Oostenrijk ontwapent zijn politieagenten

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in veel Europese regio´s de noodtoestand het gebeuren beheerst, ontwapenen Oostenrijkse autoriteiten de politieagenten. De schreeuw van verontwaardiging in de media bleef uit.

Politieagenten in Oostenrijk kregen, tot voor kort, probleemloos een wapen-pas en mochten zodoende buiten diensttijd een wapen bij zich dragen. Dit is in het vervolg in Oostenrijk ongewenst: de autoriteiten hebben ervoor gezorgd dat politieagenten geen wapenpas (volgens de wet heeft de eigenaar van zo´n pas toestemming om een bepaald aantal vuurwapens in zijn bezit te hebben) meer krijgen. Dit geldt ook voor speciale eenheden, zoals WEGA of COBRA, of het bewakingspersoneel van Justitie en het Oostenrijkse leger. De autoriteiten gebruiken als argument dat bijvoorbeeld een politieagent in zijn vrije tijd alleen dan andere personen zou moeten beschermen zonder gevaar voor zichzelf. Bovendien zou een ongewapende politieagent, die in zijn vrije tijd de noodzaak zou zien om andere mensen terzijde te staan, immers de politie kunnen roepen.

Als een politieagent buiten diensttijd in het vervolg getuige is van een misdaad, rest hem niets anders dan passief af te wachten. Dr. Raoul Wagner, advocaat in Wenen, is verontwaardigd: “Voor hem zit er dus dankzij de nieuwe praktijk van de bestuursautoriteiten niets anders op om veilig op afstand te blijven, te luisteren en zijn dienstdoende collega´s te bellen. Dat is gewoon onverdraaglijk. Voor iedere verkiezing en na iedere terreuraanslag horen we de lippendienst van de politiek dat er 1.000 of zelfs 2.000 nieuwe politieagenten bij moeten komen om voor meer veiligheid te zorgen. Precies het tegendeel is echter het geval.”

Met deze systematische daad van ontwapening remt de staat heel bewust de anders zo veel geprezen burgermoed af. Critici zeggen: “De politieagent geeft na diensttijd toch niet zijn ´beveiligende´  functie binnen de samenleving op, net zomin als een arts de eed van Hippocrates in zijn vrije tijd vergeet!”

De ontwapening van de burgersamenleving gaat door. Over enkele jaren zullen er nog maar twee groepen wapens bezitten: de uniformdragers en de criminelen. Volgens informatie van de IWÖ (Belangenvereniging liberaal wapenrecht in Oostenrijk) worden er sinds januari 2015 geen nieuwe wapenpassen meer verstrekt.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijk ontwapent zijn politieagenten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de socialisten aan het werk!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  En dat is nou net de bedoeling van de NWO!!!

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  In de toekomst maar 2 bevolkingsgroepen… Uniformdragers en criminelen????
  Denk het niet! Hahahahahahaha!!!!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Burgers ontwapenen; een €U opdracht.
  Het islamiseren van Europa moet ongestoord door kunnen gaan.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hier zitten de EU nazi’s achter. De vuile smeerlappen !!

  Like

 6. Pingback: Oostenrijk ontwapent zijn politieagenten | Rechtsaf doorzee

 7. Nemesis zegt:

  Dames en heren van de politie. geef jullie een goede raad. Ga heel snel op zoek naar een andere baan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s