Het is Jihad, Europa!

Screenshot_31

(Door: Dr. Inna Rogatchi – Vertaling: E.J. Bron)

Na vrijdag 13 november 2015 leven we in een andere realiteit. In de realiteit van de uitgeschakelde Eiffeltoren, van het geëvacueerde voetbalstadion in Hannover, van de gesloten metro in Brussel en van de tanks in de verlaten straten van de hoofdstad van de Europese Unie. In tegenstelling tot het gezonde mensenverstand en hoewel er informatie bestaat over plannen van radicale islamieten en ondanks de lijst van hun zich opeenhopende terreurdaden wordt de islamisering van Europa door verblinde westerse politieke leidingen en door een overwegend naïeve publieke opinie toegestaan.

Het is irrelevant de geheime diensten de schuld te geven. Want ondanks enorme nalatigheden en fouten werken de sterke westerse geheime diensten, zoals die van Groot-Brittannië, Duitsland en enkele andere westerse landen, inclusief Frankrijk, er eveneens als de vakkundige diensten van Canada en Australië er dag en nacht aan en kunnen ze goede resultaten laten zien wat betreft het vergaren van informatie. Het probleem is wat de geheime diensten mogen van hun politieke leiding in hun desbetreffende landen – of niet mogen. En hier ligt de kern van het probleem wat betreft een echte strijd tegen de terreur.

Wanneer generaal Al-Sisi zijn land Egypte niet gered zou hebben voor een leven volgens het dictaat van de Moslimbroederschap, dan zou de Jihad in Europa al in het jaar 2013 begonnen zijn. Dat is het resultaat van gedetailleerd gedocumenteerde data die verzameld werden door vooraanstaande terrorismedeskundigen. Desondanks wordt generaal Al-Sisi door vele westerse beleidsmakers als “dictator” neergezet.

Jihad in Europa: hier en nu

Wat heeft de explosie van de Jihad in Europa juist op dit moment teweeggebracht? Wie heeft dit mogelijk gemaakt? Wie heeft deze gebeurtenis in feite uitgenodigd en opgeroepen?

Ondanks alle alarmerende informatie, die de BND en de MAD – de Duitse geheime diensten – verzameld en aan de Duitse bondskanselier overhandigd hebben, maakte mevrouw Merkel begin september 2015 de fout van haar leven. Een fout van dit kaliber is uniek in de nieuwere Europese geschiedenis. Deze fout brengt niet alleen het leven van meer dan 80 miljoen Duitsers, maar ook van 750 miljoen Europeanen in een beangstigende omvang in gevaar.

Slechts korte tijd voor Merkel´s beruchte uitspraak, die de grenzen van Duitsland voor Syrische “vluchtelingen” opende, werden meerdere hoge ambtenaren van Duitse justitie of ontslagen of tot een abrupte en vroegtijdige terugtrekking uit hun functie gedwongen; onder hen bevonden zich een hoge officier van justitie en meerdere andere hoge ambtenaren van justitie, die het absoluut niet eens waren met de extreem gevaarlijke politiek van het openen van de grenzen van Duitsland, en daarmee van Europa, voor de stroom ongecontroleerde immigranten uit het Nabije Oosten.

Het is geen geheim – en het is nooit een geheim geweest – dat er met de miljoenen “vluchtelingen” veel te veel islamitische radicalen met een eigen agenda en eigen plannen naar Europa gekomen zijn. In dit opzicht moet men alleen maar eerlijk zijn. Misschien is Merkel al te lang in functie. Het is een bekend fenomeen dat hoge politici, die lange tijd in functie waren, het overzicht verliezen en zich van de realiteit verwijderen. Het is de tragedie bij Merkel´s fatale fout dat zij in feite heel Europa in gijzeling heeft genomen om militante en gewelddadige vreemdelingen uit te nodigen binnen te marcheren.

Wie herinnert zich niet de suikerzoete selfies van jubelende islamitische mannen op Duits grondgebied met mevrouw de bondskanselier? Zij heeft zelfs gratis reclame voor ze gemaakt.

Met haar genocidale politieke avontuur van september 2015 heeft Merkel gelijkdoortige beslissingen bij de leiding van de Europese commissie op gang gebracht. Als Duitsland een andere weg met het oog op het vluchtelingenthema zou kiezen, dan zou de EU-leiding dienovereenkomstig volgen. Het huidige resultaat is dat het hele continent met zijn 750 miljoen burgers door de eigen regeringen in een nachtmerrie wordt gedwongen.

Velen noemen deze feiten de “afgedwongen collectieve zelfmoord van Europa”. Het geheel is een invasie en men moet wel totaal verblind zijn om dit iets anders te noemen.

Zoals altijd het geval is bij invasies werd ook deze invasie vanaf het begin tot in het kleinste detail gepland, aangestuurd en uitgevoerd, en de geheime diensten in ieder landen kenden van tevoren alle details van deze agressieve immigratie, die vanuit Turkije begon en van daaruit veel hulp heeft gekregen.

Hoe kon een ervaren politicus zo uitgesproken onverantwoordelijk, zo gevaarlijk en uitermate onverstandig, zo ogenschijnlijk verblind handelen? Deskundigen hebben verschillende verklaringen voor Merkel´s klap tegen de humaniteit. Is het de wens de Nobelprijs voor de Vrede te krijgen of haar zeer pragmatische bedoeling om aan de top van de wereldmachten komen te staan en genomineerd te worden als de volgende secretaris-generaal van de VN? De insiders, die bekend zijn met het verhaal hoe Merkel aan de macht kwam, zijn geen moment lang verbaasd.

Het ergste van het geheel is dat de prijs voor de fout van een individu door miljoenen mensen betaald moet worden en in Parijs al 130 mensenlevens heeft gekost. En mevrouw Merkel heeft het nog steeds niet begrepen, in ieder geval niet openlijk.

Zelfs over het feit dat de autocolonne op weg naar het stadium in Hannover moest omkeren, nadat ze op het laatste moment nauwkeurige informatie over een op handen zijnde aanval had gekregen, heeft Merkel niet één woord over de soort en de achtergrond van de afgeweerde aanval op Duits grondgebied gezegd.

In werkelijkheid heeft de overwegende meerderheid van de leidingen van de westerse Europese landen er een vreselijke rol bij gespeeld om hun eigen burgers tot wanhoop te drijven en in duidelijk gevaar te brengen.

Zelfs na het bloedbad in Parijs heeft president Hollande geweigerd zijn ondersteuning aan de islamitische zaak op te geven en heeft hij het lef om te zeggen dat Frankrijk nog eens 30.0000 Syrische “vluchtelingen” zal verwelkomen.

Tot de prijs, die voor al deze krankzinnigheid betaald werd, behoren de beschermende kleding en de uitrusting voor chemische oorlogsvoering, die onlangs in Parijs werden gestolen, en de sterke militaire aanwezigheid bij de waterleidingbedrijven in Parijs. De Franse minister-president Valls sprak, gericht aan de Franse publieke opinie, de waarschuwing voor mogelijke chemische en bacteriologische aanvallen door terroristen uit – door radicale terroristen.

Wat we zien, is een zelfgefabriceerde terreurthriller, die zich 24 uur per dag afspeelt. Wij spelen hier zelf in mee, noodgedwongen. Gedwongen door onze ondeskundige regeringen, die met ons leven spelen.

Alle als serieus bekendstaande deskundigen op het gebied van de radicale islam, mensen zoals Morten Storm, die de hoogste commandocentrales van Al-Qaida heeft geïnfiltreerd en die de islam al tien jaar lang onophoudelijk bestudeert, zeggen tegen de westerse autoriteiten: “Deze mensen komen niet naar Europa en het Westen om te leven. Ze komen om te sterven.”

Waarom in hemelsnaam hadden Angela Merkel, François Hollande en de rest van de westerse leiders niet eens zoveel verantwoordingsbewustzijn om hiernaar te luisteren? De westerse Europese leidingen hebben gefaald in hun belangrijkste plicht, namelijk om te zorgen voor de bescherming en de veiligheid van hun burgers.

Volgens de door MI5 (Britse geheime dienst) officieel gepubliceerde berekeningen zijn “twee van de honderd huidige migranten verbonden met ISIS”. Wat echter niet openlijk gezegd wordt, hoewel op nog nauwkeuriger data terug te voeren, laat zien dat “minstens 10% van de Europa binnenkomende migranten uit het Nabije Oosten en Afrika banden heeft met ISIS”.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Renate S.

Bron oorspronkelijk artikel:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Dr. Inna Rogatchi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is Jihad, Europa!

  1. Realist zegt:

    Ik lees: ‘Slechts korte tijd voor Merkel´s beruchte uitspraak, die de grenzen van Duitsland voor Syrische “vluchtelingen” opende, werden meerdere hoge ambtenaren van Duitse justitie of ontslagen of tot een abrupte en vroegtijdige terugtrekking uit hun functie gedwongen; onder hen bevonden zich een hoge officier van justitie en meerdere andere hoge ambtenaren van justitie, die het absoluut niet eens waren met de extreem gevaarlijke politiek van het openen van de grenzen van Duitsland, en daarmee van Europa, voor de stroom ongecontroleerde immigranten uit het Nabije Oosten’.

    In het oorspronkelijke artikel wordt geen bron benoemd. Indien dit waar is dan moet daar meer over te vinden zijn, ik kon niets vinden. Iemand?

    Like

  2. Pingback: Het is Jihad, Europa! | Rechtsaf doorzee

    • geentvkijker zegt:

      alle 3 grote religieen, zullen NA de komende oorlog NIET meer bestaan
      ze gaan er ALLEMAAL aan.
      GEEN 1 heeft de complete waarheid.
      Hulp schijnt onderweg te zijn…

      Like

  3. Bob Fleumer zegt:

    Ik zei het al eerder, onze overheden zijn onze vijanden geworden.
    Het gaat er niet om wat ze doen het gaat er om wat ze NIET doen, ons beschermen tegen onheil, dat is waar ze voor zijn ingehuurd.

    Like

  4. Pingback: Het is Jihad, Europa! |

  5. Ron zegt:

    Dat zal wel weer een praatje voor de Bühne zijn van meneer Asscher. Komt er eerst een onderzoek van 2 jaar en vervolgens wordt er niets mee gedaan.
    Dat kennen we zo langzamerhand wel.
    Trap er niet in. Er is er maar één leider in de tweede kamer die echt iets wil doen aan de immigratie. Iedereen weet wie.
    De overheden zijn reeds onze vijand of zijn dat aan het worden.
    In de USA begint bij het volk dat besef ook te komen (groeiende aanhang Donald Trump), ook in Frankrijk begint begrip te komen (aanhang Marine Le Pen).
    Wat zien we: alle mogelijke manieren van obstructie van democratische processen en demonisering van personen door de overheden.
    Ken je vijanden. De eerste is de EU, tweede de west-europese nationale overheden, derde de aanhangers van een kwaadaardige zandbakgodsdienst die steeds talrijker worden en vierde de Gutmenschen.

    Like

  6. hendrikush zegt:

    “Ze komen om te sterven”,
    Help ze daarmee.

    Like

  7. Guardiacivil zegt:

    Gaat Merkel voor de Nobelprijs voor weet ik wat? welke stomme gedachtegang is dit? Zij die nazistreken heeft die een vernietigende politiek voert en Europa (in opdracht of geheime samenwerking?) in de afgrond stort. Een vrouw met duivelse krachten. De duivel heeft vele gedaantes en een ervan is Merkel.

    Like

  8. wauso zegt:

    Dit is wat ik bedoel. Politici en media aanpakken en niet steeds maar weer zo’n onnozel mosselverhaal van verkrachting en roof of geweld. Zij die dit faciliteren, dat zijn de hoofdschuldigen, die nagenoeg ontzien worden ! Waarom ? Over-Correctheid van alternatieve media ?

    Like

Plaats een reactie