid) bekeerde moslim, hij was niet blij met de mogelijkheid dat Salafisme verboden zou/kon worden.
  Hij was alweer vreselijk verbolgen.
  Dus niet meer raden van welke stroming hij moslim is….lol.

  Hij vindt dat moslims in Nederland onderdrukt worden, nu ik weet dat er maar één bevolkings groep onderdrukt wordt….de witte autochtone Nederlanders !!!
  Tevens zou hij in Saoudi Arabië om raad vragen, hoe te handelen met het onderdrukken van de moslims in Nederland.
  Maak van die haathutten voorlopig maar een opvang locatie voor Christelijke “vluchtelingen”.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Zoals de toestand in Europa nu is moeten alle moskeeën op random basis doorzocht worden op wapens, munitie en propaganda materiaal.
  Te vaak worden er illegale wapentransporten onderschept aan de grenzen, meestal per toeval, wat er ongemerkt passeert moet toch ergens opgeslagen worden.

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Wat niet meer moest bewezen worden, is hiermee nog maar eens bewezen: moskeeën zijn pure hutten van haat. Kan ook moeilijk anders, want dat ene boek, de koran, waarop geheel deze islam-idiotie is gebaseerd, en dat als leidraad geldt voor elke moslim, predikt juist al dit geweld in naam van die enge maangod, allah. Bijgevolg kan er maar één conclusie zijn: verbiedt dit boek van haat en discriminatie, en bij uitbreiding logischerwijze de hele islam, want zonder de koran heeft die geen enkel fundament en bijgevolg geen reden van bestaan meer. Wat moet een normaal denkend mens daar anders mee gaan doen? Een zogezegde religie kan zich hierbij nooit beroepen op de vrijheid van godsdienst, als het een boek aanvaardt en aanbidt dat al dit geweld jegens andersdenkenden opdraagt aan zijn volgelingen in naam van een of andere fictieve godheid. Primitiever kan bezwaarlijk.

  Probeert u zelf maar eens van start te gaan met een nieuwe politieke partij die dergelijke aanbevelingen jegens andersdenkenden in zijn programma opneemt. Hoe lang zal het duren, denkt u, vooraleer ze totaal wordt verboden en de oprichters ervan terecht in de nor belanden? Juist.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Opleiding geestelijke verzorger op uw kosten.
  Wie bedenkt zoiets.

  Like

 10. Charles Martel zegt:

  Hoe kan dat nu? Heeft toch allemaal niets met IS-lam te maken! ’t zijn gewoon mensen die ‘allaah akbar’ roepen. Maar allaah heeft natuurlijk ook niets met Islam te maken.

  Like

 11. Anna. zegt:

  Dus net op tijd dicht……
  Nu de andere nog onderzoeken……….
  Hoeveel zouden er dan open blijven???????
  Wie het weet mag het zeggen……. ( ik denk 0,0)

  Like

 12. Jan zegt:

  Aan zijn kop is te zien dat hij niet kosher is.

  Like

 13. marcelvl1976 zegt:

  Dat ze nog een hoop meer mogen onderscheppen.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Moskee dicht is niet genoeg; slopen is terecht en veel beter!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s